Nadam(o) seNucleo1985 wrote:Miki je legenda, kaze za Citu: Sav je nekakav cetvrtast![]()
![]()
![]()
Memis, Sha, Tarot pa i Miki sada nakon ovoga sa Citom mogli bi formirati klan, i to veoma jak klan!!
Treba ga idući gazda staviti za slugu!
Moderator: anex
Nadam(o) seNucleo1985 wrote:Miki je legenda, kaze za Citu: Sav je nekakav cetvrtast![]()
![]()
![]()
Memis, Sha, Tarot pa i Miki sada nakon ovoga sa Citom mogli bi formirati klan, i to veoma jak klan!!
Ne kontam te brate kao ni svoje roditelje(Nucleo1985 wrote:Dobro bi bilo Citu gurnuti za slugu, samo ne znam da li moze biti sluga/gazda dok je na tajnom zadatku, koji vise i nije toliko tajni, jer je Cita uspio svojim ponasanjem da farmerima dokaze zasto je dosao
petkom je dernek, a farma tek u 00 i koji minutGospodin_bez_kravate wrote:nema dernek im je veceras jelde
mozda bude kakav fajt sa cemom kad se sašiju
misslim da zadruga njima dobrim dijelom nameće odluke pa tako i izbor slugaKal El wrote:Ne kontam te brate kao ni svoje roditelje(Nucleo1985 wrote:Dobro bi bilo Citu gurnuti za slugu, samo ne znam da li moze biti sluga/gazda dok je na tajnom zadatku, koji vise i nije toliko tajni, jer je Cita uspio svojim ponasanjem da farmerima dokaze zasto je dosao) ako ga neko izabere za slugu, kako će sviju ti zadruga reći da ne može cita biti? Odmah će skontati da je došao sa zadatkom,nadam se da će ispasti i prije, jer pretjeruje fkt, ovo im nije trebalo(farmi)
Ljuba i Miki su već skontali, a Citi je golemi problem što uvijek spomene da nije ušao sa zadatkom
muahahah umro sam zlate mi.... i koliko se slazu nikad nece ovu pjesmu sastavitidječak sa šibicama wrote:i mogu da pozdravim farmere, zdravo farmeri, kako ste, jeste li dobro, pozdravljam zadrugu, mnogo i mnogo, gazda je dobar, a ja ga ne jebem 2%![]()
![]()
vazda kraljMedo u zijanu wrote:muahahah umro sam zlate mi.... i koliko se slazu nikad nece ovu pjesmu sastavitidječak sa šibicama wrote:i mogu da pozdravim farmere, zdravo farmeri, kako ste, jeste li dobro, pozdravljam zadrugu, mnogo i mnogo, gazda je dobar, a ja ga ne jebem 2%![]()
![]()

Tebricedječak sa šibicama wrote:Pa realno, kad bi se bas bas slusali gledaoci, raja bi davnih dana izbacili ove najzanimljivije likove, dva tri tabora glasaca pa udri po protivniku... i onda bi Farma ostala na Nazifu, Ruletu i Sandri. E sad zamislite tu farmu
Dead Man Walking wrote:Tebricedječak sa šibicama wrote:Pa realno, kad bi se bas bas slusali gledaoci, raja bi davnih dana izbacili ove najzanimljivije likove, dva tri tabora glasaca pa udri po protivniku... i onda bi Farma ostala na Nazifu, Ruletu i Sandri. E sad zamislite tu farmus palidrvcima, ti bas odlucio da se isprovaljujes na ovoj temi sa ovim strucnim analizama.
Prvo ona zujeca kamera, sad ovo sa udaranjem po protivniku. Kako je moguce da publika udari po protivniku kad se glasa ko ostaje a ne ko ispada?
trebao je odglumiti i navlačenje svilenih gaća kada su poslije ustajali, pa on je stvarno derpe, nije prstom ni nogom mrdnuo, već dvije noći ona na njega, pravi crnogoracKal El wrote:Sad malo glume od strane gazde i gazdarice..
Pošalji te Him pismo za laku noć
Ipak ces se ti isprovljaviati, pa da ti napomenem, pogledaj klip sa izbacivanjem Dzusa sa jedne od proslih farmi (ima ih 100 ali pronadji jebiga) pa ces cuti Bojanica kad kaze da misli da je kamera sve snimila jer je zujala u tom momentu, i na ovoj farmi je vise puta od strane ucesnika spomenuto, a uostalom imas usi pa pazljivo poslusaj kad je tisina u sobi i kas se kamera pomjera. Ako nisi primjetio, kamere nisu fiksirane na jedan kadar vec su pokretne na daljinski upravljac. Eto to zuji.Dead Man Walking wrote:Tebricedječak sa šibicama wrote:Pa realno, kad bi se bas bas slusali gledaoci, raja bi davnih dana izbacili ove najzanimljivije likove, dva tri tabora glasaca pa udri po protivniku... i onda bi Farma ostala na Nazifu, Ruletu i Sandri. E sad zamislite tu farmus palidrvcima, ti bas odlucio da se isprovaljujes na ovoj temi sa ovim strucnim analizama.
Prvo ona zujeca kamera, sad ovo sa udaranjem po protivniku. Kako je moguce da publika udari po protivniku kad se glasa ko ostaje a ne ko ispada?
E sat sam sinoc propustio, ko je koga?Igbala wrote:trebao je odglumiti i navlačenje svilenih gaća kada su poslije ustajali, pa on je stvarno derpe, nije prstom ni nogom mrdnuo, već dvije noći ona na njega, pravi crnogoracKal El wrote:Sad malo glume od strane gazde i gazdarice..
Pošalji te Him pismo za laku noć
ernadr wrote:Samo levati mogu pomislit da je ono pravi sex, ocita gluma i to jako losadječak sa šibicama wrote:Valjda nema kapacitet mozga da shvati svoj zadatak, jer je sve pogresno uradio. Cita.
A ovaj sex, ovo je odglumljeno, nisu ni trenerke skinuli
:lol::lol:
N4