Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
budza wrote:bice gusto bice 0:2. pola kipra navija za bosnu.
A pola Bosne za Kipar.
da. mogu i svih 60% ali koga boli briga kada su oni deo bosne. i katalonija navija protiv spanije pa opet su na aparatima kao i bos. secesionisti. dok, severni, biserni turski kipar je zasebna celina na ostrvu.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Stoji sve ali ni njima ne igra onaj sto nam je zabio dva gola u Zenici, on je valjda najbolji. Dzeko bi trebao biti spreman, trening je odradio normalno.
Christofi ako se ne varam nije igrao ni protiv Belgije, pa ih Belgijanci jedva dobise 1-0, u gostima (Hazard, 86').
Kazem, jebeni su Kiprani, da nisu, ne bi sad bili u situaciji da pobjedom idu u baraz.
Ovo ja davno napisao pa da ponovim.Dobro smo mi bosanci ikako pametni ljudi.U nas svaki pa haman mjesec neka istorijska utakmica jal fudbal.kosarka,rukomet .Ovo se nece moci dugo izdrzati i ako budu i kvalifikacije za svjetsko ovakve do kraja(ops tek nas ceka baraz opet istorijske)jebem ga ako nas pola bosanaca ne bude hodalo,,ko gluha Ajka" Jebo sport ako mi svaki drugi dan hitna kola moraju dezurati pred kucom.
luckylaka wrote:Ovo ja davno napisao pa da ponovim.Dobro smo mi bosanci ikako pametni ljudi.U nas svaki pa haman mjesec neka istorijska utakmica jal fudbal.kosarka,rukomet .Ovo se nece moci dugo izdrzati i ako budu i kvalifikacije za svjetsko ovakve do kraja(ops tek nas ceka baraz opet istorijske)jebem ga ako nas pola bosanaca ne bude hodalo,,ko gluha Ajka" Jebo sport ako mi svaki drugi dan hitna kola moraju dezurati pred kucom.
Polako, laki, na sabahu... Lagano Fatu pod ruku, šetnjica, podnevna kafica, pa u 13.45 tekmica.... Neće svijet propast... Stariji ljudi k'o ti se trebaju čuvat'
luckylaka wrote:Ovo ja davno napisao pa da ponovim.Dobro smo mi bosanci ikako pametni ljudi.U nas svaki pa haman mjesec neka istorijska utakmica jal fudbal.kosarka,rukomet .Ovo se nece moci dugo izdrzati i ako budu i kvalifikacije za svjetsko ovakve do kraja(ops tek nas ceka baraz opet istorijske)jebem ga ako nas pola bosanaca ne bude hodalo,,ko gluha Ajka" Jebo sport ako mi svaki drugi dan hitna kola moraju dezurati pred kucom.
Polako, laki, na sabahu... Lagano Fatu pod ruku, šetnjica, podnevna kafica, pa u 13.45 tekmica.... Neće svijet propast... Stariji ljudi k'o ti se trebaju čuvat'