Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#13476 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

amar1994 wrote::-) :run:

Maloprije se lik ljubi s trebom i vozi 20 :lol: :run:
:lol: :lol: :lol: :lol:
basicm

#13477 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

Isto kao i svaki dan sve...ljudi se takmice ko ce veci majmun za volanom biti.
nepass1

#13478 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

solidno se jutros vozilo, vecim dijelom se 60 kretala kolona
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#13479 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

Ja ne znam kakve sam mrve gazao, al' od kako je snijega a evo i magle, preko Istočnog Sarajeva kad se ide prema Vraca, užas.
Od Sipe pa nadalje se vozi 10-20 km/h. A taj mi put najbliži, firma mi odmah ispod Vraca kod SaNaSe.
Truba

#13480 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

nepass1 wrote:solidno se jutros vozilo, vecim dijelom se 60 kretala kolona
kapitalisto jel to kolima ideš na poso
:mrgreen:
nookey

#13481 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nookey »

liaar wrote:Ja ne znam kakve sam mrve gazao, al' od kako je snijega a evo i magle, preko Istočnog Sarajeva kad se ide prema Vraca, užas.
Od Sipe pa nadalje se vozi 10-20 km/h. A taj mi put najbliži, firma mi odmah ispod Vraca kod SaNaSe.
ne čiste brate i ne posipaju so, meni neku noć bježi zadnji kraj konstantno na toj dionici pa raja vjerovatno usporila, lošije gume itd
Truba

#13482 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

ne posipaju sol
tačno se vidi gdje je entitetska granica
amar1994

#13483 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

basicm wrote:Isto kao i svaki dan sve...ljudi se takmice ko ce veci majmun za volanom biti.
:kakoste: :thumbup:
Naslovnica

#13484 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

un1ted wrote:
Naslovnica wrote: Potpis.
Odlična mu je logika - ako ih ne možete pobijediti, pridružite im se...
Ja neću, hvala, ostajem dosljedan sebi i svojim principima.
Svi na Lukasa, ja na Džibu, svi vanjskom, ja unutrašnjom...
Moja logika u ovoj čmarugi od države je da gledam sebe, vlastitu porodicu, kao i imovinu. Svako bira šta želi, ja sam se prilagodio trenutnom stanju. Neko se prilagodi, neko glumi državu, a neko najebe. Izbor donosis ti.
Jarane, ako se prilagođavaš ovoj žabokrečini, onda si postao dio iste.
Pošteno od tebe...parkiranje obavezno na 3 mjesta da neko ne bi ogrebao imovinu, vožnja vanjskom, da ne palamudim dalje...
Ja ne želim da se prilagođavam ovakvoj većini, ostaću gospodin do kraja, a ti znaš najbolje za sebe.
Poyy!
tempuser

#13485 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

un1ted wrote: Moja logika u ovoj čmarugi od države je da gledam sebe, vlastitu porodicu, kao i imovinu. Svako bira šta želi, ja sam se prilagodio trenutnom stanju. Neko se prilagodi, neko glumi državu, a neko najebe. Izbor donosis ti.
Problem, prvo za tebe, a onda i za ostale, iz ovog rezona je kad se ono sto ti biras i zelis preklopi sa onim sto drugi biraju i zele, ne znam kakav je onda postpak, da udjes u konflikt ili da podvijes rep, buduci da vec gleda samo sebe, porodicu i imovinu?
tempuser

#13486 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

-
Last edited by tempuser on 07/12/2017 13:55, edited 1 time in total.
tempuser

#13487 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

dupli
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#13488 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

Boga mi het trik
tempuser

#13489 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Nesto je poludilo!
tempuser

#13490 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Nesto je poludilo!

EDIT:
Evo jope dupli! :lol:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#13491 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by un1ted »

Naslovnica wrote: Pošteno od tebe...parkiranje obavezno na 3 mjesta da neko ne bi ogrebao imovinu, vožnja vanjskom, da ne palamudim dalje...
Ne mozes porediti oštećenje imovine na parkingu i pri vožnji, a o ugrožavanju tebe kao vozača da ne pominjem. Parkiram se uredno, čak i preparkiram ako vidim da nisam izvršio pravilno parkiranje. Ne zagovaram anarhiju, već prilagođavanje. Pokušao sam, zaista jesam, ali kad se čovjeku nešto obije od glavu, onda gleda sebe i pokušava maksimalno umanjiti posljedice.

Odem u EU, svi voze po pravilima, poštuju kružni tok, ne glumim kabadahiju i vozim po pravilima. Odem u tu istu EU, Rumunija, pa se prilagodim i vozim kao i oni (kako stignes, bez pravila i sl).

PS: u ovoj državi, gospoda možeš biti samo na svoju štetu. Poštujem to, ali dokle?
Naslovnica

#13492 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

un1ted wrote:
Naslovnica wrote: Pošteno od tebe...parkiranje obavezno na 3 mjesta da neko ne bi ogrebao imovinu, vožnja vanjskom, da ne palamudim dalje...
Ne mozes porediti oštećenje imovine na parkingu i pri vožnji, a o ugrožavanju tebe kao vozača da ne pominjem. Parkiram se uredno, čak i preparkiram ako vidim da nisam izvršio pravilno parkiranje. Ne zagovaram anarhiju, već prilagođavanje. Pokušao sam, zaista jesam, ali kad se čovjeku nešto obije od glavu, onda gleda sebe i pokušava maksimalno umanjiti posljedice.

Odem u EU, svi voze po pravilima, poštuju kružni tok, ne glumim kabadahiju i vozim po pravilima. Odem u tu istu EU, Rumunija, pa se prilagodim i vozim kao i oni (kako stignes, bez pravila i sl).
Hvala na pojašnjenju drug. :thumbup:
tempuser

#13493 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Jucer iz Vilsonovog skrecem u K. Hermana prema Filozofskog fakultetu. U K.Hermana je s obje strane parking i u normalnih uslovima sirina je 1,5 saobracajna traka tj uz malo paznje mogu se 2 auta mimoici, ali jucer zbog snijega nije bilo prostora. Elem iz Mustajbega Fadilpasica bez pardona direkt na pred mene nekakva kebara u XC60 boje meda, naravno mobitel na uhu. Sad stojimo jedno naspram drugog, ja za svaki slucaj pogledam ima li ona sa svoje strane obrnuti trokut, da slucajno ona nema prednost jer mi dolazi sa desne strane i naravno stoji znaci. Grana kalavara rukama, kao nije njoj jasno sto necu da se sklonim, a mobitel ne ispusta. Kad je vidjela da od toga nema nista krenula je u rikvrc, naravno u medjuvremenu su se naredali auti iza nje. Svaki dan sam sve sigurniji da se prije 20 god vozilo brze, ali puno civilizovanije i sigurnije.
beni-bu-man

#13494 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

tempuser wrote:Jucer iz Vilsonovog skrecem u K. Hermana prema Filozofskog fakultetu. U K.Hermana je s obje strane parking i u normalnih uslovima sirina je 1,5 saobracajna traka tj uz malo paznje mogu se 2 auta mimoici, ali jucer zbog snijega nije bilo prostora. Elem iz Mustajbega Fadilpasica bez pardona direkt na pred mene nekakva kebara u XC60 boje meda, naravno mobitel na uhu. Sad stojimo jedno naspram drugog, ja za svaki slucaj pogledam ima li ona sa svoje strane obrnuti trokut, da slucajno ona nema prednost jer mi dolazi sa desne strane i naravno stoji znaci. Grana kalavara rukama, kao nije njoj jasno sto necu da se sklonim, a mobitel ne ispusta. Kad je vidjela da od toga nema nista krenula je u rikvrc, naravno u medjuvremenu su se naredali auti iza nje. Svaki dan sam sve sigurniji da se prije 20 god vozilo brze, ali puno civilizovanije i sigurnije.
Problem je u tome sto je danas svako najpametniji
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#13495 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

sta je ovo svaki peti debil ima kapuljacu ili vunenu kapu u autu? nikom ne radi grijanje?na glavnoj standardno malo guzva,gdje nema guzve kombiji i autobusi u srednjoj razmak 200m do auta ispred sviras blicas jebes mater ,nista mrtvo hladno vozi i prica na mob i gleda ko tele...na sporednim vec pocelo 20 na sat i stealth mode zmigavci,magla ne vidi se ,pola drzave treba ici okulisti :run:
bleee_sa

#13496 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bleee_sa »

tempuser wrote:Jucer iz Vilsonovog skrecem u K. Hermana prema Filozofskog fakultetu. U K.Hermana je s obje strane parking i u normalnih uslovima sirina je 1,5 saobracajna traka tj uz malo paznje mogu se 2 auta mimoici, ali jucer zbog snijega nije bilo prostora. Elem iz Mustajbega Fadilpasica bez pardona direkt na pred mene nekakva kebara u XC60 boje meda, naravno mobitel na uhu. Sad stojimo jedno naspram drugog, ja za svaki slucaj pogledam ima li ona sa svoje strane obrnuti trokut, da slucajno ona nema prednost jer mi dolazi sa desne strane i naravno stoji znaci. Grana kalavara rukama, kao nije njoj jasno sto necu da se sklonim, a mobitel ne ispusta. Kad je vidjela da od toga nema nista krenula je u rikvrc, naravno u medjuvremenu su se naredali auti iza nje. Svaki dan sam sve sigurniji da se prije 20 god vozilo brze, ali puno civilizovanije i sigurnije.
Pa ima obrnuti trokut u Fadilpašića, al' ja kol'ko se razumijem u te znakove ona nema prednost. :D

Image
Dope_Man

#13497 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dope_Man »

bitanga_sa_otesa wrote:sta je ovo svaki peti debil ima kapuljacu ili vunenu kapu u autu? nikom ne radi grijanje?
Ma radi, al dok ugrije kapuljaca i onda mi se poslije ne skida :lol:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#13498 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

blago tebi...
tempuser

#13499 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

bleee_sa wrote:
Pa ima obrnuti trokut u Fadilpašića, al' ja kol'ko se razumijem u te znakove ona nema prednost. :D

Image
Naravno da nema, ali je opajdara sve to pomnozila sa 0 i jos se bunila sta ja radim tu i sto joj se ne pomaknem!
Bakir1

#13500 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

bitanga_sa_otesa wrote:sta je ovo svaki peti debil ima kapuljacu ili vunenu kapu u autu? nikom ne radi grijanje?na glavnoj standardno malo guzva,gdje nema guzve kombiji i autobusi u srednjoj razmak 200m do auta ispred sviras blicas jebes mater ,nista mrtvo hladno vozi i prica na mob i gleda ko tele...na sporednim vec pocelo 20 na sat i stealth mode zmigavci,magla ne vidi se ,pola drzave treba ici okulisti :run:
Isao sam u 4.15 iz sarajeva kući, sramotno je da je fabija bila najbrze auto...
Magla je skinula s trona snijeg i kisu, na autoputu 60 guzeljaju.
Post Reply