Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#1351 Re: Sarajevski derbi
Aferim za odluku....đe mi živimo ljudi moji.....
- GandalfSivi
#1352 Re: Sarajevski derbi
Ivica Osim - grobar sarajevskog fudbala. Toliko o legendama...
- afannedim
#1353 Re: Sarajevski derbi
A šuplje dođem sam na tekmu sa šalom nema mi ulaska a uredno imam kartu hahaha, j... bi im mater i pare im tražio još nazad
- samo_ti
#1354 Re: Sarajevski derbi
Pa eto, sada HZ neka kupe karte za pola Sjevera i nema vise frke oko slova "O"
...nista organizovano, bez obiljezja...nema problema
- veljaca
#1355 Re: Sarajevski derbi
Ovom odlukom Komitet je skinuo odgovornost sa sebe .....
Sada je velika odgovrnost na organizatoru derbija da sve protekne u najboljem redu na tribinama ......
Sada je velika odgovrnost na organizatoru derbija da sve protekne u najboljem redu na tribinama ......
-
north
#1356 Re: Sarajevski derbi
Niko da javno kaže da zbog idiota iz Banja Luke i Z.Mostara, sada ispašta vječiti derbi, jedini pravi derbi u ovoj cirkus ligi...
Umjesto da kažu da nije u redu da VJEČITI DERBI ispašta zbog gore navedenih primitivaca, oni u saopćenju navode da bi i drugi klubovi tražili isti tretman, pa zato odluka stoji na snazi...Bagro jedna, nije zabrana nastala zbog HZ i Manijaka, pa da tako odlučujete, nego primitivaca iz šumske i kamenjara, ali kome pričati..
ja sam ovo i pretpostavio, ali sam se nadao da ima razumih ljudi, ali u qrcu izgleda.....
Ali bitno je da oni koje vole BiH ponovo padaju na koljena da glabaju, da nam se kockasti i troprstaši ne daj bože ne uvrijede i naljute..
Fuj stoko bezobrazna, šta uradiste!!!
Umjesto da kažu da nije u redu da VJEČITI DERBI ispašta zbog gore navedenih primitivaca, oni u saopćenju navode da bi i drugi klubovi tražili isti tretman, pa zato odluka stoji na snazi...Bagro jedna, nije zabrana nastala zbog HZ i Manijaka, pa da tako odlučujete, nego primitivaca iz šumske i kamenjara, ali kome pričati..
ja sam ovo i pretpostavio, ali sam se nadao da ima razumih ljudi, ali u qrcu izgleda.....
Ali bitno je da oni koje vole BiH ponovo padaju na koljena da glabaju, da nam se kockasti i troprstaši ne daj bože ne uvrijede i naljute..
Fuj stoko bezobrazna, šta uradiste!!!
- necu
#1357 Re: Sarajevski derbi
Ovaj (usrani) komitet služi samo za reprezentaciju,što se lige tiče uništavaju je.Prošli derbi na grbavici nismo bili,evo ni na ovaj nam ne daju.A kad' mi budemo njima domaćini u drugom dijelu sezone onda će moći gosti da dolaze i tako nikome ništa.Sjetim vam se najmilijih,treba uletiti protiv Portugala pa ga duvajte čitavoj FIFI.
- karanana
#1358 Re: Sarajevski derbi
ako je odluka prije mjesec donesena takva kakva jest, a glupa je i besmislena, drago mi je da nema opdstupanja od iste i pravljenja izuzetaka bilo za koga.
-
s3d4m
#1359 Re: Sarajevski derbi
Neznam zasto se ovdje dizu tenzije? Kome to treba? Odluka komiteta je bila logicna ako su vec zabranili. Citam da su se klubovi dogovorili da su i jedni i drugi svjesni svega te da je i plavima stalo da HZ dodju ($$$$).
Zasto se ne bi pokusalo dogovoriti dolazak navijaca bez obiljezja, zato uprave ne dogovore da za navijace Sarajeva bude posebno punkt za prodaju ulaznica te da im se prodaju te karte za dio Sjeverne tribine i da se kako dolaze na stadio sa tim kartama tamo i upucuju. Nemoraju se nositi obiljezja bitno je da se da podrska klubu.
Zasto se ne bi pokusalo dogovoriti dolazak navijaca bez obiljezja, zato uprave ne dogovore da za navijace Sarajeva bude posebno punkt za prodaju ulaznica te da im se prodaju te karte za dio Sjeverne tribine i da se kako dolaze na stadio sa tim kartama tamo i upucuju. Nemoraju se nositi obiljezja bitno je da se da podrska klubu.
- CASUALE
#1360 Re: Sarajevski derbi
Bravo siptari jos 1 derbi se pokvarili 
- veljaca
#1361 Re: Sarajevski derbi
Zar u Komitetu za normalizaciju ima takvih ljudi ?CASUALE wrote:Bravo siptari jos 1 derbi se pokvarili
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1362 Re: Sarajevski derbi
tipični čaršijanerski stavovi...dok vam neko ne gladi muda odmah postaje neprijatelj Bosne, četnik, ustaša i da ne nabrajam
Da li je ikada iko platio štetu načinjenu na npr. vozilima GRASS-a tokom orgijanja veselih navijača po ulicama Sarajeva?
Svi hoćete da isfuravate ćeif a niko neće da preuzme odgovornost
Da li je ikada iko platio štetu načinjenu na npr. vozilima GRASS-a tokom orgijanja veselih navijača po ulicama Sarajeva?
Svi hoćete da isfuravate ćeif a niko neće da preuzme odgovornost
- ganjeta
#1363 Re: Sarajevski derbi
Ovo se može lijepo riješiti, da uprava Želje sa vašom uparavom dogovori da vam da ulaznice za zdenku, ono neofirno i vi opušteno dodjete.
- necu
#1364 Re: Sarajevski derbi
Da ste vi u situaciji u kojoj smo mi što se ovih gostovanja tiče(mislim na posljednja dva derbija na grbavici) isto bi mislili.Samo bi vi tražili svakakve izgovore.Govorili bi da je Sušić kriv.
Ionako će vama biti dozvoljeno na Koševo u drugom dijelu sezone,što bi se sad' žalili ?
Last edited by necu on 28/10/2011 14:15, edited 1 time in total.
-
north
#1365 Re: Sarajevski derbi
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=27302
Kako nas neofirno Đelo navlači da dođemo.....grehota bi bilo ne zaraditi jebi ga....
Kako nas neofirno Đelo navlači da dođemo.....grehota bi bilo ne zaraditi jebi ga....
- Baltazar_khan
#1366 Re: Sarajevski derbi
i krenemo sa navijanjem, pa delegat utakmice prekine tekmu, i kaže da će se tekma nastaviti dok se ne isprazni tribina sa gostujućim navijačima.ganjeta wrote:Ovo se može lijepo riješiti, da uprava Želje sa vašom uparavom dogovori da vam da ulaznice za zdenku, ono neofirno i vi opušteno dodjete.
- shake69
#1367 Re: Sarajevski derbi
Kako ce to samo izgledati kad se pitari, koji ce naravno doci na utakmicu u kakvom-takvom broju i pomijesaju se s manijacima, naravno bez obiljezja i kad se raspale strasti na tribinama. Meni ovo sluti samo na veci problem.
-
north
#1368 Re: Sarajevski derbi
Upravo tako, gluho bilo da prizivam nerede, ali fakat nek 50-ak pitara skoči ako Sarajevo da gol, kakvu reakciju očekivati od željovaca iz neposredne blizine, još ako ne bude dovoljno obezbjeđenja......Mislim da su ovim još veće sranje napravili i bojim se da bi fakat moglo biti problema.....shake69 wrote:Kako ce to samo izgledati kad se pitari, koji ce naravno doci na utakmicu u kakvom-takvom broju i pomijesaju se s manijacima, naravno bez obiljezja i kad se raspale strasti na tribinama. Meni ovo sluti samo na veci problem.
- ganjeta
#1369 Re: Sarajevski derbi
E jbg ništa onda, fakat mi je žao, LED ekran, tri markice i opuštenko.Baltazar_khan wrote:i krenemo sa navijanjem, pa delegat utakmice prekine tekmu, i kaže da će se tekma nastaviti dok se ne isprazni tribina sa gostujućim navijačima.ganjeta wrote:Ovo se može lijepo riješiti, da uprava Želje sa vašom uparavom dogovori da vam da ulaznice za zdenku, ono neofirno i vi opušteno dodjete.
-
Mustang1
#1370 Re: Sarajevski derbi
Sad ce biti zanimljivo ako udju navijaci Sarajeva i formiraju grupu i pocnu navijati da li ce biti prekinuta utakmica i ispraznjen taj dio tribine ili ce nastaviti 
- veljaca
#1371 Re: Sarajevski derbi
Kako jedna glupa odluka Komiteta za normalizaciju moze donijeti samo jos vise problema .....
Treba shvatiti i ove izjave direktora ova dva kluba, ali budite sigurni da oni rade jedno a govore drugo ....
Treba shvatiti i ove izjave direktora ova dva kluba, ali budite sigurni da oni rade jedno a govore drugo ....
-
north
#1372 Re: Sarajevski derbi
Apsolutno mi možemo ući po Đelinim najavama, neće biti zatvorenih ulaza, doduše bez obilježja, mislim da ni prostor nije sporan, s obzirom da na dijelu sjevera na Grbavici prema istoku gotovo nikad nema domaćih navijača, samo je pitanje da li se smije navijati i davati podrška, da li nenormalni komitet ima odgovor na takav mogući scenarij?
-
ja1977
#1373 Re: Sarajevski derbi
Upravo tako. Sada bas razmisljam kako u zadnjih par godina niti jedan derbi nije protekao bez gluposti da tako kazem u domenu "politike", a igra sve losija i losija.veljaca wrote:Kako jedna glupa odluka Komiteta za normalizaciju moze donijeti samo jos vise problema .....
uzas
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1374 Re: Sarajevski derbi
A mozda se i ide na tu kartu...ko ce im ga znatinorth wrote:Upravo tako, gluho bilo da prizivam nerede, ali fakat nek 50-ak pitara skoči ako Sarajevo da gol, kakvu reakciju očekivati od željovaca iz neposredne blizine, još ako ne bude dovoljno obezbjeđenja......Mislim da su ovim još veće sranje napravili i bojim se da bi fakat moglo biti problema.....shake69 wrote:Kako ce to samo izgledati kad se pitari, koji ce naravno doci na utakmicu u kakvom-takvom broju i pomijesaju se s manijacima, naravno bez obiljezja i kad se raspale strasti na tribinama. Meni ovo sluti samo na veci problem.
- veljaca
#1375 Re: Sarajevski derbi
Utakmicu ce prenositi TV i znam ne mali broj prijatelja ( sa obje strane ) koji ce je tako pratiti ....
Ima i scenario da se naprave neredi pa da onda neko lako dodje do 3 boda ( kao Zeljo u BL. ili Borac u Travniku .... )
Sve u svemu ima dosta scenarija - koji se namecu ovom odlukom Komiteta ...
Ima i scenario da se naprave neredi pa da onda neko lako dodje do 3 boda ( kao Zeljo u BL. ili Borac u Travniku .... )
Sve u svemu ima dosta scenarija - koji se namecu ovom odlukom Komiteta ...