Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Freamon Lester

#13476 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Freamon Lester »

vicious wrote:Znači trebali smo očekivati od 17-ogodisnjaka da utrpa 20-30 koševa da bi dobili? Kapiten može raditi sta hoce i izdrkavati se po terenu? Vala mi se večeras zgadio za sva vremena...
Zgadio ti se sto nije pustio talenta da ga Mozgov resetuje?
insomnia78 wrote:Da se vako Spahi ponas'o sad bi ga vodom poljevali da ga dohavizaju
:D
insomnia78

#13477 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by insomnia78 »

p206 wrote:
dezurni_ucenik wrote:A ja ljudi, jebo vas Mirza Teletovic sto od njega pravite Josipa Broza. Nista nije uradio u ovim kvalifikacijama i zasluzio je apsolutno svaku kritiku. Kod nas zasticene vrste Dzeko, Spaha, Pjanic, Mirza, da otvore konc logore - ne smije se nikakva kritika uputiti. Kompleksi nize vrijednosti.

Popustite malo, ne placa vam Mirza racune
Šta je država uradila za ta 4 igrača (Dzeko, Spaha, Pjanic, Mirza) pa da ih mi možemo blatiti kad podbace? Ništa, apsolutno ništa... niti ih je sistematskim ulaganjem i razvojem sporta napravila dobrim igračima niti su ih brđani na tribinama zaslužili da gledaju uživo. Odeš na utakmicu da gledaš sport, naslušaš se psovki da ti može biti za narednih godinu dana.
Koja je to drzava dala stan djetetu nakon osvojenog djecijeg prvenstva?
USAblues

#13478 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by USAblues »

amidzazeher wrote:
insomnia78 wrote:Joj sta pisu Mirzi po fejsbuku. Strahota
Boze sacuvaj! Mene stid citati, sta je ono!?
Mi smo pogana nacija i to je to!
veoma pogana a nismo bili
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#13479 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

insomnia78 wrote:Da se vako Spahi ponas'o sad bi ga vodom poljevali da ga dohavizaju
al u kurcu..... kad si vidio da je Spahic pametovao nekom od nasih igraca ....uvijek je stajao izmedju i to ledjima okrenut nasim igracima. Mirza da je kapiten kako treba radi onog faula bi trazio namjernu licnu ili tehnicku jer ono zaista nije srecom zavrsilo gdje je upuceno jer da ga je spucao direktno u prsa na nosilima bi iznjeli Musu. Mozgov cijelu utakmicu jede govna i vjerovatno je nesto prigovorio Musi a on mu je dao do znanja da nije samo klina od 17 godina nego najbolji igrac Evrope od 17 godina i u prvoj petorci svijeta svog uzrasta na SP.
I ta prica o zajebanom Spahi je nidje veze jer je frajer visok metar i zilet samo sto ima srce pa krene gdje zan i da ce fasovati.
Freamon Lester

#13480 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Freamon Lester »

Inače, kako smo nezvanično saznali do incidenta je došlo nakon Musinog koškanja sa Timofejevom Mozgovom, kada je Teletović navodno tražio da Mulaomerović izvede Musu iz igre.
vicious

#13481 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by vicious »

Freamon Lester wrote:
vicious wrote:Znači trebali smo očekivati od 17-ogodisnjaka da utrpa 20-30 koševa da bi dobili? Kapiten može raditi sta hoce i izdrkavati se po terenu? Vala mi se večeras zgadio za sva vremena...
Ma nije zbog toga, nego konstantno silovanje tokom cijele utakmice, ono na kraju je samo bila tačka na i.
Freamon Lester

#13482 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Freamon Lester »

insomnia78 wrote: Koja je to drzava dala stan djetetu nakon osvojenog djecijeg prvenstva?
Nisko, nisko... :D :lol:
Frankyee

#13483 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Frankyee »

Ovo je pomalo licilo na potop protiv Irske ili Portugala i onu nervozu koja razvaljuje.
I naravno da selektor treba da ide nece valjda novinari praviti atmosferu.

Utakmica je izgubljena u prvom poluvremenu jer smo u zadnjih 5 minuta propustili da totalno dotucemo i razvalimo Ruse i povecamo razliku umjesto sto primamo seriju od 3 trojke. Da smo poceli sa 15 razlike drugo poluvrijeme mislim da bi sve drugacije islo.

Mogao je da pocne dugo poluvrijeme sa ekipom sa klupe mislim da bi bolje cuvala rezultat.
amar1994

#13484 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by amar1994 »

Teletovic nije jedini, jos je i blag kakvih je bilo, pa nije ga opalio :D
http://nba.nbcsports.com/2012/06/21/ste ... -practice/

Image

:D :izet:
Last edited by amar1994 on 11/09/2016 00:41, edited 1 time in total.
relativno84

#13485 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by relativno84 »

Cudo da nema forumske prelivode, da ga nije kapiten negdje sreo na putu do svlacionice :shock: :D
hrasno38

#13486 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Freamon Lester wrote:
Jah bas bi ga Mozgov resetovao....pa nije Mozgov kreten koji kosta 60 miliona
Freamon Lester

#13487 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Freamon Lester »

vicious wrote:
Freamon Lester wrote:
Ma nije zbog toga, nego konstantno silovanje tokom cijele utakmice, ono na kraju je samo bila tačka na i.
Vama i dalje nije jasno da je covjek dao 23 poena. Sta je trebao zabiti 160? Ili neces da rezonujes o tome da je plod onog ispucavanja dobra odbrana rusije na nasim strkljama?
p206

#13488 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by p206 »

Romanista 101% wrote:
p206 wrote:
dezurni_ucenik wrote:A ja ljudi, jebo vas Mirza Teletovic sto od njega pravite Josipa Broza. Nista nije uradio u ovim kvalifikacijama i zasluzio je apsolutno svaku kritiku. Kod nas zasticene vrste Dzeko, Spaha, Pjanic, Mirza, da otvore konc logore - ne smije se nikakva kritika uputiti. Kompleksi nize vrijednosti.

Popustite malo, ne placa vam Mirza racune
Šta je država uradila za ta 4 igrača (Dzeko, Spaha, Pjanic, Mirza) pa da ih mi možemo blatiti kad podbace? Ništa, apsolutno ništa... niti ih je sistematskim ulaganjem i razvojem sporta napravila dobrim igračima niti su ih brđani na tribinama zaslužili da gledaju uživo. Odeš na utakmicu da gledaš sport, naslušaš se psovki da ti može biti za narednih godinu dana.

a sta je Portugal uradio za C. Ronalda, sta je Jamaica uradila za Usaina Bolta itd. mozemo tako do zore
Jamajka ima jedan od najboljih programa na svijetu za spritere, i muške i ženske. Traže djecu još u osnovnoj školi. Neće uvijek izbaciti Bolta jer je čovjek fizički fenomen, ali će izbaciti 4-5 njih koji će Amerikance ostaviti na drugom mjestu. Kod nas vrhunski sportisti nemaju stipendiju a Deen, Dragan Marinković i drugi kvazipjevači i kvaziglumci svaki mjesec od kantona Sarajevo dobiju po 2500 marakajer su "umjetnici".
Koliko posiješ toliko ćeš i požnjeti...to će se tek vidjeti dok ova generacija fudbalera koji su rasli vani ode u penziju.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#13489 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by plain vanilla »

amidzazeher wrote:
insomnia78 wrote:Joj sta pisu Mirzi po fejsbuku. Strahota
Boze sacuvaj! Mene stid citati, sta je ono!?
Mi smo pogana nacija i to je to!
ako je istina da je Mirza Musi psovao majku tokom utakmice, onda nije ni zasluzio bolje
Freamon Lester

#13490 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Freamon Lester »

hrasno38 wrote: Jah bas bi ga Mozgov resetovao....pa nije Mozgov kreten koji kosta 60 miliona
Image

Bio je na dobrom putu... :izet:
hrasno38

#13491 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Freamon Lester wrote:
hrasno38 wrote: Jah bas bi ga Mozgov resetovao....pa nije Mozgov kreten koji kosta 60 miliona
Image

Koji kurac ti pokusavas da dokazes??? Da bi ga Mozgov opalio stocem??? I sta onda i na kojem prvenstvu bi igrao??
Juliuscezar

#13492 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Juliuscezar »

Musi svaka cast ovako se postaje najbolji, fazon je sto se ovdje naucilo biti prosjecno i ako dignes glavu odmah ce reci sta se kurci balo balavi.
BHF_Manijak

#13493 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Ovo je sve zakuh'o nesretni Leclerc, jer mrzi Teletovica! :mrgreen: :mrgreen:
relativno84

#13494 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by relativno84 »

Ma suluda prica, klinac se kurcio, dobio i sad suza suzu stize :roll:
Romanista 101%

#13495 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Romanista 101% »

ovo da je normalan savez, kazem NORMALAN jos veceras bi osnovali kriznu grupu koja ce ispitati sve sta se desavalo tokom vecerasnje utakmice, a jos dok nije ni svanulo pojedince kazniti ostro a ovog kvazi-trenera protjerati iz BiH u njegovu lijepu njihovu, ali kako kod nas nista normalno ne funcionise nista se od toga nece desiti
Logovan

#13496 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote: ako je istina da je Mirza Musi psovao majku tokom utakmice, onda nije ni zasluzio bolje
To zna samo on, Musa i možda još neki pojedinci na terenu.
Freamon Lester wrote: Image

Pojeo bi ga. :D Ima Musa muda čim se unosi starijim, iskusnijim.
dječak sa šibicama

#13497 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by dječak sa šibicama »

relativno84 wrote:Cudo da nema forumske prelivode, da ga nije kapiten negdje sreo na putu do svlacionice :shock: :D
Pise referat, na 6 strana A4, duga je lista onih kojima sad moze reci "e jesam ja rekao!" :D
Freamon Lester

#13498 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Freamon Lester »

hrasno38 wrote:
Freamon Lester wrote:
Image

Koji kurac ti pokusavas da dokazes??? Da bi ga Mozgov opalio stocem??? I sta onda i na kojem prvenstvu bi igrao??
Da mu je dosao do njega vjeruj da bi ga izbio, a po labrnji je dobio od jeftinijeg rusa koji nije imao dovoljno brzine da mu lakat stavi na bradu vec mu je zavrsio na rukama. I umjesto da nauci lekciju on "umire" po terenu. 45 sekundi prije kraja.. :lol:
relativno84

#13499 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by relativno84 »

Jusuf Nurkić-BosnianBeast23
Nismo uspjeli, bolji tim je pobijedio. I gubimo i pobjedjujemo kao kolektiv, ali prihvatam svoj dio odgovornosti. Problem u meni i to ce se riješiti, izvinjavam se svima koje sam iznevjerio, a publici u Mejdanu se zahvaljujem na podršci, oni nas nisu iznevjerili. Znam da ljudi ovdje razumiju košarku i znam da im je sve jasno..
I Juka je za Musu :D sve je jasno :roll:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#13500 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:
plain vanilla wrote: ako je istina da je Mirza Musi psovao majku tokom utakmice, onda nije ni zasluzio bolje
To zna samo on, Musa i možda još neki pojedinci na terenu.
ne znam, nisam bila na utakmici, ali jedna stvar je jako cudna
Mirza je ljubimac tuzlanske publike, to je cinjenica
e kad su popizdili na njega, nisu dzabe sigurno

elem, da smo pobijedili, ne bi se sad raspredalo ovoliko
Post Reply