nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Bakir1

#1351 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

ne branim ga, opusti se svako na autoputu, ali je jucer bio posebno odvratan, nekih potocica je bilo na cijelom, dobro napravljena cesta i to ti je
citroen xm

#1352 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141119137

Ipak se ne zna hoće li slaviti drugi rođendan. :roll:
530i

#1353 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

Bakir1 wrote:ne branim ga, opusti se svako na autoputu, ali je jucer bio posebno odvratan, nekih potocica je bilo na cijelom, dobro napravljena cesta i to ti je
Jebi ga, treba paziti. I kad je suho lijepo se primjete neravnine na autoputu...na kompletnoj dionici, uključujući i ove najnovije dijelove. Kriminalno mi je da nije riješena neravnina baš kod Visokog...kada se prođe petlja u smjeru prema Zenici, baš se osjeti neravnina...
Bakir1

#1354 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

Sa druge strane bas na tom mjestu je izletio opasno je od brovisa do visokog ima barem 3 km pravca tu ga svi raspusu pofino.
Ja prvi evo palim dpf na toj dionici.
530i

#1355 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

Raspušem i ja, naravno, ali kad je imalo jača kiša ne idem preko 120 nigdje...
Bakir1

#1356 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

Fama zvana zadnji most prema sarajevu i skupljanje vode u lijevoj se nastavlja. Tu se razbilo 50 + auta do sada neko bi trebao za to odgovarati jer je ipak to placena cesta
530i

#1357 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

Da, popravljali su to x puta, ali valjda je lakše staviti ograničenje 90 kada je kiša i vozi miško....jednom sam uletio tu (po kiši) pretičući neke autobuse...srećom bez posljedica.
citro

#1358 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citro »

Cuj neke neravnine na putu !?
Misko, vozi Citroena i neces znati za njih.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#1359 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by arman1 »

Prilqagodi vožnju uslovima na kvazi putevima, popij apaurin i vozi miško.
citroen xm

#1361 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Jarane, ovaj Golfista će unucima da priča o udesu :lol: :lol:
woodman

#1362 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by woodman »

cige kabadahije za volanom i potjera :izet:

sparky

#1363 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by sparky »

E sad malo pregled bubrega i doci ce to sve na svoje
kakavdanakneiskustvu

#1364 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kakavdanakneiskustvu »

sparky wrote:E sad malo pregled bubrega i doci ce to sve na svoje
:thumbup:
semirsar

#1365 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by semirsar »

kakavdanakneiskustvu wrote:
sparky wrote:E sad malo pregled bubrega i doci ce to sve na svoje
:thumbup:
Jes' mo's cigi prodavat' bRezplatan pregled bubrega, dok su ovi lokalni "vidjeniji" ugrozeni pa time i zasticeni bolje neg' medjedi kapitalci.
em11r

#1366 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by em11r »

Ne bih da generalizujem ali kompleks i kratka ćuna .... Iz dana u dan pune nam crne hronike trkaca u audijima golfovima passatima :sax:
goran16v

#1367 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by goran16v »

Kad vidim na cesti Ibizu ili Punta sa cuning detaljima odma' cetvere oci otvorim!
O'zone
Globalni moderator

#1368 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141202009
Kako smo saznali u zeničkoj policiji, tužilac Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona neće ni zatražiti pritvor za dvojac kojeg se sumnjiči za nasilničko ponašanje i ugrožavanje javnog prometa. Ovo nam je potvrđeno i u Tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona.

"Osumnjičeni su saslušani i pušteni na slobodu, a postupak protiv njih će se voditi redovnim putem", kazala je za Klix.ba Azra Isaković iz Ureda za odnose s javnošću zeničkog tužilaštva.

Kako se čini, postupajući tužilac nema zakonske uvjete za određivanje pritvora nasilnicima i bjeguncima Idrizu i Rokiju.
Hamidović i Sejdović su na kružnom toku Metalurg u centru Zenice izazvali saobraćajku udarivši Audijem, u kojem su se nalazili, u Pežo ispred sebe, da bi potom fizički nasrnuli na vozača, te prolaznika koji ga je pokušao zaštititi.

Potom su, u bijegu od policije, oštetili još šest automobila, da bi se pokušali sakriti u stanu koji koriste u zeničkom naselju Crkvice, gdje su ih pronašli i priveli specijalci Jedinice za podršku MUP-a.
Aferim!
Bakir1

#1369 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

super se poruka salje svim potencijalnim kabadahijama, prenoce u zatvoru, dobiju 5 dana uslovno, njima rejting u zajednici porastao strasno.
jebem ti ovu drzavu
goran16v

#1370 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by goran16v »

Neki da mi jaran, inace pravnik (koji zbog porodicne situacije debelo drzi stranu pravosudju), za onu dvojicu koja su isjekla cetvero ljudi u tramvaju "elaborira" kako su to samo lakse tjelesne povrede, nema uslova za pritvor bla, bla, bla... :-) Rek'o, nisu ba oni birali nego se razmahali pa koga zakace, a pukom srecom sve povrisnke rane. Bolan rek'o tu je bitna namjerna, a ne rezultat. To je isto k'o da neko na sred ulice pocne nasumicno da rafala po raji, ali eto pukom srecom nikog nije nikog ubio, nekog malo staklo posjeklo, pa ga pustili jer su lakse tjelesne, da ne kazem sta bi milsio da su ti kcer ili sin bili u tom tramvaju.
U pravosudnom sistemu, od onih koji pisu zakone, preko tuzioca do sudija je sve go debil, imbecil i parazit ciji je jedini motiv, kad su se dohvatili drzavne sise i masala plata, kako da smotaju krivinu i ispuste pos'o iz ruku.
kakavdanakneiskustvu

#1371 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Bakir1 wrote:super se poruka salje svim potencijalnim kabadahijama, prenoce u zatvoru, dobiju 5 dana uslovno, njima rejting u zajednici porastao strasno.
jebem ti ovu drzavu

a ovaj roki,nemaš ga šta viditi,50 kila u njemu,juče u policiji sa ženom i djeteom manji od makova zrna
kakavdanakneiskustvu

#1372 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

goran16v wrote:Neki da mi jaran, inace pravnik (koji zbog porodicne situacije debelo drzi stranu pravosudju), za onu dvojicu koja su isjekla cetvero ljudi u tramvaju "elaborira" kako su to samo lakse tjelesne povrede, nema uslova za pritvor bla, bla, bla... :-) Rek'o, nisu ba oni birali nego se razmahali pa koga zakace, a pukom srecom sve povrisnke rane. Bolan rek'o tu je bitna namjerna, a ne rezultat. To je isto k'o da neko na sred ulice pocne nasumicno da rafala po raji, ali eto pukom srecom nikog nije nikog ubio, nekog malo staklo posjeklo, pa ga pustili jer su lakse tjelesne, da ne kazem sta bi milsio da su ti kcer ili sin bili u tom tramvaju.
U pravosudnom sistemu, od onih koji pisu zakone, preko tuzioca do sudija je sve go debil, imbecil i parazit ciji je jedini motiv, kad su se dohvatili drzavne sise i masala plata, kako da smotaju krivinu i ispuste pos'o iz ruku.

plus imaju zaštitu sudske policije,ne dao bog da ih neko krivo pogleda,detektori metala na ulazima u sudove i tužilaštva,dvoje troje policajaca,ogromne plate,i onda ovo urade,da bogda njih ovako firauni napali
condy

#1373 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by condy »

Iće oni na robijanje ... :)
mahalas505

#1374 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mahalas505 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
goran16v wrote:Neki da mi jaran, inace pravnik (koji zbog porodicne situacije debelo drzi stranu pravosudju), za onu dvojicu koja su isjekla cetvero ljudi u tramvaju "elaborira" kako su to samo lakse tjelesne povrede, nema uslova za pritvor bla, bla, bla... :-) Rek'o, nisu ba oni birali nego se razmahali pa koga zakace, a pukom srecom sve povrisnke rane. Bolan rek'o tu je bitna namjerna, a ne rezultat. To je isto k'o da neko na sred ulice pocne nasumicno da rafala po raji, ali eto pukom srecom nikog nije nikog ubio, nekog malo staklo posjeklo, pa ga pustili jer su lakse tjelesne, da ne kazem sta bi milsio da su ti kcer ili sin bili u tom tramvaju.

plus imaju zaštitu sudske policije,ne dao bog da ih neko krivo pogleda,detektori metala na ulazima u sudove i tužilaštva,dvoje troje policajaca,ogromne plate,i onda ovo urade,da bogda njih ovako firauni napali
Bio je onaj slucaj kad su na ulici nekoj sudijinci ukrali telefon, bas me interesuje da li su i koliku kaznu dobili?
condy

#1375 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by condy »

Pored robijanja, oduzet vozačku i zabraniti upravljanje vozilom.... :)
Post Reply