Pa nije nešto komplikovana teorija, samo što je bazirana na neistinama.nosara wrote:Ja sam odusevljen sto si shvatio bit problema...daddy-kool wrote:Znam kako razmišljaš/razmišljate.
USA fan page
-
daddy-kool
#1351 Re: USA fan page
- nosara
#1352 Re: USA fan page
Ti ko bipolarac, sad ovako sad onako... Utvrdio si cinjenice, idemo dalje...daddy-kool wrote:Pa nije nešto komplikovana teorija, samo što je bazirana na neistinama.nosara wrote:
Ja sam odusevljen sto si shvatio bit problema...
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#1353 Re: USA fan page
Ima nadenosara wrote:Ti ko bipolarac, sad ovako sad onako... Utvrdio si cinjenice, idemo dalje...daddy-kool wrote:
Pa nije nešto komplikovana teorija, samo što je bazirana na neistinama.
- Putnik ali stvarno
#1354 Re: USA fan page
Dje ba zapelo, kod parketa ili metroa u Begesu koga nikako da prokopajudetroit-mercy wrote: 14 osmeha / 3 Begesa / 1 fasisoidna pizda
![]()
Ekavicar, tebe boli nesto drugo, boli te sto su vam razdrmali guzove i za sva vremena vam pokazali gdje vam je mjesto. Tako da nema vise pretjerano kurcenja.[/quote]
Ne fascinirao si me sa sluzbenim putem i ostadoh bez teksta
Nisi me razumeo, promasio si temu skroz. Borbu protiv vaskolikih Srba mozes na nekoj drugoj.
Zavrsili smo komunikaciju, tako mozes sa ukucanima.

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1355 Re: USA fan page
deste popali yugosloveni krme vas ubolo...Jopet onanišHete po prvoj sili sveta...ako ako ...Jopet Će vas Bombardovat 
Kako to rade Hameri...gHuza ko Meduza
Kako to rade Hameri...gHuza ko Meduza
četvrtak 12.03.2015 | 19:31
"Avioni RUS da ne sleću u Vijetnam"
Izvor: Beta
Vašington -- SAD traže od Vijetnama da više ne dozvoljava da ruski vojni avioni za točenje goriva sleću u vijetnamsku bazu, navodeći da to može povećati tenzije u regionu.
Zvaničnici SAD izrazili su zabrinutost poslednjih meseci zbog povećanog broja patrola ruskih aviona blizu Japana i Južne Koreje, ali i kalifornijske obale i američke teritorije Guam.
Stejt department je danas saopštio da je upoznat sa sporazumom koji omogućava ruskim avionima tankerima "Il-78" za sipanje goriva u vazduhu, da sleću u bazu Kamran, koja je bila i američka baza tokom Vijetnamskog rata.
SAD poštuju pravo Vijetnama da ulazi u sporazume s drugim zemljama, ali traže od Vijetnama da obezbedi da Rusija ne koristi taj pristup za "sprovođenje aktivnosti koje mogu povećati tenzije u regionu", saopštio je Stejt department.
- Altair_SA
#1356 Re: USA fan page
Steta sto ih vise nisu svojevremeno... zasluzili su puno vise. Ovako nekakopici wrote:deste popali yugosloveni krme vas ubolo...Jopet onanišHete po prvoj sili sveta...ako ako ...Jopet Će vas Bombardovat
Kako to rade Hameri...gHuza ko Meduza![]()
- pici
#1357 Re: USA fan page
lucky
- Altair_SA
#1358 Re: USA fan page
Beautiful Alaska
. Kupljeno za sicu od alkoholoziranih kremaljskih hajvana

- pici
#1359 Re: USA fan page
koji Moroni
- Altair_SA
#1360 Re: USA fan page
LoLcina, oplakahpici wrote:koji Moroni![]()
- Putnik ali stvarno
#1361 Re: USA fan page
USA fans detecting the enemy

-
daddy-kool
- Putnik ali stvarno
-
UnscarD
#1364 Re: USA fan page
Novi problemi sa senzorima za F35.
http://breakingdefense.com/2015/03/thre ... e-on-time/
Blizimo se Trilionu USD...pomjeren za jos godinu dana.
Prema najnovijim informacijama, avion ce morati da leti po striktno definisanim rutama od jednog do drugog StarBucks WiFi hotspota inace rizikuje da upadne u spiralu i da se srusi

Prema najnovijim informacijama, avion ce morati da leti po striktno definisanim rutama od jednog do drugog StarBucks WiFi hotspota inace rizikuje da upadne u spiralu i da se srusi
- Fantassin
#1365 Re: USA fan page
Trilion dolara ubrizgan u Americku vojnu industrijuUnscarD wrote:Novi problemi sa senzorima za F35.
Prema najnovijim informacijama, avion ce morati da leti po striktno definisanim rutama od jednog do drugog StarBucks WiFi hotspota inace rizikuje da upadne u spiralu i da se srusi![]()
Navescu ti sta mi je jedan mornar pricao (koliko je istina ne znam ali me uvjeravao iako sam ja bio skeptican) - Jednom je dosao u priliku da baca opremu sa nosaca aviona kako bi se mogla napraviti narudzba za novu kako bi se budzet kompletirao.. jer u suprotnom bi smanjili budzet jer je po shvatanju cika koji pisu racune normalno da ako se jedne godine npr potrosi 30 od 35 miliona - sledece god budzet je 30 miliona.
-
UnscarD
#1366 Re: USA fan page
Fantassin wrote:Trilion dolara ubrizgan u Americku vojnu industrijuUnscarD wrote:Novi problemi sa senzorima za F35.
Prema najnovijim informacijama, avion ce morati da leti po striktno definisanim rutama od jednog do drugog StarBucks WiFi hotspota inace rizikuje da upadne u spiralu i da se srusi![]()
![]()
Navescu ti sta mi je jedan mornar pricao (koliko je istina ne znam ali me uvjeravao iako sam ja bio skeptican) - Jednom je dosao u priliku da baca opremu sa nosaca aviona kako bi se mogla napraviti narudzba za novu kako bi se budzet kompletirao.. jer u suprotnom bi smanjili budzet jer je po shvatanju cika koji pisu racune normalno da ako se jedne godine npr potrosi 30 od 35 miliona - sledece god budzet je 30 miliona.
-
Avetinho
#1367 Re: USA fan page
Vrlo je zabavno citati kako se nekolicina putincadi usra da nam ukaze kako SAD propada.
Samo da hoce tu pozitivnu energiju obnove usmjeriti na Bosnu, gdje bi nam bio kraj.
Samo da hoce tu pozitivnu energiju obnove usmjeriti na Bosnu, gdje bi nam bio kraj.
-
L u c i f e r
#1368 Re: USA fan page
mojnete hin ba zajebavatAvetinho wrote:Vrlo je zabavno citati kako se nekolicina putincadi usra da nam ukaze kako SAD propada.
grehota vam je
- fosna2014
#1369 Re: USA fan page
Denver

- Jack Be Nimble
#1370 Re: USA fan page
To je normala. Sve te uprave imaju budzet od gradskih pa do vojske. Svakih 3 mjeseca ili cetvrt godine se gleda koliko se potrosilo da bi se vidjelo koliko para bi trebao dobiti za sljedecih tri mjeseca. Ako si dobio X dolara moras potrositi tih X dolara da bi dobio istu sumu. Tako npr. vojska preda ili ponekada proda miliciji svoja ratna vozila/helikoptere/oruzja itd samo da bi Pentagon mogao kazati vladi nama fale vozila/helikopteri/oruzja itd daj pare.Fantassin wrote:Trilion dolara ubrizgan u Americku vojnu industrijuUnscarD wrote:Novi problemi sa senzorima za F35.
![]()
- Fantassin
#1371 Re: USA fan page
I to je dobro za privredu... potrosnja
svaki dolar ide nazad u Americke fabrike i korporacije.
- nosara
#1372 Re: USA fan page
Slicnu logiku su koristili kad su rusili blizance... Bitno je da se vrti lova...
-
Avetinho
#1373 Re: USA fan page
"Eksperti" su se slozili i za Markale... E, moj jadnice.nosara wrote:Slicnu logiku su koristili kad su rusili blizance... Bitno je da se vrti lova...
-
celava_dlaka
#1374 Re: USA fan page
I skorpioni sto su ubili one mladice je isto dio zavjere da ocrni srbe 
- Fantassin
#1375 Re: USA fan page
I Srebrenicu dje je po "Ekspertima" poginulo oko 2500 ljudi i to pretezno u borbi..Avetinho wrote:"Eksperti" su se slozili i za Markale... E, moj jadnice.nosara wrote:Slicnu logiku su koristili kad su rusili blizance... Bitno je da se vrti lova...