Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Izgleda da je Novaka iznerviralo sto mec nema dramu...sto Federer ne zeli preduge poene, osim ako nemaju tezinu potencijalnog psihickog sloma...Mislim da se Novak bolje snalazi kad se nakon svakog poena brise peskirom i ti fazoni...
Na travi to ide dosta brze, jer su poeni kraci...
RF totalno opusten i samouvjeren, a ovaj nervozan, stegnut, usr'o se...
Tomahawk11 wrote:Roger. U 4. Ili u 5. Naravno, moja prognoza. Realno je Novak favorit. Dobro, kladionice su malo pretjerale. Primamljivo je na Rogera 3.00.
Tsonga - Murray? Ako Tsonga bude blesav, uzima Murray. U suprotnom, mogla bi skotska nada ostat kratkih rukava.
Izgleda da je Novaka iznerviralo sto mec nema dramu...sto Federer ne zeli preduge poene, osim ako nemaju tezinu potencijalnog psihickog sloma...Mislim da se Novak bolje snalazi kad se nakon svakog poena brise peskirom i ti fazoni...
Na travi to ide dosta brze, jer su poeni kraci...
RF totalno opusten i samouvjeren, a ovaj nervozan, stegnut, usr'o se...
da, da, držao ga je na distanci čitav meč, to si u pravu.
ovo zadnje, nije on, nego ti... i šefa, i stanicu.
Tomahawk11 wrote:Roger. U 4. Ili u 5. Naravno, moja prognoza. Realno je Novak favorit. Dobro, kladionice su malo pretjerale. Primamljivo je na Rogera 3.00.
Tsonga - Murray? Ako Tsonga bude blesav, uzima Murray. U suprotnom, mogla bi skotska nada ostat kratkih rukava.
Zbog ovog se prati tenis. Conga dvije vezane brejk lopte spasio S&V igrom. Sada uzima svoj gejm i prebacuje pritisak na Murraya. Jako zanimljiv i kvalitetan meč.
Vidno pripit nakon obiljezavanja Rogerovog osmog ulaska u finale Wimbledona cu fer i sportski pozdraviti sve Djokoviceve navijace uz poruku "više sreće drugi put"
Veceras kad se vratim jos malo popravljeniji ide detaljniji osvrt meca zbog kojeg sam uzeo dan godisnjeg....i VRIJEDILO JE
belafonte wrote:Ooo kako ga je Novak slomio ovim gejmom, psihički ga melje, to mu je i Nadal radio sve ove god. jednostavno Fed nema šta više da traži u vrhunskom tenisu, na Chalengerima bi već mogao osvajati titule, možda ga vidimo i na Sa Openu sljedeće godine, jad...