1.Cahill (zakucavanje pod precku)
2. Pirsie (Glavom superman
3.Rodrigez (iz voleja po precku)
4.Luiz (slobodnjak)
5.Messi (slobodnjak)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Rob_Atl wrote:Koji vam je gol najljepsi na ovom svjetskom? Po meni
2. Pirsie (Glavom superman)
4.Luiz (slobodnjak)
5.Messi (slobodnjak)
Ovako bih i ja poredao, možda bi jedino gol Rodrigueza bio na drugom mjestu a Persijev na trećem. Iako, mrsko mi se prisjećati svih golova, moguće da ima još jedan ili dva koje bi stavio u listu najboljih 5 golova.Rob_Atl wrote:Koji vam je gol najljepsi na ovom svjetskom? Po meni
4.Luiz (slobodnjak)
5.Messi (slobodnjak)
Van Persi bez konkurencije...cisto zato sto ga onako nikad niko nije zabio, ostalo je vec vidjeno bezbroj puta.Rob_Atl wrote:Koji vam je gol najljepsi na ovom svjetskom? Po meni
4.Luiz (slobodnjak)
5.Messi (slobodnjak)
Manuel Neuer (244) completed more passes at this Summer's World Cup than Lionel Messi (242)!

BiH mu je među 5-6 ekipa koje su najviše razočarale, a na drugim temama tvrdi da neprolazak grupe nije neuspjehTomahawk11 wrote:@cyprus, cime Kamerun da bude zadovoljniji i ispred nas? Sto su najvise golova u grupnoj fazi primili?
A ovo sa majicommilion fotoshop slika se moze uraditi tako da je ovo smijesno.
Uh jbt, sad si zadeverao ove što vole Messija a vole i brojati pasoveVelkoski wrote:Manuel Neuer (244) completed more passes at this Summer's World Cup than Lionel Messi (242)!
Ne mora bit da je fake.Butmiran wrote:Vidio sam sigurno deset varijacija ove slike. Te zastava Izraela, te Palestine, te neke reklame na majici, uglavnom nije slika istinita vjerovatno.simonese wrote:

Velkoski wrote:Manuel Neuer (244) completed more passes at this Summer's World Cup than Lionel Messi (242)!

Fake je.missko wrote:Ne mora bit da je fake.Butmiran wrote:Vidio sam sigurno deset varijacija ove slike. Te zastava Izraela, te Palestine, te neke reklame na majici, uglavnom nije slika istinita vjerovatno.simonese wrote:
2002, konkretno, je nagrada dodijeljena prije finala. Sjecam se dosta zucnih rasprava oko Kahnove greske i da li je trebalo sacekati da prvo prodje finalna utakmica, pa mu onda dodijeliti nagradu. Jer bi onda zbog te greske mozda bio neko drugi nagradjen, namjesto njega, jelteZmijuga loma wrote:Normalno da sam u pravu.Nigdje ne mogu naći da se nagrada dodjeljivala prije finala kako ti navodiš.
"The vast majority of those votes were cast by journalists before the final was over and that I'm sure is why Zidane has come out top," Farquhar told BBC Radio Five Live.
"The reason the journalists voted for Zidane was this great emotional thing - everybody knew it was his last tournament and the final was his last game of football ever - but most people were dumbfounded to see what he did on Sunday."
1.RodrigezRob_Atl wrote:Koji vam je gol najljepsi na ovom svjetskom?
pa jebo te eto ti iznad gore dokazmissko wrote:Ne mora bit da je fake.Butmiran wrote:Vidio sam sigurno deset varijacija ove slike. Te zastava Izraela, te Palestine, te neke reklame na majici, uglavnom nije slika istinita vjerovatno.simonese wrote:
Velkoski wrote:Manuel Neuer (244) completed more passes at this Summer's World Cup than Lionel Messi (242)!
+1insaneinthebrain wrote:Rob_Atl wrote:Koji vam je gol najljepsi na ovom svjetskom? Po meni
4.Luiz (slobodnjak)
5.Messi (slobodnjak)![]()
![]()
![]()
1. Avdija
2. Vedo
3. Dzeko
4. Mire
5. SEO

eki ovog peska hahahapirmin wrote:Nisu htjeli da prikazu Vitalyja
i gdje tacno dokaz za ovo? samo jedan?perfect_guy wrote:http://www.zmajevibih.com/njemacka-nije ... lu-drugom/
možda se i ovdje postavljao klip njihovih "vijesti" gdje pominju da su oni kao završili grupnu fazu sa gol razlikom 12:0. Ovo bi bilo samo kao nadogradnja na toStruja__ wrote:i gdje tacno dokaz za ovo? samo jedan?perfect_guy wrote:http://www.zmajevibih.com/njemacka-nije ... lu-drugom/