nek se jos patialberto_tomba wrote:Ugasite mu aparate!!
Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mO k3
#1351 Re: Safet Susic trener Eviana
- Logovan
#1352 Re: Safet Susic trener Eviana
Ko pravi vatromet? Prije bi se reklo zašto ti moraš biti na aparatima svaki dan zbog Sušića?perfekcionista1 wrote:mora i papke nekad pobjediti, jbt hocete li svaki put kad pobjedi vatromet pravitiLogovan wrote:Ne skidaš se sa aparata.perfekcionista1 wrote:dobar je papke, iznenadio je fenjerasa igrom bez bekova.
-
missko
#1353 Re: Safet Susic trener Eviana
Papke je samo 2 izgubio.perfekcionista1 wrote:mora i papke nekad pobjediti, jbt hocete li svaki put kad pobjedi vatromet pravitiLogovan wrote:Ne skidaš se sa aparata.perfekcionista1 wrote:dobar je papke, iznenadio je fenjerasa igrom bez bekova.
Ne znam jel se treba napominjati da je to najbolja generacija Eviana ikada
- perfekcionista1
#1354 Re: Safet Susic trener Eviana
a koliko je pobjedio i iz koliko utakmica u prvenstvu?missko wrote: Papke je samo 2 izgubio.
-
missko
#1355 Re: Safet Susic trener Eviana
Ima vise pobjeda od Murinja i manje poraza.perfekcionista1 wrote:a koliko je pobjedio i iz koliko utakmica u prvenstvu?missko wrote: Papke je samo 2 izgubio.
Zamisli da je Papetu kadar ko u Celziju od milijardu €
- perfekcionista1
#1356 Re: Safet Susic trener Eviana
znaci bolji papke trener od murinja. hhahahahahah s kim ja raspravljah svo vrijeme
-
teta marica druga
#1357 Re: Safet Susic trener Eviana
Naporan si, jednostavno više nisi zanimljiv. Nije ni trolanje za svakoga.perfekcionista1 wrote:znaci bolji papke trener od murinja. hhahahahahah s kim ja raspravljah svo vrijeme
- perfekcionista1
#1358 Re: Safet Susic trener Eviana
Pa vidje li ti sta lik napisa, uporedi saju sa murinjom i jos rece sta bi tek sajo uradio da je on trener celzija, znaci on bolji od murinjateta marica druga wrote:Naporan si, jednostavno više nisi zanimljiv. Nije ni trolanje za svakoga.perfekcionista1 wrote:znaci bolji papke trener od murinja. hhahahahahah s kim ja raspravljah svo vrijeme
- Edin H.
- jethro
#1361 Re: Safet Susic trener Eviana
Tek kad Murinjo bude vodio kakvu reprezentaciju na Svjetskom Prvenstvu kao Pape moze se javiti!
Morinjo se vazdan mota po nekakvim klubvima, boji se biti selektor.
Morinjo se vazdan mota po nekakvim klubvima, boji se biti selektor.
- Logovan
#1362 Re: Safet Susic trener Eviana
Bože sačuvaj bolesnika.
- luckylaka
#1363 Re: Safet Susic trener Eviana
Znas da ima ona,,cega se pametan stidi budala se time ponosi".Vidis da je i moderacija pustila temu kraju.Postovi nidje veze sa naslovom,valjda se i njima svidja ovakav nacin komunikacije.Logovan wrote:Bože sačuvaj bolesnika.
- Logovan
#1364 Re: Safet Susic trener Eviana
Boldirano baš ide uz pojedince.luckylaka wrote:Znas da ima ona,,cega se pametan stidi budala se time ponosi".Vidis da je i moderacija pustila temu kraju.Postovi nidje veze sa naslovom,valjda se i njima svidja ovakav nacin komunikacije.Logovan wrote:Bože sačuvaj bolesnika.
- insomnia78
#1365 Re: Safet Susic trener Eviana
Bas bi bilo sega da su se izraelci ovako zajebavali ispred begove npr
Mada se ne moze porediti po "vaznosti"
Mada se ne moze porediti po "vaznosti"
-
teta marica druga
#1366 Re: Safet Susic trener Eviana
Najžalosnije od svega je što su to stare konjine koje bi trebale usmjeravati djecu i govoriti im šta valja a šta ne.
- perfekcionista1
#1367 Re: Safet Susic trener Eviana
gledaj samo osmijeha papketa nakon poraza od kipra, i bjezanja od odgovornosti. Koji olos od covjeka i trenera. I vi podrzavate ovu neznalicu. Nije ni cudo sto nam je drzava u ovakvom stanju, ocigledno nas narod i ne zasluzuje bolje jer su mu idoli neznalice i lopovi
-
teta marica druga
#1368 Re: Safet Susic trener Eviana
Zar ne shvataš da si na ignore? A s obzirom da si non stop na ovoj temi imam utisak da bi ti volio prozboriti koju ali nemaš sa kim. Dakle moram ti ponoviti, prvo moraš da se izvineš što si slagao da je "Sušić jedini ikad koji je na SP poveo više napadača nego golmana" jer smo ti dokazali da je Njemačka postala svjetski prvak sa dva napadača i tri golmana. Tek onda ćemo se sažaliti i diskutovati sa tobom.perfekcionista1 wrote:gledaj samo osmijeha papketa nakon poraza od kipra, i bjezanja od odgovornosti. Koji olos od covjeka i trenera. I vi podrzavate ovu neznalicu. Nije ni cudo sto nam je drzava u ovakvom stanju, ocigledno nas narod i ne zasluzuje bolje jer su mu idoli neznalice i lopovi
PS. Ovo "papke" je pravo papanski od tebe. Ne bih da pomislim da si ti papak ali ako nastaviš u tom fazonu onda ti govoriš o sam o sebi
- perfekcionista1
#1369 Re: Safet Susic trener Eviana
Objasnite neznalicama da su Podolski i Miler napadaci, po potrebi i Gece takodje jer i u Bajernu zna igrati kao cetnralni napadac.
I uopste se tebi ne obracam, po mogucnosti nemoj se osvrtati na moje postove.
A papke je imao tri pokusaja da nas odvede na veliko takmicenje, da se Ciri dala druga sansa kao njemu dosao bi do cetvrtfinala na svjetskom a ne blamirao se bez lijevog beka i napadaca.
A papke je imao tri pokusaja da nas odvede na veliko takmicenje, da se Ciri dala druga sansa kao njemu dosao bi do cetvrtfinala na svjetskom a ne blamirao se bez lijevog beka i napadaca.
- alberto_tomba
#1370 Re: Safet Susic trener Eviana
Podolski poznati centarfor
-
teta marica druga
#1371 Re: Safet Susic trener Eviana
Zašto nazivaš neznalicama ljude koji te ispreskaču? Zašto ne odgovoriš ljudima kad ti postave neko pitanje nego namjerno trolaš kako bi zaboravili kakve si nebuloze iznio? Nema potrebe za tim, samo se izvini i OK. Onda možemo dalje diskutovati pod uslovom da ne iznosiš izmišljotine nego istinu ma kakva ona bila.perfekcionista1 wrote:Objasnite neznalicama da su Podolski i Miler napadaci, po potrebi i Gece takodje jer i u Bajernu zna igrati kao cetnralni napadac.
- perfekcionista1
#1372 Re: Safet Susic trener Eviana
Nije Miler napadac, jok

-
groove
#1373 Re: Safet Susic trener Eviana
kako si mogao zaboraviti da je i özil na svjetskom igrao u napadu?perfekcionista1 wrote:Objasnite neznalicama da su Podolski i Miler napadaci, po potrebi i Gece takodje jer i u Bajernu zna igrati kao cetnralni napadac.
ova ti prica oko napadaca nema smisla jer su danas ofanzivni igraci sve fleksibilniji sto se tice pozicije. kod nas su pjanic ili misimovic mogli igrati laznu devetku.
-
teta marica druga
#1374 Re: Safet Susic trener Eviana
To što je na današnjoj utakmici igrao na poziciji napadača ne znači da je klasični napadač. Na istoj slici koju si postavio možeš vidjeti i Kagawu na istoj poziciji kao i Milera, a valjda znaš da Kagawa nije napadač. I nema potrebe za kafanskim ubjeđivanjem. Fino odeš na FIFA-inu stranicu i vidiš igrače koji su prijavljeni za SP 2014 kao i njihove pozicije. Nadam se da nećeš imati obraza da kažeš kako ti znaš bolje od njemačkog selektora koji ih je raspoređivao na te pozicije. I onda nam se izvini za ono što si rekao da je "Sušić jedini ikad koji je poveo više golmana nego napadača na SP".

- perfekcionista1
#1375 Re: Safet Susic trener Eviana
Ovdje se ne radi o laznoj devetci, Podolski je uvijek bio napadac, na proslom svjetskom i evropskom je igrao napadaca za njemacku, Miler je takodje na proslom svjetskom i evropskom igrao napadaca, cak je bio i najbolji strijelac igrajuci na poziciji napadaca. Porediti Pjanica i Misketa sa ovom dvojicom u smislu ofanzivnih mogucnosti je SMIJESNOgroove wrote: ova ti prica oko napadaca nema smisla jer su danas ofanzivni igraci sve fleksibilniji sto se tice pozicije. kod nas su pjanic ili misimovic mogli igrati laznu devetku.