A sta ce jadnice ...beni-bu-man wrote:ne znam ja, ti se pronaso medju "jeftinim" ukrajinkama
Meni ih zao, ja bi ih udomio vise komada ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
A sta ce jadnice ...beni-bu-man wrote:ne znam ja, ti se pronaso medju "jeftinim" ukrajinkama
Meni je tih zena malo zao.beni-bu-man wrote:jelde... 30€ blasen 50€ ficki fickiRamzess Veliki wrote:Joj dje me nadje ...beni-bu-man wrote:sisata plavusa me asocira na jefitnu ukrajinku![]()
![]()
Nikad musko of tebe, a vala ni od mene ...Fudo387 wrote:Meni je tih zena malo zao.
Ne gumo pa me ubij.
Ne znam koji mi je djavo.
Sta cu mu ja sad, tako je kako je.Ramzess Veliki wrote:Nikad musko of tebe, a vala ni od mene ...Fudo387 wrote:Meni je tih zena malo zao.
Ne gumo pa me ubij.
Ne znam koji mi je djavo.
Ja samo ne mogu glupe price koju prosipaju. To mogu budalama i naivcinama.moonca wrote:Ramzess Veliki wrote:E ova ti je zlatna.Xavier1 wrote:Fin znaci da se ne vlazi na tebe. Prosto je.
Ja bih samo malko uredio ... Fin znaci da je ne znas navlaziti.![]()
Ja mislim da Xavier spada u grupu finih -kontrolisane emocije, nije nekulturan, zna tacno sta hoce - njegova pitanja to dokazuju- ovakvih se djevojke plase.
Nadam se da se neces kajati kasnije. Tesko je zenama naci nekog kvalitetnog kad udju u ozbiljnije godine. Sa 20-25 imas puno bolji izbor nego sa blizu 30.cendlerbing wrote:To je tačno kad kreneš od sebe. Ramo, jel to hoćeš reći da su svi muškaci isti?Ramzess Veliki wrote: Pa nije lud da se zeni sa 25. I ne nekoj ... nekima. Mnozina. Sta ce mu jedna. Treba mu vise njih radi poredjenja ... I kad isproba sve recepte izabere onu koja najbolje kuha. Nju ozeni pa se poslije zaljubi u nju.![]()
Mene je jedan muntao sa 23 godine, meni bila 21, i znala sam da se on želi oženiti čim završi fakultet i nađe posao. Tako je i uradio. Samo što nije sa mnom. Meni taj udaja nije bila ni na pameti.
Takvih muškaraca ima mnogo, da bi tvrdio to što ti tvrdiš.
Neas ti haman pojma sta su psihopate a kamol sociopateRamzess Veliki wrote:To su psihopate I prikriveni serijski ubice. Bolje da se nisi udala za njega ... nesto I'm nije u glavi ok cim zure sa zenidbom.cendlerbing wrote:To je tačno kad kreneš od sebe. Ramo, jel to hoćeš reći da su svi muškaci isti?Ramzess Veliki wrote: Pa nije lud da se zeni sa 25. I ne nekoj ... nekima. Mnozina. Sta ce mu jedna. Treba mu vise njih radi poredjenja ... I kad isproba sve recepte izabere onu koja najbolje kuha. Nju ozeni pa se poslije zaljubi u nju.![]()
Mene je jedan muntao sa 23 godine, meni bila 21, i znala sam da se on želi oženiti čim završi fakultet i nađe posao. Tako je i uradio. Samo što nije sa mnom. Meni taj udaja nije bila ni na pameti.
Takvih muškaraca ima mnogo, da bi tvrdio to što ti tvrdiš.
Normalan insan se ne zeni prije 30-te osim ako mu nije puko kondom.
Biti normalan... zavisi iz koje perspektive gledaš. Nekome su normalni upravo oni koji se ožene, recimo, sa 25.Ramzess Veliki wrote: To su psihopate I prikriveni serijski ubice. Bolje da se nisi udala za njega ... nesto I'm nije u glavi ok cim zure sa zenidbom.
Jaro da sam imo sa dvajs godina 2k platu do sad bih troje djece nastanco, ali eee, nece da moreMarlboroGold wrote:Biti normalan... zavisi iz koje perspektive gledaš. Nekome su normalni upravo oni koji se ožene, recimo, sa 25.Ramzess Veliki wrote: To su psihopate I prikriveni serijski ubice. Bolje da se nisi udala za njega ... nesto I'm nije u glavi ok cim zure sa zenidbom.
Normalno je i jedno i drugo - ovdje se radi o onome šta ko želi. "Normalan" u tom kontekstu nije adekvatna riječ.
Biće priliketriconja wrote:Jaro da sam imo sa dvajs godina 2k platu do sad bih troje djece nastanco, ali eee, nece da moreMarlboroGold wrote:Biti normalan... zavisi iz koje perspektive gledaš. Nekome su normalni upravo oni koji se ožene, recimo, sa 25.Ramzess Veliki wrote: To su psihopate I prikriveni serijski ubice. Bolje da se nisi udala za njega ... nesto I'm nije u glavi ok cim zure sa zenidbom.
Normalno je i jedno i drugo - ovdje se radi o onome šta ko želi. "Normalan" u tom kontekstu nije adekvatna riječ.
Ko kaze da se treba zenit da imas djecu? Pa nece ti inkvizicija na pendzer zakucat ako vanbracno vrsis mrijescenje, ha jaMarlboroGold wrote: Biće prilike![]()
Normalno je i kad je osoba odlučna da se nikad ne ženi. Jebo mahalu.
kad god naiđem na tvoj upis ista rečenica. jarane, promijeni malo. obogati, unesi duha, stilskih figura makar...Xavier1 wrote:
Tesko je zenama naci nekog kvalitetnog kad udju u ozbiljnije godine. Sa 20-25 imas puno bolji izbor nego sa blizu 30.
Jah, nek napise da ima tolerancija godina gore doljelmo wrote:kad god naiđem na tvoj upis ista rečenica. jarane, promijeni malo. obogati, unesi duha, stilskih figura makar...Xavier1 wrote:
Tesko je zenama naci nekog kvalitetnog kad udju u ozbiljnije godine. Sa 20-25 imas puno bolji izbor nego sa blizu 30.
zipoo wrote:Tom logikom roditelji su nam psihopate
Nek su tvoji jako kreativni. Haj me nemoj nervirati. Nisam nesto raspolozen danas.lmo wrote:kad god naiđem na tvoj upis ista rečenica. jarane, promijeni malo. obogati, unesi duha, stilskih figura makar...Xavier1 wrote:
I zeza i ne zezasuperiska wrote:zipoo wrote:Tom logikom roditelji su nam psihopate![]()
Mada....ja mislim da se Ramo zeza, želi vam reći ne budite ludi da se udajete/ženite prije 30-te
S medicinskog stajališta ne postoji jasna granica između normalnosti i patologije, pa ne postoji ni adekvatna definicija.lmo wrote:a koja je definicija normalnosti?
ponašanje većine (nametnuti standard) = normalno?
sve što doprinosi opstanku vrste = normalno?
ili je normalno ono što je korisno pojedincu?ili nešto stopedeseto...
je li se normalnost određuje na osnovu odstupanja u odnosu na definisane kojekakve devijacije?
Ma kritika je bila konstruktivna, upozorila sam na grešku i ponudila rješenje. Ali haj.Xavier1 wrote:Svako nek se udaje/zeni kad zeli. Ja sam samo rekao kako jeste, sto je gospodji Lmo zasmetalo pa me napala.
Pa reci direktno sta ti smeta. Vise bih to cijenio nego onakav podmukli suk. Ali haj.lmo wrote:Ma kritika je bila konstruktivna, upozorila sam na grešku i ponudila rješenje. Ali haj.Xavier1 wrote:Svako nek se udaje/zeni kad zeli. Ja sam samo rekao kako jeste, sto je gospodji Lmo zasmetalo pa me napala.
Ništa mene ovdje ne trpaj. Ja Sam kolegi samo namigo da malo prikoci. Ima Radar iza krivinecendlerbing wrote:Ne pokušavam(o) se riješiti. Tu smo da ukažemo na neke stvari, ako si spreman i u tim godinama otvoriti oči malo šire.
Koga zmija ujede i gustera se bojisuperiska wrote:zipoo wrote:Tom logikom roditelji su nam psihopate![]()
Mada....ja mislim da se Ramo zeza, želi vam reći ne budite ludi da se udajete/ženite prije 30-te