Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
OldMayor wrote:A vi redovito jelde idete svi u dzamiju.
De ne serite.
Pravi vjernik nikada ne broji sta drugi radi i jbt ja to ateista znam. U knjigama vam pise da nemate sta vi suditi o nekome, i da ce njima Allah suditi. Svako ce odgovarati za svoja djela... Ah da, znali bi da ste procitali Kur'an.
Ali jok, daj da to bosnjo isceprka i prosudi.
I ja tako mislim.
O zemljo, spadosmo da brojimo džamijske posjete igračima
De ne serite.
Pravi vjernik nikada ne broji sta drugi radi i jbt ja to ateista znam. U knjigama vam pise da nemate sta vi suditi o nekome, i da ce njima Allah suditi. Svako ce odgovarati za svoja djela... Ah da, znali bi da ste procitali Kur'an.
Bravo.
Al ka'e "bio reprezentativac u dzamiji, e'o mu thumbs up na klix forumu, samo dok listic odigram."
De ne serite.
Sve šatro muslimani...
Najteze je govoriti o tudjoj casti...
Ma kod napada Evertona je stajao najblize lopti vidjelo se vjerovatno mu je to bio zadatak posto je svjez da bude blizu i da trazi loptu .. A kod njihovih napada visoko vrsio presing opet najblizi loptu .. Zato ga je i ubacio svjezeg da malo leta za loptom