PROTESTI!!! - aktuelnosti
- MOSALJOZE
#1351 Re: PROTESTI!!!
Čitam izjave Lipovače,ne znam koliko su tačne,ali uglavnom govori o nekom inatu,o šačici ljudi koja ga ne zeli itd...Nije svjestan šta sebi radi
-
SMRT-SDASBBSDP
#1352 Re: PROTESTI!!!
Treba napraviti ogromne transparente sa citatima Bakira i Nikšića u vezi sa narkoticima i tražiti odgovornost za iznošenje laži u javnost.
-
kemalba
#1353 Re: PROTESTI!!!
Gledao emisiju. Lažeš.rokan wrote:ne policiju nego gradjane. hladno prizivaju krvoprolice i gradjanski rat.StupskaBitanga wrote:Nikšić i Izetbegović JAVNO govore o tome da će policiju poslati na građane ukoliko krenu na njih![]()
![]()
![]()
![]()
-
StupskaBitanga
#1354 Re: PROTESTI!!!
thepatriot wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/odrzana- ... /140208084
i to baš sutra do 12 kada idu novi protesti
A kako ta Press služba radi i odakle? Jel iz Zeljkovićeve spavaće sobeNa osnovu procjena MUP-a, Vlada KS će donijeti instrukcije o daljem postupanju svih ministarstava i službi u Kantonu Sarajevo", saopćeno je iz Press službe Vlade KS.
-
uzgajivac
#1355 Re: PROTESTI!!!
pametni, nije rekao da ce braniti sebe, nego drzavne institucije od drzavnog udara. kapiraj malo, nije komplikovano.Danguba wrote:Policija i treba da zastiti svakoga kome je zivot ugrozen ali gore od ovoga je sto javno govore kako imaju pristalice koje ce ih braniti.StupskaBitanga wrote:Nikšić i Izetbegović JAVNO govore o tome da će policiju poslati na građane ukoliko krenu na njih![]()
![]()
![]()
![]()
U prijevodu, dovoljno je da pozovu svoje simpatizere da ih brane sto ce biti uvod u gradjanski rat.
- Fantassin
#1356 Re: PROTESTI!!!
Za rat trebaju 2 strane,ja ne vidim mogucnost da politicari koji su nekolicina mogu predstavljati stranu u ratu,a policija naravno nemoze ciniti nemoguce i zaustaviti masovni bunt ako do istog dodje,vojska u BiH ne postoji tako da se politicari ne mogu pozivati na istu.mali_balon wrote:Kakav gradjnaski rat o cemu vi evo jedna definicija rata da se bezveze ne fatate na price neukih ljudi, provokatora, placenika i propagande rezima
Ko ima para za rat, ko ima oruzja za rat. Na nasjedajte na lazi i glupostiRAT JE SVEOBUHVATAN I INTENZIVAN SUKOB DRŽAVA, VOJNIH SAVEZA, ILI RAZLIČITIH DRŠTVENIH SNAGA UNUTAR JEDNE DRŽAVE, U KOJEM SE OBOSTRANO, MASOVNO I ORGANIZIRANO PRIMJENJUJE NASILJE I VODI ORUŽANA BORBA, RADI OSTVARIVANJA ODREĐENIH POLITIČKIH, EKONOMSKIH, VOJNIH I DRUGIH CILJEVA
- Dr. Kuca
#1357 Re: PROTESTI!!!
Ne kontam, hocemo da budemo civilizovana, napredna zemlja, al da nas murija ne bije? Nego, danas mi s epljacka ja odo malo obit trafiku, nervozan sam odo do predsjednistva da namlatim predsjednika? Jel vam to prica? Pa bilo gdje na svijetu da je neko priso zgradi predsjednistva, bio bi ubijen odma, bez price ikakve.
- nemampojma0
#1358 Re: PROTESTI!!!
Tebi je onaj mucavi zemljak,pa ga branis,jel?guber90 wrote:Pa pada i SDA u SK, fino su sracunali. Sta su imali rusiti SDP, SDP je sam sebe srusio.
Pa jest se SDP srusio sam,al nije SBB,njima je rasla popularnost.I sto ne vrijedi zrtvovati vlast u KS koju su ionako jedva odrzavali uz pomoc Radeljasa,a usput srusiti i ostale,uz to sutiti 3 dana dok se sve desava i onda veceras poslati Bakira da zaprijeti gradjanskim,bratoubilackim,unutarbosnjackim ratom.
-
uzgajivac
#1359 Re: PROTESTI!!!
pravo vrijeme, kad su krscani na misi, da muslimani prosvjeduju.StupskaBitanga wrote:thepatriot wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/odrzana- ... /140208084
i to baš sutra do 12 kada idu novi protestiA kako ta Press služba radi i odakle? Jel iz Zeljkovićeve spavaće sobeNa osnovu procjena MUP-a, Vlada KS će donijeti instrukcije o daljem postupanju svih ministarstava i službi u Kantonu Sarajevo", saopćeno je iz Press službe Vlade KS.
-
rokan
#1360 Re: PROTESTI!!!
niksic je na fejsu bar 3 puta ponovio da ima na hiljade poziva gradjana koji se nude da brane zgrade od huligana i da nije bitno ko ce vladati (satroStupskaBitanga wrote:Svoje plaćenike na narodrokan wrote:ne policiju nego gradjane. hladno prizivaju krvoprolice i gradjanski rat.StupskaBitanga wrote:Nikšić i Izetbegović JAVNO govore o tome da će policiju poslati na građane ukoliko krenu na njih![]()
![]()
![]()
![]()
Još gore
kontramiting- slobin recept.
-
kemalba
#1361 Re: Odg: PROTESTI!!!
Ukidanje kantona nije loša stvar. Nuspojava: dva nova entiteta: hrvatski i 23%.Ironman1921 wrote:Oke hvala,nisam upucen u to toliko,samo pratim dešavanja.MOSALJOZE wrote:Čuj šta bi dobili,pa dobio bi mnogo više para za razvoj prvenstveno poljoprivrede,i ostalog.Pa jedan ministar nek ima 2 zamjenika,svaki od njih po 2 savjetnika,a svi oni po jednu sekretaricu.Pa ti vidiIronman1921 wrote:A sta bi dobili ukidanjem kantona?Koje su sanse da nestane ova podjela na entitete?
-
rokan
#1362 Re: PROTESTI!!!
lazem?kemalba wrote:Gledao emisiju. Lažeš.rokan wrote:ne policiju nego gradjane. hladno prizivaju krvoprolice i gradjanski rat.StupskaBitanga wrote:Nikšić i Izetbegović JAVNO govore o tome da će policiju poslati na građane ukoliko krenu na njih![]()
![]()
![]()
![]()
- MOSALJOZE
#1363 Re: PROTESTI!!!
Pa ukineš i kantone i entitete,onda DIO SAMO DIO te administracije postaviš u drzavna minisarstva,i onda bi to i bilo prihvatljivo.Naravno po meni miniStar na drzavnom nivou bi imao max platu od 2000 km,vala mu dosta.
-
kemalba
#1364 Re: PROTESTI!!!
Tako je. A onda te čiko iz radnje dočeka sa pištoljem, jedna stvar vodi ka drugoj i začas, rat.Dr. Kuca wrote:Ne kontam, hocemo da budemo civilizovana, napredna zemlja, al da nas murija ne bije? Nego, danas mi s epljacka ja odo malo obit trafiku, nervozan sam odo do predsjednistva da namlatim predsjednika? Jel vam to prica? Pa bilo gdje na svijetu da je neko priso zgradi predsjednistva, bio bi ubijen odma, bez price ikakve.
Ko toga nije svjestan, budala je neodrasla i neizživljena.
-
Nero Histrion
#1365 Re: PROTESTI!!!
DaffyDuck wrote:MOSALJOZE wrote:Ima da je dadne,krajina kad se zainati moliće da podnese ostavkuStupskaBitanga wrote:Lipovača ne dam ostavku
http://www.tv1.ba/vijesti/bosna-i-herce ... tavku.html
Otkud na klix-u vijest da je Lipovaca otisao u Hrvatsku?
- Inter1908
#1366 Re: PROTESTI!!!
EVO POGLEDAJTE,A JA MISLIM DA STE VEC GLEDALI,AL OPET DA SE ZNA
http://www.youtube.com/watch?v=E4OqAa9pcGQ
http://www.youtube.com/watch?v=E4OqAa9pcGQ
Last edited by Inter1908 on 09/02/2014 00:25, edited 1 time in total.
-
uzgajivac
#1367 Re: PROTESTI!!!
nema rata, vidis da se borba vodi mirnim sredstvimakemalba wrote:Tako je. A onda te čiko iz radnje dočeka sa pištoljem, jedna stvar vodi ka drugoj i začas, rat.Dr. Kuca wrote:Ne kontam, hocemo da budemo civilizovana, napredna zemlja, al da nas murija ne bije? Nego, danas mi s epljacka ja odo malo obit trafiku, nervozan sam odo do predsjednistva da namlatim predsjednika? Jel vam to prica? Pa bilo gdje na svijetu da je neko priso zgradi predsjednistva, bio bi ubijen odma, bez price ikakve.
Ko toga nije svjestan, budala je neodrasla i neizživljena.
- MOSALJOZE
#1368 Re: PROTESTI!!!
nero svašta pišu ko će im više znat
-
StupskaBitanga
#1369 Re: PROTESTI!!!
Reporter na AJB je rekao da Lipovaču niko nije vidio u Bihaću i on je sigurno pobjegao a iz HR se ionako mogao jaiviti telefonom pa nije na Mars otišao
- i_ja_na_forumu
#1370 Re: PROTESTI!!!
pa kako ti mislis da onda covjek sebi kupi stan dva.. c c c cMOSALJOZE wrote:Pa ukineš i kantone i entitete,onda DIO SAMO DIO te administracije postaviš u drzavna minisarstva,i onda bi to i bilo prihvatljivo.Naravno po meni miniStar na drzavnom nivou bi imao max platu od 2000 km,vala mu dosta.
-
Labirint
#1371 Re: PROTESTI!!!
Gdje su je odrzali?thepatriot wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/odrzana- ... /140208084
i to baš sutra do 12 kada idu novi protesti
-
kemalba
#1372 Re: PROTESTI!!!
ne policiju nego gradjane. hladno prizivaju krvoprolice i gradjanski rat.[/quote]
Gledao emisiju. Lažeš.[/quote]
lazem?
pa bar danas to nije tesko provjeriti, nadji snimak danasnjeg fejsa u kojem je gostovao niksic i postavi na ovoj temi pa da svi vidimo ko laze.[/quote]
Vrlo dobro Nikšić vagao šta će reći. Lažeš.
Gledao emisiju. Lažeš.[/quote]
lazem?
Vrlo dobro Nikšić vagao šta će reći. Lažeš.
- Rene Higuita
-
uzgajivac
#1374 Re: PROTESTI!!!
stiglo iz AvazaNero Histrion wrote:MOSALJOZE wrote:Ima da je dadne,krajina kad se zainati moliće da podnese ostavkuStupskaBitanga wrote:Lipovača ne dam ostavku
http://www.tv1.ba/vijesti/bosna-i-herce ... tavku.html
Otkud na klix-u vijest da je Lipovaca otisao u Hrvatsku?
ne klikaj, kasno si klikn'o
Last edited by uzgajivac on 09/02/2014 00:28, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#1375 Re: PROTESTI!!!
Nakrali su se za dva života,ne brinem se za njihi_ja_na_forumu wrote:pa kako ti mislis da onda covjek sebi kupi stan dva.. c c c cMOSALJOZE wrote:Pa ukineš i kantone i entitete,onda DIO SAMO DIO te administracije postaviš u drzavna minisarstva,i onda bi to i bilo prihvatljivo.Naravno po meni miniStar na drzavnom nivou bi imao max platu od 2000 km,vala mu dosta.![]()
![]()