Jest al u kurcu, da se nije mozda klonirao.Ja Sam Odavle wrote:
Abu je na klixu 62 dana
Mada, vama vehabifanovima je u onako u navici da se pravite blesavi i "naivni".
Jest al u kurcu, da se nije mozda klonirao.Ja Sam Odavle wrote:
Abu je na klixu 62 dana
Abu sandala i svi njegovi prethodni klonovi je do sada "oslobodio" i Siriju i Irak i Libanon i cijeli bliski istok.Kikibombona wrote:Stvarno ste...
Svaki dan pisete o desetinama 'oslobodjenih' gradova, a u Siriji jos uvijek pat pozicija.
Pa ko koga ovdje jebe!
U Dejtonu je spas!
Nije to ništa koliko se nabešalo po drugim forumima.Ja Sam Odavle wrote:Je li ovo neka sala, ili je mozda samokritika.dječak sa šibicama wrote:Jarane, imas li ti zivot kontra foruma.
Pa mislim stvarno...
Abu je na klixu 62 dana i ima 248 postova. To je oko 4/dan.
Djecak je na klixu 785 dana i ima 7509 postova, sto je oko 9-10/dan.
Stvarno, imas li ti zivot kontra foruma.
Isto vazi za ekipu koja promovira drugu stranu.dječak sa šibicama wrote: Abu sandala i svi njegovi prethodni klonovi je do sada "oslobodio" i Siriju i Irak i Libanon i cijeli bliski istok.
Da ne govorim o unistenim SAA tenkovima i avionima
Sto jest jest, od "Sjeverne Oluje" do "Homs pada evo samo sto nije".Kikibombona wrote:Isto vazi za ekipu koja promovira drugu stranu.dječak sa šibicama wrote: Abu sandala i svi njegovi prethodni klonovi je do sada "oslobodio" i Siriju i Irak i Libanon i cijeli bliski istok.
Pa jebote, vec godinu dana citam kako su u Daraji ostala jos 2 - 3 mudzahida. Jesu supermeni, jebote? Pripadnici SAA iz Menga su mala maca za pobunjenike iz Daraje
.
Cak i ako se klonirao, njegov prosjek za samo tih sezdesetak dana je mnogo manji nego tvoj za sedamstodevedeset. Eto neka je bio i 10 godina, ako je stavljao 4 po danu, opet mu je prosjek manji nego tvojih 10.dječak sa šibicama wrote:Jest al u kurcu, da se nije mozda klonirao.Ja Sam Odavle wrote:
Abu je na klixu 62 dana
Mada, vama vehabifanovima je u onako u navici da se pravite blesavi i "naivni".
Imao 3 nika od 2007. do danas. Cmoljo to može potvrditi.dječak sa šibicama wrote:Abu sandala i svi njegovi prethodni klonovi je do sada "oslobodio" i Siriju i Irak i Libanon i cijeli bliski istok.Kikibombona wrote:Stvarno ste...
Svaki dan pisete o desetinama 'oslobodjenih' gradova, a u Siriji jos uvijek pat pozicija.
Pa ko koga ovdje jebe!
U Dejtonu je spas!
Ne kontam sta imaju od propagande i samozavaravanjadječak sa šibicama wrote:
Sto jest jest, od "Sjeverne Oluje" do "Homs pada evo samo sto nije".
Istina, ovi u Homsu jesu opkoljeni ko misevi u rupi, ali nikako da padnu
Zar nije zabranjeno kloniranje?Abu Sakkar wrote:Imao 3 nika od 2007. do danas. Cmoljo to može potvrditi.dječak sa šibicama wrote:Abu sandala i svi njegovi prethodni klonovi je do sada "oslobodio" i Siriju i Irak i Libanon i cijeli bliski istok.Kikibombona wrote:Stvarno ste...
Pa ko koga ovdje jebe!
U Dejtonu je spas!
Poselami,
Mlate se po gradu, jedni se pomaknu naprijed 100 metara, pa onda nazad, pa naprijed, i tako u krugKikibombona wrote:Ne kontam sta imaju od propagande i samozavaravanjadječak sa šibicama wrote:
Sto jest jest, od "Sjeverne Oluje" do "Homs pada evo samo sto nije".
Istina, ovi u Homsu jesu opkoljeni ko misevi u rupi, ali nikako da padnu.
Najbolji primjer je grad Deir ez Zor. Jedna strana je napisala da su tamo pobunjenici opkoljeni sa svih strana i da je pitanje dana kada ce grad pasti. Sada citam od druge strane da je SAA na izmaku snaga. A radi se o istom gradu i 2 - 3 dana razlike.
Istina je da su i jedni i drugi nesposobni. Kraj se ne nazire.

Koji je konkretno cilj Izraela, Francuske i ostalih "oslobodilaca"?Challenger__ wrote: Kako im je Sirija trn u oku, kako im je samo trn u oku...
Kakva Francuska, molim te... Odavno se čitava Evropa i SAD mogu svesti na samo jedan jedini politički faktor: cionizam i pancionizam (evroatlantizam). Tu samo Jevreji (još preciznije cionisti) imaju relevantnu političku i stratešku inicijativu, ostali su glupi k'o k****, oni uopšte nemaju elementarnu predstavu šta se, u stvari, dešava.Koji je konkretno cilj Izraela, Francuske i ostalih "oslobodilaca"?