Što nisi boldovo TNS? Oni su možda i najbolja opcijanorth wrote:Ako je tacno, boldovane ekipe bi trebale ispasti u ovim mecevima i realno sa svima se moze bez problema igrati..ni sa kim nismo 100% sigurni u prolaz, ali sa svima mozemo jasno u dva meca biti blizu prolaza..prva dva para su grozna da nas potrefe, malo bolji ali nikako povoljan Maribor i ovi svedjani...nadajmo se dobrom zrijebu i tad fakat treba zaoeti ko nikad jer se otvara prilika za play off..mirza_15 wrote:Navodno:
POZNATI SU POTENCIJALNI PROTIVNICI U EL!
Potencijalni protivnici FK Sarajevo u trećem kolu kvalifikacija za UEFA Europa League su poražene ekipe iz ispod nabrojanih parova.
CFR Cluj v Maccabi Tel-Aviv
BATE Borisov v Rosenborg
The New Saints v København
Ferencváros v Valletta
Dundalk v Qarabağ
Saburtalo v GNK Dinamo
Celtic v Nõmme Kalju
Crvena zvezda v HJK Helsinki
Maribor v AIK
Sutjeska v APOEL
Ne fakat, poklopilo nam se ovih nekoliko iznenađenja, tako da je sad zaista dobra šansa da izvučemo neku ekipu protiv koje bi bili čak i favoriti, i da tako daleko doguramo... Ja se čak usuđujem reći da nam grupna faza nikad nije bila bliža
PS Ja sam u posljednjih godinu-dvije malo ispo iz fazona sa ovim žrijebanjem, pa se haman i iznenadih kad vidjeh da preskačemo jedno pretkolo... Nije toga prije bilo... Koliko je sigurno da je ovo kompletan krug tih mogućih protivnika?