Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nismo znali da su i u Parizu, prije dva dana, odrzani "protesti"
Gang of youths bash policewoman and her boss in "cowardly and criminal lynching" before posting attack videos online
In the video, an unidentified woman is using Paris street slang to say: "The evening has really gone wrong! Goodness! Poor copper!" http://www.mirror.co.uk/news/world-news ... ssion=true
Ovo je jos najblazi i najkraci snimak, kakvi su na Facebooku. Policajku su nemilosrdno sutali, kao da je rijec o plasticnoj lutki...I kada bi u ovakve sasuo rafal, kiki i a la kiki tviterasi bi objavili kako policija nasumicno puca na demonstrante.
Ovo je stariji snimak, ima tome sigurno 2-3 godine, ako ne i jace. Na utakmici jednog od klubova iz Ahwaza, provincija Khuzestan (dominantno arapska). Imaš i video snimke navijača FC Tractora iz Tabriza (Azeri). Takođe pale Basharovu sliku, masuci zastavama sirijske revolucije i skandirajuci Erdoganu.
Last edited by Opetja033 on 03/01/2018 11:32, edited 1 time in total.
Ovako izgledaju masovna okupljanja, koje se upravo desavaju sirom Irana, samo na zalost "prijatelja Irana" ovo su ljubitelji "mrskog, opresivnog, rezima":
Danasnje okupljanje u Sjevernom Horasanu, u Bodznordu, sije i sunije - ruku pod ruku - stavljaju svoje zivote na raspolaganje za Islamsku Republiku i Imama Hameneija:
salik79 wrote:Danasnje okupljanje u Sjevernom Horasanu, u Bodznordu, sije i sunije - ruku pod ruku - stavljaju svoje zivote na raspolaganje za Islamsku Republiku i Imama Hameneija:
salik79 wrote:Danasnje okupljanje u Sjevernom Horasanu, u Bodznordu, sije i sunije - ruku pod ruku - stavljaju svoje zivote na raspolaganje za Islamsku Republiku i Imama Hameneija:
Što bi rekli, sto m**a, a dva zuba.
Na penzionerima svijet ostaje.
Ahbabu, ovo su starjesine, lokalni autoriteti. Cudi me tvoja neupucenost. Klikni na gornji link pa vidi jesu li sto muda i dva zuba jedini koji su izasli....
salik79 wrote:
Ahbabu, ovo su starjesine, lokalni autoriteti. Cudi me tvoja neupucenost. Klikni na gornji link pa vidi jesu li sto muda i dva zuba jedini koji su izasli....
Konzerve @saliče, konzerve su to.
Mladi su željni promjena. I ja bih se frustrirao kada bi mi ti gore bili autoriteti.
Last edited by asurbanipal on 03/01/2018 12:48, edited 1 time in total.
Point. wrote:Salik, idi radi nesto, trazi posla kakvog, visis non stop na ovoj temi kako su poceli protesti.
A sta ti radis, molit cu lijepo?
Btw, na odmoru sam do ponedjeljka.
Ah, kako podudarno vrijeme za odmora.
Prozivas Kikija zato sto je kurdofil a ti si brat bratu, deset puta gori sa svojim ajatolama. Znaci, prvo Iran pa onda dzennet.