ti ni sam ne znas sta zelis da kazesMcMoy wrote:Dame "moje" lijepe,
to s kim sam ja ili s kim bih želio da budem je realnost koja ne treba nužno da ima veze sa temom.
Ne možete na osnovu toga što neko kaže da su ljepše i privlačnije djevojke u dobi 18-25, nego one u dobi 30-37
izvlačiti zaključak da neko mrzi i omalovažava starije žene/djevojke.
Pričamo o žvotnoj realnosti.
Vas vrijeđa i činjenica da brža sazrijevate, ali da zato i brže starite.
Dakle, poenta cijele priče (koju je vama zbog vaših uglavnom poodmaklih godina teško objektivno pojmiti) jeste
da je naišao nekakav period u ljudskoj civilizaciji gdje se jako puno eksperimentiše sa svim i svačim, između ostalog i M-Ž odnosima, položajem jednih ili drugih u društvu isl.
Naš neki muški stav je da to sve skupa jako brzo ide i da se u istom ni muškarci ali ni žene ne snalaze najbolje.
Pogotovo žene, koje nikako da nađu mjeru i ostanu žene.
Dobile ste puno slobode, ali ćete puno toga izgubiti.
ti bi nesto ali ni sam ne znas sta
mislim da bi ti cak bio i zadovoljan nekom prosjecnom zenom koja ima 35+
to sto ti pljujes po odredjenim zenama ne znaci da nas to vrijedja, to je dokaz vise zasto si ti jos u potrazi za necim
kako to da muskarac od 40 godina sebe moze dovesti u situaciju uopste da na ovu temu pise gluposti kao sto to ti cinis
kako si mogao stvarno da se dovedes u takvu situaciju?
ako ti takve stvari pricinjavaju zadovoljstvo, onda bas imas problem koji se naravno ne tice zena bilo koje dobi
kad mislis imati djecu?
i kad ih budes imao sta ce drugari tvoje djece pomisliti kada ih budes, ako naravno budes mogao, dovodio u skolu
dedo vodi djecu u skolu
ovakva je logika vecine muskaraca na ovoj temi kada su u pitanju zene sa 25 ili 30 godina
zato me i necu cudi tol'ka frustracija i pokusaji (uzaludni) da ponizavate nekog samo zbog godina
rekoh ja prvo su bile na meti zene 30+ sad 25+ bit ce 20+
sta onda?
ali da, vi ne starite
zauvijeeeeeeek cete biti san svake djevojke ispod 25 kuka
eto i tebi roman
procitaj pa mozda se spasis i prestanes imati takvo razmisljanje kakvo vec imas
jer nemas ti vise 27 kao Bato i Gabrijelo