Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bodkin wrote:Oo jebem ti zivot, pocelo se pozivati i na lincovanje vlasnika kafane...kakav odron
ja procitao rijec bojkot a tebi to isto kao i linc . yebi ga nije ni bosanski jezik ono sto je bio razvodnio se nesto . poceo da lici na srpski
"Drago mi je da znam u koju konobu sigurno nikada neću otići. Konoba LUKA (Sarajevo) bojkot! P.S. Nadam se da vam je Nele Karajlić ostavio napojnicu vrijednu blama", napisala je voditeljica Hayat televizije, Hana Hadžiavdagić
Last edited by Nomo on 17/02/2015 21:03, edited 1 time in total.
JThomas wrote:da je bosanska/bošnjačka/muslimanska vojska 4 godine gruhala beograd, a neki umjetnik xy veličao glavnog organizatora te opsade kao heroja, šta mislite kako bi ga dočekali sutra u beogradu?
ne morate odgovarati, gospodo četnici, retoričko je pitanje.
ja sam pitao slicno . da je nele iz vukovara i da prica istu pricu pa neka malo svrati do zagreba , zadra , splita , vukovara , dubrovnika ......ma jasta
Altair_SA wrote:
Ma hebo Hanu, al mogu kakav Mirza Hatkic i ekipica da odu na vecericu, pa malo utoke folovi golovi, kakva pucnjavica i ode "Luka" fakat u bankrot, jer ko bi vise dosao s rajom, zenom i djecom u restoran u kojem mozes popit metak...
Ti bi kao volio da neko malo zapuca, demolira... i po mogucnosti likvidira vlasnika, jer je ugostio Neleta?
Bodkin wrote:Oo jebem ti zivot, pocelo se pozivati i na lincovanje vlasnika kafane...kakav odron
ja procitao rijec bojkot a tebi to isto kao i linc . yebi ga nije ni bosanski jezik ono sto je bio razvodnio se nesto . poceo da lici na srpski
Ma to je taj isti srpski kojim i Nele govori
Bojkotujmo restoran - ubij vlasnika
Ignorišimo Neleta - ubij Neleta
Hajmo odbranit Sarajevo - tjeraj 200 000 Srba
Kada puna vode - metak u čelo
sandokann wrote:
Ti kao da ne slusas BIR. Kakav dzehenem na dunjaluku???
Znas ti kakav dzehenem
Nego vidi dokle te hanuma dovede, slusas bir, Bugarija, ima ravnogorski pokret da te se odrekne. Pusti se ti neleta, spasavaj zivu glavu. Jesi li poceo na dzumu ici?
Procitao sam sve njegove kolumne u Feralu ( pero Lukovic ) . skoro sve . Neopisivo . Nema rijeci kojima mogu opisati taj osjecaj kada u sake ufatim Feral pa krenem redom . Lovrenovic , Stojic , Ivancic , Lukovic , Herceg , Djikic , Matijanic , Lukovic , Dezulovic itd . Plakao sam kao dijete , guzvao novine i ponovo se vracao stivu . dusa se cjepa srce krvari a suze radosnice moce olovo na papiru . druzio sam se sa pravdom i istinom . to me drzalo u zivotu . moj zivot bez Ferala nije imao smisla !!!!!!!!!!
Last edited by Nomo on 17/02/2015 21:19, edited 2 times in total.
Altair_SA wrote:
Ma hebo Hanu, al mogu kakav Mirza Hatkic i ekipica da odu na vecericu, pa malo utoke folovi golovi, kakva pucnjavica i ode "Luka" fakat u bankrot, jer ko bi vise dosao s rajom, zenom i djecom u restoran u kojem mozes popit metak...
Ti bi kao volio da neko malo zapuca, demolira... i po mogucnosti likvidira vlasnika, jer je ugostio Neleta?
Strucnjak, iz koje si to moje recenice zakljucio da bih ja volio da se to desi? Navedi sad to fino, citirtaj gdje sam ja napisao da bih volio da se to desi
A da se moze desiti, moze... ili ti striktno tvrdis da se ne moze naci neko ko moze napraviti kakvu pizdariju u toj konobi, a izazvan time sto su ugostili Neleta?