BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Pitarrr82

#13451 Re: BHTelecom All About

Post by Pitarrr82 »

Casual's wrote:Kako smo zaglupljen narod.Ocekujemo NEŠTO,a ne znamo šta je to Nešto,za to nešto su rekla 2 covjeka,i sad 100 ljudi drže u neizvjesnosti za Nešto.Prvo bit ce u Martu,Aprilu,Maju,ali nema najave ni za Juni,ali opet se nešto ocekuje :lol:

Pa ako nista s ovim dodatnim programima barem drze realnim tu cijenu paketa, jedino je tu i dalje pitanje SK-a, po meni nista vise...
Casual's

#13452 Re: BHTelecom All About

Post by Casual's »

Pitarrr82 wrote:
Casual's wrote:Kako smo zaglupljen narod.Ocekujemo NEŠTO,a ne znamo šta je to Nešto,za to nešto su rekla 2 covjeka,i sad 100 ljudi drže u neizvjesnosti za Nešto.Prvo bit ce u Martu,Aprilu,Maju,ali nema najave ni za Juni,ali opet se nešto ocekuje :lol:

Pa ako nista s ovim dodatnim programima barem drze realnim tu cijenu paketa, jedino je tu i dalje pitanje SK-a, po meni nista vise...
Kojim bolan programima ? :lol: Pinkovima ? Pa de molim te jedan RTL vrijedi vise nego 100 ovih Pinkova.Nadam se da ce proraditi na programskoj semi,jer ovo je jadno.Haj sto je na cirilici,nego repriziranje filmova Non stop :lol:
Pitarrr82

#13453 Re: BHTelecom All About

Post by Pitarrr82 »

Pa tebi ako se ne svidja promjenis operatera, to je skoro pa najmanji problem danas...
Svaki slican filmski program tipa HBO reprizira filmove.
Maharadza

#13454 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

Casual's wrote:
Pitarrr82 wrote:

Kojim bolan programima ? :lol: Pinkovima ? Pa de molim te jedan RTL vrijedi vise nego 100 ovih Pinkova.Nadam se da ce proraditi na programskoj semi,jer ovo je jadno.Haj sto je na cirilici,nego repriziranje filmova Non stop :lol:
Ne bi mu ja mogao tu ćirilicu gledati, pa ni za dunjaluk čitav. Naravno, znam ja nju čitati ali je faktički izumrlo i beskorisno pismo, kada svako normalan danas koristi latinicu, kako kod nas tako i u svijetu. Najveća ironija po meni jeste što naš operater kojeg optužuju kako je 'dušmanski' i sl. a isti nema niti JEDNOG kanala sa tim hijeroglifima zvanim ćirilica u prijevodu, već sve lijepa latinica a 'sveBošnjački patrioti' uvode ni manje ni više nego 30 kanala sa spomenutim pismom. Da nije žalosno bilo bi smiješno. :roll:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ČičineBrčine

#13455 Re: BHTelecom All About

Post by ČičineBrčine »

Casual's wrote:
Pitarrr82 wrote:

Kakav crni RTL dodaj i RTL 2 ( ako mislis na hr kanale) teski odron, ali sto bi se reklo stvar ukusa ;-)
I ne znam na kraju sto seres po svemu sto se uradi i trazis manu, te pored svega naturas drugima svoje misljenje.
I na kraju svi koji nemaju pink kanale seru na cirilicu, a 99% ih zna i pisat i citat.

ps. Evo @Maharadza pljuje po svemu sto dodje iz telekoma sad spominje i neko bosnjastvo, pa jarane kupi digiturk karticu i uzivaj ili imas sat pa tu imas Badr3 ili Nilesat i gledaj Arape do mile volje, a ne pametuj na ovoj temi stvarno prelazis granice.(ovo se odnosi na @Maharadzu)
Last edited by ČičineBrčine on 03/05/2013 14:14, edited 3 times in total.
sencobih

#13456 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

pojedincima je malo vuna zbog ovih pink kanala
quarterback

#13457 Re: BHTelecom All About

Post by quarterback »

Maharadza wrote: Ne bi mu ja mogao tu ćirilicu gledati, pa ni za dunjaluk čitav. Naravno, znam ja nju čitati ali je faktički izumrlo i beskorisno pismo, kada svako normalan danas koristi latinicu, kako kod nas tako i u svijetu. Najveća ironija po meni jeste što naš operater kojeg optužuju kako je 'dušmanski' i sl. a isti nema niti JEDNOG kanala sa tim hijeroglifima zvanim ćirilica u prijevodu, već sve lijepa latinica a 'sveBošnjački patrioti' uvode ni manje ni više nego 30 kanala sa spomenutim pismom. Da nije žalosno bilo bi smiješno. :roll:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
cirilica ti je sluzbeno pismo u bh zajedno sa latinicom, nedraga mi je medjutim treba uvazavati i druge ljude kojima je ona na prvom mjestu
The Realist

#13458 Re: BHTelecom All About

Post by The Realist »

Casual's wrote: Kojim bolan programima ? :lol: Pinkovima ? Pa de molim te jedan RTL vrijedi vise nego 100 ovih Pinkova.Nadam se da ce proraditi na programskoj semi,jer ovo je jadno.Haj sto je na cirilici,nego repriziranje filmova Non stop :lol:
Ma ne vrijedi vala. Imam oba i nije razlika takva, štaviše, sa ovolikim brojem Pink kanala, prije ćeš naći nešto na Pinku da gledaš, nego na RTL-u (ako govorimo o filmovima), a trenutno je tu i muzika (nekoliko muzičkih), pa i taj dječiji....

Ljudi automatski pljuju po Pinku, bez da su vidjeli šta će biti u ponudi. Trenutno je ponuda sasvim dobra.
zateznistub

#13459 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

ČičineBrčine wrote:[quote
Kakav crni RTL dodaj i RTL 2 ( ako mislis na hr kanale) teski odron, ali sto bi se reklo stvar ukusa ;-)
I ne znam na kraju sto seres po svemu sto se uradi i trazis manu, te pored svega naturas drugima svoje misljenje.
I na kraju svi koji nemaju pink kanale seru na cirilicu, a 99% ih zna i pisat i citat.

ps. Evo @Maharadza pljuje po svemu sto dodje iz telekoma sad spominje i neko bosnjastvo, pa jarane kupi digiturk karticu i uzivaj ili imas sat pa tu imas Badr3 ili Nilesat i gledaj Arape do mile volje, a ne pametuj na ovoj temi stvarno prelazis granice.(ovo se odnosi na @Maharadzu)
I slusati, takvi se ne skidaju sa cirilicne muzicke scene.

Sto se pink kompleta tice, u moje ime im hvala. Od 30 kanala sigurno cu nesta naci da gledam. Ima finih filmova, nostalgija izgleda super. A ima i fine muzike.
Casual's

#13460 Re: BHTelecom All About

Post by Casual's »

ČičineBrčine wrote: Kakav crni RTL dodaj i RTL 2 ( ako mislis na hr kanale) teski odron, ali sto bi se reklo stvar ukusa ;-)

Šta se radi to ? Prvo pljuvao sam po ovim lokalnim kanalima,pljuvao sam kad su ubacili France kanale i KCN,pljuvao sam što se placa Moja Web TV (dao bih i 5 KM da su normalni kanali),pljuvao sam što samo prenose Želju i Saraj'vo na onom kanalu za PL,pljujem ih zbog Pinkova,pljuvao sam ih zbog web kamera,pljuvao sam zbog cijene Moja TV full (koja se znatno razlikuje danas u odnosu na prije 2 godine)pohvalio sam ih kad su ubacili Arene,Novu TV,Face,MTV,kad su odustali od naplate Wi-fi i kad su snizili cijenu za dodatni STB.
Hajd mi sad reci koju im je dobit donijelo ovo gore što sam popljuvao ?
Ja znam i citati i pisati cirilicu (i dan danas pišem neke mejlove na cir. zbog posla kojim se bavim),ali mi smeta sto placam za tu cirilicu.Još jednom kažem valjaju samo Premium i Nostalgija (dakle za mene,ostali me ne zanimaju).
Maharadza

#13461 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

zateznistub wrote:

Sto se pink kompleta tice, u moje ime im hvala. Od 30 kanala sigurno cu nesta naci da gledam. Ima finih filmova, nostalgija izgleda super. A ima i fine muzike.
Kaže onaj koji hvali uvođenje GLAVNIH kanala koji su i promovirali tu prokletu (ANTI)muzičku scenu! :run:
zateznistub

#13462 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Maharadza wrote:
zateznistub wrote:

Kaže onaj koji hvali uvođenje GLAVNIH kanala koji su i promovirali tu prokletu (ANTI)muzičku scenu! :run:
Ma sta zboris?
gnjev

#13463 Re: BHTelecom All About

Post by gnjev »

Evo sortirali su Pink kanale u zasebnu kategoriju. Mescini i da je slika bolja nego proslih dana,jos EPG i to je to. Do tada imate na http://tvprofil.net/tvprogram movies,action i film.
The Realist

#13464 Re: BHTelecom All About

Post by The Realist »

gnjev wrote:Evo sortirali su Pink kanale u zasebnu kategoriju. Mescini i da je slika bolja nego proslih dana,jos EPG i to je to. Do tada imate na http://tvprofil.net/tvprogram movies,action i film.
Evo i ovi, forumaš chakany postavio:

PINK FAMILY http://port.rs/pls/w/tv.channel?i_date= ... 8&i_xday=5
PINK KIDS http://www.tvprogram.rs/pink-kids-tv-pr ... s.175.html
PINK EXTRA http://www.tvprogram.rs/tv-pink-extra-t ... as.66.html
Medolinooo

#13465 Re: BHTelecom All About

Post by Medolinooo »

sta se desava sa ultra brojevima na telekomu???? masovno ljudima lafo isticu brojevi i moraju ih mjenjati, zamjena kartice sa istim brojem kosta 5 KM, zar su postali toliki jadovi da na tu foru uzimaju sad ljudima pare cccc
doff

#13466 Re: BHTelecom All About

Post by doff »

Medolinooo wrote:sta se desava sa ultra brojevima na telekomu???? masovno ljudima lafo isticu brojevi i moraju ih mjenjati, zamjena kartice sa istim brojem kosta 5 KM, zar su postali toliki jadovi da na tu foru uzimaju sad ljudima pare cccc
Masovno? Ja za taj slučaj još nisam čuo, da budem iskren. Pojasni malo, koliko nakon isteka?
escobar__

#13467 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Medolinooo wrote:sta se desava sa ultra brojevima na telekomu???? masovno ljudima lafo isticu brojevi i moraju ih mjenjati, zamjena kartice sa istim brojem kosta 5 KM, zar su postali toliki jadovi da na tu foru uzimaju sad ljudima pare cccc
Ne dešava se ništa, također nisam čuo za navedeni slučaj.
van helsing

#13468 Re: BHTelecom All About

Post by van helsing »

Prvi put cujem.
Imam nekoliko ultra kartica,sve ok.
Da nije sta do tvoje kartice kolega?

Tapatalk 2
azricax

#13469 Re: BHTelecom All About

Post by azricax »

Sim kartica se mjenja jedino kada crkne ili kada je stara pa ne odgovara za nove tipe mobitela

Sent from my Nokia 3310
anonimnaosoba

#13470 Re: BHTelecom All About

Post by anonimnaosoba »

ja sam jutros čuo za jedan ovakav slučaj...
sencobih

#13471 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

znam da se mora platiti kad je zeznes sa onim pinovima i pukovima, ali samo od sebe, nikad cuo
gnjev

#13472 Re: BHTelecom All About

Post by gnjev »

azricax wrote:Sim kartica se mjenja jedino kada crkne ili kada je stara pa ne odgovara za nove tipe mobitela

Sent from my Nokia 3310
Ili kad ne dopunis kredit mislim 4 mjeseca ukupno. Ovaj primjer sto je on naveo je garant nekakav bug. Ako ne isprave ni pod razno im ne treba dat ni marku .
_Reds_

#13473 Re: BHTelecom All About

Post by _Reds_ »

gnjev wrote:
azricax wrote:Sim kartica se mjenja jedino kada crkne ili kada je stara pa ne odgovara za nove tipe mobitela

Sent from my Nokia 3310
Ili kad ne dopunis kredit mislim 4 mjeseca ukupno. Ovaj primjer sto je on naveo je garant nekakav bug. Ako ne isprave ni pod razno im ne treba dat ni marku .
Ako je greska do Telecoma na kratici, ne naplacuje se nista. Ako ti karticu zeznes placas 5 KM.

I sa karticama se ne dešava ništa.
JagodaBoba

#13474 Re: BHTelecom All About

Post by JagodaBoba »

aktivirala sam nekad onu opciju da odem u minus (2 KM) i sad mi svaki put automatski ode u minus bez da ja ponovo aktiviram to sranje porukom.. moze li se to iskljuciti?
Asiklar

#13475 Re: BHTelecom All About

Post by Asiklar »

Ma Telemachovac je ovaj lik. Ima 8 postova. Registrovao se mahsuz da baci bombu o ULTRI :D
Locked