Sebija All about

Post Reply
XXS

#1351 Re: Sebija All about

Post by XXS »

Direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović i uposlenici za javnost: Izloženi smo strašnom pritisku, potreban nam je mir...
Pravda za Sebiju :lol:

Sebija za predsjednicu SDA :thumbup:
GeeTnT

#1352 Re: Sebija All about

Post by GeeTnT »

...jeli ko uspio proci kroz onu masu nezadovoljnih zbog odlazaka sa KCUS -a....ja jedva..
julisiz es grant

#1353 Re: Sebija All about

Post by julisiz es grant »

Otišli u prosperitetne privatne poslove koje su i do sada radili, i na koje su upućivali pacijente sa svojih klinika.
Što se Dizdarevića tiče, on već 10 godina ili dobija ili daje otkaz, tako da ne znam šta je ovdje novina.
Fudo387

#1354 Re: Sebija All about

Post by Fudo387 »

julisiz es grant wrote:Otišli u prosperitetne privatne poslove koje su i do sada radili, i na koje su upućivali pacijente sa svojih klinika.
Što se Dizdarevića tiče, on već 10 godina ili dobija ili daje otkaz, tako da ne znam šta je ovdje novina.
Aha,
Znam.
Nisu seratori Banksy, nisu?
kamen spoticanja

#1355 Re: Sebija All about

Post by kamen spoticanja »

Alfons Kauders wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/neurohi ... /170116092

Oceraj ćetnika Sebija!

Sve je ovo Gullenovo maslo
Da ti nesto kaem...ova budala je davno trebala biti bez licence i iza resetaka
ako ga i ovaj put sud ne vrati na posao onda sebiju umjesto bakira,fadila,denisa,konakovica fahre i ostalih idiota
Banksy

#1356 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

Fudo387 wrote:
Pa gdje su otisli?
Od Bahreina, preko Norveške, do privatne prakse. Većina rat provela na Klinici. Ne pravi budalu od sebe...
irac300

#1357 Re: Sebija All about

Post by irac300 »

Kada je Branislav Nušić pisao o ovakvim čobanima koji se dočepe vlasti.
Fudo387

#1358 Re: Sebija All about

Post by Fudo387 »

Banksy wrote:
Fudo387 wrote:
Pa gdje su otisli?
Od Bahreina, preko Norveške, do privatne prakse. Većina rat provela na Klinici. Ne pravi budalu od sebe...
De bona, ne cupaj mi zivce i ne obracaj mi se tim tonom.
Lokalne zdravstvene ustanove qrcu ne valjaju od kad su ih napravili, tebi je samo sad zasmetalo stanje u njima jer ti se ne svidja
ideolska matrica kod budalasa koji time upravljaju. Seratori bili, seratori ostali, i seratori ce ponovo doci.
Korupcija, javasluk, neodgovornost, bilmezluk.
Zali Boze onih koji se tu moraju lijeciti.
seln

#1359 Re: Sebija All about

Post by seln »

Bolni lezimo, vec godina ima...

evo, sad ce godina kako sam otvorio temu, a drugi post na istoj je bio
Danguba wrote::lol:

prije nego napunimo 10-tak stranica ona ce biti bivsa... :izet:
No se Sebija pokazala tvrdjom (ili vecom kuckom, zavisno od gledista) no sto smo mislili.
Banksy

#1360 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

Fudo387 wrote:
Banksy wrote:
Fudo387 wrote:
Pa gdje su otisli?
De bona, ne cupaj mi zivce i ne obracaj mi se tim tonom.
Lokalne zdravstvene ustanove qrcu ne valjaju od kad su ih napravili, tebi je samo sad zasmetalo stanje u njima jer ti se ne svidja
ideolska matrica kod budalasa koji time upravljaju. Seratori bili, seratori ostali, i seratori ce ponovo doci.
Korupcija, javasluk, neodgovornost, bilmezluk.
Zali Boze onih koji se tu moraju lijeciti.
To se, Fudo, zove projekcija. Spočitavaš ih drugom, ali zapravo sam imaš političke afinitete i ideološke matrice koje ti se dopadaju, na osnovu njih zauzimaš stav, evo i na ovoj temi, pa izražavaš mišljenje koje u ovom slučaju nema nikakvog utemeljenja u stvarnosti i pokazuje da o ovome o čemu pišeš ne znaš baš ništa.
Možda sam pretjerala, izvinjavam se, ali ''lupetaš'' je bilo nekako najkraće i najefektnije, žao mi je.
Fudo387

#1361 Re: Sebija All about

Post by Fudo387 »

Banksy wrote:Možda sam pretjerala, izvinjavam se, ali ''lupetaš'' je bilo nekako najkraće i najefektnije, žao mi je.
Dobro, hajde, prihvatam izvinjenje, dacu ti jos jednu sansu.
Banksy

#1362 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

Fudo387 wrote:
Banksy wrote:Možda sam pretjerala, izvinjavam se, ali ''lupetaš'' je bilo nekako najkraće i najefektnije, žao mi je.
Hvala, paziću. A ti ne piši o onome što ne znaš. Dogovoreno? :mrgreen:
Fudo387

#1363 Re: Sebija All about

Post by Fudo387 »

Banksy wrote:
Fudo387 wrote:
Hvala, paziću. A ti ne piši o onome što ne znaš. Dogovoreno? :mrgreen:
Kako mislim da ne znam?
To Fudo rodjen i odrastao u Japanu?
Ili mozda, kad starcima treba CT snimak pa im kazu da cekaju tri mjeseca ili da odu kod istog doktora u privatnu kliniku i rijese to za dan, ti
im to platis umjesto Fude?
I pazi, i treba da pazis, jer dobro je da imas Fudu na svojoj strani, pa makar i kad je samo rijec o forumu. :D
Banksy

#1364 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

Fudo387 wrote: I pazi, i treba da pazis, jer dobro je da imas Fudu na svojoj strani, pa makar i kad je samo rijec o forumu. :D
Ne razumijem baš, ali pojasnićeš. :)
PM72

#1365 Re: Sebija All about

Post by PM72 »

julisiz es grant wrote:Otišli u prosperitetne privatne poslove koje su i do sada radili, i na koje su upućivali pacijente sa svojih klinika.
Ovo si u pravu,on je non stop u konfliktu .Još otkad mu je majka bila ministrica zdravstva pa ga nije zapalo da komanduje.A odličan hirurg-možda i najbolji.
Innovation

#1366 Re: Sebija All about

Post by Innovation »

PM72 wrote:
Ovo si u pravu,on je non stop u konfliktu .Još otkad mu je majka bila ministrica zdravstva pa ga nije zapalo da komanduje.A odličan hirurg-možda i najbolji.

https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... 0DlD-pyy1w

http://mojaklinika.ba/

https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... oGExQmx2KA

https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... 3lrasw8FYg

:roll:
kamen spoticanja

#1367 Re: Sebija All about

PM72 wrote:
Od keme najvise koristi je imao acibadem :wink:
a istog su otpustali i faris i sanko i aganovic
i svaki put ga sud vracao na posao
ni u koga ova drzava nije ulozila vise kad se radi o medicini a vratio je tako sto je shebao kliniku za NH za jos 50 godina
XXS

#1368 Re: Sebija All about

Post by XXS »

kamen spoticanja wrote:
PM72 wrote:
Od keme najvise koristi je imao acibadem :wink:
a istog su otpustali i faris i sanko i aganovic
i svaki put ga sud vracao na posao
ni u koga ova drzava nije ulozila vise kad se radi o medicini a vratio je tako sto je shebao kliniku za NH za jos 50 godina
Ova ga kalastura sigurno nije otpustila zbog strucnosti ili radne etike. Da joj je poljubio ruku ostao bi jos 100 godina.

Sebija za predsjednicu SDA :thumbup:
kamen spoticanja

#1369 Re: Sebija All about

Zbog ovoga i pici ruku da joj poljubi :D
JThomas

#1370 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

prvo neka gospoji objasne definiciju mobinga pa ćemo dalje. ovo je zamjena teza na nivou ratne paljanske tv...na njih pritisak, a oni gospodari života i smrti. bar u ovom fildžanu, a ostalog su se svojevoljno i dogovorno odrekli.
smjesko071

#1371 Re: Sebija All about

Post by smjesko071 »

Bolan,mogo bih razumjeti da je otisao jedan doktor,2,5,pa i 10.ali praviti listu za odstrel bez kraja u vezi jednog jako deficitarnog zanimanja..
Predmetna gdza ili nije normalna,ili je jako konfliktna.za menadzera definitivno nije.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1372 Re: Sebija All about

Post by pici »

eeee zato opĆina centar vrijedi neg ostalijeH deset pa i dvajes...
bumerangss

#1373 Re: Sebija All about

Post by bumerangss »

klavirdžija wrote:Naprasni talenat Rijad je vani završio pre-med. I prije je zbog toga bila frka koju je tada SDA bagra stišala, a ni SDP bagri se nije dizalo previše prašine oko toga. Toliko o njegovoj "diplomi", pa je pitanje kako iznenada posta dr.

Sebi Džo, ako si se njega riješila, ja bi da te makar jednom pohvalim. :D
Mislimda je on po struci biolog a mozda je doktorirao pa je postao doktor bioloskih ili prirodnih nauka a on nije doktor medicine tj nije ljekar! I ministar obrazovanja Kazazovic je dr ali dr sporta :D

Sad je hiperprodukcija magistara pa ih ima par hiljada na birou a ima cak i 8 dr nauka kao sto je Rijad pa nek i on bude deveti :lol:
Thorgerson

#1374 Re: Sebija All about

Post by Thorgerson »

Ja ne bih imao problema sa Sebijom da mi imamo kvalitetnog kadra.

Dakle, sutra Sebija otjera 20 doktora, dodje 20 novih. Nemamo ih, pa eto dodju iz Njemačke, Francuske, Norveške. Dodju da rade kod nas. Dovedemo ih.

Onda bi ovo bila super stvar. Rjesavamo se doktora, koji ionako navrat nanos rade na klinici. Nit su pretjerano zadovoljni platom, nit radnim okruzenjem nit icim. Vecina ih mora raditi na privatnim klinikama, neki to rade poslije posla - sto opet nije normalno da radis 17h na dan, a neki pribjegavaju bolovanjima, izlascima sa klinike itd.

Sad se krenulo u ukidanje toga. Ali problem je sto mi ovisimo o toj nekolicini strucnjaka koji su ipak ostali da rade za ipak manje novca nego koliko bi mogli imati.

Mozda se trebalo malo lakse ophoditi prema istima. Odnosno mozda provoditi sve ovo, ali planski. A ne ovako ishitreno bez ikakvog plana i strategije. Ko ce nadomjesiti ove specijaliste?

Niko.

Jebe se Sebiji i njenoj ekipi sto sutra vecina pacijenata mora sada ici privatno kod doktora. Je li to poenta ove reorganizacije?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1375 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

Otisala Sebija ginekologu..
I ginekolog je pita: Kako pickica danas?
A ona kaze: " A ne znam eno ga u Predsjednistvu, nesto piskara". :lol:
Post Reply