Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
veze s vezom wrote:
No sad ozbiljno ja da sam zensko mene bi bilo stid reci da ne znam skuhat nesto.
poguzije kuhaju,a poguzije su zene i muskarci
Sto je ima biti stid
Pa nije profi kuharica da mora znati skuhati nesto
Znas li kao musko varit ne elektrode i CO2,salit plocu,razvest struju?
A od zene bi da sve znaju i moraju.
pa zato jesam napisala,poguzije,oba pola
a da li se msukarac ili zena moraju stidjeti jer ne znaju nesto uraditi u kuci je bezveze,jer vecina moraju nauciti jer nemaju dovoljno novca za placanje majstora ,pa tako je i sa kuhanjem,kad imas vise novac ,pravis raznovrsniju i zdraviju hranu za pola sata, ili jedes vani svako se prilagodjava u skladu sa mogucnostima
Ne sve.samo mora znat kuhat.
Kuhat osnovno a pita je osnova nase kuhinje.
A ova sa elektrodama i plocama to su vec stvari za koje ti treba majstor.mislim mogu i ja to al nece kurcu valjat.
Necu trazit od zene da zna spremiti neko zajebano jelo i trospratne torte.
Googlerica wrote:
pa zato jesam napisala,poguzije,oba pola
a da li se msukarac ili zena moraju stidjeti jer ne znaju nesto uraditi u kuci je bezveze,jer vecina moraju nauciti jer nemaju dovoljno novca za placanje majstora ,pa tako je i sa kuhanjem,kad imas vise novac ,pravis raznovrsniju i zdraviju hranu za pola sata, ili jedes vani svako se prilagodjava u skladu sa mogucnostima
NIsam poguzija, što god ko ne zna bilo muško bilo žensko će naučiti ako želi. Već sam napisao koje su po meni osobine žene koje ja cijenim, a ostalo je sve nadgradnja.
Mnogi nisu vidim služili vojni rok i bili makar nakratko klošari
Udaje je muškarac, koji je u nju zaljubljen, a to veze nema ni sa pitom, ni sa ljepotom, ni sa velikim s..... Jednostavno, hemija postoji ili ne postoji. Niti ona mora znati napraviti pitu, niti on mora znati promijeniti česmu To su gluposti.
Cherry-Cherry wrote:Udaje je muškarac, koji je u nju zaljubljen, a to veze nema ni sa pitom, ni sa ljepotom, ni sa velikim s..... Jednostavno, hemija postoji ili ne postoji. Niti ona mora znati napraviti pitu, niti on mora znati promijeniti česmu To su gluposti.
Nema se ko šta tješiti... Znaš li ti, koliko se žena, koje ne znaju kuhati, udalo, a nisu ni lijepe i koliko se muškaraca, koji ne znaju promijeniti česmu, oženilo ? Ja znam dosta.
Cherry-Cherry wrote:Koje površno razmišljanje... pita Eto, nisu bitini ljubav, razumjevanje, pažnja, lojalnost, iskrenost... nego pita. E jadni vi i vaši brakovi.
Cherry-Cherry wrote:Koje površno razmišljanje... pita Eto, nisu bitini ljubav, razumjevanje, pažnja, lojalnost, iskrenost... nego pita. E jadni vi i vaši brakovi.
Odlično! Ne znam samo koji su to kriteriji da žena valja uglavnom po tome?! Mislim po piti, sarmi, itd.
Last edited by Wolf Angel on 25/06/2014 00:58, edited 1 time in total.
BadCopy wrote:Jes bitna je pita.
Mozes biti miss univerzuma ako zena ne zna kuhat to je pola zene.
Od zla oca od gore matere
Ja sam pitu naučio sam napravit sa nepunih 20, sam sebi oprati veš i ispeglati i nikad ne bih ženi zbog toga dao prewdnost ako nema prioritete koje meni pašu, jebla vas pita više!
Ja sam pitu naučio sam napravit sa nepunih 20, sam sebi oprati veš i ispeglati i nikad ne bih ženi zbog toga dao prewdnost ako nema prioritete koje meni pašu, jebla vas pita više!
Hvalisavac!
možda , (posljedica načina života ) ali sam to naveo da kažem da mi to kod žene uopće nije primarno, već nešto sasvim drugo."stabilan karakter,blaga narav sto podrazumjeva da mi se ne suprotstavlja i ne tjera inat.
Razuman i prijateljski stav."
teška srca priznajem da kada je moja narav u pitanju, ovo i nije baš sasvim lako, ali je moguće
Jedno je kad ne zna kuhati, ali je spremna bar pokusati, a skroz drugo je kad odbija skuhati jer je ona "moderna zena" hvala bogu znam sam sebi napraviti da jedem, ali ako bih kojim slucajem naletio na ovu "modernu", ne bi smjela prici onom sto ja napravim, neka se snalazi kad joj je ispod casti da kuha
možda , (posljedica načina života ) ali sam to naveo da kažem da mi to kod žene uopće nije primarno, već nešto sasvim drugo."stabilan karakter,blaga narav sto podrazumjeva da mi se ne suprotstavlja i ne tjera inat.
teška srca priznajem da kada je moja narav u pitanju, ovo i nije baš sasvim lako, ali je moguće
Ma šalio sam se. Spominjanje pite ženama je ovdje izvor vječite zajebancije.
Ma šalio sam se. Spominjanje pite ženama je ovdje izvor vječite zajebancije.
Vidim da je to prešlo u drkanje, pa sam već zube iskezio bio
Nisam nimalo na strani feministica, ali nije žena univerzalna sluškinja da udovoljava žderačkim prohtjevima, pogotovo ako radi i slomi se od obaveza.
Ako je u glavi i u duši na mjestu, sve se da srediti.
Wolf Angel wrote:
Nisam nimalo na strani feministica, ali nije žena univerzalna sluškinja da udovoljava žderačkim prohtjevima, pogotovo ako radi i slomi se od obaveza.
Naravno da nije. Treba i u krevetu da ispuni svoje bračne obaveze!
Wolf Angel wrote:
Naravno da nije. Treba i u krevetu da ispuni svoje bračne obaveze!
Slažem se, ali do lomnjave od tih "obaveza" nije uvijek samo do njih