Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1351 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

A koliko si ti voljna pomoci? Makar ne izmisljajuci nove, pored postojecih :roll: :D
cLo

#1352 Re: Što privlači nas, dame?

Post by cLo »

_BataZiv_0809 wrote:A koliko si ti voljna pomoci? Makar ne izmisljajuci nove, pored postojecih :roll: :D
Znaš li ti šta je autoritet s pokrićem? De neko šibne definiciju ili makar opis :D
Meni nije frka ni preuzeti problem na sebe, ako ćemo pošteno, ali da se ne miješa onda, i kakav god da bude ishod da mi ne kaže : ja bih to bolje, znao sam ja da ćeš ti to pokvarit. :D Ti si kriva što je ovako, pa naravno jbt da sam ja kriva kad si ti bio kukavica da pokušaš. :D
A opet ne volim ni kad muškarac izričito insistira da on to sam, a nema blage veze kako. :D
Onda se ja moram miješat, pa mu pukne film, poludi, i opet sam ja kriva :D
Najbolje je, znači, kad muškarac zna i može sam, ali ti dopusti da sudjeluješ i pokupiš neki kredit. :D
dječak sa šibicama

#1353 Re: Što privlači nas, dame?

Post by dječak sa šibicama »

Meni je najjace kad kazu "zene vole..." ili "muskarci vole..."

Kao da smo roboti, a ne svako za sebe individua.

Neke zene vole brkate majore da joj komanduje, neke ne vole, neke vole da su one brkati majori :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1354 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

Dobro to si fino napisala, ali takve teme obicno nisu tema nase emisije :D

Evo ti dvije situacije pa da malo prodiskutujemo (true story):

Prva-frajer organizuje proslavu nove godine na vikendici i cijeli dan posveti prevozu stvari, kupovini, zagrevanju prostorija, dok se mlada razbacala od frizera preko pedikera do kozmeticarke. Dolazi on po nju i mora usput svratiti po jedan oval hrane, pokupit dvoje ljudi i kupiti brikete za potpalu. Ali avaj, mlada je primijetila razderotinu na strampli i drami. Decko u glavi kalkulise sta jos mora obaviti, usput svarca na benzinsku (jer nista drugo ne radi) i kupuje joj nove strample, koje joj ne pasu uz autfit, a nema san pelegrina naravno,imaju samo one od 3 KM.

Ona drami li drami, sta cemo :roll:

Druga situacija u drugom postu :lol:
cLo

#1355 Re: Što privlači nas, dame?

Post by cLo »

_BataZiv_0809 wrote:Dobro to si fino napisala, ali takve teme obicno nisu tema nase emisije :D

Prva-frajer organizuje proslavu nove godine na vikendici i cijeli dan posveti prevozu stvari, kupovini, zagrevanju prostorija, dok se mlada razbacala od frizera preko pedikera do kozmeticarke. Dolazi on po nju i mora usput svratiti po jedan oval hrane, pokupit dvoje ljudi i kupiti brikete za potpalu. Ali avaj, mlada je primijetila razderotinu na strampli i drami. Decko u glavi kalkulise sta jos mora obaviti, usput svarca na benzinsku (jer nista drugo ne radi) i kupuje joj nove strample, koje joj ne pasu uz autfit, a nema san pelegrina naravno,imaju samo one od 3 KM.

Ništa jarane, ispleti joj nabrzaka kakve zamisli :lol:
Kakvi su ti ovo primjeri? :-)
Valjda pričamo o normalnim curama, ne o debilima? :-)
annoy

#1356 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Tko ostaje svojevoljno u vezi s takvim kraljicama drame koje doživljavaju mentalne slomove kad im pukne nokat, sami su si krivi za sve pizdarije koje im dotične gospođice prirede. Nek si nađu ženu sa samokontrolom.
ExNihilo

#1357 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ExNihilo »

_BataZiv_0809 wrote:Dobro to si fino napisala, ali takve teme obicno nisu tema nase emisije :D

Izbacit je iz auta.
JThomas

#1358 Re: Što privlači nas, dame?

Post by JThomas »

sad ispade ovo opisano neki endemski slučaj. a znamo svi da nije tako.
HAVANA

#1359 Re: Što privlači nas, dame?

Post by HAVANA »

Kakav ba endemski,zene nikad carapa nemaju.Jel negdje moram,nema carapa.Jeble te carape. :angry:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1360 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

cLo wrote:
Ništa jarane, ispleti joj nabrzaka kakve zamisli :lol:
Kakvi su ti ovo primjeri? :-)
Valjda pričamo o normalnim curama, ne o debilima? :-)
Sasma realna situacija i dozivljena :D

Evo druga, malo manje ekstremna situacija. To je bilo nekad na faxu dok sam honorarno radio za jednu nevladinu organizaciju koja je provodila akcije na suzbijanju sirenja HIV-a, pa mi je gepek redovno bio pun kurtona i sprica :lol:

I sad trebamo nas dvoje krenuti kod prijatelja za prvi maj, pa cemo krenuti noc ranije da smo od ranog jutra u pogonu.

Elem spremamo stvari i skontamo da nismo kupili "opremu". Haj reko ponjecu nam ove free sample sto dijelim raji da se ne peglamo. Kaze moze. Dok ih je smjestala u neseser krenu prica- kao istice im rok brzo, de nemoj rizik je bla bla.

Dzaba objasnjavanja da rok jos nije istekao i povlacenja analogija sa majonezom :lol:

Elem krenemo ti nas dvoje, kao usput cemo kupiti, jebeno je sto je noc, ali rade jos radnje (govorimo o 2006 godini,Zenica je u pitanju,nije bilo ovoliko supermarketa) uglavnom svratimo u neku piljaru, nemaju. Svratimo u drugu samo oni sto se od njih utrne :run:

Odemo do VF-a, zatvoren prije 5 minuta. Reko u picku materinu,kad ona mrtva hladna: "a sto nisi ponio one" :lol:
HAVANA

#1361 Re: Što privlači nas, dame?

Post by HAVANA »

Dobro to sve nego kaki su to i sta utrne? Sto,kako,sto ce trnut ...? :D
annoy

#1362 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Ma da, žene i njihove putujuće maternice :sleep:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1363 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

HAVANA wrote:Dobro to sve nego kaki su to i sta utrne? Sto,kako,sto ce trnut ...? :D
:lol:
dječak sa šibicama

#1364 Re: Što privlači nas, dame?

Post by dječak sa šibicama »

JThomas wrote:sad ispade ovo opisano neki endemski slučaj. a znamo svi da nije tako.
Ma da, ona reklama "a nije bilo jabuke?" je samo saljiva fantazija, plod maste :oops: :D

Dusa im dramiti... zene.
JThomas

#1365 Re: Što privlači nas, dame?

Post by JThomas »

pa evo kaže gospođica iznad, samo nađeš sebi jednu sa samokontrolom. jelde.
annoy

#1366 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Pa upravo zato si i žene dopuštaju izvodit takve gluposti, jer znaju da to ima prođu, odnosno da vlada mišljenje da to eto dolazi s pičkom u paketu.

Ono gore opisano je daleko od ikakve normalne reakcije mentalno stabilne osobe.
Matzan

#1367 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

Super tema! :thumbup:
Još samo da hoće kakva dama navratiti na nju. :zoka:
annoy

#1368 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Pa dame su informatički nepismene, to se zna
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1369 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote:Pa upravo zato si i žene dopuštaju izvodit takve gluposti, jer znaju da to ima prođu, odnosno da vlada mišljenje da to eto dolazi s pičkom u paketu.

Ono gore opisano je daleko od ikakve normalne reakcije mentalno stabilne osobe.
Image
cLo

#1370 Re: Što privlači nas, dame?

Post by cLo »

HAVANA wrote:Kakav ba endemski,zene nikad carapa nemaju.Jel negdje moram,nema carapa.Jeble te carape. :angry:
kad nema čarapa je li i ti sjedneš s njom i plačeš? :D
cLo

#1371 Re: Što privlači nas, dame?

Post by cLo »

_BataZiv_0809 wrote: Sasma realna situacija i dozivljena :D

Evo druga, malo manje ekstremna situacija. To je bilo nekad na faxu dok sam honorarno radio za jednu nevladinu organizaciju koja je provodila akcije na suzbijanju sirenja HIV-a, pa mi je gepek redovno bio pun kurtona i sprica :lol:

I sad trebamo nas dvoje krenuti kod prijatelja za prvi maj, pa cemo krenuti noc ranije da smo od ranog jutra u pogonu.

Elem spremamo stvari i skontamo da nismo kupili "opremu". Haj reko ponjecu nam ove free sample sto dijelim raji da se ne peglamo. Kaze moze. Dok ih je smjestala u neseser krenu prica- kao istice im rok brzo, de nemoj rizik je bla bla.

Dzaba objasnjavanja da rok jos nije istekao i povlacenja analogija sa majonezom :lol:

Elem krenemo ti nas dvoje, kao usput cemo kupiti, jebeno je sto je noc, ali rade jos radnje (govorimo o 2006 godini,Zenica je u pitanju,nije bilo ovoliko supermarketa) uglavnom svratimo u neku piljaru, nemaju. Svratimo u drugu samo oni sto se od njih utrne :run:

Odemo do VF-a, zatvoren prije 5 minuta. Reko u picku materinu,kad ona mrtva hladna: "a sto nisi ponio one" :lol:
:D
Bloody

#1372 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Bloody »

HAVANA wrote:Kakav ba endemski,zene nikad carapa nemaju.Jel negdje moram,nema carapa.Jeble te carape. :angry:

Natjeraj je da kupi nekoliko pari rezerve radi :lol:
pa jedne u auto,radni sto,torbu....tako to treba :roll:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1373 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

Hajmo prijedlozi za rjesavanje ovih situacija :D
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#1374 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Domaci izdajnik »

_BataZiv_0809 wrote:Hajmo prijedlozi za rjesavanje ovih situacija :D
Eno ga sad....pa kako imaš rezervnu gumu u autu kad pođeš na put tako se i nosi rezervna "guma" kad se zaputiš :izet: :mrgreen:
cLo

#1375 Re: Što privlači nas, dame?

Post by cLo »

_BataZiv_0809 wrote:Hajmo prijedlozi za rjesavanje ovih situacija :D
Prva ti je situacija u najmanju ruku sumanuta. Prvo, idete na vikendicu koju frajer loži čitav dan, a ona se vazdan bjutivira kao da će u neki fensi hotel na proslavu gdje će je slikavati paparaci, pa može osvanuti u novinama sutra negeliranih noktiju. Osim toga koja će "normalna" cura po toj zimari obući najlonke? Ok ako ideš na neko ugodno i toplo mjesto, ali zna da ide na vikendicu?

Druga situacija, nema sexa i ćao.

Neozbiljni su primjeri, a cure u njima iritantne.
Post Reply