porobljeni wrote:
Mape BHT-a nema službeno jer nema potrebe za njom. Kad se pita za signal BHT-a samo možeš pjevati "Od Drine do Une, od mora do Save,...".

Toliko o pljuvačima i firmi. Idi ba u paintu nekome drugom crtaj, ja uzeo mobitel u ruku, kupio karticu za 2KM, doplatio još 5KM, aktivirao ovaj IZImix, prohodao po Sarajevu svugdje 3G/H, na putu do Zenice isto. Meni dovoljno, a tek na selu kada sam vidio H i brzinu 3-4MB što ni taj uber Telekom nema vala pametnom dosta. Čim izbace nešto konkretno mogu i njihovu karticu uzeti, vrijedi i za Telekom isto.
Što kolega reče nisam tu da branim ikoga, za razliku od vas uposlenih.
Samo vas argumentovano ubijam u pojam a vi se vadite
mirza_15 wrote:Ma meni smijesno o baznim stanicama sa likovima koji ne znaju razlikovati bs od servra.
Ali zato znam da računam do 20 čak a Bogami znam i da zvuk ide preko HDMI, ipak je to viša tehnologija od Baznih stanica i SERVERA.
mirza_15 wrote:
Onaj poredi bonuse u izi mrezi i bh telecom mrezi. Doduse, kada mu je i savrsena ista nije cudno ni da mu je 45% korisnika u bih prema kojima mozes iskoristiti minute i 0,xx% korisnika isto. Jos fino odes na Boracko jezero na kupanje i skontas da samo bht ima 3g. I da drug, na putu d.vakuf-jajce samo bht ima 3g. U prevodu daleko veca pokrivenost, ali isto je to, ali samo ako si posvadjan sa logikom.
Pa poredimo bonuse i novce za koje ih dobijem, nije isto 1000 jedinica za 17,55KM i za 4,9KM osim ako nisi posvađan sa logikom.
Savršena mi daje bonuse prema 100% korisnika u BiH a ne samo prema 45%, skontajte to već jednom. Eronet ima 80 minuta prema SVIM MOBILNIM MREŽAMA, isto tako 150sms i 200MB interneta za 10KM sa PDV bez ugovora na 12/24 mjeseca.
I da drug, odem ja nekada i do Orašja, Bosanskog Broda pa imam 3G a imaš li ti? Ili možda kada idem na more pa malo Šuica, Tomislavgrad sve do Vrgorca imam signal i 3G. U prevodu daleko dobra pokrivenost. Ništa ti taj BHT nije superioran što se pokrivenosti tiče. Nemaju ni mapu pokrivenosti nego njihovi uposlenici u paintu crtaju pa se rugaju oficijelnim koji konkurentni operateri javno objave