Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1351 Re: Žene pitaju žene

Post by ladyblue18 »

sha_ba wrote:lejdi nemoj tako, a Seo?? :unesvijest:
I njemu ce prisiti neki penal, crveni... :mrgreen:
lua

#1352 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Image

Sejo je babuka
sha_ba

#1353 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

ladyblue18 wrote:
sha_ba wrote:lejdi nemoj tako, a Seo?? :unesvijest:
I njemu ce prisiti neki penal, crveni... :mrgreen:
a u pravu si... joj vec me sad strah tekme :-)
alkalna_baterija

#1354 Re: Žene pitaju žene

Post by alkalna_baterija »

Lua je musko :roll: :mrgreen:
lua

#1355 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Isto mi je i Big Ang rekla. Nisam.
Ne mora neko imati ćunu jer prati i voli fudbal.
Nemojte i vi k'o madner :kiss:
sha_ba

#1356 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

lua wrote:Isto mi je i Big Ang rekla. Nisam.
:thumbup: :kiss:
Big Ang

#1357 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

pa ne moraš vrijeđati :lol: :lol: :D :kiss:
perfekcionista1

#1358 Re: Žene pitaju žene

Post by perfekcionista1 »

lua wrote:Nepravda velika. Ali sam se i obradovala kad ludi Marcelo nakon što je naložen skakutao po terenu dao sam sebi gol. :D A nama bi moglo biti JOŠ GORE, jer u Argentini igra Messi. A Messi je hodajuća hrpa para upakovana u marketinški papir :D
Sto ti ne rece da si musko pa da ti se malo vise nagovorim kad smo se prosli put porjeckali :D
Ja mislio ti zensko. :roll:
lua

#1359 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

hahahahahahahhahaha :mrgreen:

Nego, haj' da vas pitam, da ne bude da sam muško, il' muškara il' koji već olinjali kurac od ovce, jer ne volim sve što žene vole :D. Kakav ste odnos imali sa svojim tatom? Jeste li se uvijek dobro slagali, ili se to vremenom mijenjalo? Tipa ono da ste do puberteta recimo imale lijep odnos, pa onda malo drugačije i to? Biste li svoj odgoj i svoju porodicu nazvale patrijarhalnom? Da li ste imale otvoren odnos s ocem, u kontekstu priče o svemu i svačemu?
sha_ba

#1360 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

babuka :srce:
Big Ang

#1361 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

lua wrote:hahahahahahahhahaha :mrgreen:

Nego, haj' da vas pitam, da ne bude da sam muško, il' muškara il' koji već olinjali kurac od ovce, jer ne volim sve što žene vole :D. Kakav ste odnos imali sa svojim tatom? Jeste li se uvijek dobro slagali, ili se to vremenom mijenjalo? Tipa ono da ste do puberteta recimo imale lijep odnos, pa onda malo drugačije i to? Biste li svoj odgoj i svoju porodicu nazvale patrijarhalnom? Da li ste imale otvoren odnos s ocem, u kontekstu priče o svemu i svačemu?
Mene moj tata voli najviše na svijetu :diva: :D
Ne pričamo baš o svemu i svačemu. Nikad i nismo. Doduše ja ni sa mamom nisam pričala o svemu i svačemu. Za to postoje drugarice. A tata je...ne znam...slaba sam na njega. I on na mene. :D Odgoj jeste bio patrijahalan ali tata, ma koliko strog bio, a bio je, često mi je popuštao :oops1:
cLo

#1362 Re: Žene pitaju žene

Post by cLo »

lua wrote:hahahahahahahhahaha :mrgreen:

Drugarski uvijek, sve mi dopuštao, kupovao, mazio, pazio, nikad mi ništa nije zabranio, pijemo pive zajedno, gledamo utakmice, filmove, ja od njega presnimavam pjesme, on od mene i tako :D Volimo se i družimo, i ne znam šta bih da ga nemam.
lua

#1363 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

cLo wrote: Drugarski uvijek, sve mi dopuštao, kupovao, mazio, pazio, nikad mi ništa nije zabranio, pijemo pive zajedno, gledamo utakmice, filmove, ja od njega presnimavam pjesme, on od mene i tako :D Volimo se i družimo, i ne znam šta bih da ga nemam.
Isto kao da opisa i mog tatu. <3
Kod mene je situacija takva da mi je tata najbolji jaran, savjetovao me oko svega i svačega. Logično da mu nisam sve pričala, jebi ga, za to služi raja. Nema šta nije uvijek bio spreman za mene uraditi. Nije bio previše strog, čak što više, uvijek je išao na razgovor kad nešto zaserem, a ne na dernjavu. Inače on je tip koji je uvijek pomagao mojoj mami, ne stidi se uraditi kućne poslove, sve u svemu, on je moj Tito :mrgreen:
lua

#1364 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

@krvava: prelijepo legendo, zasuziše mi oči. <3 Tate su heroji!
Big Ang

#1365 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Ja i brat svog zovemo TONBE :lol: :D
alkalna_baterija

#1366 Re: Žene pitaju žene

sha_ba wrote:
:thumbup: :kiss:
Ja dok ne vidim, ne vjerujem :lol:
Big Ang

#1367 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

krvava wrote:
Big Ang wrote:Ja i brat svog zovemo TONBE :lol: :D
U prilog ovome ja i buraz smo se jutros ismijali ko ludi. Buraz je sutra kum na nekom vjenčanju i sad mama se samovoljno ponudila da mu kupi cipele. Otišla legenda i donijela jedno 10 cipela da buraz proba. I sad donijela to kod mene u ured i došao brat da proba cipele i nekoliko pari stvarno savršene, ono ne znaš koje bi. Medjutim kad je jedne izvukla nas dvoje smo se samo pogledali i prasnuli u smijeh. Mama sad zbunjena nema pojma šta nam je i mi joj u glas kažemo, na ovim cipelama piše TATA. Kaže ona joj nije ni čudo što su mi se najviše dopale, vaš stari je stvarno bio lafac i po. Vrištali smo joj od smijeha.
Zamisli je samo zaljubljena u njega iako ga godinama nema :)
E duša draga :)
lua

#1368 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Jasno. Samo jest' malo čudno kako ljudi ne mogu vjerovati da žensko stvarno voli fudbal. Jest' to malo zadrto, iskrena da budem. Jbte, samo što sam nositeljica vagine moram povraćat po nogometu ili gledati samo repku onako sezonski pa se mudra pravit'. Svašta. :D

Nego još jedno pitanje: jeste li u svojoj porodici imali osobu pored roditelja, brata i sestre s kojom ste se fantastično slagali? Recimo tetka, amidža, rođak, dedo, nana? Kod mene je to definitivno bio dedo, pokoj mu duši. Naučio me igrati šaha, naučio me šta je offside. Skoro sam sve svoje svjetonazore od njeg pokupila. Heee jah...
alkalna_baterija

#1369 Re: Žene pitaju žene

Krvava, rasplaka me... Nek mu je rahmet njegovoj dobroj dusi...
sha_ba

#1370 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

mene je moj dedo rahmetli naucio sve oko auta :D kako sam ga voljela..... :srce:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1371 Re: Žene pitaju žene

Post by ladyblue18 »

lua wrote:Jasno. Samo jest' malo čudno kako ljudi ne mogu vjerovati da žensko stvarno voli fudbal. Jest' to malo zadrto, iskrena da budem. Jbte, samo što sam nositeljica vagine moram povraćat po nogometu ili gledati samo repku onako sezonski pa se mudra pravit'. Svašta. :D
Realno znas koliko me zaboli za takve. :mrgreen:
lua

#1372 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

I nana mi je kulerka. Dan-danas za praznike koje je djed slavio pripremi sofru iako čovjeka nema, a i nama se živo jebe za Dan Republike, al' nema šanse da ona to ne iznese, ne pripremi. Iznese mu lijepo šoljicu i kaže: "Nisam ja tebe još zaboravila, a jesi mislio da hoću.". Od njih dvoje sam naučila šta znači voljeti nekog i poštovati svu njegovu različitost, a opet ga smatrat' svojim.

Heee drage naše tate, mame, dede, nane...
šatirana_ljubičica

#1373 Re: Žene pitaju žene

Post by šatirana_ljubičica »

Jel se vama dešava s godinama (jedino tu nalazim razlog, ispravite me naravno ako mislite da griješim) da ste ujutro jedna a popodne druga ? :D
Postajem li ters ili jednostavno tek sad to otkrivam-s godinama- ili je to-šta je to ? :shock:
lua

#1374 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Ja sam u dvadesetim godinama i dešava mi se to svakodnevno. Ujutro ljubičica, raspjevana, pozitiva. Kad krenem s posla kući podivljam, da mi se svađati. I onda navečer ili luda ili normalna. Ali promjene raspoloženja su evidentne kod mene fakat. :D
šatirana_ljubičica

#1375 Re: Žene pitaju žene

Post by šatirana_ljubičica »

lua wrote:Ja sam u dvadesetim godinama i dešava mi se to svakodnevno. Ujutro ljubičica, raspjevana, pozitiva. Kad krenem s posla kući podivljam, da mi se svađati. I onda navečer ili luda ili normalna. Ali promjene raspoloženja su evidentne kod mene fakat. :D
jest jest, ujutro ko ljubičica :D a popodne kaktus :D
Post Reply