Bruka na Vlašiću
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1351 Re: Bruka na Vlašiću
Hoce li biti besa-besa 
- omega369
#1352 Re: Bruka na Vlašiću
Hoce, fudo sprema posebnu štiklu za osvetu, al' kad se vrati iz švecke 
- edo_79
#1353 Re: Bruka na Vlašiću
TOOOOOOOOOO MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEOmmadawn wrote:Šta hoćeš da kažeš, da nemamo pravo nikoga kritikovati samo zato što smo Bosanci?Point. wrote: Znas u cemu smo? U ismijavanju naseg. Ismijacemo Dzeku kloca, Spahica krkana, Deena pedera, Merlina hodzu, Bregu cigana, Amru sponzorusu, Sanelu Jenkis zbog bilo cega, ovog onog. Ismijavace ljudi kojima je jedini uspijeh kad pobijede cvanciku na kladari.
Evo iz prve ruke:
Jebo Deena - da mu babo nije političar ne bi taj muzičke scene vidio šale.
Jebo Dinu Merlina - taj je prije rata najdalje dobacio do prosjeka a za vrijeme i poslije rata se ogrnuo patriotizmom i religijom pa tako privlači publiku i dijasporske levate čija su usta puna Bosne al' niko se ne vraća.
Sanela Dženkins nije zaradila svoje bogatstvo radom nego udajom za bogataše. Jebo i nju.
Za Džeku, Spahića i Pjanića neću reći ništa jer fudbal me ne interesuje.
Jebo i Safeta Isovića. Tip je imao ogroman kapacitet glasa ali je svojim deranjem uništio sve i jednu sevdalinku. Srećom imamo mlade snage poput Amire Medunjanin, Bože Vreće i Damira Imamovića koji to odrađuju fantastično. A i Sajo se ogrnuo patriotskim i vjerskim plaštom, iako mu to zapravo i nije trebalo.
Jebo i Don Almira - taj nije uspio Švedima prodati BosniJan Pop Mjuzik a la Merlin, Crvena Jabuka pa se vratio u Bosnu ne bi li tu šta napravio. Osim nina-nana halal-pop pjesama koje nisu baš najbolje prošle u medijima, napravi sad ovaj incident.
Jebo i Hanu - zašto? Zato što je Hana. Za ništa drugo i nije.
Na kraju, jebo i nas sviju. Da smo čemu imali bi funkcionalnu državu. A ni 100 km auto-puta za 15 godina nismo napravili. Eto...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1354 Re: Bruka na Vlašiću
od toga dovršeno: 91,6 km
od toga u izgradnji: 20 km
UmaloA ni 100 km auto-puta za 15 godina nismo napravili.
- KB9
#1355 Re: Bruka na Vlašiću
nece jala da se obazire na batine 
-
internazionale
#1356 Re: Bruka na Vlašiću
Podvuceno tebe zulja u vezi Safeta, bar ne krijesOmmadawn wrote:Šta hoćeš da kažeš, da nemamo pravo nikoga kritikovati samo zato što smo Bosanci?Point. wrote: Znas u cemu smo? U ismijavanju naseg. Ismijacemo Dzeku kloca, Spahica krkana, Deena pedera, Merlina hodzu, Bregu cigana, Amru sponzorusu, Sanelu Jenkis zbog bilo cega, ovog onog. Ismijavace ljudi kojima je jedini uspijeh kad pobijede cvanciku na kladari.
Evo iz prve ruke:
Jebo Dinu Merlina - taj je prije rata najdalje dobacio do prosjeka a za vrijeme i poslije rata se ogrnuo patriotizmom i religijom pa tako privlači publiku i dijasporske levate čija su usta puna Bosne al' niko se ne vraća.
Sanela Dženkins nije zaradila svoje bogatstvo radom nego udajom za bogataše. Jebo i nju.
Jebo i Safeta Isovića. Tip je imao ogroman kapacitet glasa ali je svojim deranjem uništio sve i jednu sevdalinku. Srećom imamo mlade snage poput Amire Medunjanin, Bože Vreće i Damira Imamovića koji to odrađuju fantastično. A i Sajo se ogrnuo patriotskim i vjerskim plaštom, iako mu to zapravo i nije trebalo.
Jebo i Don Almira - taj nije uspio Švedima prodati BosniJan Pop Mjuzik a la Merlin, Crvena Jabuka pa se vratio u Bosnu ne bi li tu šta napravio. Osim nina-nana halal-pop pjesama koje nisu baš najbolje prošle u medijima, napravi sad ovaj incident.
Na kraju, jebo i nas sviju. Da smo čemu imali bi funkcionalnu državu. A ni 100 km auto-puta za 15 godina nismo napravili. Eto...
I poredi Vrecu i Imamovica sa Safetom
Guslarska posla
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1357 Re: Bruka na Vlašiću
"Neka me citira Jala, ekipa BH eurosonga je skupina budala." - Japin Brat
- luckylaka
#1358 Re: Bruka na Vlašiću
Tipicno razmisljanje jednog balkanca.Jebo sviju koji su nesto uradili ili uspjeli u zivotu ,uzori treba da nam budu zmaj od sipova,dara bubasvaba,sto kakve opajdare i slicna bagra.Staviti u isti kos Dinu Merlina i Safeta Isovica sa Denom moze neko rodjen tamo poslije 2005Ommadawn wrote:Šta hoćeš da kažeš, da nemamo pravo nikoga kritikovati samo zato što smo Bosanci?Point. wrote: Znas u cemu smo? U ismijavanju naseg. Ismijacemo Dzeku kloca, Spahica krkana, Deena pedera, Merlina hodzu, Bregu cigana, Amru sponzorusu, Sanelu Jenkis zbog bilo cega, ovog onog. Ismijavace ljudi kojima je jedini uspijeh kad pobijede cvanciku na kladari.
Evo iz prve ruke:
- Point.
#1359 Re: Bruka na Vlašiću
Porediti Safeta sa ni manje ni vise Damirom Imamovicem. Sunce ti poljubim.Ommadawn wrote:Šta hoćeš da kažeš, da nemamo pravo nikoga kritikovati samo zato što smo Bosanci?Point. wrote: Znas u cemu smo? U ismijavanju naseg. Ismijacemo Dzeku kloca, Spahica krkana, Deena pedera, Merlina hodzu, Bregu cigana, Amru sponzorusu, Sanelu Jenkis zbog bilo cega, ovog onog. Ismijavace ljudi kojima je jedini uspijeh kad pobijede cvanciku na kladari.
Evo iz prve ruke:
- It_is_a_Leclerc
#1360 Re: Bruka na Vlašiću
Lako cemo za Bingo, nego ima li protuargumenta na jos jednu u nizu egzaktnih cinjenica koju sam napisao ? Nisam vidio, pa pitam.dezurni_ucenik wrote:It_is_a_Leclerc wrote:
O tome koliko je "nepopularan i nevažan" dovoljno govori i činjenica da je Eurosong, takav kakav je, uvršten u Ginisovu knjigu rekorda kao najdugovječniji televizijski šou na svijetu, te da je, i zvanično, najgledaniji nesportski događaj u sistemu međunarodne rtv razmjene u okviru EBU-a, na nivou cijele Evrope.
Hazime imamo bingo.
I da, ovaj pise "j**o Dinu Merlina", a lik iz dosade obori rekord posjecenosti Koseva; nema dvorane u regionu koju nije napunio (bice i u Beogradu, Varazdinu, Splitu, Skopju, Istanbulu zive levati iz dijaspore), a u karijeri ima 20ak bezvremenskih hitova.
Ako Merlin nije muzicka zvijezda, onda na Balkanu muzicke zvijezde ne postoje.
- mali_milojica
#1361 Re: Bruka na Vlašiću
Meho gasi...Ommadawn wrote:Šta hoćeš da kažeš, da nemamo pravo nikoga kritikovati samo zato što smo Bosanci?Point. wrote: Znas u cemu smo? U ismijavanju naseg. Ismijacemo Dzeku kloca, Spahica krkana, Deena pedera, Merlina hodzu, Bregu cigana, Amru sponzorusu, Sanelu Jenkis zbog bilo cega, ovog onog. Ismijavace ljudi kojima je jedini uspijeh kad pobijede cvanciku na kladari.
Evo iz prve ruke:
- Ommadawn
#1362 Re: Bruka na Vlašiću
Tipično razmišljanje jednog dijasporaša. Šta je to Dino Merlin bolji od Dare Bubamare? Isti kurac - ovaj pokrao hipten pjesama i na jeftine fazone privlači publiku. Ova vrtiguza trajlala se pojavila zahvaljujući Miloševićevim planom da narodu da šećer za oči i uši kako ne bi razmišljali šta će sutra jesti i jebati mu mater.luckylaka wrote: Tipicno razmisljanje jednog balkanca.Jebo sviju koji su nesto uradili ili uspjeli u zivotu ,uzori treba da nam budu zmaj od sipova,dara bubasvaba,sto kakve opajdare i slicna bagra.Staviti u isti kos Dinu Merlina i Safeta Isovica sa Denom moze neko rodjen tamo poslije 2005
Ja sam rođen 1979 i kad TI frajeru budeš poslušao samo polovicu albuma, raznog žanra, kojeg ja imam samo na vinilu (sjećaš se longplejki?) onda možeš sa mnom relevantno diskutovati o muzici.
- Ommadawn
#1363 Re: Bruka na Vlašiću
Pa kad je zvijezda što ne napravi koncert u Banja Luci ili u Bijeljini? Ili u Neumu?It_is_a_Leclerc wrote:Lako cemo za Bingo, nego ima li protuargumenta na jos jednu u nizu egzaktnih cinjenica koju sam napisao ? Nisam vidio, pa pitam.dezurni_ucenik wrote:It_is_a_Leclerc wrote:
O tome koliko je "nepopularan i nevažan" dovoljno govori i činjenica da je Eurosong, takav kakav je, uvršten u Ginisovu knjigu rekorda kao najdugovječniji televizijski šou na svijetu, te da je, i zvanično, najgledaniji nesportski događaj u sistemu međunarodne rtv razmjene u okviru EBU-a, na nivou cijele Evrope.
Hazime imamo bingo.
I da, ovaj pise "j**o Dinu Merlina", a lik iz dosade obori rekord posjecenosti Koseva; nema dvorane u regionu koju nije napunio (bice i u Beogradu, Varazdinu, Splitu, Skopju, Istanbulu zive levati iz dijaspore), a u karijeri ima 20ak bezvremenskih hitova.
Jedno je biti zvijezda a drugo muzičar i kompozitor.
-
dezurni_ucenik
#1364 Re: Bruka na Vlašiću
It_is_a_Leclerc wrote:Lako cemo za Bingo, nego ima li protuargumenta na jos jednu u nizu egzaktnih cinjenica koju sam napisao ? Nisam vidio, pa pitam.dezurni_ucenik wrote:It_is_a_Leclerc wrote:
Hazime imamo bingo.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/prijedor ... /150416125
Leklerce ovo je USPJEH! A Deen i sva ta sabanijada na ciji spomen dozivljavas vidna ushicenja i tantricke orgazme, su najobicniji uzasi koji slavu imaju samo zahvaljuci necim tudjim parama. Ovoga Prijedorcanina naravno da neces spomenuti jer si previse zauzet pisanjem hvalospjeva o nekim muzickim paradama kica i neukusa. Uostalom dovoljno si o sebi rekao samim tim. Tebi je Eurosong pojam uspjeha, a meni je taj pojam kad vidim da neko od nas ovako daleko dogura.Vedad Mahmulyin proglašen je komercijalnim avionskim inžinjerom godine kompanije Boeing za 2014. godinu,
-
omar little
#1365 Re: Bruka na Vlašiću
55 stranica o parazitima, kvazi-muzicarima i olinjaloj i prevazidjenoj euroviziji
jebote 
- It_is_a_Leclerc
-
dezurni_ucenik
#1367 Re: Bruka na Vlašiću
Nisam ni mislio da ces sta pametno napisati.
- mali_milojica
#1368 Re: Bruka na Vlašiću
It_is_a_Leclerc wrote:
Je li te primjetio neko danas na ulici,poslu?
Jel iko tvoje misljenje u stvarnom zivotu uzeo za relevantno,pa barem i ukucani?
Nije?
Isto je i ovdje
- It_is_a_Leclerc
#1369 Re: Bruka na Vlašiću
Pardoniram na kašnjenju. Moram sam naći pokoju sliku da ozabavim ovu temu koja je, ionako, za šale.dezurni_ucenik wrote:
Leklerce ovo je USPJEH! A Deen i sva ta sabanijada na ciji spomen dozivljavas vidna ushicenja i tantricke orgazme, su najobicniji uzasi koji slavu imaju samo zahvaljuci necim tudjim parama. Ovoga Prijedorcanina naravno da neces spomenuti jer si previse zauzet pisanjem hvalospjeva o nekim muzickim paradama kica i neukusa. Uostalom dovoljno si o sebi rekao samim tim. Tebi je Eurosong pojam uspjeha, a meni je taj pojam kad vidim da neko od nas ovako daleko dogura.
Elem.
Poštovani, uz puni respekt avionskog inžinjera, hvatate se za prilično slabu slamku. Naprimjer, ljekari UKC Tuzla su oborili vlastiti rekord u transplantacijama koštane srži u 2015. godini. To je, baš kao i uspjeh gospodina Vedada, za orgoman respekt. Međutim, mi ovdje govorimo o muzičkim zvijezdama, njihovom uspjehu, i diskutujemo o tome. Mi ćemo se složiti da u tom nekom moralnom smislu niko ne može nadmašiti uspjeh spašavanja desetina mladih života oboljelih od leukemije, ali to su jednostavno dvije neuporedive kategorije i nema potrebe da poredimo uspjehe jednog hirurga, pilota, matematičara ili inovatora sa bilo kim, a pogotovo sa pjevačica i sportašima.
- It_is_a_Leclerc
#1370 Re: Bruka na Vlašiću
Ne znam, baš. S obzirom koliko ste se naklatili i koliko ne možete naći nijedan (brojem: 0) argument da osporite ono što pišem, pa onda ovako morate probati malo frontalno, meni se čini da niste upravu.mali_milojica wrote: Je li te primjetio neko danas na ulici,poslu?
Jel iko tvoje misljenje u stvarnom zivotu uzeo za relevantno,pa barem i ukucani?
Nije?
Isto je i ovdje
- mali_milojica
#1371 Re: Bruka na Vlašiću
It_is_a_Leclerc wrote:Ne znam, baš. S obzirom koliko ste se naklatili i koliko ne možete naći nijedan (brojem: 0) argument da osporite ono što pišem, pa onda ovako morate probati malo frontalno, meni se čini da niste upravu.mali_milojica wrote: Je li te primjetio neko danas na ulici,poslu?
Nije?
Isto je i ovdje
- luckylaka
#1372 Re: Bruka na Vlašiću
Ommadawn wrote:Tipično razmišljanje jednog dijasporaša. Šta je to Dino Merlin bolji od Dare Bubamare? Isti kurac - ovaj pokrao hipten pjesama i na jeftine fazone privlači publiku. Ova vrtiguza trajlala se pojavila zahvaljujući Miloševićevim planom da narodu da šećer za oči i uši kako ne bi razmišljali šta će sutra jesti i jebati mu mater.luckylaka wrote: Tipicno razmisljanje jednog balkanca.Jebo sviju koji su nesto uradili ili uspjeli u zivotu ,uzori treba da nam budu zmaj od sipova,dara bubasvaba,sto kakve opajdare i slicna bagra.Staviti u isti kos Dinu Merlina i Safeta Isovica sa Denom moze neko rodjen tamo poslije 2005
Ja sam rođen 1979 i kad TI frajeru budeš poslušao samo polovicu albuma, raznog žanra, kojeg ja imam samo na vinilu (sjećaš se longplejki?) onda možeš sa mnom relevantno diskutovati o muzici.
-
howdy
#1373 Re: Bruka na Vlašiću
isko mu cenifa repa za lajnu. don to nije bas prijateljski primio.dječak sa šibicama wrote:Almir kad bije, onda bije! nema labavo.
Ne kontam samo sto Sacka izbubeta, ako mu je vec ovaj otrcani reper nudio lajne. Iliiiii, je Almir trazio lajne od repera, a reper nije dao.
- mali_milojica
#1374 Re: Bruka na Vlašiću
Ima li neki konzensuz oko imena ovo Jale,Djale,Dzale,brat Jalle,picke male...da se ne brukamo u izgovoru 
-
howdy
#1375 Re: Bruka na Vlašiću
hala = cenifamali_milojica wrote:Ima li neki konzensuz oko imena ovo Jale,Djale,Dzale,brat Jalle,picke male...da se ne brukamo u izgovoru