U nedostatku boljega, veceras planiram dati sansu Salvation (http://www.imdb.com/title/tt6170874/). Da vidjamo vrijedi li pratiti.
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Point.
#13451 Re: Gledate seriju - preporucite je
I ja.
U nedostatku boljega, veceras planiram dati sansu Salvation (http://www.imdb.com/title/tt6170874/). Da vidjamo vrijedi li pratiti.
-
nema me tamo
#13452 Re: Gledate seriju - preporucite je
Imaš novih ok što pratim..
Kingdom je dobra 3 sezone evo sace kraj trece..
Queen of the south je fina može se pogledati..
Animal kingdom mi je odlicna..
Kingdom je dobra 3 sezone evo sace kraj trece..
Queen of the south je fina može se pogledati..
- johnnykola
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13454 Re: Gledate seriju - preporucite je
Prva sezona je bila bolja.nema me tamo wrote:
Ovu drugu mi nekako razvlače.
Vrte se u krug.
- Bloo
- Globalna šefica
#13455 Re: Gledate seriju - preporucite je
radujem sejohnnykola wrote:
- hadzinicasa
#13456 Re: Gledate seriju - preporucite je
zavrsila The handmaid's Tale..... zadnja trecina sezone je prestrasno dobra, dok sam zadnju epizodu pa cak i predzadnju gledala s grcem u stomaku. Svidja mi se sto su uspjeli mimikom (ili odsustvom iste u Nikovom slucaju) docarati kompletan rollercoaster emocija koji se odvija u likovima zarobljenim kako u zivotu tako i u sebi i ostavili su prostora za nastavak.
sjajno mi je uradjena atmosfera ekstremizma, kao i privilegiranost povlastenih, koristenje odredjene ideologije kao Alibi za ispunjavanje vlastitih interesa ili prohtjeva; eventualni spojler: te kako je u slucaju Serene revolucija pojela svoje dijete; ali i na primjeru Warrena provucen maestralno odradjen uzvratni udarac zene, ovaj put njegovim oruzjem (njen navodni dolazak i urgiranje vijecu).... savrsen lightmotiv.
inace ovo licemjerno vrednovanje Zivota i morala Koje se provlaci kroz seriju je bezvremensko i moze se prepoznati u danasnjem drustvu bez po' muke. odlicna je serija. jedvacekam narednu sezonu.
sjajno mi je uradjena atmosfera ekstremizma, kao i privilegiranost povlastenih, koristenje odredjene ideologije kao Alibi za ispunjavanje vlastitih interesa ili prohtjeva; eventualni spojler: te kako je u slucaju Serene revolucija pojela svoje dijete; ali i na primjeru Warrena provucen maestralno odradjen uzvratni udarac zene, ovaj put njegovim oruzjem (njen navodni dolazak i urgiranje vijecu).... savrsen lightmotiv.
inace ovo licemjerno vrednovanje Zivota i morala Koje se provlaci kroz seriju je bezvremensko i moze se prepoznati u danasnjem drustvu bez po' muke. odlicna je serija. jedvacekam narednu sezonu.
- Point.
#13457 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kreno gledati The Leftovers. Malo je konfuzna, ko su ovi u bijelom sto samo sute i dudlaju cigare vec mi idu na neku stvar. Vrijedi li ovo ispostovati 3 sezone?
- dale cooper
#13458 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kult, sekta. I idu na kurac kompletno vrijeme, ali su dio priče i serije koju apsolutno vrijedi pogledati.Point. wrote:Kreno gledati The Leftovers. Malo je konfuzna, ko su ovi u bijelom sto samo sute i dudlaju cigare vec mi idu na neku stvar. Vrijedi li ovo ispostovati 3 sezone?
- Point.
#13459 Re: Gledate seriju - preporucite je
A brate kad mi idu na kurac vec u prvoj epizodi, ko ce ih durati jos 29? Imam osjecaj da cu ubrzavati scene u kojima su oni.dale cooper wrote:Kult, sekta. I idu na kurac kompletno vrijeme, ali su dio priče i serije koju apsolutno vrijedi pogledati.Point. wrote:Kreno gledati The Leftovers. Malo je konfuzna, ko su ovi u bijelom sto samo sute i dudlaju cigare vec mi idu na neku stvar. Vrijedi li ovo ispostovati 3 sezone?
Ps. I what's the deal sa onim garavim? Ko neki Mesaja.
- dale cooper
#13460 Re: Gledate seriju - preporucite je
I ja sam, kada je tek izašao pilot, pogledao i ostavio na čekanje, između ostalog i zbog Guilty Remnantsa.Point. wrote:A brate kad mi idu na kurac vec u prvoj epizodi, ko ce ih durati jos 29? Imam osjecaj da cu ubrzavati scene u kojima su oni.dale cooper wrote:Kult, sekta. I idu na kurac kompletno vrijeme, ali su dio priče i serije koju apsolutno vrijedi pogledati.Point. wrote:Kreno gledati The Leftovers. Malo je konfuzna, ko su ovi u bijelom sto samo sute i dudlaju cigare vec mi idu na neku stvar. Vrijedi li ovo ispostovati 3 sezone?
Sad mi je drago da sam na nagovor par forumaša koje cijenim nedavno pogledao sve. I to sam pogledao
maltene u jednom dahu, za dvije sedmice sve tri sezone.
kojih seriju vrijedi gledati do samog kraja. Na kraju će ti, što reče hadžinica, biti žao što se rastaješ.
- Point.
#13461 Re: Gledate seriju - preporucite je
Vidim ima poznatih faca, Liv Taylor, ona zidovkinja iz Frasier, garonja iz King if Queens i onaj sto puca u pascad, ne znam kako se zove.dale cooper wrote:
I ja sam, kada je tek izašao pilot, pogledao i ostavio na čekanje, između ostalog i zbog Guilty Remnantsa.
Sad mi je drago da sam na nagovor par forumaša koje cijenim nedavno pogledao sve. I to sam pogledao
maltene u jednom dahu, za dvije sedmice sve tri sezone.Tako da, budi strpljiv, ima sjajnih likova zbog
kojih seriju vrijedi gledati do samog kraja. Na kraju će ti, što reče hadžinica, biti žao što se rastaješ.
Kako ona zena sto je u kultu prica, ona ko neki vodja? I sto non stop puse? Ne smeta mi ako je spojler.
- Tito_i_Partija
#13462 Re: Gledate seriju - preporucite je
Joj ne znam jel' to bas za tebe, ti volis one malo vise napetije serijePoint. wrote:Kreno gledati The Leftovers. Malo je konfuzna, ko su ovi u bijelom sto samo sute i dudlaju cigare vec mi idu na neku stvar. Vrijedi li ovo ispostovati 3 sezone?
Al' mene bas cudi sto ti ne gledas Game of Thrones. I Dejl Kufer. I Nihilo. Koji vam je ba kurac?
- Bloo
- Globalna šefica
#13463 Re: Gledate seriju - preporucite je
game of thrones su fakat dosadni postali, radnja razvucena i ja poslala sve u lijepu pm do 5 sezoneTito_i_Partija wrote:Joj ne znam jel' to bas za tebe, ti volis one malo vise napetije serijePoint. wrote:Kreno gledati The Leftovers. Malo je konfuzna, ko su ovi u bijelom sto samo sute i dudlaju cigare vec mi idu na neku stvar. Vrijedi li ovo ispostovati 3 sezone?Leftovers zna nekad i podosadan bit'.
Al' mene bas cudi sto ti ne gledas Game of Thrones. I Dejl Kufer. I Nihilo. Koji vam je ba kurac?
- dale cooper
#13464 Re: Gledate seriju - preporucite je
Vođa lokalne podružnice što bi se reklo.Point. wrote:Vidim ima poznatih faca, Liv Taylor, ona zidovkinja iz Frasier, garonja iz King if Queens i onaj sto puca u pascad, ne znam kako se zove.dale cooper wrote:
I ja sam, kada je tek izašao pilot, pogledao i ostavio na čekanje, između ostalog i zbog Guilty Remnantsa.
maltene u jednom dahu, za dvije sedmice sve tri sezone.Tako da, budi strpljiv, ima sjajnih likova zbog
Kako ona zena sto je u kultu prica, ona ko neki vodja? I sto non stop puse? Ne smeta mi ako je spojler.
- dale cooper
#13465 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nisam baš ljubitelj tog settinga. Ne kažem da ne mogu uživati u tome, ali baš mi treba da budem raspoloženTito_i_Partija wrote:Joj ne znam jel' to bas za tebe, ti volis one malo vise napetije serijePoint. wrote:Kreno gledati The Leftovers. Malo je konfuzna, ko su ovi u bijelom sto samo sute i dudlaju cigare vec mi idu na neku stvar. Vrijedi li ovo ispostovati 3 sezone?Leftovers zna nekad i podosadan bit'.
da se nakanim da gledam tako nešto.
- Tito_i_Partija
#13466 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma kakva razvucena radnja i kakvi bakraci. Tebi fali golotinje u petoj, to je to. Al' ako je karanana mog'o nastavit' gledat', mozes vala i ti.Bloo wrote:game of thrones su fakat dosadni postali, radnja razvucena i ja poslala sve u lijepu pm do 5 sezone
- Tito_i_Partija
#13467 Re: Gledate seriju - preporucite je
Care moj, ti kad ovo pocnes gledat', al' stvarno kad pocnes gledat', ti neces izlazit' iz kuce dok ne odgledas sve epizode.dale cooper wrote:Nisam baš ljubitelj tog settinga. Ne kažem da ne mogu uživati u tome, ali baš mi treba da budem raspoložen
Slusaj mene, ja ti ka'em.
- Bloo
- Globalna šefica
#13468 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tito_i_Partija wrote:Ma kakva razvucena radnja i kakvi bakraci. Tebi fali golotinje u petoj, to je to. Al' ako je karanana mog'o nastavit' gledat', mozes vala i ti.Bloo wrote:game of thrones su fakat dosadni postali, radnja razvucena i ja poslala sve u lijepu pm do 5 sezone
Meni je postalo nekoherentno i razvučeno, a fakat imam živce i nagledala se svakakih uradaka.
Da mi je do golotinje, gledala bih True blood gdje je nakav seks svakih 15 minuta (štopala).
Eventualno nastavim kad pošamaram Dr Who zadnju sezonu i Twin Peaks nove.
- dale cooper
#13469 Re: Gledate seriju - preporucite je
Maybe...someday.Tito_i_Partija wrote:Care moj, ti kad ovo pocnes gledat', al' stvarno kad pocnes gledat', ti neces izlazit' iz kuce dok ne odgledas sve epizode.dale cooper wrote:Nisam baš ljubitelj tog settinga. Ne kažem da ne mogu uživati u tome, ali baš mi treba da budem raspoložen
Slusaj mene, ja ti ka'em.
- Point.
#13470 Re: Gledate seriju - preporucite je
Volim ovakve misterije, podsjeca me na Flashforward i Jericho, koje su mi bile sjajne. GoT sam presto na 5 sezoni, bila mi je dosadna i vise sam premotavao scene na kraju pa sam batalio.Tito_i_Partija wrote:Joj ne znam jel' to bas za tebe, ti volis one malo vise napetije serijePoint. wrote:Kreno gledati The Leftovers. Malo je konfuzna, ko su ovi u bijelom sto samo sute i dudlaju cigare vec mi idu na neku stvar. Vrijedi li ovo ispostovati 3 sezone?Leftovers zna nekad i podosadan bit'.
- Bloo
- Globalna šefica
#13471 Re: Gledate seriju - preporucite je
vidiš TitoPoint. wrote: Volim ovakve misterije, podsjeca me na Flashforward i Jericho, koje su mi bile sjajne. GoT sam presto na 5 sezoni, bila mi je dosadna i vise sam premotavao scene na kraju pa sam batalio.
- dale cooper
#13472 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jericho je i meni bio dobar, Flashforward...i ne baš. The Leftovers je drugačiji tip serije jer su u fokusu likovi ne misterija.Point. wrote:Volim ovakve misterije, podsjeca me na Flashforward i Jericho, koje su mi bile sjajne. GoT sam presto na 5 sezoni, bila mi je dosadna i vise sam premotavao scene na kraju pa sam batalio.Tito_i_Partija wrote:Joj ne znam jel' to bas za tebe, ti volis one malo vise napetije serijePoint. wrote:Kreno gledati The Leftovers. Malo je konfuzna, ko su ovi u bijelom sto samo sute i dudlaju cigare vec mi idu na neku stvar. Vrijedi li ovo ispostovati 3 sezone?Leftovers zna nekad i podosadan bit'.
- Bloo
- Globalna šefica
#13473 Re: Gledate seriju - preporucite je
imala sam upravo brain fart i pobrkah Jericho sa Jeremiah serijomdale cooper wrote: Jericho je i meni bio dobar, Flashforward...i ne baš. The Leftovers je drugačiji tip serije jer su u fokusu likovi ne misterija.
dobar JEricho i stripovi
-
BJB
#13474 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nije losa..Shooter je pravo dobra..Za dan sam odgledala 10 epizoda, cijelu sezonu..Point. wrote:I ja.![]()
- Jack Be Nimble
#13475 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma nisam prestao gledati zbog lika u jezeru, nego mi je tu generalno bilo dosta te familije i njihovih problema. Vec vidjeno.Point. wrote:Ljudi se bave pranjem novaca za kartel, u takvom miljeu je normalno da ti lik pluta kraj camca. Ne znam sto te bas to natjeralo da prestanes gledati.