Latvija - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dinty2
#1351 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
koje izvještavanje
ovdje je ludilo
ludilo je ovdje
ovdje je ludnica
ovdje je ludilo dragi senade marijane
ovdje je ludilo
ludilo je ovdje
ovdje je ludnica
ovdje je ludilo dragi senade marijane
- and
#1352 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Ovi nasi nemaju milosti.bas ono gaze8-)
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
-
popokatepetl_com
#1353 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Sto je otkazano?Koshpa wrote:Otkazana utakmica u OMAN-u
Zmajevi sutra popodne dolaze u Sarajevo![]()
- Maverick78
#1354 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Sad fino spremih kaHvu nakon tekme i vratih se tamo na 42 stranicu i onda lagano citanje, hronoloski... helem, bruka kako pojedinci isprozivase momke, pa ne mozes ni gresku napraviti, ne smijes imati los dan, odmah se pojave strucnjaci da pametuju o nesposobnosti Ibisevica kloca i ostalih.
BH repki svaka cast i sretno u Brazilu, pa to vise nema sta, to se podrazumjeva
Ah, da ne zboravim, dusmani neka krepaju, ima ih dooooosta, pa i na ovom forumu

BH repki svaka cast i sretno u Brazilu, pa to vise nema sta, to se podrazumjeva
Ah, da ne zboravim, dusmani neka krepaju, ima ih dooooosta, pa i na ovom forumu
Last edited by Maverick78 on 07/06/2013 20:50, edited 1 time in total.
- psy5000
#1355 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
prica glupostipopokatepetl_com wrote:Sto je otkazano?Koshpa wrote:Otkazana utakmica u OMAN-u
- Koshpa
#1356 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
popokatepetl_com wrote:Sto je otkazano?Koshpa wrote:Otkazana utakmica u OMAN-u
Kazu losa organizacija od strane FS Omana, vjerovatno u prevozu iz Rige za Oman i nasi nisu htijeli pristat na maltretiranje sa xy presjedanja
-
SundanceKid
#1357 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Ja sam konto da je ovaj Senad ozbiljan covjek...Boze me sacuvaj...
Mislim, hvala mu sto nam je sredio prenos tekme, al brate mili, uzasan je, grozan, ajd sto pojma nema o fudbalu, vec sto lupa gluposti u sesnest... On i Marjan ko da su na pijaci. Ma komplet mu je ekipa ko da je izabro na HEMI, svi nekakvi neprirodni, izvjestaceni, krevelje se, gluposti valjaju, prodaju potrosene klisee, nekakve isforsirane euforije pokusavaju proizvest, a svi skupa (izuzev Marjana naravno) blage veze o fudbalu nemaju, dje li samo nadje ovakve "sportske" novinare... Evo jos se javi ova krestavica, sa jos jednom isforsiranom "atmosferom" iz Sarajeva...uhhh....prava seljacka televizija! Iako, podvlacim, hvala za prenos, dok mi daljinski ima "mute" ja zadovoljan!
Tekma solidna, iako nismo bas ni mogli nesto vidjet protiv ovakvih levata, ne mozes ni vidjet dje si...nadat se da ce nam ostali rezultati ici na ruku...
Mislim, hvala mu sto nam je sredio prenos tekme, al brate mili, uzasan je, grozan, ajd sto pojma nema o fudbalu, vec sto lupa gluposti u sesnest... On i Marjan ko da su na pijaci. Ma komplet mu je ekipa ko da je izabro na HEMI, svi nekakvi neprirodni, izvjestaceni, krevelje se, gluposti valjaju, prodaju potrosene klisee, nekakve isforsirane euforije pokusavaju proizvest, a svi skupa (izuzev Marjana naravno) blage veze o fudbalu nemaju, dje li samo nadje ovakve "sportske" novinare... Evo jos se javi ova krestavica, sa jos jednom isforsiranom "atmosferom" iz Sarajeva...uhhh....prava seljacka televizija! Iako, podvlacim, hvala za prenos, dok mi daljinski ima "mute" ja zadovoljan!
Tekma solidna, iako nismo bas ni mogli nesto vidjet protiv ovakvih levata, ne mozes ni vidjet dje si...nadat se da ce nam ostali rezultati ici na ruku...
- Herr Flick
#1358 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Umjesto u Oman, nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu se vraća u Sarajevo, a razlog je taj što su domaćini promijenili plan leta i našem timu ponudili drugu opciju, u prevodu, maltretiranje do Muskata.popokatepetl_com wrote:Sto je otkazano?Koshpa wrote:Otkazana utakmica u OMAN-u
Nogometni savez BiH jučer je odbio promjene, ali ljudi iz Fudbalske federacije Omana ostali su izričiti u svojim zahtjevima, pa su čelnici naše kuće fudbala odlučili poslati im odbijenicu.
- Murat Sabanovic
#1359 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
trenutno
hrvatska - skotska 0 : 1
- Koshpa
#1360 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
psy5000 wrote:prica glupostipopokatepetl_com wrote:Sto je otkazano?Koshpa wrote:Otkazana utakmica u OMAN-u
- antifascism
#1361 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Sto Modric neigra?Better Man wrote:Momcima svaka čast! Odigrali su savršeno! Pokazali smo karakter i potvrdili svoju efikasnost! Škoti poveli protiv Hrvatske!
- P308
#1362 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
pustite senada, uzbudjen covjek, sta ce 
-
LSD
#1363 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
28-2 udarci na gol (a 15-1 u okvir gola), 70% posjed lopte, korneri 9-0, rezultat 5-0.
Razorili smo ih...trebali smo vec u prvom poluvremenu zabiti 2-3 gola, al zato u drugom rapsodija.
Lulić se nekako najviše istakao danas i po meni, igrac utakmice...mada su svi odigrali besprijekorno.
Lihtenšatajn vodi na poluvremenu protiv Slovačke
bilo bi extra kad bi im odbili bodove i izbacili iz utrke za prva dva mjesta.
Razorili smo ih...trebali smo vec u prvom poluvremenu zabiti 2-3 gola, al zato u drugom rapsodija.
Lulić se nekako najviše istakao danas i po meni, igrac utakmice...mada su svi odigrali besprijekorno.
Lihtenšatajn vodi na poluvremenu protiv Slovačke
- Zatamnjena stakla
#1364 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Ka'em jaSorel wrote:Šta ba ubacit, koga?! Saćemo im dva gola uvalit samo tako.
- antifascism
#1365 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Svaka cast, nema vise Munje da nam igrace jebu u zdrav mozakKoshpa wrote:
Kazu losa organizacija od strane FS Omana, vjerovatno u prevozu iz Rige za Oman i nasi nisu htijeli pristat na maltretiranje sa xy presjedanja
- psy5000
#1366 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
do mene je, ceka se zvanicna potvrda iz savezaKoshpa wrote:
- MOSALJOZE
#1367 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
SAFET SUŠIĆ PAPE
Jeli neko zna kome je Marijan uputio one poruke???
- BiHusrcu88
#1368 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Kakva igra kavo smao ovo ide
BRAZIL BRAZIL BRAZIL IDEMO U BRAZIL BRAZIL BRAZIL IDEMO U BRAZIL
BRAZIL BRAZIL BRAZIL IDEMO U BRAZIL BRAZIL BRAZIL IDEMO U BRAZIL
- Zatamnjena stakla
#1369 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Vodi Lihtenštajn, hajmo samo tako!
-
Micaha
#1370 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Halilovicu, jebem ti majku onu seljanku.Murat Sabanovic wrote:trenutno
Susjedi kako god hoce, samo neka ne pucaju ovamo
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#1371 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
kaze ovaj cupo voditelj "Vlatko i Erna su nekako NATUKNULI tu temu "SundanceKid wrote:Ja sam konto da je ovaj Senad ozbiljan covjek...Boze me sacuvaj...
- Kemal Malovčić
#1372 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
kemalu ahmetoviću, koji ga je optužio da previše intenzivno vodi prenos, da to može malo dosadnijeMOSALJOZE wrote:SAFET SUŠIĆ PAPE
- Infaze Studio
#1373 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Jedan sam od onih koji su, moram priznati, bili zabrinuti nakon 1. pol.
Momci su ponovo pokazali profesionalnost i krajnje ozbiljno odradili utakmicu do posljednje minute. Ovako sam vidio pojedinacne ucinke nasih momaka:
Beg- neocjenjen
Mujdza - 1. pol odigr'o kol'ko je trebalo, nakon ulaska Steve i njegovog ulaska u sredinu se izgubio
Zuka - fantazija
Spaha - no comment
Lula - dobar
Salih - Potvrdio moje misljenje da je los igrac, iako je imao toliko loptu i prilika da nesto napravi
Rahimic - Posramio i Pjanica veceras tehnikom
Medo - Solidan
Pjana - Nikakav dok nije dao gol. Onda se malo probudio. Fali mu utakmica, to se vidi iz aviona
Vedo- Ok.
Dzeko - Ok.
Visca - Odlican
Stevo - poslab
Ibricic - Dobar
Momci su ponovo pokazali profesionalnost i krajnje ozbiljno odradili utakmicu do posljednje minute. Ovako sam vidio pojedinacne ucinke nasih momaka:
Beg- neocjenjen
Mujdza - 1. pol odigr'o kol'ko je trebalo, nakon ulaska Steve i njegovog ulaska u sredinu se izgubio
Zuka - fantazija
Spaha - no comment
Lula - dobar
Salih - Potvrdio moje misljenje da je los igrac, iako je imao toliko loptu i prilika da nesto napravi
Rahimic - Posramio i Pjanica veceras tehnikom
Medo - Solidan
Pjana - Nikakav dok nije dao gol. Onda se malo probudio. Fali mu utakmica, to se vidi iz aviona
Vedo- Ok.
Dzeko - Ok.
Visca - Odlican
Stevo - poslab
Ibricic - Dobar
- Zatamnjena stakla
#1374 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Ja skont'o da je FIFA-iMOSALJOZE wrote:SAFET SUŠIĆ PAPE
- kamen spoticanja
#1375 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Imal dje hrvatska na tv