Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rayman90 wrote:last of us, beyond two souls i uncharted izasle obnovljene za ps4, heavy rain ce na proljece mislim
evo broken sword za 6.25 dolara na usa radnji ako imas pretplatu
bilježim se sa štovanjem
hvala, eh kad se sjetim kako sam ovaj broken sword igrao. kada sam prešao igricu, tačno me neka depresija spucala nema više šta da se igra, isto mi je bilo i sa mistery of the druids, largo winch... heh, kad sam klinac bio...
KB9 wrote:mozel se ta konzola fino raspakovana preko granice ponijet da se nista ne placa, kako funkcionise taj postupak?
Sta sam ja do sada sve prenosio preko granice... Jos uredno izvrsim povrat pdv-a prije nase granice
baci se u biznis
ja odem jednom godisnje u "dojčland" i pokupujem sta mi treba. znao sam prenijeti po 3 laptopa, ps3, 3 fotoaparata i u Sloveniji dobijem 470€ povrata... 100€ pripremim da počastim graničnu policiju, ali nije trebalo do sada...
KB9 wrote:mozel se ta konzola fino raspakovana preko granice ponijet da se nista ne placa, kako funkcionise taj postupak?
Ja sam isto lično prenosio, međutim ima i druga opcija koju sam koristio u zadnje vrijeme. Pošalje ti prijatelj ili neko busom, meni su za laptop uzimali 20-30 € i ljudi ti donesu fino na stanicu, uzmeš, platiš i ne sikiraš se.
Ja sam isto lično prenosio, međutim ima i druga opcija koju sam koristio u zadnje vrijeme. Pošalje ti prijatelj ili neko busom, meni su za laptop uzimali 20-30 € i ljudi ti donesu fino na stanicu, uzmeš, platiš i ne sikiraš se.
ma dobro, bolje dzaba prevoz preko rodbine kakve ako vec moze i ne prave probleme
Ovi nasi smradovi hoce 800+ KM u radnjama za PS4,na piku je oko 700+,kad vidim ovu cijenu od nasih 390 KM,sad ovde nebih kupio PS4 kad bi crko,a bio sam nabrijan da kupim
Ako neko hoće da kupuje konzolu ja svoju prodajem.
Konzola je haman nova, kupljena u Austriji prošle godine u Mediamarketu, nisam igrao ni 15ak sati.
2 joysticka, GTA 5 i Fifa 15 na diskovima. Cijena na pp.