Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
-
weredsf
#1351 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Suljagic je vec na putu za Buzim...

- johntra
#1352 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Je li sad bilo drito linka za Tursku? Ko se sad javio, Erdoganva žena?
-
weredsf
#1353 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Znas i sam da bi Suljagic dao guze da moze to napraviti, ovako samo trckara za Bakirom...vjerovatno je vec u Buzimu gorejohntra wrote:Je li sad bilo drito linka za Tursku? Ko se sad javio, Erdoganva žena?
- Corto Maltese
#1354 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Već je bio u Bužimu. Po anketama NDI, dočekalo ga je, otprilike, dvaput više ljudi nego Kirbu.

- crvenebrigade
#1355 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Iz prilozenog se vidi koliku (mizernu) podrsku ima stranacki preletac i sigurni izborni gubitnik Emir Suljagic.Corto Maltese wrote:Već je bio u Bužimu. Po anketama NDI, dočekalo ga je, otprilike, dvaput više ljudi nego Kirbu.
Ovaj lazni Marsal, kao nosilac liste tzv. Demokratske fronte - Zeljka Komisica (inace, privatnog preduzeca u propadanju), nece dobiti ni glasove svoje porodice, jer (i) oni dobro znaju kakav je to opskuran lik.
-
weredsf
#1356 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
No shitCorto Maltese wrote:Već je bio u Bužimu. Po anketama NDI, dočekalo ga je, otprilike, dvaput više ljudi nego Kirbu.
-
weredsf
-
weredsf
#1358 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Ovo nije dobro, on opet prijeti da ce nastaviti da radi ono sto radi Zeljko Komsic
https://www.youtube.com/watch?v=2bTHubDCI1A
https://www.youtube.com/watch?v=2bTHubDCI1A
- Corto Maltese
#1359 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Joj Bišćana!? Prate li oni ankete, uopšte!?
- johntra
#1360 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Ova plava na kraju je novinarka Oslobođenja, znači, nije dopisnica, nego ovdje radi...
- Corto Maltese
#1361 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Oslobođenje? To su one nezavisne novine, u kojima svaki intervju, sa bilo kim, završava sa:johntra wrote:Ova plava na kraju je novinarka Oslobođenja, znači, nije dopisnica, nego ovdje radi...
"I još pitanje za kraj. Šta mislite o Komšiću i, kako nam ankete pokazuju, dobrim šansama DF-a na predstojećim izborima?"
-
weredsf
#1362 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Ovo se lagano pretvara u mamuzanje mrtvog konja, laganoCorto Maltese wrote:Oslobođenje? To su one nezavisne novine, u kojima svaki intervju, sa bilo kim, završava sa:johntra wrote:Ova plava na kraju je novinarka Oslobođenja, znači, nije dopisnica, nego ovdje radi...
"I još pitanje za kraj. Šta mislite o Komšiću i, kako nam ankete pokazuju, dobrim šansama DF-a na predstojećim izborima?"
- crvenebrigade
#1363 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Vildana Selimbegovic i Dzenana Karup-Drusko poznate su po odanom sluzenju propalim tajkunskim interesima svog nesposbnog gazde, a koji im je za tu lojalnost, za razliku od ostalih novinara koji jedva sastavljaju kraj s krajem osigurao primanja od najmanje 6 hiljada KM.Corto Maltese wrote:Oslobođenje? To su one nezavisne novine, u kojima svaki intervju, sa bilo kim, završava sa:johntra wrote:Ova plava na kraju je novinarka Oslobođenja, znači, nije dopisnica, nego ovdje radi...
Sjetite se samo kako su ti niskotirazni tajkunski bilteni uoci izbora 2010. godine poltronski sluzili Harisu Silajdzicu i SBiH, prvenstveno zbog gazdinog biznisa u Libiji brutalno lincovanog i strijeljanog diktatora Muamera Gadafija, zatim nakon izborne propasti Harisa Silajdzica i SBIH, Sulejmanu Tihicu i Bakiru Izetbegovicu, odnosno SDA, i to sve zbog gazdinog neuspjelog pokusaja da dobije kredite iz (SDA) Razvojne banke kojima bi spasio posrnule kompanije koje je sumnjivo stekao tokom i nakon okoncanja agresije na nasu drzavu.
Koji li je sad interes propalog tajkunskog gazde, pa ovaj dvojac postaje neskriveni i besramni megafon izgubljenog populistickog tandema Suljagic-Komsic, tek ce se vidjeti u narednom periodu.
-
JedanMova
#1364 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
weredsf wrote:
Ovo se lagano pretvara u mamuzanje mrtvog konja, lagano
Ne kontam samo cemu onda toliki trud s vase strane
- Corto Maltese
#1365 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Ljude u cirkus ne vodi trud nego želja za zabavom.
Većeg klovna od Suljagića nije bilo, godinama.
Većeg klovna od Suljagića nije bilo, godinama.
Last edited by Corto Maltese on 16/08/2014 22:38, edited 1 time in total.
-
kakonako
#1366 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
A jeli ti Corto mislis da si zabavan...ono,ti se ovdje ukljucujes da uveseljavas forumsku raju.Sve ste tanji i tanji,angazuj nove snage,jer ova ekipa ti unisti strategiju.I zivo me interesuje ako vas ovdje bude u oktobru(cisto sumnjam) kako cete sepravdati.Bar poznanicima,da ne pricamo o famEliji,zenama,svastikama...ono radili ste prljav poso,a lova(citaj:sinekure)izostala.
-
burger_pasa
#1367 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Iskreno, ranije sam imao simpatije za ovog lika, ali nemogu da povjerujem da se on kandidovao za Bosnjackog clana predsjednistva. Ili ga je neko prevario nekim obecanjima ili je lik stvarno puknuo. On da je svjestan sta znaci pozicija u predsjednistvu, nikad, NIKAD ne bi izjavljivao ono sto je izjavljivao glede Turske i Erdogana.
Lik definitivno nema sta da ponudi. Jedino prati Izetbegovica i ceka da on nesto izjavi kako bi ga mogao oblatit. Jadno je to i bijedno moj Emire.
Lik definitivno nema sta da ponudi. Jedino prati Izetbegovica i ceka da on nesto izjavi kako bi ga mogao oblatit. Jadno je to i bijedno moj Emire.
-
weredsf
#1368 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Ako je nesto tanje i tanje onda je to broj ljudi na Suljagicevim besjedama, pogledaj kako je prosao u Krajini molim tekakonako wrote:A jeli ti Corto mislis da si zabavan...ono,ti se ovdje ukljucujes da uveseljavas forumsku raju.Sve ste tanji i tanji,angazuj nove snage,jer ova ekipa ti unisti strategiju.I zivo me interesuje ako vas ovdje bude u oktobru(cisto sumnjam) kako cete sepravdati.Bar poznanicima,da ne pricamo o famEliji,zenama,svastikama...ono radili ste prljav poso,a lova(citaj:sinekure)izostala.
-
levana
#1369 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Ti bi, prije nego što se javiš, trebao pročitati barem deset puta šta ti je Corto odgovorio.kakonako wrote:A jeli ti Corto mislis da si zabavan...ono,ti se ovdje ukljucujes da uveseljavas forumsku raju.Sve ste tanji i tanji,angazuj nove snage,jer ova ekipa ti unisti strategiju.I zivo me interesuje ako vas ovdje bude u oktobru(cisto sumnjam) kako cete sepravdati.Bar poznanicima,da ne pricamo o famEliji,zenama,svastikama...ono radili ste prljav poso,a lova(citaj:sinekure)izostala.
Nije on ovdje da nas zabavlja.
O Suljagiću je riječ. Suljagić je dvorska luda. Razumiješ?
- dustaban
#1370 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Evo odgledah ovih par najnovijih Emirovih klipova.
Ne znam sta bih vam rekao. Nekako mi ga zao. Covjek se ozbiljno prihvatio kampanje i, bez obzira na ociglednu korpulenciju, vidi se da mu je to veliki teret i da ga umor svladava.
I onda... se stavih u njegovu kozu (moja omiljena disciplina
) i skontah kako je to stvarno odvratan posao - obracati se narodu pred izbore.
Evo ovo nas ovdje nekoliko koji stvarno pokazujemo zrelo politicko razmisljanje
i "deremo" Suljagica uzduz i poprijeko, postavljamo li si pitanje sta bi mi da smo na njegovom mjestu. Jedno je palamuditi po forumu i to uglavnom nekim slicnim facama, ali sta kad bi trebalo otici u neko selo ili na neki narodni skup i obratiti se onima koji predstavljaju pravu glasacku bazu. Jebes ti ove forumske glasace, sve kad bi smo se svi ovdje dogovorili da grupisemo glasove to ne bi bilo ni blizu onome sto Lijanovic kupi u jednom Kaknju recimo.
Politika znaci jebeno jebeni kompromis a najvise trazi pristanak na blamazu. Mozete misliti kako je bilo jadnom Radoncicu jucer kad su ga izvizdali u Zenici?! Pa kako je Emiru u "prepunoj" sali sa deset ljudi?!
A Bakir usput iz prepune visocke sale salje video podrsku kolegi Erdoganu. Sad mu ovaj uzvraca VEOMA KONKRETNO i ja ne vidim kako jos neko moze biti u zabludi da ce neko nadjacati Bakira.
Sve u svemu kad sve ovo pogledam... bas mi najednom zao svih ovih utopista koji prvo moraju sebe zavarati pa onda tako zabludjeni moraju muntati ono malo naroda koje politika vise uopce interesuje, kamoli ovakva izhandjana prica o "poslednjoj sansi da nesto promjenimo nabolje".
Sve je ovo jedna tragikomedija.
Ne znam sta bih vam rekao. Nekako mi ga zao. Covjek se ozbiljno prihvatio kampanje i, bez obzira na ociglednu korpulenciju, vidi se da mu je to veliki teret i da ga umor svladava.
I onda... se stavih u njegovu kozu (moja omiljena disciplina
Evo ovo nas ovdje nekoliko koji stvarno pokazujemo zrelo politicko razmisljanje
Politika znaci jebeno jebeni kompromis a najvise trazi pristanak na blamazu. Mozete misliti kako je bilo jadnom Radoncicu jucer kad su ga izvizdali u Zenici?! Pa kako je Emiru u "prepunoj" sali sa deset ljudi?!
A Bakir usput iz prepune visocke sale salje video podrsku kolegi Erdoganu. Sad mu ovaj uzvraca VEOMA KONKRETNO i ja ne vidim kako jos neko moze biti u zabludi da ce neko nadjacati Bakira.
Sve u svemu kad sve ovo pogledam... bas mi najednom zao svih ovih utopista koji prvo moraju sebe zavarati pa onda tako zabludjeni moraju muntati ono malo naroda koje politika vise uopce interesuje, kamoli ovakva izhandjana prica o "poslednjoj sansi da nesto promjenimo nabolje".
Sve je ovo jedna tragikomedija.
-
starisalko
#1371 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Jebe vas dvorska luda opasno.Kakve vi traume prozivljavate kad vam na san izlazi,oktobar daleko a ni apaurin na pomaze
-
JedanMova
#1372 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Ispade Suljagic dvorska luda... Zabavlja narod...
Sta je tek narod ovim sto nisu dvorske lude bio zadnjih 20 godina, dok dvorska luda nije dosla?
Sta je tek narod ovim sto nisu dvorske lude bio zadnjih 20 godina, dok dvorska luda nije dosla?
- MuaDib
#1373 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Cilj Suljagićeve kampanje jeste ono što 80% ljudi misli i ako te ljude usmjeri na biračka mjesta, 14. oktobra u 1 sat ujutro gledati ćemo ovo:

- relativno84
#1374 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
80% ljudi zna da ce on kao i ostali reci bilo sta samo da dodje do fotelje, a u njegovom slucaju to je posebno izrazeno jer proslost mu je takva da je od jutra do podneva mijenjao misljenja i stavove kako mu je kad odgovaralo.MuaDib wrote:Cilj Suljagićeve kampanje jeste ono što 80% ljudi misli i ako te ljude usmjeri na biračka mjesta, 14. oktobra u 1 sat ujutro gledati ćemo ovo:
- MuaDib
#1375 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Rezultati vlasti partija čiji je član nekad bio Suljagić , najbolje pokazuju ispravnost njegovih odluka da ne postane podanik i poslušnik istih, veća da dalje aktivno profilira svoj politički stav i svjetonazor. Samo veliki ljudi su u stanju podnjeti taj teret, a Suljagić pokazuje upravo to.relativno84 wrote:80% ljudi zna da ce on kao i ostali reci bilo sta samo da dodje do fotelje, a u njegovom slucaju to je posebno izrazeno jer proslost mu je takva da je od jutra do podneva mijenjao misljenja i stavove kako mu je kad odgovaralo.MuaDib wrote:Cilj Suljagićeve kampanje jeste ono što 80% ljudi misli i ako te ljude usmjeri na biračka mjesta, 14. oktobra u 1 sat ujutro gledati ćemo ovo: