Za ovakve stvari i izdaju drzave smijenuti Jusica je nikakva kazna, treba ga odmah dozivotno strpati u zatvor. On je odgovoran sto su Dodik i RS uspjeli nezakonito obiljeziti dan RS sa vojnicima iz takozvanih Oruzanih snaga Bosne i Hercegovine.Mirza007 wrote:Pa to je igra tigra, vidi se iz aviona. Supermen Fahro spasava drzavu zrtvujuci zamjenika ministra.JThomas wrote:naivno je misliti da je u fahrinoj stranci neko mogao potpisati tako nešto bez njegovog odobrenja. kakva je ovo igra bog zna...
A trebao bi odgovarati po "zapovjednoj odgovornosti". Nije Jusic s neba pao na tu poziciju.
Kod ozbiljnog naroda ovim bi stranka trebala krahirati na iducim izborima. Kod Bosnjaka....... vidjecemo, cisto sumnjam.
Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- Mx
#1351 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1352 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
šta li je napačenim Prošnjacima porućijo "poslovično strpljivi ali energični Radončić"

- Banksy
#1353 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
JThomas wrote:naivno je misliti da je u fahrinoj stranci neko mogao potpisati tako nešto bez njegovog odobrenja. kakva je ovo igra bog zna...
Ili je neka igra ili ih je Marina kvalitetno presvukla...
Ministrica je obavljala konsultacije sa svim članovima Predsjedništva, ja sam ponešto čuo, ponešto ne. Pozvala me je zatim i pred Ivanićem rekla da je ja sutra mijenjam te da je ona saglasna da se angažuje Počasna jedinica. Meni je naložila da potpišem zahtjev jer sam ja od 5. do 15. januara ovlašten da to radim sa njenim odobrenjem. Tada je Ivanić rekao da je to najbolje rješenje koje smo našli, a da se izbjegnu neke nemile scene koje priželjkuju Dodik i drugi", navodi Jusić.
- Prpa.ba
#1354 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Izbjegnimo nemile scene, pokazimo putovnice granicarima na Dobrinji. 
-
Zgoljo
#1355 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Šćepo je uhvacen u skripac pa malo blefira,ugrozen mu je daljnji angazman velikosrpskog sluge.
Ali svi su vec provalili Ščepu,sto se angazirao,angazirao.
Ali svi su vec provalili Ščepu,sto se angazirao,angazirao.
-
Zgoljo
#1356 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
I jebote,hocemo li mi Bosnjaci ikad imati lidere koji se nece prodati i koji se ne mogu kupiti? 
- klavirdžija
#1357 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kakav narod, takvi i političari.Zgoljo wrote:I jebote,hocemo li mi Bosnjaci ikad imati lidere koji se nece prodati i koji se ne mogu kupiti?
-
Mirza007
#1358 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Nista tacnije se tu ne moze reci.klavirdžija wrote:Kakav narod, takvi i političari.Zgoljo wrote:I jebote,hocemo li mi Bosnjaci ikad imati lidere koji se nece prodati i koji se ne mogu kupiti?
- Roccohljup
#1359 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
čitam u havazu opet udarili na baketa i sultaniju, preko direktora FTV. Vjerovatno oko sinočnjeg priloga u dnevniku gdje je navedeno kako Fahro bogato kupuje naklonost tužilaca imenujuci im familiju na visoke pozicije.
- Dr. Kuca
#1360 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kad samo pomislim da bi ovaj kratki mogao biti predsjednik tacno mi nesto hoce bit. Najveci graditelj.
-
bosanska senzacija
#1361 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Jedini razlog zbog cega je Radoncic usao u politiku je da se na taj nacin spasi od kriminalnih radnji sa Kelemendijem, Turkovicem, Oricem, Elezom i slicnim.
To sto danas postavlja svoje pijune po tuzilastvu i sudovima je samo nastavak tih aktivnosti, a price o Bakiru, Campari, podmetanjima i politickim optuznicama koristi kao paravan za to.
To sto danas postavlja svoje pijune po tuzilastvu i sudovima je samo nastavak tih aktivnosti, a price o Bakiru, Campari, podmetanjima i politickim optuznicama koristi kao paravan za to.
-
bosanska senzacija
#1362 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-cilju ... /131212103
Unistavanje dokaza i prikrivanje kriminalnih aktivnosti?
Unistavanje dokaza i prikrivanje kriminalnih aktivnosti?
-
mahalik
- JThomas
#1364 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
a na kraju se pominje i ono što sam ja pisao na drugoj temi za božu mihajlovića - tužilac ne oduzima predmete. on daje prijedlog koji usvaja ili odbija sud. ako ga usvoji, oduzimanje vrši policija. to da tužilac odgovara za fizičko čuvanje oduzetih predmeta - još je smiješnije i apsurdnije, naprosto - nije tako.
i tako vam se šilji javno mnijenje. fahru u suštini ne podržava niko ko nije na platnoj listi...a i većina onih koji jesu ga niti vole niti podržavaju kao ljudi. već strah, pohlepa i ostalo. ALI...prosječni čitalac ne zna ovo što ja pišem, a pretjerano ga i ne zanima. on će od svega upamtiti i primiti samo "tužilac ukr'o pare iz spisa". sasvim slučajno, od tolikih hiljada predmeta gdje se oduzimaju kilogrami droge, štosevi keša, nakit i slično, to se kao desilo u predmetu fahrinog tužioca
a tužilaca tužilaštva bih više od 30, kantonalnog sarajevo pedesetak, ali eto slučajno se to pitanje postavilo i dovelo u javnost baš kod bože mihajlovića i baš dok trajer glavni pretres fahri.
i sutra je mišljenje tog prosječnog čitaoca o fahrinom slučaju "korigovano" i nesvjesno - e ovo je onaj tužilac što je uz'o pare...on i ne zna da mu je mišljenje spinovano, ili po naški zakrenuto, da je lopta dobila efej. a jeste.
i tako vam se šilji javno mnijenje. fahru u suštini ne podržava niko ko nije na platnoj listi...a i većina onih koji jesu ga niti vole niti podržavaju kao ljudi. već strah, pohlepa i ostalo. ALI...prosječni čitalac ne zna ovo što ja pišem, a pretjerano ga i ne zanima. on će od svega upamtiti i primiti samo "tužilac ukr'o pare iz spisa". sasvim slučajno, od tolikih hiljada predmeta gdje se oduzimaju kilogrami droge, štosevi keša, nakit i slično, to se kao desilo u predmetu fahrinog tužioca
i sutra je mišljenje tog prosječnog čitaoca o fahrinom slučaju "korigovano" i nesvjesno - e ovo je onaj tužilac što je uz'o pare...on i ne zna da mu je mišljenje spinovano, ili po naški zakrenuto, da je lopta dobila efej. a jeste.
Last edited by JThomas on 13/01/2017 15:44, edited 1 time in total.
- Hemel
#1365 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
+1Dr. Kuca wrote:Kad samo pomislim da bi ovaj kratki mogao biti predsjednik tacno mi nesto hoce bit. Najveci graditelj.
- jazzer
#1366 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
U avazu ga zovu ''kratkorukic''
.
Naravno, izmedju sebe. A kada se on pojavi onda mu se dive na njegovih 1,90 cm
-
ins
#1367 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
SDA je stvorila Fahru, pa eto, neka se sada bore s tim svojim naslijeđem...JThomas wrote: i tako vam se šilji javno mnijenje. fahru u suštini ne podržava niko ko nije na platnoj listi...a i većina onih koji jesu ga niti vole niti podržavaju kao ljudi. već strah, pohlepa i ostalo. ALI...prosječni čitalac ne zna ovo što ja pišem, a pretjerano ga i ne zanima. on će od svega upamtiti i primiti samo "tužilac ukr'o pare iz spisa". sasvim slučajno, od tolikih hiljada predmeta gdje se oduzimaju kilogrami droge, štosevi keša, nakit i slično, to se kao desilo u predmetu fahrinog tužiocaa tužilaca tužilaštva bih više od 30, kantonalnog sarajevo pedesetak, ali eto slučajno se to pitanje postavilo i dovelo u javnost baš kod bože mihajlovića i baš dok trajer glavni pretres fahri.
- JThomas
#1368 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
svakako, ja sam nešto slično napisao najmanje 20ak puta. ali ne trpe ga samo oni...
-
StupskaBitanga
#1369 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
JThomas wrote:a na kraju se pominje i ono što sam ja pisao na drugoj temi za božu mihajlovića - tužilac ne oduzima predmete. on daje prijedlog koji usvaja ili odbija sud. ako ga usvoji, oduzimanje vrši policija. to da tužilac odgovara za fizičko čuvanje oduzetih predmeta - još je smiješnije i apsurdnije, naprosto - nije tako.
i tako vam se šilji javno mnijenje. fahru u suštini ne podržava niko ko nije na platnoj listi...a i većina onih koji jesu ga niti vole niti podržavaju kao ljudi. već strah, pohlepa i ostalo. ALI...prosječni čitalac ne zna ovo što ja pišem, a pretjerano ga i ne zanima. on će od svega upamtiti i primiti samo "tužilac ukr'o pare iz spisa". sasvim slučajno, od tolikih hiljada predmeta gdje se oduzimaju kilogrami droge, štosevi keša, nakit i slično, to se kao desilo u predmetu fahrinog tužiocaa tužilaca tužilaštva bih više od 30, kantonalnog sarajevo pedesetak, ali eto slučajno se to pitanje postavilo i dovelo u javnost baš kod bože mihajlovića i baš dok trajer glavni pretres fahri.
Tacno
Prilog je sasvim korektan ne znam čemu tolika frka
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1370 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
JThomas wrote:a na kraju se pominje i ono što sam ja pisao na drugoj temi za božu mihajlovića - tužilac ne oduzima predmete. on daje prijedlog koji usvaja ili odbija sud. ako ga usvoji, oduzimanje vrši policija. to da tužilac odgovara za fizičko čuvanje oduzetih predmeta - još je smiješnije i apsurdnije, naprosto - nije tako.
i tako vam se šilji javno mnijenje. fahru u suštini ne podržava niko ko nije na platnoj listi...a i većina onih koji jesu ga niti vole niti podržavaju kao ljudi. već strah, pohlepa i ostalo. ALI...prosječni čitalac ne zna ovo što ja pišem, a pretjerano ga i ne zanima. on će od svega upamtiti i primiti samo "tužilac ukr'o pare iz spisa". sasvim slučajno, od tolikih hiljada predmeta gdje se oduzimaju kilogrami droge, štosevi keša, nakit i slično, to se kao desilo u predmetu fahrinog tužiocaa tužilaca tužilaštva bih više od 30, kantonalnog sarajevo pedesetak, ali eto slučajno se to pitanje postavilo i dovelo u javnost baš kod bože mihajlovića i baš dok trajer glavni pretres fahri.
ovako je formirano "mišljenje" na gotovo svakoj temi na ovom forumu.....ovdje realno nema 10 ljudi koji stvarno znaju kako stvari funkcionišu u praksi
- JThomas
#1371 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
sve iz priloga je tačno, to i jeste problem koji fahro ima sa njim... 
-
StupskaBitanga
#1372 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Jel ono prije bila vijest da je Fahro direktno prijetio ne samo preko Avaza?
- JThomas
#1373 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
naravno da tužioci u praksi i u prosjeku jesu korumpirani. zato nam i jeste ovako. ali da tužilac uzme i odnese sebi štos para za koji postoji potvrda o oduzimanju u spisu, pa naredba u sudu, pa kod policije koja je izvršila radnju...to neće biti ni kod nas.
jer ako je već "to" posrijedi - tužilac od optuženog za organizovani kriminal može na mnogo lakši i sigurniji za sebe način dobiti štos para...
jer ako je već "to" posrijedi - tužilac od optuženog za organizovani kriminal može na mnogo lakši i sigurniji za sebe način dobiti štos para...
- Banksy
#1374 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
JThomas wrote:
naravno da tužioci u praksi i u prosjeku jesu korumpirani. zato nam i jeste ovako.
ins wrote:
SDA je stvorila Fahru, pa eto, neka se sada bore s tim svojim naslijeđem...
- Matzan
#1375 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
jazzer wrote:U avazu ga zovu ''kratkorukic''.