Izrael je opet pocinio zlocin!
-
PM72
#13477 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
De bolan nemoj me srkletit'.Ne vjerujem ti i tačka.Džaba se trudiš i tapkaš.salik79 wrote:PM72 wrote:Ako postoji promil sumnje u nečiju diplomu može se otići do škole ili fakulteta pa pronaći stari dnevnik ili prijave ispita,datumi polaganja itd.Uglavnom postoje pisani tragovi.A u nacističkim logorima možeš pronaći samo spiskove logoraša,iščupane zlatne zube,naočale odjela i brojeve...
Ako postoji promil sumnje, otidji u Arhiv BiH.
https://www.fokus.ba/vijesti/bih/ko-je- ... er/607832/
I nije li indikativno da moj pradedo i Hajim imaju identicne kartice? Da nisu u kakvom talu bili? Sta ti mislis?
-
The 51st State
#13478 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
bizarni su nacisti bili, ko zna zbog nekih njihovih sema mozda su tu formalnost i dozvoljavali, tako da nema nekog posebnog razloga da salik laze, uostalom kad su usminkali onaj ceski geto za potrebe crvenog krsta sto ne bi i formalno slanje paketa dozvoljavali, mada se moze pretpostaviti da ga primaoc nikad nije dobivao.
a izrael ko izrael, zapad ga uvalio muslimanskom svijetu prije sto godina, dok se isti sam sa sobom ne moze organizlvati
a izrael ko izrael, zapad ga uvalio muslimanskom svijetu prije sto godina, dok se isti sam sa sobom ne moze organizlvati
- insomnia78
#13479 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
A vi stvarno sumnjate u ovo sto Salik prica? Pa cojk vam lijepo kaze imate to u muzeju
- salik79
#13480 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
I ja tebi jos manje da si i vidio Sarajevo u ratu, pa opet povazda pametujes o tome.PM72 wrote:De bolan nemoj me srkletit'.Ne vjerujem ti i tačka.Džaba se trudiš i tapkaš.salik79 wrote:PM72 wrote:Ako postoji promil sumnje u nečiju diplomu može se otići do škole ili fakulteta pa pronaći stari dnevnik ili prijave ispita,datumi polaganja itd.Uglavnom postoje pisani tragovi.A u nacističkim logorima možeš pronaći samo spiskove logoraša,iščupane zlatne zube,naočale odjela i brojeve...
Ako postoji promil sumnje, otidji u Arhiv BiH.
https://www.fokus.ba/vijesti/bih/ko-je- ... er/607832/
I nije li indikativno da moj pradedo i Hajim imaju identicne kartice? Da nisu u kakvom talu bili? Sta ti mislis?
Za razliku od tvog junacenja po forumu, za ovo postoji pisani trag, koji se - ni manje ni vise - moze pronaci u Arhivu BiH.

-
PM72
#13481 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
da sam bogdo bio u Švedskoj jal Tuzli pa sve izmislio...I ja tebi jos manje da si i vidio Sarajevo u ratu, pa opet povazda pametujes o tome.![]()
Za razliku od tvog junacenja po forumu, za ovo postoji pisani trag, koji se - ni manje ni vise - moze pronaci u Arhivu BiH.
u redu je Salik,vratimo se na temu a ti i dalje vjeruj kako je jevrej iz Vareša zatrpavao nacističke logore paketima sa hranom,lijekovima i higijenskim potrepštinama a otamo mu dolazila pisma zahvale...
Nije meni krivo što ti je to neko napričao pa vjeruješ nego što i druge tjeraš ...
- salik79
#13482 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
PM72 wrote:da sam bogdo bio u Švedskoj jal Tuzli pa sve izmislio...I ja tebi jos manje da si i vidio Sarajevo u ratu, pa opet povazda pametujes o tome.![]()
u redu je Salik,vratimo se na temu a ti i dalje vjeruj kako je jevrej iz Vareša zatrpavao nacističke logore paketima sa hranom,lijekovima i higijenskim potrepštinama a otamo mu dolazila pisma zahvale...
Nije meni krivo što ti je to neko napričao pa vjeruješ nego što i druge tjeraš ...
- cyprus
#13483 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Stvarno nisi?PM72 wrote:nisam primjetio neke goleme "prosvjede" ili spaljivanja u znak podrške palestinskom narodu nego suprotno...
Jesi čuo za najpoznatiji izraelski list Haaretz?
https://www.haaretz.com/
Pročitaj koji članak, možda se iznenadiš...
Pogledaj i istraživanja javnog mnijenja, npr. o gradnji naselja na Zapadnoj Obali...
http://www.jewishvirtuallibrary.org/isr ... 09-present
Opet, možda se i tu malo iznenadiš kako nisu svi isti...
A evo i što se tiče "prosvjeda":
https://972mag.com/no-more-deaths-israe ... war/94380/
http://www.jpost.com/Israel-News/Politi ... sts-371259
Ima još, al zalijepih šta mi je prvo naletilo...
Dakle, ako ti nisi primijetio, ne znači da toga nema...
-
PM72
#13484 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Naravno da sam primjetio,čitam,pratim ali njihov glas i protesti piju vode taman koliko i protesti i transparenti "žena u crnom" o politici i zločinima Srba nad drugim narodima...
- Kejn
#13485 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne znam je li u Francuskoj imaju internet, ali valjda si do sada sabio dosta godina u dupe da bi znao da ima Jevreja koji se protive konceptu države Izraela.insomnia78 wrote:Kejn wrote:Nije to vidjelo Jevreja. Jevreji su Finci i Tauber u Sarajevu. Te kreature u Izraelu su cionisti..PM72 wrote:kad vidim šta rade djeci,starcima i ljudima po Palestini sjetim se Hitlera pa požalim što nije duže živio...sve ono što je radio Jevrejima sad oni rade drugima.Gamad.Možeš to nazvati kako hoćeš ali kad vidim snimak da pet do zuba naoružanih vojnika bije dijete od 10 godina...a stvarno nikad nisam mrzio Jevreje.![]()
To je ko ona od Karadzica da on ne mrzi islam i muslimane samo sto ima problema sa Bosnjacima
Podsjeti me jel no se u knjizispominju Jevreji ili cionisti?
- insomnia78
#13486 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ima i bosnjaka koji su ratovali protiv armije
-
PM72
#13487 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Skoro svi Bošnjaci su ratovali protiv armije...samo se nisi izjasnio koje.insomnia78 wrote:Ima i bosnjaka koji su ratovali protiv armije
-
babanovac
#13488 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Jeste... Sjecam se bas, kada je poslanik najvece jevrejske stranke u Reichstagu '42. nacistima govorio, da to sto rade nije dobro, dok su jevrejski studenti, sve sa Davidovim zastavama protestvovali u kampusu berlinskog univerziteta.PM72 wrote:Slažem se.Ali...postupke izaelskih vlasti u djelo sprovode:seln wrote:Nema potrebe da i sada pocinjeno mrziti. Jedno su Jevreji kao narod, a postupci izraelskih vlasti su nesto drugo.PM72 wrote:kad vidim šta rade djeci,starcima i ljudima po Palestini sjetim se Hitlera pa požalim što nije duže živio...sve ono što je radio Jevrejima sad oni rade drugima.Gamad.Možeš to nazvati kako hoćeš ali kad vidim snimak da pet do zuba naoružanih vojnika bije dijete od 10 godina...a stvarno nikad nisam mrzio Jevreje.
a) marsovci
b) rumuni
c) eskimi
d) jevreji
Sve što su nacisti radili njima sad oni rade drugima.
-
babanovac
#13489 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Last edited by babanovac on 07/01/2018 16:53, edited 1 time in total.
-
babanovac
#13490 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
.
Last edited by babanovac on 07/01/2018 16:57, edited 1 time in total.
- Sara03
#13492 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Drugi istovremeno, čvrsto u odbrani Hitlera i nacista.Rampage wrote:Crème de la Crème bosanskohercegovačkog društva, genocidaši, UZP-ovci i vehabiti, čvrsto u odbrani cionističkog iživljavanja nad Palesticnima.
To ti je naravno, sasvim slučajno, promaklo.
-
Stari_demagog
#13493 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa ovi radikalni Jevreji su u biti gori od cionista. Cionisti smatraju da je Palestina njihova sveta i obećana zemlja, a ultraortodoksni Jevreji da je njihov cijeli svijet. 
-
aratet
- славянин
#13495 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Vidjenje trenutne politike od strane UN SCa prema Izraelu - sa Izraelske perspektive
- Kareem Abdul
#13496 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
To nije točno.Rampage wrote:Crème de la Crème bosanskohercegovačkog društva, genocidaši, UZP-ovci i vehabiti, čvrsto u odbrani cionističkog iživljavanja nad Palesticnima.![]()
Btw, za one koji su sumnjali u koju tikvu ISIL puše, ako uopće ima takvih normalnih ljudi:
"IDIL objavio rat Hamasu, objavljen video koji prikazuje pogubljenje"
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/idil ... /180106025
Bošnjaci u ogromnoj većini podržavaju Izrael kroz iskazivanje podrške Americi i NATO paktu što se vidjelo na svim dosadašnjim izborima gdje su Bošnjaci birali pro-zapadnjačke a samim time i pro-Izraelske stranke kao što su SDA, SDP i SBB.
Niti jedna od tih stranki nikada nije pozivala na bojkot Izraelskih proizvoda kao niti na sveti rat protiv Amerike i Izraela.
- seln
#13497 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
A ja mislio da su Jevreji duhovit narod....славянин wrote:
Vidjenje trenutne politike od strane UN SCa prema Izraelu - sa Izraelske perspektive
- Rampage
#13498 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Tema je, pročitaj naslov još jednom, o izraelskim zločinima nad Palestincima.Sara03 wrote:Drugi istovremeno, čvrsto u odbrani Hitlera i nacista.Rampage wrote:Crème de la Crème bosanskohercegovačkog društva, genocidaši, UZP-ovci i vehabiti, čvrsto u odbrani cionističkog iživljavanja nad Palesticnima.
To ti je naravno, sasvim slučajno, promaklo.
Imaš na desetine tema o bošnjačkom podržavanju fašizma, šovinizma, islamizma i ostalih negativnih društvenih fenomena. Kako individualnom, tako i kolektivnom i institucionalnom. Doduše, običaj vam je da svaku moguću i nemoguću temu okrenete u tom smjeru, bilo direktno ili indirektno.
Jbte, pa gdje bi vam bio kraj da su Bošnjaci iznjedrili Luburića, Pavelića ili Jasenovac? Doduše, imate onog nekakvog Mustafu kojeg ste odavno smjestili negdje u prvi saf s Gebelsom i Geringom, odmah iza samog Hitlera
- Rampage
#13499 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kareem Abdul wrote:To nije točno.Rampage wrote:Crème de la Crème bosanskohercegovačkog društva, genocidaši, UZP-ovci i vehabiti, čvrsto u odbrani cionističkog iživljavanja nad Palesticnima.![]()
Btw, za one koji su sumnjali u koju tikvu ISIL puše, ako uopće ima takvih normalnih ljudi:
Bošnjaci u ogromnoj većini podržavaju Izrael kroz iskazivanje podrške Americi i NATO paktu što se vidjelo na svim dosadašnjim izborima gdje su Bošnjaci birali pro-zapadnjačke a samim time i pro-Izraelske stranke kao što su SDA, SDP i SBB.
Niti jedna od tih stranki nikada nije pozivala na bojkot Izraelskih proizvoda kao niti na sveti rat protiv Amerike i Izraela.
Šta nije tOčno?
Da genocidaši, UZP-ovci i vehabije podržavaju izraelske zločine nad Palestincima?
Pročitaj još jednom šta sam napisao.
I da, živio NATO pakt
- Kareem Abdul
#13500 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Nije točno da npr. vehabije podržavaju Izrael, a uopće nisi naveo većinu Bošnjaka kao faktor koji je čvrsto uz Izrael i Ameriku.Rampage wrote:Kareem Abdul wrote:To nije točno.Rampage wrote:Crème de la Crème bosanskohercegovačkog društva, genocidaši, UZP-ovci i vehabiti, čvrsto u odbrani cionističkog iživljavanja nad Palesticnima.![]()
Šta nije tOčno?
Da genocidaši, UZP-ovci i vehabije podržavaju izraelske zločine nad Palestincima?
Pročitaj još jednom šta sam napisao.
I da, živio NATO pakt