- Estakvirula
Memorišite, jer ćemo za dvadesetak sekundi obrisati internet.

jednom davno, kada se vozio u svojoj rikši, prijepodne, velikog mislioca Sun Tzua su pitali jel dobro da se stoji ujutro pod trešnjom đenerikom...nakon dubokog uzdaha, pračenog s dugim i znaćajnim hmmmm veliki filozof je kazao: ko se digne taj i stoji, no ko šjedi pare brojisherbett wrote:*stoječe kolega, kak ste tak nepismeni
Znao sam!JoseMujica wrote:...Džordž Soroš koji se na forumu predstavlja kao Cmoljo
Alfons Kauders wrote:Jedna stvar, ako cemo vec o religiji...
Ova epizoda bi trebala biti dodatni dokaz da je za politiku potrebno znanje mimo vjerskog... Nikakav problem sa vjerom, ali vjera nije kvalifikacija niti zamjena za struku.
Dzaba minder, dzaba pet namaza, ako nema knjige, rada, discipline. Uostalom, to uci i vjera, samo sto su je u SDA malo iskrivili, pa misle da je njihovo da klanjaju i kukaju, a da ce Allah dragi raditi sve umjesto njih.

Nismo mi ipak toliko okrutni.sherbett wrote:Imam ja prijedlog! Ja cu neprijatelju stagod skuhat.. sta je sigurno, sigurno je...
Pamtiće se kao najveći sinovi naše borbe.drugi profil wrote:
Dakle, umjesto dosadašnjih sistema veze uvodi se nova Nokia 9 mm.
Pazite kako se javljate, i šta pritiščete, već smo dvojicu vezista u štabu izgubili.
Poginuli su naravno junački... kako bi drugačije.
znači, Nema Više Zajebancije!Klanjanje / Amerikanci istražili: Namaz oslobađa stresa i riješava boli
sandra01 wrote:Procitah vecinu komentara ali ne nadjoh nikoga ko ce dilovati cigareVeoma bitna stavka.
Molim nadlezne da po hitnom postupku osnuju odbor koji ce se pozabaviti ovim pitanjem.