Pravda za SebijuDirektorica KCUS-a Sebija Izetbegović i uposlenici za javnost: Izloženi smo strašnom pritisku, potreban nam je mir...
Sebija za predsjednicu SDA
Pravda za SebijuDirektorica KCUS-a Sebija Izetbegović i uposlenici za javnost: Izloženi smo strašnom pritisku, potreban nam je mir...
Aha,julisiz es grant wrote:Otišli u prosperitetne privatne poslove koje su i do sada radili, i na koje su upućivali pacijente sa svojih klinika.
Što se Dizdarevića tiče, on već 10 godina ili dobija ili daje otkaz, tako da ne znam šta je ovdje novina.
Da ti nesto kaem...ova budala je davno trebala biti bez licence i iza resetakaAlfons Kauders wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/neurohi ... /170116092
Oceraj ćetnika Sebija!
Sve je ovo Gullenovo maslo
Od Bahreina, preko Norveške, do privatne prakse. Većina rat provela na Klinici. Ne pravi budalu od sebe...Fudo387 wrote:
Pa gdje su otisli?
De bona, ne cupaj mi zivce i ne obracaj mi se tim tonom.Banksy wrote:Od Bahreina, preko Norveške, do privatne prakse. Većina rat provela na Klinici. Ne pravi budalu od sebe...Fudo387 wrote:
Pa gdje su otisli?
No se Sebija pokazala tvrdjom (ili vecom kuckom, zavisno od gledista) no sto smo mislili.Danguba wrote:![]()
prije nego napunimo 10-tak stranica ona ce biti bivsa...
To se, Fudo, zove projekcija. Spočitavaš ih drugom, ali zapravo sam imaš političke afinitete i ideološke matrice koje ti se dopadaju, na osnovu njih zauzimaš stav, evo i na ovoj temi, pa izražavaš mišljenje koje u ovom slučaju nema nikakvog utemeljenja u stvarnosti i pokazuje da o ovome o čemu pišeš ne znaš baš ništa.Fudo387 wrote:De bona, ne cupaj mi zivce i ne obracaj mi se tim tonom.Banksy wrote:Od Bahreina, preko Norveške, do privatne prakse. Većina rat provela na Klinici. Ne pravi budalu od sebe...Fudo387 wrote:
Pa gdje su otisli?
Lokalne zdravstvene ustanove qrcu ne valjaju od kad su ih napravili, tebi je samo sad zasmetalo stanje u njima jer ti se ne svidja
ideolska matrica kod budalasa koji time upravljaju. Seratori bili, seratori ostali, i seratori ce ponovo doci.
Korupcija, javasluk, neodgovornost, bilmezluk.
Zali Boze onih koji se tu moraju lijeciti.
Dobro, hajde, prihvatam izvinjenje, dacu ti jos jednu sansu.Banksy wrote:Možda sam pretjerala, izvinjavam se, ali ''lupetaš'' je bilo nekako najkraće i najefektnije, žao mi je.
Hvala, paziću. A ti ne piši o onome što ne znaš. Dogovoreno?Fudo387 wrote:Dobro, hajde, prihvatam izvinjenje, dacu ti jos jednu sansu.Banksy wrote:Možda sam pretjerala, izvinjavam se, ali ''lupetaš'' je bilo nekako najkraće i najefektnije, žao mi je.
Kako mislim da ne znam?Banksy wrote:Hvala, paziću. A ti ne piši o onome što ne znaš. Dogovoreno?Fudo387 wrote:Dobro, hajde, prihvatam izvinjenje, dacu ti jos jednu sansu.Banksy wrote:Možda sam pretjerala, izvinjavam se, ali ''lupetaš'' je bilo nekako najkraće i najefektnije, žao mi je.
Ne razumijem baš, ali pojasnićeš.Fudo387 wrote: I pazi, i treba da pazis, jer dobro je da imas Fudu na svojoj strani, pa makar i kad je samo rijec o forumu.
Ovo si u pravu,on je non stop u konfliktu .Još otkad mu je majka bila ministrica zdravstva pa ga nije zapalo da komanduje.A odličan hirurg-možda i najbolji.julisiz es grant wrote:Otišli u prosperitetne privatne poslove koje su i do sada radili, i na koje su upućivali pacijente sa svojih klinika.
Što se Dizdarevića tiče, on već 10 godina ili dobija ili daje otkaz, tako da ne znam šta je ovdje novina.
PM72 wrote:Ovo si u pravu,on je non stop u konfliktu .Još otkad mu je majka bila ministrica zdravstva pa ga nije zapalo da komanduje.A odličan hirurg-možda i najbolji.julisiz es grant wrote:Otišli u prosperitetne privatne poslove koje su i do sada radili, i na koje su upućivali pacijente sa svojih klinika.
Od keme najvise koristi je imao acibademPM72 wrote:Ovo si u pravu,on je non stop u konfliktu .Još otkad mu je majka bila ministrica zdravstva pa ga nije zapalo da komanduje.A odličan hirurg-možda i najbolji.julisiz es grant wrote:Otišli u prosperitetne privatne poslove koje su i do sada radili, i na koje su upućivali pacijente sa svojih klinika.
Ova ga kalastura sigurno nije otpustila zbog strucnosti ili radne etike. Da joj je poljubio ruku ostao bi jos 100 godina.kamen spoticanja wrote:Od keme najvise koristi je imao acibademPM72 wrote:Ovo si u pravu,on je non stop u konfliktu .Još otkad mu je majka bila ministrica zdravstva pa ga nije zapalo da komanduje.A odličan hirurg-možda i najbolji.julisiz es grant wrote:Otišli u prosperitetne privatne poslove koje su i do sada radili, i na koje su upućivali pacijente sa svojih klinika.
Što se Dizdarevića tiče, on već 10 godina ili dobija ili daje otkaz, tako da ne znam šta je ovdje novina.![]()
a istog su otpustali i faris i sanko i aganovic
i svaki put ga sud vracao na posao
ni u koga ova drzava nije ulozila vise kad se radi o medicini a vratio je tako sto je shebao kliniku za NH za jos 50 godina
Mislimda je on po struci biolog a mozda je doktorirao pa je postao doktor bioloskih ili prirodnih nauka a on nije doktor medicine tj nije ljekar! I ministar obrazovanja Kazazovic je dr ali dr sportaklavirdžija wrote:Naprasni talenat Rijad je vani završio pre-med. I prije je zbog toga bila frka koju je tada SDA bagra stišala, a ni SDP bagri se nije dizalo previše prašine oko toga. Toliko o njegovoj "diplomi", pa je pitanje kako iznenada posta dr.
Sebi Džo, ako si se njega riješila, ja bi da te makar jednom pohvalim.