Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Reglan

#1351 Re: Utakmice.

Post by Reglan »

leškarenje wrote:
arshavin wrote:Musemic,Uscuplic,Janjos,Varesanovic,Turkovic,Bajramovic,Kunto,Panto svi su bolja opcija od Jovica.
Tacno cu biti veliki mrzitelj novoizabrane uprave ako ne otjeraju ovog alkosa s nase klupe.
Mojne samo Prandelija :mrgreen:
Dati Dzeni da ih vodi ovo do kraja,izaci cemo u Evropu i sa njim,a onda mu mozda i dati ugovor na duze jer nikad ne znas kako bi se stvari mogle odvijati.Dzeno je nas i bio bi bolji od ovog luzera i alkosa garant.
Realno Varesanovic je bolja opcija od Jovica.To ne govori o kvaliteti Varesanovica nego o nekvaliteti samog Jovica. ;-)
Jos je Varesanovic mrtvi pitar,koji bi srcano vodio ekipu i sigurno mu ne bi bilo svejedno kako se stvari odvijaju kao ovoj ublehi.Varesanovic je sa ekipom koja je barem za 2 klasa gora od ove bio drugi iznad super jakog Borca i zeljeznicara koji su citavo vrijeme bili ispred nas.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#1352 Re: Utakmice.

Post by F&N »

Tacno sam znao da ce ovako biti u slucaju poraza.
Po meni Jovic nije zasluzio nogu zbog ovog poraza, vec zbog prosle polusezone. Tacnije po mom misljenju nije smio imati vise od 1 nerjesenog i 1 poraza, a sto je on imao.
I ako mu se vec noga nije dala na pauzi, ne treba ni sada. Ne zato sto je on neki trener, vec sto to bash ne bi imalo nikakvog efekta, jedino u slucaju da postave Husrefa, koji je po meni jedina vrijedna i moguca opcija, Husref do smrti da vodi Sarajevo...

Ali znajuci nas, sve i da nam dodje Husref i kada bi se njemu ovako nesto desilo odmah bi bio izvzidan i proglasen nesposobnjakovicem, bez obzira na sve prethodne uspjehe. A takvu situaciju smo vec jednom imali.

Tako da... eto.. ne znam... nemam volje ni zivaca da se oko bilo cega nerviram.

Sve ti je to Sarajevo. Dzaba ti sve.
adnansax

#1353 Re: Utakmice.

Post by adnansax »

Jovic je zasluzio nogu nakon poraza od zete i cao..
Ne ide da se obecava 4 pretkolo i onda kad se ispusi, nikome nista (a on je to licno obecao)..Halo ba,mi se guramo medju neke velikane, neke brendove..koji to veliki brend sebi dopusta da nakon neuspjeha, nema posljedica ni za koga..
Ali jbg, kad je poduzeti nesto, onda jok, onda smo sivilo PL BiH, a kad se busat u prsa onda smo nenadjebivi,prerasli ovu kikiriki ligu i sl sranja..
Uglavnom glavu gore, ako se sta promijeni sto se tice struke, dobro i jest, ako ne, jbg mi cemo trpit', ko i dosad..
Opetja033

#1354 Re: Utakmice.

Post by Opetja033 »

Kakvo ba zazivanje Zalizanog, pa jeste li vi normalni? :shock:
Dammme

#1355 Re: Utakmice.

Post by Dammme »

Ja stvarno ne znam kako bilo ko, ko je pratio Sarajevo za vrijeme zalizanog, može imati ideju da se on treba vratiti?
Da ne govorim o stvarima mimo terena, ali sjećate li se vi njegovih taktika i njegovih izmjena?
Sjećate li se stavljanja malog Handžića u prvih 11 i davanja kapitenske trake? Dijete izgorilio nigdje ga na mapi nema.
Pa je li nama stvarno pamćenje k'o u zlatne ribice?
Meni se čini da jeste i da je i to jedan od razloga ovakvog luzerskog mentaliteta!
Reglan

#1356 Re: Utakmice.

Post by Reglan »

Opetja033 wrote:Kakvo ba zazivanje Zalizanog, pa jeste li vi normalni? :shock:
Niko ga ne zove samo kaze da je bolji trener od Jovica.
Maharadza

#1357 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

arshavin wrote:
Opetja033 wrote:Kakvo ba zazivanje Zalizanog, pa jeste li vi normalni? :shock:
Niko ga ne zove samo kaze da je bolji trener od Jovica.
NIJE!
Logovan

#1358 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Svakakvi se likovi nabrajaju da su bolja od Jovića. :lol: Ovo samo kod nas ima. :lol:

Nisam vidio da je neko spomenuo Husniju Aarapovića. Je l' i on bolji od Dragana? :-)
adnansax

#1359 Re: Utakmice.

Post by adnansax »

_terminaš_ wrote:Svakakvi se likovi nabrajaju da su bolja od Jovića. :lol: Ovo samo kod nas ima. :lol:

Nisam vidio da je neko spomenuo Husniju Aarapovića. Je l' i on bolji od Dragana? :-)
Sener Bajramovic, jel bio taj?? I jel se tako zove jbg da se ne provalim :-D
north

#1360 Re: Utakmice.

Post by north »

Nevjerovatno šta se piše...ok, jeste lik poprilično potrošio kredite, iznervirao raju, ali tjerati ga i dovoditi Uščuplića pod opaskom kako je naše dijete, evo i ja volim klub ko rođenu majku mogu li ja na klupu :D , pa vraćanje MV to je već rock n roll :D .....Dobro napisa _terminaš može li Husnija, ili možda Denijal Pirić uz klauzulu u ugovoru da ne smije skidati naočale dok vodi tekmu i da mu ostane nadimak Arigo Sacci?

Ja već napisah ako nema trenutno boljeg, a mislim da nemamo nikog dostupnog, treba Jovića ostaviti još koje kolo barem do reprezentativne pauze uz ultimatum koliko se mora bodova osvojiti na naredna dva-tri gostovanja....

Ako se ima kec u rukavu, što se mene tiče može večeras pakovati kofere, jer jednostavno kako napisak članak na fksinfo mi moramo dalje, i nemamo vremena više čekati kad ćemo proraditi....
Logovan

#1361 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

adnansax wrote:
_terminaš_ wrote:Svakakvi se likovi nabrajaju da su bolja od Jovića. :lol: Ovo samo kod nas ima. :lol:

Sener Bajramovic, jel bio taj?? I jel se tako zove jbg da se ne provalim :-D
Jeste, tako se zove. Po meni on je sa Jovićem u istom rangu. Ako bi već mijenjali Dragana (a trebali bi) onda to mora biti čovjek koji baš zna svoj posao.
Muhamed Đakmić

#1362 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Da je Šeneru dato vremena koliko je Joviću, možda bi imao bolje rezultate. Mi zaboravili kakav je bio početak Jovićeve karijere.
ledeni_caj

#1363 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

north wrote:
Ja već napisah ako nema trenutno boljeg, a mislim da nemamo nikog dostupnog, treba Jovića ostaviti još koje kolo barem do reprezentativne pauze uz ultimatum koliko se mora bodova osvojiti na naredna dva-tri gostovanja....

Ako se ima kec u rukavu, što se mene tiče može večeras pakovati kofere, jer jednostavno kako napisak članak na fksinfo mi moramo dalje, i nemamo vremena više čekati kad ćemo proraditi....
Ma eno Husa slobodan, nista ne radi. Lik koji zna nasu ligu, znali smo sa njim igrati dobro, a i ho-ruk, znali pobjedit kad nam je trebalo(za razliku od danas), zajebanog karaktera, navijaci ga vole.. Sumnjam da bi nas odbio.

Zajebajite se vi za Senera, al ono malo sto nas je vodio mi smo dobro na terenu izgledali. :D
Maharadza

#1364 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

ledeni_caj wrote:
north wrote:

Ma eno Husa slobodan, nista ne radi. Lik koji zna nasu ligu, znali smo sa njim igrati dobro, a i ho-ruk, znali pobjedit kad nam je trebalo(za razliku od danas), zajebanog karaktera, navijaci ga vole.. Sumnjam da bi nas odbio.

Zajebajite se vi za Senera, al ono malo sto nas je vodio mi smo dobro na terenu izgledali. :D
Zar mi njemu ne dugujemo neku lovu, i to ozbiljnu sumu ako se ne varam!? Još nas je tužio radi toga koliko se ja sjećam!?
El_comadante

#1365 Re: Utakmice.

Post by El_comadante »

odbrana je lose reagovala kod sva tri gola golman nije mogao nista a naravno da je trener kriv zbog izmejna ko je trebao ranije izvrsiti
ledeni_caj

#1366 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

Maharadza wrote:
Zar mi njemu ne dugujemo neku lovu, i to ozbiljnu sumu ako se ne varam!? Još nas je tužio radi toga koliko se ja sjećam!?
Nista sto se ne moze srediti.
Ali_G

#1367 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

Sener je za vecinu ovih sto su nam bili na klupi Mourinho. Kad se sjetim da je letio zato sto je umjesto 12 osvojio 11 bodova :cry
Elem, Jovic je losh al je sramota da mu se ovakvi komentari pisu. Do jucer vas se vecina klela u njega.
Maharadza

#1368 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Ali_G wrote:Sener je za vecinu ovih sto su nam bili na klupi Mourinho. Kad se sjetim da je letio zato sto je umjesto 12 osvojio 11 bodova :cry
Elem, Jovic je losh al je sramota da mu se ovakvi komentari pisu. Do jucer vas se vecina klela u njega.
Do današnjeg' dana nisam gledao bolju igru voljenog' kluba! Može biti i da mi se čini pošto sam dosta mlađi bio i čovjek jednostavno zaboravi, ali znam da je igra bila na sasvim drugom nivou nego ovo danas, možda i zbog boljeg igračkog kadra - ne znam, ali meni se činilo puno-puno bolje i nadao sam se da će šener ostati barem tu jednu polu-sezonu!
El_comadante

#1369 Re: Utakmice.

Post by El_comadante »

leškarenje wrote:
El_comadante wrote:odbrana je lose reagovala kod sva tri gola golman nije mogao nista a naravno da je trener kriv zbog izmejna ko je trebao ranije izvrsiti
Nije Zlatkovic cijela odbrana,prije svakog gola bila je losa reakcija istog.
kod prvog gola odbrana je trebala izbaciti loptu, znaći bilo koji igrač iz odbrane, kod trečeg gola Kajkut sam odnosno prvi dolazi do lopte, opet trebao je neko bilo ko iz odbrane bolje reagovati i eventualno doči prije njega do odbrane znači čitava liniaj je kod ta dva gola zakazala.
todd_smith

#1370 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

ma odbrana je kriva za svaki gol

lopta iz kornera dolazi oni kao kokoske bez glave, drugi gol lik uzima loptu 10 sekundi prije nego sto se iko pomakne da pokusa blokirati sut
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1371 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

FK Sarajevo - FK Rudar Prijedor

Datum: 9.3.2013.g.
Početak: 14h

Cijene ulaznica:

- Sjever 5KM, Istok 7KM, Zapad 8KM.
todd_smith

#1372 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

e jbga, taman sam se nadao da ce kasnije malo poceti, mozda stignem do drugog poluvremena
PriNc_ba

#1373 Re: Utakmice.

Post by PriNc_ba »

super nam idu ove ofsajd zamke u saradnji sa sudijama :D
Dr. Kuca

#1374 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Kad vidis rezultat reko bi coek da smo ih ubili, sreca sudija ponisti gol njima, druga sansa 3:1 ne koriste, mi pogadjamo 2 nafakaska gola i kraj. Slabo izdanje, na momente uradimo nesto sredina dosta slaba. Haurdic je pokazo Suljicu kako krilo treba da igra, nadam se da Suljic vise nece imat znacajniju minutazu.
Last edited by Dr. Kuca on 09/03/2013 16:42, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1375 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Onda mi nismo bili na istoj utakmici.

Dansa smo ubiljezili 3 rutinska boda, i ne znam cemu prica o nekim srecnim okolnostima i sudijskoj gresci (nisam vidio snimak)...kada smo fulili jos barem 5-6 100% sansi.

Ponekada se bas zapitam sta pojedinci ocekuju. Barcelonu ili United???

Solidna igra, rutinska pobjeda...odlicna 3 boda. :thumbup:
Post Reply