Avionske nesrece
- fatality
#1352 Re: AW: Avionske nesrece
Na svabskom rekose "fahrwerk" ne znam kako se to kaze na nasemGooglerica wrote:sta je "pokvario" prilikom slijetanjafatality wrote:Ovo je izgleda normala. Prije dan dva lufthansa isto ovako sletila, samo je bio boeing neki u pitanju. Nosa ga vjetar lijevo desno i spusti ga lola nekako. Kasnije pitaju pilota kao jel bilo sta neobicno tokom slijetanja, kaze on nije nista sve normala, a kad gledas video kladio bi se da nece sletit lik. Kasnije prerovili avion i neke stvari se pohabala prilikom slijetanja jer je jako udario u pistu (al bas sr zakucao), ali veli sve normala
sa fontela
sa fontela
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1353 Re: Avionske nesrece
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/potra ... /140328011
Avioni i brodovi koji učestvuju u potrazi za nestalim avionom Malaysia Airlinesa krenuli su ka novoj zoni pretrage u Indijskom okeanu, pošto se pojavio "pouzdani novi trag".
Oni se stvarno zajebavaju.
Avioni i brodovi koji učestvuju u potrazi za nestalim avionom Malaysia Airlinesa krenuli su ka novoj zoni pretrage u Indijskom okeanu, pošto se pojavio "pouzdani novi trag".
- spreca
#1354 Re: Avionske nesrece
Ovo je dosta zamrsena i misticna situacija.......a dali je taj avion uopste poletio?ladyblue18 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/svijet/potra ... /140328011
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1355 Re: Avionske nesrece
Ne znam sta ti je, ali sta god da ti je bolje nek odmah prestane.Orgasmatron wrote:To je incestoidna familija, prenose zlo s koljena na koljeno, jebu se medusobno, da odrze krvnu liniju čistom.drndalo wrote:Pa dugo nesto zive... Bice da im ti cipovi omugucavaju da zive 300 godina svaki...Bolesno, ali je tako.
@Hladan preminger: Kako vidim, ti si anti teoretičar zavjere koji u nedostatku bilo kakvih argumenata pišeš gluposti. Pišeš ih zato što tvoje razmišljanje određuju politika, mediji, holivud pa posežeš za društveno stvorenim odgovorom. Budući da ti i takvi kao ti neprestano ignorirate zdravorazumske zaključke koji se nameću uvidom u stvarno stanje stvari, oslanjaš se na vladu i elitu kako bi te nesmetano vodili kroz život i pružili ti lažan osjećaj sigurnosti. Svoju stvarnost ti i takvi kao ti gradite na lažima koje vam mediji neprestano serviraju. Nikada nećete odvojiti malo vremena da kako biste istražili neku temu. Nažalost. No to je samo jedan problem. Ignorirate činjenicu da su se elite oduvijek služile manipulacijom aka socijalnim inženjeringom i masovnom kontrolom mišljenja. Nisi ni svjestan da si zapeo u začaranom krugu krivo upotrebljenih riječi i izraza, gdje nikad ne propituješ što je ispravno i dokazivo. Vjerovatno se svakog jutra budiš i posežeš za masovnim medijima kao sredstvom orijentacije jer bez toga ne bi znao što misliti i što govoriti. Zato, shut the fuck up!
- drndalo
#1356 Re: Avionske nesrece
Da, pusta mi zrak na alu-felgi, pa mi guma ispuhuje... Bice da je Rotshild izmedju 2 *ebanja nekoga iz familije zaduzio "Peru Perica" da mi je kvrcne ultrazvucnim cincilatorom, da bi mikro napukla, i pustala zrak. A sve zato jer imaju 103% vlasnistva u EP (skrivenog preko MOLa i INA-e), gdje obicno pumpam kompresorom, a svako pumpanje mi naplate 0.13 KM.Orgasmatron wrote:@drndalo: Nista se u svijetu ne dešava slučajno. To zapamti!
- Ma.Le.Na
#1357 Re: Avionske nesrece
brze letio, ranije ostao bez goriva, i brze pao?
ili je dalje otisao?
gdje ga sad traze???
na kraju ce bit da je avion obletio fkn planetu i vratio se na pocetak
stvarno ovo je bas bizarno!
ili je dalje otisao?
gdje ga sad traze???
na kraju ce bit da je avion obletio fkn planetu i vratio se na pocetak
-
Orgasmatron
#1358 Re: Avionske nesrece
30 dana cini mi se, ali nisam 100 % siguran
-
Orgasmatron
#1359 Re: Avionske nesrece
wow, kako si smjesan, toliko da sam se zaboravio nasmijatihladan.preminger wrote:Orgasmatron wrote:brain washed man, enjoy your own false illusion
- drndalo
#1360 Re: Avionske nesrece
Hoces reci da je web strana tipa i imena:
http://www.novi-svjetski-poredak.com/
Puno mjerodavnija i provjerenija ? OK, kada je neko zeli procitati i cuti neku teorije o kojoj ce razmisliti jel moguca ili vjerovatna, ali uzimati takve natpise kao dokaze nije bas ozbiljno... Osim ako nekada ne iznesu neki ozbiljan dokaz o necemu o cemu pisu...
Puno mjerodavnija i provjerenija ? OK, kada je neko zeli procitati i cuti neku teorije o kojoj ce razmisliti jel moguca ili vjerovatna, ali uzimati takve natpise kao dokaze nije bas ozbiljno... Osim ako nekada ne iznesu neki ozbiljan dokaz o necemu o cemu pisu...
- drndalo
#1361 Re: Avionske nesrece
Nece mi biti jasno, jer ja mislim da nema sanse da je to tako kako pise... Najjaci covjek na svijetu pristaje biti 20% partner nakim kinezima kiji bajdvej rade za njega ? Nema sanse. On ako ne bi bio makar 51% vlasnik ne bi se ni upustao u to... Ako bi opet namirisao da tu ima giga-para u buducnosti, onda bi ovoj cetvorici-petorici-dvadesetorici (jel dogovoreno koliko ih je zajedno bilo u avionu vlasnika patenta?) dao takvu jednokratnu ponudu koju oni ni u kom slucaju ne bi mogli odbiti, a koja ne ukljucuje dijeljenje buducih prihoda. Ali npr. trenutna isplata 500 mil$ po glavi... Ko bi to odbio ? Posebno ako je kao kontrateza ucjena da ce ih advokati vuci po sudovima 29 iducih godina ako ne prihvate...
Ovakve stranice cak vjerujem da imaju zadatak od istih nalogodavaca da toliko lupaju gluposti oko par istinitih stvari, da bi se onda kada se konacno desi nesto provjerljivo i istinito to lako izgubilo u masi i kolicini objavljenih podataka koje su ljudi vec poceli ignorisati i ne vjerovati, cak i kada bi se pojavio istinit slucaj...
Ovakve stranice cak vjerujem da imaju zadatak od istih nalogodavaca da toliko lupaju gluposti oko par istinitih stvari, da bi se onda kada se konacno desi nesto provjerljivo i istinito to lako izgubilo u masi i kolicini objavljenih podataka koje su ljudi vec poceli ignorisati i ne vjerovati, cak i kada bi se pojavio istinit slucaj...
- drndalo
#1362 Re: Avionske nesrece
Zivio i ti meni 120... Ja ti rekoh, pokusavam misliti svojom glavom, i ovo sto napisah je rezultat mog razmisljanja, tj. sta bih ja da sam u takvoj prilici rekao i ponudio tim kinezima za njihov nazovi patent... Ako ga oni mogu plasirati samo preko mene, jer npr. samo ja imam pristup vojnim kupcima takve tehnologije, onda se oni mogu slikati bez mene...
Zajedno gubimo vrijeme razglabajuci jel se neko *ebe s rodbinom da bi mu ostalo par sto-miliona vise u dzepu, a ima stotine milijardi... I vise jer je vascijeli svijet njegov...
Eto objasni mi zasto je on pristao na 20% vlasnistva ?
Zajedno gubimo vrijeme razglabajuci jel se neko *ebe s rodbinom da bi mu ostalo par sto-miliona vise u dzepu, a ima stotine milijardi... I vise jer je vascijeli svijet njegov...
Eto objasni mi zasto je on pristao na 20% vlasnistva ?
- Edin H.
#1363 Re: Avionske nesrece
Eki ti Rotcfiledovih sto su se pohasili, namazani pravo, sad se nafurali na malezijsku avijaciju 
- Edin H.
#1364 Re: Avionske nesrece

Reklama British Airwaysa
-
Googlerica
#1365 Re: Avionske nesrece
prvo su poslali drone za potragu ispod vode,a mogli su poslati i drone iznad vode,umjesto brodovaMa.Le.Na wrote:brze letio, ranije ostao bez goriva, i brze pao?
ili je dalje otisao?
gdje ga sad traze???
na kraju ce bit da je avion obletio fkn planetu i vratio se na pocetak![]()
![]()
-
Zabavljac
- JanuaryJones
#1367 Re: Avionske nesrece
Ljudi manite se bezvezne rasprave i vrijeđanja, tema je 'avionske nesreće' a ne novi svjetski poredak. Otvorite novu temu o NSP-u pa trunite i dokazujte do mile volje.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- jeza u ledja
#1368 Re: Avionske nesrece
A oblaci?Googlerica wrote:prvo su poslali drone za potragu ispod vode,a mogli su poslati i drone iznad vode,umjesto brodovaMa.Le.Na wrote:brze letio, ranije ostao bez goriva, i brze pao?
ili je dalje otisao?
gdje ga sad traze???
na kraju ce bit da je avion obletio fkn planetu i vratio se na pocetak![]()
![]()
stvarno ovo je bas bizarno!brze i efikasnije,ali mislim da je problem legalne i confidental prirode military satelite prgoram , foreign-policy)
-
jefferson
#1369 Re: Avionske nesrece
drndalo wrote:Hoces reci da je web strana tipa i imena:
-
Googlerica
#1370 Re: Avionske nesrece
ma bilo bi manje interesantno narodu da malezijci nisu od prvog dana davali izjave za stampu ( jedna od najveacih gluposti),bez iskustva u pretrgama avinskih nesreca,kao i bez stablnih politickih i polsovnih relacija unutar drzaveapsidejzi wrote:I kako to obicno i biva, narod nadje drugu zanimaciju i koliko god to interesantno bilo granica je mjesec dana.
- Edin H.
-
staradis
#1372 Re: Avionske nesrece
Na kraju tuga nece ga naci :/
- newlevel
#1373 Re: Avionske nesrece
Zalosno !
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
-
Zijad-Zijo
-
Googlerica
#1375 Re: Avionske nesrece
Nije tajna da se u mnogim završnim izvještajima istražnih komisija za pad letjelica okrivljuju samo (mrtvi) piloti
Molim primjere gdej nisu pronadjene crna kutije,a piloti su iskljucivo okrivljeni
Obratite se EUROCONTROL sa molbomPrema tome, zarad same sigurnosti svih avio-putnika i avio osoblja u ovom dijelu Evrope primarni civilno-vojni radar većeg dometa bi se pod hitno trebao instalirati na Bjelašnici (FIR Sarajevo) kako bi sve države koje čine zajednički evropski prostor u ovom dijelu (FAB CE-Mediteran) imale praktične koristi u slučajevima nenadanih gubitaka radio, transponderske ili satelitske veze.