KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Anestezija
#1351 Re: KUP BiH
Samo da ne bude zbodeva 
- Capsicum
#1352 Re: KUP BiH
Ivica nastimao da izvuku Zelju 
Sudija vec kupljen, prva utakmica 0:0, u drugoj 1:1, Zeljo daje gol iz penala, ako ne uspije regularno
Sudija vec kupljen, prva utakmica 0:0, u drugoj 1:1, Zeljo daje gol iz penala, ako ne uspije regularno
-
Fauja Singh
#1353 Re: KUP BiH
Zazelio sam se utakmica, tekmu protiv Olimpica ne mogu docekati a sad evo odmah i dva derbija
Drago mi je da smo izvukli Zelju, ali stvarno, odlican tajming da se igrci iskupe i vrate pozitivnu atmosferu koja je vladala prije poraza od Celika.
Drago mi je da smo izvukli Zelju, ali stvarno, odlican tajming da se igrci iskupe i vrate pozitivnu atmosferu koja je vladala prije poraza od Celika.
- Kemal Malovčić
#1354 Re: KUP BiH
Nijedna utakmica nije TO bez navijača. Ni ona protiv ž ni ona protiv Čelika, itd.
Ali ovo je burno vrijeme (protesti, izborna godina, itd.) i treba održati sigurnost na nivou.
Podržavam zabranu.
Ali ovo je burno vrijeme (protesti, izborna godina, itd.) i treba održati sigurnost na nivou.
Podržavam zabranu.
- STARBUZZ
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, od Breke do Mejtaša, including Jezero
#1355 Re: KUP BiH
pa ako odobre ja ti garantujem 3000 sigurnih HZ po 10 KM karta to je 30 000 bez ostalih simpatizera koji bi dosli na vas sjever i zapad. Mozda vam jeste bolje u smislu da ce vam lakse biti igrati isl... ali znam da niste u takvoj situaciji da se lahko halalite sa 30 milja KM i da bi jedva docekali da odobre dolazak gostujucih navijaca. Nesto do sada nikad nisam primjetio ovoliku zelju za dolaskom nasih navijaca kao sad... mora da je prituzilo.BlueBlood wrote:ko o cemu pitari o lovi !!! Ako vi ne dodjete mislite da nece sjeverna tribina biti puna na Grbavici za derbi ?! A cijena karte je ista za sveSTARBUZZ wrote:
![]()
![]()
![]()
Ja sto se ponadase da ce zaraditi lovu na nama. Da Bog da ne odobrili i niko od nasih ne otiso dole. Za kifle skupljali.Nama jos bolje ako ne dodjete neg mi bezveze ovo vase razmisljanje, zar nije za derbi bolje da obje navijacke grupe budu prisutne?! Derbi nije derbi bez toga! Zar vam se i ove osnovne stvari moraju objasnjavati a da ih i dalje nemozete shvatiti ?!
edit: sad vam pashe ta prica derbi nije derbi bez navijaca a kad je bilo kraj price onda ste se furali na to... da Bog da za pereca skupljali
Last edited by STARBUZZ on 04/03/2014 13:59, edited 1 time in total.
-
Alkos
#1356 Re: KUP BiH
Gdje ti je tegoba ići, u opštinu centar jel'?ultima_palabra wrote:Vala i meni je tegoba velika ići u onaj lavor... u onaj dio grada te i može samo muka natjerati, da je neko umro, bolestan i tako to.
Iznad tog, kako ga ti nazva "lavora", se rađa novi život. Ali ti vjerovatno to ne znaš jer si rođen negdje drugo.
-
andr0id
#1357 Re: KUP BiH
Zabrana treba ostati sve dok se klubovi svi ne prodaju jednom vlasniku, i ne dovedu igraci iz Celzija itd.. 
- Kemal Malovčić
#1358 Re: KUP BiH
STARBUZZ wrote:pa ako odobre ja ti garantujem 3000 sigurnih HZ po 10 KM karta to je 30 000 bez ostalih simpatizera koji bi dosli na vas sjever i zapad. Mozda vam jeste bolje u smislu da ce vam lakse biti igrati isl... ali znam da niste u takvoj situaciji da se lahko halalite sa 30 milja KM i da bi jedva docekali da odobre dolazak gostujucih navijaca. Nesto do sada nikad nisam primjetio ovoliku zelju za dolaskom nasih navijaca kao sad... mora da je prituzilo.BlueBlood wrote:ko o cemu pitari o lovi !!! Ako vi ne dodjete mislite da nece sjeverna tribina biti puna na Grbavici za derbi ?! A cijena karte je ista za sveSTARBUZZ wrote:
![]()
![]()
![]()
Ja sto se ponadase da ce zaraditi lovu na nama. Da Bog da ne odobrili i niko od nasih ne otiso dole. Za kifle skupljali.Nama jos bolje ako ne dodjete neg mi bezveze ovo vase razmisljanje, zar nije za derbi bolje da obje navijacke grupe budu prisutne?! Derbi nije derbi bez toga! Zar vam se i ove osnovne stvari moraju objasnjavati a da ih i dalje nemozete shvatiti ?!
edit: sad vam pashe ta prica derbi nije derbi bez navijaca a kad je bilo kraj price onda ste se furali na to... da Bog da za pereca skupljali
-
lajk
#1359 Re: KUP BiH
Jedino sto roditeljima zamjeram je rodjenje sa pogledom na KosevoAlkos wrote:Gdje ti je tegoba ići, u opštinu centar jel'?ultima_palabra wrote:Vala i meni je tegoba velika ići u onaj lavor... u onaj dio grada te i može samo muka natjerati, da je neko umro, bolestan i tako to.![]()
Iznad tog, kako ga ti nazva "lavora", se rađa novi život. Ali ti vjerovatno to ne znaš jer si rođen negdje drugo.
Glupa ti prica
-
Alkos
#1360 Re: KUP BiH
Meni glupa prica? Procitaj onda njegovu molim te. Tegoba mu ici tamo jer ga samo muka natjera - neko umro, neko bolestan!lajk wrote:Jedino sto roditeljima zamjeram je rodjenje sa pogledom na KosevoAlkos wrote:Gdje ti je tegoba ići, u opštinu centar jel'?ultima_palabra wrote:Vala i meni je tegoba velika ići u onaj lavor... u onaj dio grada te i može samo muka natjerati, da je neko umro, bolestan i tako to.![]()
Iznad tog, kako ga ti nazva "lavora", se rađa novi život. Ali ti vjerovatno to ne znaš jer si rođen negdje drugo.![]()
Glupa ti prica
Uostalom pod "rođen negdje drugo" sam mislio na Opću bolnicu ili neku drugu kantonalnu.
Last edited by Alkos on 04/03/2014 14:06, edited 1 time in total.
- BadCopy
#1361 Re: KUP BiH
Ma bolje po klaonici hodat na Grbavici.
Jos onaj smrad iz davnina unistili nisu
Jos onaj smrad iz davnina unistili nisu
-
andr0id
#1362 Re: KUP BiH
Hahahaha joj.. vi ste dva razlicita svijeta.. ali se znate prepucavati.. kulturno ono.. moderatorski dozvoljeno :
- LunaLati
#1363 Re: KUP BiH
Pereci mmmm....još ako su sa sezamom....
- emigrazione
#1364 Re: KUP BiH
Nije jedini koji zivi na relaciji Svrakino-Buca Potok, navikne se covjek pa mu sve cudno
-
lajk
#1365 Re: KUP BiH
mislim glupa prica za boravak i rodne listove,ima svega na obe strane vrlo je malo cistih krvnih zrnaca iz Sarajeva 
- Charuga
- Globalni moderator
#1366 Re: KUP BiH
OPET smo došli do geografije a to ne vodi ničemu. Vratite se temi, utakmicama dva kluba, terenu, igračima i sličnim stvarima. Manite se priče o opštinama, relacijama, mjestu rođenja i boravka. U kafanu pa se prcajte oko toga ...
- BlueBlood
#1367 Re: KUP BiH
e jbg...STARBUZZ wrote:
pa ako odobre ja ti garantujem 3000 sigurnih HZ po 10 KM karta to je 30 000 bez ostalih simpatizera koji bi dosli na vas sjever i zapad. Mozda vam jeste bolje u smislu da ce vam lakse biti igrati isl... ali znam da niste u takvoj situaciji da se lahko halalite sa 30 milja KM i da bi jedva docekali da odobre dolazak gostujucih navijaca. Nesto do sada nikad nisam primjetio ovoliku zelju za dolaskom nasih navijaca kao sad... mora da je prituzilo.
dosle hz ili ne dosle bice tih 3000 navijaca na stadionu sto ce platiti 10KM i Željo ce zaraditi tih 30 000 za to se ne sekiraj
ono "kraj price" ste sami krivi, nije vam niko zabranio dolazak na stadion neg nije vam se dao veci prostor od dozvoljenog
ne gledam na vas ko dusmane koliko vi gledate na nas
malo jasnije?
- wewa
#1368 Re: KUP BiH
za 8. mart prvo besplatno u Dolinu, a ondaK platim da gledam kako se igramo sa svemircima 
-
andr0id
#1369 Re: KUP BiH
Ko da grbavica ima kapacitet 50.000 pa ga ne mogu napuniti.. i vi cete doci, popuniti to sve.. haha
-
LSD
#1370 Re: KUP BiH
tanovci samo proklinju u zadnje vrijeme "da Bog da ovo, da Bog da ono", žele neke nesreće komšijama, molbe Svevišnjem...stvano su dotakli dno.
što se tice tekme, gazimo ih ko plitak potok....vec su se ukenjali i zakukali....idemo u finale, to nam je moralna obaveza
što se tice tekme, gazimo ih ko plitak potok....vec su se ukenjali i zakukali....idemo u finale, to nam je moralna obaveza
-
celava_dlaka
#1371 Re: KUP BiH
Bice svega na ovoj temi sljedece 2 sedmice
- karanana
#1372 Re: KUP BiH
ovo je katastrofa sto je ovaj par izvucen jer ce upropastiti ovu mirnu i konkretnu temu.
- dno_selimovic
#1373 Re: KUP BiH
uvijek su bili plačipičkeLSD wrote:tanovci samo proklinju u zadnje vrijeme "da Bog da ovo, da Bog da ono", žele neke nesreće komšijama, molbe Svevišnjem...stvano su dotakli dno.
- Butmiran
#1374 Re: KUP BiH
hahaha registrov'o se da to kažeš. 
- STARBUZZ
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, od Breke do Mejtaša, including Jezero
#1375 Re: KUP BiH
Kontam ja sta ti hoces da kazes... samo to sto ti govoris je notorna glupost... da ti narctam...BlueBlood wrote: e jbg...kako ne kontas sta hocu da ti kazem
ili kontas al se pravis da ne kazem sta
al nije mi tesko, evo ponovicu ti
dosle hz ili ne dosle bice tih 3000 navijaca na stadionu sto ce platiti 10KM i Željo ce zaraditi tih 30 000 za to se ne sekiraj
ono "kraj price" ste sami krivi, nije vam niko zabranio dolazak na stadion neg nije vam se dao veci prostor od dozvoljenog
ne gledam na vas ko dusmane koliko vi gledate na nascuj dabogda ovo dabogda ono
samo hocu dobar derbi i nek pobjedi bolji!
![]()
malo jasnije?
vasih ce biti ko sto i bude svaki derbi, bez nas u zdenci ili s nama... isto vam ga dodje... to i ti kazes isto... s tim da ce ovaj vamo dio biti prazan... zdenka i istok i ono slovo O sto nam pripadne... Ukoliko nama odobre da dodjemo... onda ce biti taj standardni vas "derbi broj" plus 3000 e o tih 3000 ja pricam...
ja pretpostavljam to ovako... bez nas posjeta oko 5 do 6 000 sa nama nekih 8000 do 9000...
Je li sad malo jasnije o kojoj ja razlici govorim...