Pisao bi i ti ovako da unosiš ogromne količine kofeina u organizam ko' respo.klixoris wrote:*ebo me svak' ako sam ja uspio skontat sta si ti sada napisaosupercali wrote:Jimmy a da ti se gola skinula bi li skontao?
Jbt pa ti bas bio da se ne uvrijedis retard doduse i ja sam bio do neke 20-e retard sto se toga tice
Vidim djevojku i kao hocu da pridjem ja dok skontam pola price ona odei kontam nije mi sudjeno
Dok bih ja dosao do svega sto mi treba da pridjem kornjaca sa galapagosa bi presla razdaljinu od sarajeva do zenice
Onda je jednostavno doslo pridji jebi mater glupu ona u pricu sa mnom druga odbije a ja se samo okrenem njenoj prijateljici koja prihvati pricu i jos mnogo odbijanja i zezanja a i vecih stvari
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dale cooper
#1351 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- medvjed23
-
Edin25
#1353 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nema potrebe za time, navuko se opet na ono smece sto pijeklixoris wrote:*ebo me svak' ako sam ja uspio skontat sta si ti sada napisaosupercali wrote:Jimmy a da ti se gola skinula bi li skontao?
Jbt pa ti bas bio da se ne uvrijedis retard doduse i ja sam bio do neke 20-e retard sto se toga tice
Vidim djevojku i kao hocu da pridjem ja dok skontam pola price ona odei kontam nije mi sudjeno
Dok bih ja dosao do svega sto mi treba da pridjem kornjaca sa galapagosa bi presla razdaljinu od sarajeva do zenice
Onda je jednostavno doslo pridji jebi mater glupu ona u pricu sa mnom druga odbije a ja se samo okrenem njenoj prijateljici koja prihvati pricu i jos mnogo odbijanja i zezanja a i vecih stvari
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1354 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma đavla mlad, 26 mi godina, a nikad ni prije ni kasnije ne osjeti nešto slično, nijedna me više ni ne pogleda...zforumas wrote: Jimmy brate, mlad si ti jos da koristis te "nikad" fraze![]()
Ne treba se covjek opterecivati propustenim prilikama, treba iskoristiti svaku sljedecu koja mu se ukaze.
sasschka priznaaaaj mu
Što je najgore, ovo gore što sam napisao i nije bio najočitiji znaksupercali wrote:Jimmy a da ti se gola skinula bi li skontao?
Ma nema šta, ispo sam retard neviđenih razmjera
jbg, iz ove kože se ne može. Da mogu vratit vrijeme rado bih ispravio sve, imao sam milion grešaka i loših odluka u životu ali sve ostale kad staviš na jednu stranu neće me proganjat i bolit kao ta bezmudost u vezi nje.
- klixoris
#1355 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
EeeeeeeJimmy McNulty wrote: Da mogu vratit vrijeme rado bih ispravio sve, imao sam milion grešaka i loših odluka u životu ali sve ostale kad staviš na jednu stranu neće me proganjat i bolit kao ta bezmudost u vezi nje.
Uglavnom, Jimmy, sad ti njoj skoci u krilo i cmokni je, drito u usta
Last edited by klixoris on 23/06/2017 16:36, edited 2 times in total.
- mad_max_ba
#1356 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
eeeeeJimmy McNulty wrote:Ma đavla mlad, 26 mi godina, a nikad ni prije ni kasnije ne osjeti nešto slično, nijedna me više ni ne pogleda...zforumas wrote: Jimmy brate, mlad si ti jos da koristis te "nikad" fraze![]()
Ne treba se covjek opterecivati propustenim prilikama, treba iskoristiti svaku sljedecu koja mu se ukaze.
sasschka priznaaaaj mu
Što je najgore, ovo gore što sam napisao i nije bio najočitiji znaksupercali wrote:Jimmy a da ti se gola skinula bi li skontao?
Jbt pa ti bas bio da se ne uvrijedis retard doduse i ja sam bio do neke 20-e retard sto se toga tice![]()
Ma nema šta, ispo sam retard neviđenih razmjera
jbg, iz ove kože se ne može. Da mogu vratit vrijeme rado bih ispravio sve, imao sam milion grešaka i loših odluka u životu ali sve ostale kad staviš na jednu stranu neće me proganjat i bolit kao ta bezmudost u vezi nje.
jadi mladog Vertera
- supercali
#1357 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ako te ja navucem na nestoEdin25 wrote:Nema potrebe za time, navuko se opet na ono smece sto pijeklixoris wrote:*ebo me svak' ako sam ja uspio skontat sta si ti sada napisaosupercali wrote:Jimmy a da ti se gola skinula bi li skontao?
-
saschka
#1358 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Haha kako vas većina isto misli, ako ste joj je nekad sviđali da nikada niste ni prestali.... i pri tom mislite kao ona sad neće iz inata a crče....hahaVelkoski wrote:![]()
![]()
javi joj se sad, ko je im'o jednom šansu, uvijek će imat'
I meni se to dešava samo što ja u međuvremenu zaboravim da je on i postojao...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1359 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
saschka wrote:Haha kako vas većina isto misli, ako ste joj je nekad sviđali da nikada niste ni prestali.... i pri tom mislite kao ona sad neće iz inata a crče....hahaVelkoski wrote:![]()
![]()
- supercali
#1360 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne zajebaji idemo na predbajramsku kafusaschka wrote:Haha kako vas većina isto misli, ako ste joj je nekad sviđali da nikada niste ni prestali.... i pri tom mislite kao ona sad neće iz inata a crče....hahaVelkoski wrote:![]()
![]()
- klixoris
#1361 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zar ga neces prvo voditi na kafu ?supercali wrote:Ako te ja navucem na nestoEdin25 wrote:supercali wrote:Jimmy a da ti se gola skinula bi li skontao?
Nema potrebe za time, navuko se opet na ono smece sto pije
- supercali
#1362 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kao clan foruma ima privilegiju da ga prvo navucem 
-
Edin25
#1363 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
haha dobar dobar a sa zenama, kafica i romantikasupercali wrote:Kao clan foruma ima privilegiju da ga prvo navucem
- supercali
#1364 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa i one su na forumu zar ne 
- anchor85
#1365 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Cini mi se da je tako velikoj vecini. Ili ako se skine i kaze Uzmi meVelkoski wrote:meni je znak samo kad mi zavuče ruku u tole
Ali fakat ste coravi. I za zaineresovanost i za nezainteresovanost zenske strane.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1366 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Evo nish, kod tebekiki-miki wrote:Sta ima?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1367 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kako se prehladi sad?kiki-miki wrote:Tomahawk11 wrote:Evo nish, kod tebekiki-miki wrote:Sta ima?
Prehlade
Ko princeza na zrnu graska
- Ramzess Veliki
#1368 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Možemo o tome pričati ... jesi li zgodna?anchor85 wrote:Cini mi se da je tako velikoj vecini. Ili ako se skine i kaze Uzmi me
Ali fakat ste coravi. I za zaineresovanost i za nezainteresovanost zenske strane.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1369 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Cuvaj sekiki-miki wrote:Eh @tomo previse svega u kratko vrijeme, a vjetar me za vikend razdrmao totalno.
Bice dobro
- anchor85
#1370 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne možeš gledati u mene predugo koliko sam zgodnaRamzess Veliki wrote:Možemo o tome pričati ... jesi li zgodna?anchor85 wrote:Cini mi se da je tako velikoj vecini. Ili ako se skine i kaze Uzmi me
- Ramzess Veliki
#1371 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Takva mi i treba, da me raspameti, a ne da me zatruje kafama. 8-anchor85 wrote:Ne možeš gledati u mene predugo koliko sam zgodnaRamzess Veliki wrote:Možemo o tome pričati ... jesi li zgodna?anchor85 wrote:Cini mi se da je tako velikoj vecini. Ili ako se skine i kaze Uzmi me
Uzgred, ni ja nisam loš. Ne za naslovnicu, ali za srednju stranicu mogu proći ...
- anchor85
#1372 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jedino ako želiš da se poslije mene otpeljaš do Jagomira na odmor od par mjeseci.Ramzess Veliki wrote:Takva mi i treba, da me raspameti, a ne da me zatruje kafama. 8-anchor85 wrote:Ne možeš gledati u mene predugo koliko sam zgodnaRamzess Veliki wrote: Možemo o tome pričati ... jesi li zgodna?
Uzgred, ni ja nisam loš. Ne za naslovnicu, ali za srednju stranicu mogu proći ...
- Ramzess Veliki
#1373 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sve za odmor ... ako potpisuješ da će tako biti, eto me odmah sa milkom i buketom ...anchor85 wrote: Jedino ako želiš da se poslije mene otpeljaš do Jagomira na odmor od par mjeseci.
- anchor85
#1374 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ponesi milku, cvijece ne trebaRamzess Veliki wrote:Sve za odmor ... ako potpisuješ da će tako biti, eto me odmah sa milkom i buketom ...anchor85 wrote: Jedino ako želiš da se poslije mene otpeljaš do Jagomira na odmor od par mjeseci.
- Ramzess Veliki
#1375 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Falio sam?kiki-miki wrote:WelcomebackRamzess Veliki wrote:Sve za odmor ... ako potpisuješ da će tako biti, eto me odmah sa milkom i buketom ...anchor85 wrote: Jedino ako želiš da se poslije mene otpeljaš do Jagomira na odmor od par mjeseci.