Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Jack Be Nimble

#13476 Re: Liverpool FC

Post by Jack Be Nimble »

Respekt za Gerrarda. Rijetko se moze vidjeti da jedan igrac odigra cijelu karijeru u jednom klubu. Naravno tu su maldini, gigs, scholes, puyol pa sigurno i iniesta, xavi, messi, iker ali to su sve zvijezde ala Gerrard koji igraju za najjace klubove sa drugim zvijezdama.

On je mogao poslije rafinog vakta prijeci u bilo koji bolji tim i osvojiti jos ali odlucio da ostane u provinciji fudbala. Igrao za raju. Respekt.
omar little

#13477 Re: Liverpool FC

Post by omar little »

e, kad je gerrardu zadnja tekma na anfildu? hocu to da gledam.
MyTao

#13478 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

omar little wrote:e, kad je gerrardu zadnja tekma na anfildu? hocu to da gledam.
U subotu.
omar little

#13479 Re: Liverpool FC

Post by omar little »

hvala :)
todd_smith

#13480 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Jack Be Nimble wrote:Respekt za Gerrarda. Rijetko se moze vidjeti da jedan igrac odigra cijelu karijeru u jednom klubu. Naravno tu su maldini, gigs, scholes, puyol pa sigurno i iniesta, xavi, messi, iker ali to su sve zvijezde ala Gerrard koji igraju za najjace klubove sa drugim zvijezdama.

On je mogao poslije rafinog vakta prijeci u bilo koji bolji tim i osvojiti jos ali odlucio da ostane u provinciji fudbala. Igrao za raju. Respekt.
Ljudi pricaju respekt ovo ono, kao da je on besplatno igrao.

Gdje bi ti isao? U neki drugi klub gdje mozes dobiti 200,000 sedmicno ili u svoj klub i medju svojom rajom igrati za istih 200,000 sedmicno

Mislim ok, postujem ga fakat i lojalnost i sve to, ali raja ovdje prica kao da je odbio neke velike pare ili nesto, lik je iste pare dobijao i dobija
Mustang1

#13481 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

I ti si todd u zadnje vrijeme poceo nebuloze pisati .. Jel do godina ili si udario glavom od nesto ?
Tito_i_Partija

#13482 Re: Liverpool FC

Post by Tito_i_Partija »

AmiĐa_Idriz wrote:Bojim se da će ovaj klub odlaskom ove legende ispasti u Championship...vazda nas on izvlači evo godinama već
Image
todd_smith

#13483 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Mustang1 wrote:I ti si todd u zadnje vrijeme poceo nebuloze pisati .. Jel do godina ili si udario glavom od nesto ?
Da li je igracina? Jeste. Jedan od najboljih veznih u historiji engleske lige? Apsolutno. Da li je legenda, jeste. Da li je legenda na nivou Zanetija, Maldinija, Scholsa i slicno. Nije vala. Pa lik je trazio da ide iz Liverpoola i onda kada su mu prijetili odlucio se da ostane eto zbog ljubavi.
Mustang1

#13484 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma ko je kome prijetio bolan ? :D
todd_smith

#13485 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Mustang1 wrote:Ma ko je kome prijetio bolan ? :D
Pa iz Liverpoola. Prijetili njemu i porodici mu. Nije to nista novo, pa redovno im pljackaju kuce, znaju gdje zive. Bila je prica o tome. A iz Chelsea tvrde do dan danas da su imali isprintan ugovor za njega da potpise na koji je on pristao i onda odjednom"magicno" odbio.
Mustang1

#13486 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma godine su tebe napale tako i moj stari pocne odjednom nebuloze pricati pa onda nakon 2 dana kaze da nije to rekao :D
omar little

#13487 Re: Liverpool FC

Post by omar little »

:lol: :lol: :lol:

sacu ga drukat, nedavno je na nekoj temi rekao da liverpool nije veliki klub. petorostruki prvak europe njemu prosjek, a united, kao, veliki. :D :D
AmiĐa_Idriz

#13488 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Gerrard je bio blizu potpisa za Chelsea zato što je njegov ugovor u LFC-u bio blizu isteka a klub mu nije nudio novi...a to da mu se prijetilo nije tačno. Navijači jesu štrajkovali pred Melvudom čak šta više neki treninzi su bili odgođeni jer igrači nisu mogli doći do Melvuda..i on je ostao kada mu je klub ponudio novi ugovor tako da je to šuplja priča :)

Navijači jesu bili ljuti na njega i palili su njegove dresove zato što je on izjavio da je spreman napustiti Anfield ali je nakon svega njegov agent rekao da je on to izjavio samo nebili ubrzao potpisivanje novog ugovora sa LFC-om što ustvari govori da je Chelsea tu ispao najgluplji i bio je samo iskorišten od strane Gerrarda u dobijanju novog ugovora u Liverpulu :)
AmiĐa_Idriz

#13489 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

"Popravni ispit"
Predstavnci Liverpoola jutros su otputovali u Ukrainu kako bi dogovorili dolazak Yevhena Konoplyanke na Anfield! Ovom nogometašu Dnipro Dnipropetrovska ugovor ističe na kraju ove sezone, a sjećamo se da je prije godinu i pol bio na korak od svetog dresa, čak je prošao i medicinske preglede, ali se na kraju zakomplikovalo sve sa papirima i Yevhen nije postao naš novi nogometaš. Izgleda da će ovoga puta biti drugačije i da ćemo ovog fantastičnog nogometaša dobiti besplatno.
Čak je i sam Yevhen nakon sinoćnje utakmice (pobjede nad Napoliem u polufinalu LE plasmana u finale 1-0) dao zanimljivu izjavu koja sve više upućuje na mogući scenario: "Uvijek mi je bio san da igram u Premijer ligi. Mislim da je sada pravi trenutak. Sazreo sam i kao igrač i kao čovjek. Sada sam doveo jedno 20 advokata da ne bi bilo problema sa papirima"
Znači predstavnici kluba na čelu sa Ayreom su u Ukrajini što znači da je Konopljanka novi igrač Čelsija/Totenhema/Arsenala :D

Uz to jedna fina vijest: Ibe, Škrtel i Flanagan su potpisali nove ugovore :thumbup: :thumbup:
todd_smith

#13490 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

omar little wrote::lol: :lol: :lol:

sacu ga drukat, nedavno je na nekoj temi rekao da liverpool nije veliki klub. petorostruki prvak europe njemu prosjek, a united, kao, veliki. :D :D
dobro je ti "rekomendacijo" :mrgreen:

pricao sam u kontekstu zadnjih 20 godina
Mustang1

#13491 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

A sto u zadnjih 20 godina samo ?
todd_smith

#13492 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Mustang1 wrote:A sto u zadnjih 20 godina samo ?
Pa koliko se sjecam bila je neka rasprava o velikim klubovima i onda oko zadnjih 20 godina i ja rekao tj mislio sam na to (sta sam sad rekao ko zna kad samo serem :lol: ) ali u zadnjih 20 godina liverpool nije veliki klub kup uefa i liga prvaka, fa cup i carling cup je mizerno kada pogledas uspjeh uniteda, barce, bayerna, reala itd
Mustang1

#13493 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ali ne razumijem zasto je historija zadnjih 20 godina a ne 120 ? Ili gledaj svu historiju ili gledaj skoru proslost (zadnju sezonu) Muka mi je od historije koja ide od trenutka kada nekome odgovara da bi bio uspjesniji
todd_smith

#13494 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Mustang1 wrote:Ali ne razumijem zasto je historija zadnjih 20 godina a ne 120 ? Ili gledaj svu historiju ili gledaj skoru proslost (zadnju sezonu) Muka mi je od historije koja ide od trenutka kada nekome odgovara da bi bio uspjesniji
Pa kazem ti o zadnjih 20 godina se pricalo. Nisam ja dosao i rekao eh ljudi ovo i ovo je ko kaze nesto drugo samar mu je :mrgreen:

Ali ako ces gledati tako i nottingham forest je engleski velikan vrijedan spomena kada spominjes liverpool milan i ostale, ljudi 3x LIge Prvaka uzeli
omar little

#13495 Re: Liverpool FC

Post by omar little »

sto, ba, lazes :lol: :lol: nije uopce bilo konteksta od dvadeset godina, sad to izmisljas. :D ti si rek'o da je liverpool prosjek zato sto su losi sada, a povijest se ne racuna. to je proslo. zato smo se i nadigli svi bili na tebe sto pricas budalascine, a ti navro svoje. :D

dobro ovaj mustang gore rece ,majke mi, prvo kaze nesto onda posle baca grbu pravi se da ne zna, ko, ja, nisam ja to rek'o. :lol:
todd_smith

#13496 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

A zene, pa fino rekoh da samo serem. Sad joj ne valja. Meni je Liverpool karina od ekipe i to su sami sebe napravili, niko drugi. Za 20 godina ako ovako nastavi koja je razlika izmedju njih i recimo Foresta? Ali hajde da se ne spama tema moze i na pp
MyTao

#13497 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

todd_smith wrote:A zene, pa fino rekoh da samo serem. Sad joj ne valja. Meni je Liverpool karina od ekipe i to su sami sebe napravili, niko drugi. Za 20 godina ako ovako nastavi koja je razlika izmedju njih i recimo Foresta? Ali hajde da se ne spama tema moze i na pp
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jack Be Nimble

#13498 Re: Liverpool FC

Post by Jack Be Nimble »

Sto svi na Todda kada sam ja izmedju redova rekao da se samo gleda 20 godina. I gledamo 20 godina zato sto je u tom vremenu Gerrard odlucio da ostane u Liverpulu kada je mogao iz prosjecnog kluba otici u bolji. Bayern, Real, Chelsea Man U :zzzz: pa cak Arsenal pa imati bolje sanse da osvoji ligu. Ali dobro je doslo mu iz guzice u glavu pa se odlucio za Galaxy da se barem jedne titule docepa :skoljka:

Liverpool je veliki tim sa dugom istorijom koja sem Instabula studira do 1990.
Tomahawk11
Globalni moderator

#13499 Re: Liverpool FC

Post by Tomahawk11 »

Eno sad da se barem jedne titule docepa....koliko znam, covjek je osvojio LP, a ima tu jos trofeja (UEFA Cup, FA Cup). Znam, sad ce biti nije osvojio svetu englesku ligu.
MyTao

#13500 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Jack Be Nimble wrote:Sto svi na Todda kada sam ja izmedju redova rekao da se samo gleda 20 godina. I gledamo 20 godina zato sto je u tom vremenu Gerrard odlucio da ostane u Liverpulu kada je mogao iz prosjecnog kluba otici u bolji. Bayern, Real, Chelsea Man U :zzzz: pa cak Arsenal pa imati bolje sanse da osvoji ligu. Ali dobro je doslo mu iz guzice u glavu pa se odlucio za Galaxy da se barem jedne titule docepa :skoljka:

Liverpool je veliki tim sa dugom istorijom koja sem Instabula studira do 1990.
Auu... izvinjavamo se, nismo znali da si cak i ti to rekao... :-) kao da to nosi neku tezinu sto si eto bas ti rekao :lol:

Gerrard nebi bio to sto jeste da nije ostao u Liverpoolu... imas stotine igraca koji su dobri, odu u Real ili Barcu i osvoje sve sto se moze osvojiti... ali nije to to. u toj ekipi bi i ja osvojio trofej kad na svakoj poziciji imas world class igraca. Negleda se kvalitet igraca po tome u kojem je klubu imao bolje sanse za osvajanje trofeja vec njegov kvalitet na terenu.
Post Reply