Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Kal El

#1351 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Nucleo1985 wrote:Miki je legenda, kaze za Citu: Sav je nekakav cetvrtast :lol: :lol: :lol:

Memis, Sha, Tarot pa i Miki sada nakon ovoga sa Citom mogli bi formirati klan, i to veoma jak klan!! :)
Nadam(o) se :mrgreen:
Treba ga idući gazda staviti za slugu!
dječak sa šibicama

#1352 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Ako ispadne Zorica, Cita ce biti gazda.

Ali sumnjam da ce nju izbaciti, suvise bitna za tenzije u kuci, cijenim da ce ova Saska Karan napolje.
Nucleo1985

#1353 Re: Farma

Post by Nucleo1985 »

Dobro bi bilo Citu gurnuti za slugu, samo ne znam da li moze biti sluga/gazda dok je na tajnom zadatku, koji vise i nije toliko tajni, jer je Cita uspio svojim ponasanjem da farmerima dokaze zasto je dosao :-D
Kal El

#1354 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Nucleo1985 wrote:Dobro bi bilo Citu gurnuti za slugu, samo ne znam da li moze biti sluga/gazda dok je na tajnom zadatku, koji vise i nije toliko tajni, jer je Cita uspio svojim ponasanjem da farmerima dokaze zasto je dosao :-D
Ne kontam te brate kao ni svoje roditelje( :mrgreen: ) ako ga neko izabere za slugu, kako će sviju ti zadruga reći da ne može cita biti? Odmah će skontati da je došao sa zadatkom,nadam se da će ispasti i prije, jer pretjeruje fkt, ovo im nije trebalo(farmi)
Ljuba i Miki su već skontali, a Citi je golemi problem što uvijek spomene da nije ušao sa zadatkom :)
Kal El

#1355 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Jeli to nema Farme?
Neradnik

#1356 Re: Farma

Post by Neradnik »

nema dernek im je veceras jelde

mozda bude kakav fajt sa cemom kad se sašiju
Igbala

#1357 Re: Farma

Post by Igbala »

Gospodin_bez_kravate wrote:nema dernek im je veceras jelde

mozda bude kakav fajt sa cemom kad se sašiju
petkom je dernek, a farma tek u 00 i koji minut :sad:
Igbala

#1358 Re: AW: Farma

Post by Igbala »

Kal El wrote:
Nucleo1985 wrote:Dobro bi bilo Citu gurnuti za slugu, samo ne znam da li moze biti sluga/gazda dok je na tajnom zadatku, koji vise i nije toliko tajni, jer je Cita uspio svojim ponasanjem da farmerima dokaze zasto je dosao :-D
Ne kontam te brate kao ni svoje roditelje( :mrgreen: ) ako ga neko izabere za slugu, kako će sviju ti zadruga reći da ne može cita biti? Odmah će skontati da je došao sa zadatkom,nadam se da će ispasti i prije, jer pretjeruje fkt, ovo im nije trebalo(farmi)
Ljuba i Miki su već skontali, a Citi je golemi problem što uvijek spomene da nije ušao sa zadatkom :)
misslim da zadruga njima dobrim dijelom nameće odluke pa tako i izbor sluga :run:
Last edited by Igbala on 25/04/2013 23:54, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#1359 Re: Farma

Pa realno, kad bi se bas bas slusali gledaoci, raja bi davnih dana izbacili ove najzanimljivije likove, dva tri tabora glasaca pa udri po protivniku... i onda bi Farma ostala na Nazifu, Ruletu i Sandri. E sad zamislite tu farmu :D
Igbala

#1360 Re: Farma

Post by Igbala »

smaraju sa ovim ko ima ime a ko IME, koliko ko ima albuma i sl. :roll:

joj shabana "brateee tebraaa" :twisted:

ma šta on misli da je ovdje, on nekom govori šuti, sjedi
dječak sa šibicama

#1361 Re: Farma

i mogu da pozdravim farmere, zdravo farmeri, kako ste, jeste li dobro, pozdravljam zadrugu, mnogo i mnogo, gazda je dobar, a ja ga ne jebem 2% :lol: :lol: :lol:
Medo u zijanu

#1362 Re: Farma

Post by Medo u zijanu »

dječak sa šibicama wrote:i mogu da pozdravim farmere, zdravo farmeri, kako ste, jeste li dobro, pozdravljam zadrugu, mnogo i mnogo, gazda je dobar, a ja ga ne jebem 2% :lol: :lol: :lol:
muahahah umro sam zlate mi.... i koliko se slazu nikad nece ovu pjesmu sastaviti
Kal El

#1363 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Molim zadrugu da naprave shou, nekakvu igru,pošaljite im pismo,izbacite glavonju,nešto uradite,dosadni su sa himnom..
Kal El

#1364 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Meme izgleda nema u pjesmi? :/
Joker88

#1365 Re: Farma

Post by Joker88 »

mate se preselio skroz samo na farmu
Igbala

#1366 Re: Farma

Post by Igbala »

Medo u zijanu wrote:
dječak sa šibicama wrote:i mogu da pozdravim farmere, zdravo farmeri, kako ste, jeste li dobro, pozdravljam zadrugu, mnogo i mnogo, gazda je dobar, a ja ga ne jebem 2% :lol: :lol: :lol:
muahahah umro sam zlate mi.... i koliko se slazu nikad nece ovu pjesmu sastaviti
vazda kralj :mrgreen:
kako su krenuli mislila sam da će Ekrem svirati :)
Image
Kal El

#1367 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Jah :mrgreen:

Ova stanija nezna plesati..hajde nešto zanimljivo im dajte..

Šta ima Ivy? :)
Dead Man Walking

#1368 Re: Farma

Post by Dead Man Walking »

dječak sa šibicama wrote:Pa realno, kad bi se bas bas slusali gledaoci, raja bi davnih dana izbacili ove najzanimljivije likove, dva tri tabora glasaca pa udri po protivniku... i onda bi Farma ostala na Nazifu, Ruletu i Sandri. E sad zamislite tu farmu :D
Tebrice :D s palidrvcima, ti bas odlucio da se isprovaljujes na ovoj temi sa ovim strucnim analizama. :D Prvo ona zujeca kamera, sad ovo sa udaranjem po protivniku. Kako je moguce da publika udari po protivniku kad se glasa ko ostaje a ne ko ispada?
Kal El

#1369 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Sad malo glume od strane gazde i gazdarice..

Pošalji te Him pismo za laku noć :mrgreen:
Igbala

#1370 Re: Farma

Post by Igbala »

Dead Man Walking wrote:
dječak sa šibicama wrote:Pa realno, kad bi se bas bas slusali gledaoci, raja bi davnih dana izbacili ove najzanimljivije likove, dva tri tabora glasaca pa udri po protivniku... i onda bi Farma ostala na Nazifu, Ruletu i Sandri. E sad zamislite tu farmu :D
Tebrice :D s palidrvcima, ti bas odlucio da se isprovaljujes na ovoj temi sa ovim strucnim analizama. :D Prvo ona zujeca kamera, sad ovo sa udaranjem po protivniku. Kako je moguce da publika udari po protivniku kad se glasa ko ostaje a ne ko ispada?

Macooo :mrgreen: nemoj mi na dječaka :)
Igbala

#1371 Re: AW: Farma

Post by Igbala »

Kal El wrote:Sad malo glume od strane gazde i gazdarice..

trebao je odglumiti i navlačenje svilenih gaća kada su poslije ustajali, pa on je stvarno derpe, nije prstom ni nogom mrdnuo, već dvije noći ona na njega, pravi crnogorac :mrgreen:
dječak sa šibicama

#1372 Re: Farma

Dead Man Walking wrote:
Ipak ces se ti isprovljaviati, pa da ti napomenem, pogledaj klip sa izbacivanjem Dzusa sa jedne od proslih farmi (ima ih 100 ali pronadji jebiga) pa ces cuti Bojanica kad kaze da misli da je kamera sve snimila jer je zujala u tom momentu, i na ovoj farmi je vise puta od strane ucesnika spomenuto, a uostalom imas usi pa pazljivo poslusaj kad je tisina u sobi i kas se kamera pomjera. Ako nisi primjetio, kamere nisu fiksirane na jedan kadar vec su pokretne na daljinski upravljac. Eto to zuji.

I nemoj biti bukvalan, ja sam malo preracunao u pravu si da raja ne moze izbaciti nikoga direktno, vise sam mislio na to da se raju pita, odnosno fanove ovog ili onog, davno bi bili izbaceni ovi sto prave shou, Ljubo, shaban, Zorica, Vesna, i ostali bi Nazif i kompanija smorova setaca. Walkera, da ne kazem.
dječak sa šibicama

#1373 Re: AW: Farma

Igbala wrote:
Kal El wrote:Sad malo glume od strane gazde i gazdarice..

trebao je odglumiti i navlačenje svilenih gaća kada su poslije ustajali, pa on je stvarno derpe, nije prstom ni nogom mrdnuo, već dvije noći ona na njega, pravi crnogorac :mrgreen:
E sat sam sinoc propustio, ko je koga? :D

Ovi jos glume sex? ja se sve bojim da ce neko zarad ostanka na farmi, naguziti kozu u onom novom toru..
Russki

#1374 Re: Farma

Post by Russki »

ovo je jadno da jadnije nemre bit

FUJ
relevantan

#1375 Re: Farma

Post by relevantan »

ernadr wrote:
dječak sa šibicama wrote:Valjda nema kapacitet mozga da shvati svoj zadatak, jer je sve pogresno uradio. Cita.

A ovaj sex, ovo je odglumljeno, nisu ni trenerke skinuli :lol:
Samo levati mogu pomislit da je ono pravi sex, ocita gluma i to jako losa

:lol::lol::lol:

N4

Nisam upratila, na koga mislite da se sexao????
Locked