Hajde onda da normalno pricamokolegione wrote:Ma nisam brate budjetlija i nemam nikakve sanse da budem, ali problem je sto se svi bavimo glupostima zivce svoje gubim zivce, koliko smo glupi, prvi ja koji sam pomislio da ce doci do nekog poravnanja u radu izmedju realnog sektora i javnog ali ništa od toga.Opetja033 wrote:Sta je problem budzetlijo? Malo si mi nervozan, a? Svjestan si i ti da ce zakon vjerovatno biti usvojen pa panika za svoju guzicu?kolegione wrote: VIDIŠ ĆIM SE TI BAVIS GLUPANE JEBO TE DF I SDP A POSEBNO SDA zakon ne traži da budemo robovi nego da se smanji administracija, zašto u zakonu imaju stavovi koji totalno obezpravljuju radnika to je kjučno pitanje ti samo o svom BAKIRU RIDJOBRADOM DJUKCU kako te više nije stid![]()
Samo budi pametan (a da si pametan ne bi bio budzetlija nego bi nesto stvarao u zivotu), manje laj. Mozda te ova ruka bude hranila kada te maknu sa drzavne sise.![]()
Kme, kme, kme.
P.S. Da se razumijemo: da, simpatizer sam SDA i to ne krijem. Da je bilo koja druga stranka na vlasti (SDP, DF, SBB) ovaj zakon bi se nasao u proceduri a, sto neko rece, Bravce i Zukic bi bili na mjestu gdje je Pudaric sada. A ja bih opet bio za ovaj zakon. Podrzavao sam 7F demonstracije, bio za rusenje Vlade KS (koju je vodila SDA), ministri SDA sjedili u Vladi FBiH, Bakir u Predsjednistvu. Mogu ja simpatizirati ove ili one, ali prvenstveno mislim na svoju guzicu. Podrzavao sam demonstracije jer su tada, barem na pocetku, obespravljeni RADNICI vodili rijec.