rece jedan coja: "ako mi sin bude profesionalni fudbaler(a ima potencijala),nikad mu necu dozvoliti da igra za BIH zbog stoke na tribinama".amidzazeher wrote:Boze sacuvaj! Mene stid citati, sta je ono!?insomnia78 wrote:Joj sta pisu Mirzi po fejsbuku. Strahota
Mi smo pogana nacija i to je to!
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Murat Sabanovic
#13451 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
-
dječak sa šibicama
#13452 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Koji primitivizam na FB stranici Mirze Teletovica.
- p206
#13453 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kod nas nema sredine, kad se pobjeđuje onda je Džeko, Spahić, Mirza itd. "kralj", kad se gubi onda su u najmanju ruku levati.amidzazeher wrote:Boze sacuvaj! Mene stid citati, sta je ono!?insomnia78 wrote:Joj sta pisu Mirzi po fejsbuku. Strahota
Iz krajnosti u krajnost, odlika nezrelog naroda.
PS. bilo kako bilo mi od nezavisnosti nismo imali boljeg košarkaša (Neno je generacija koja je učila košarku u Yugi), to što ga treneri ne znaju iskoristiti i napraviti par akcija za njega i tim oko njega je druga priča. Ni Curry ne bi gađao po 7-8 trojki da mora sam sebi poziciju graditi, nego mu je to napravio Kerr koji je naučio u Bullsima kako pogoditi tricu.
Last edited by p206 on 11/09/2016 00:20, edited 2 times in total.
-
kowalski1
#13454 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
to je ono o čemu pričam. gomila polupismene svjetine misli da mu je dato da pljuje i vrijeđa kako hoće.amidzazeher wrote:Boze sacuvaj! Mene stid citati, sta je ono!?insomnia78 wrote:Joj sta pisu Mirzi po fejsbuku. Strahota
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13455 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa kako ce dati kad su samo Mirza i Nurkic imali 37 suteva! Onda ga Damir izvede i kao i Nurkica zaboravi na klupi.....Freamon Lester wrote:Statistika utakmice...
http://www.fiba.com/eurobasket/2017/qua ... statistics
A malac mnogo mase rukama za nekog ko je dao 5 poena za 29 minuta na parketu...
-
dezurni_ucenik
#13456 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
A ja ljudi, jebo vas Mirza Teletovic sto od njega pravite Josipa Broza. Nista nije uradio u ovim kvalifikacijama i zasluzio je apsolutno svaku kritiku. Kod nas zasticene vrste Dzeko, Spaha, Pjanic, Mirza, da otvore konc logore - ne smije se nikakva kritika uputiti. Kompleksi nize vrijednosti.
Popustite malo, ne placa vam Mirza racune
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13457 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
To na stranici je popularni BH primitivizam gdje dijasporac npr iz Svedske prijeti kako ce mu jebati mamu ako dodje na utakmicu......nista manje bijedno od ove sramote veceras. Ono iz Svedske ce nekome jebati mamu......kowalski1 wrote:to je ono o čemu pričam. gomila polupismene svjetine misli da mu je dato da pljuje i vrijeđa kako hoće.amidzazeher wrote:Boze sacuvaj! Mene stid citati, sta je ono!?insomnia78 wrote:Joj sta pisu Mirzi po fejsbuku. Strahota
-
elcaliente
#13458 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Na kraju ispade Musa mangup koji neda nasebe i koji se suprostavio Rusima ali su ga u istom trenutku prevladale emocije i poceo je da place like pussy.
- insomnia78
#13459 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

[emoji1] [emoji1]
- amar1994
#13460 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Najbolje je njih Aco Petrovic postrojio, igrali ko sat 
Last edited by amar1994 on 11/09/2016 00:22, edited 1 time in total.
- insomnia78
#13461 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Mirza, kazu klanjo s parkingaMurat Sabanovic wrote:iskusenje...relativno84 wrote:
Eh i ta dzuma
- amar1994
#13462 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
[emoji106]insomnia78 wrote:
[emoji1] [emoji1]
Noooroood znooooo [emoji38] [emoji38]
- Freamon Lester
#13463 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
5 poena je i dalje samo 5 poena...hrasno38 wrote:Pa kako ce dati kad su samo Mirza i Nurkic imali 37 suteva! Onda ga Damir izvede i kao i Nurkica zaboravi na klupi.....Freamon Lester wrote:Statistika utakmice...
A malac mnogo mase rukama za nekog ko je dao 5 poena za 29 minuta na parketu...
-
dado_27
#13464 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
oboje su krivi, Mirza je realno kapiten i Musa to mora postovati, pa nije ga valdja trebao pustiti da se jos pobije s Rusima. Mali se realno ufurao previse. talentovan je to stoji ali realno...
s druge strane i Mirza bi trebao ozbiljnije da pristupi a ne onako da se svadja.
s druge strane i Mirza bi trebao ozbiljnije da pristupi a ne onako da se svadja.
- p206
#13465 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Šta je država uradila za ta 4 igrača (Dzeko, Spaha, Pjanic, Mirza) pa da ih mi možemo blatiti kad podbace? Ništa, apsolutno ništa... niti ih je sistematskim ulaganjem i razvojem sporta napravila dobrim igračima niti su ih brđani na tribinama zaslužili da gledaju uživo. Odeš na utakmicu da gledaš sport, naslušaš se psovki da ti može biti za narednih godinu dana.dezurni_ucenik wrote:A ja ljudi, jebo vas Mirza Teletovic sto od njega pravite Josipa Broza. Nista nije uradio u ovim kvalifikacijama i zasluzio je apsolutno svaku kritiku. Kod nas zasticene vrste Dzeko, Spaha, Pjanic, Mirza, da otvore konc logore - ne smije se nikakva kritika uputiti. Kompleksi nize vrijednosti.
- insomnia78
#13466 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma dobro, mozda mu nisu dodavaliFreamon Lester wrote:5 poena je i dalje samo 5 poena...hrasno38 wrote:Pa kako ce dati kad su samo Mirza i Nurkic imali 37 suteva! Onda ga Damir izvede i kao i Nurkica zaboravi na klupi.....Freamon Lester wrote:Statistika utakmice...
A malac mnogo mase rukama za nekog ko je dao 5 poena za 29 minuta na parketu... [emoji38]
- Romanista 101%
#13467 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
p206 wrote:Šta je država uradila za ta 4 igrača (Dzeko, Spaha, Pjanic, Mirza) pa da ih mi možemo blatiti kad podbace? Ništa, apsolutno ništa... niti ih je sistematskim ulaganjem i razvojem sporta napravila dobrim igračima niti su ih brđani na tribinama zaslužili da gledaju uživo. Odeš na utakmicu da gledaš sport, naslušaš se psovki da ti može biti za narednih godinu dana.dezurni_ucenik wrote:A ja ljudi, jebo vas Mirza Teletovic sto od njega pravite Josipa Broza. Nista nije uradio u ovim kvalifikacijama i zasluzio je apsolutno svaku kritiku. Kod nas zasticene vrste Dzeko, Spaha, Pjanic, Mirza, da otvore konc logore - ne smije se nikakva kritika uputiti. Kompleksi nize vrijednosti.
a sta je Portugal uradio za C. Ronalda, sta je Jamaica uradila za Usaina Bolta itd. mozemo tako do zore
- vicious
#13468 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Znači trebali smo očekivati od 17-ogodisnjaka da utrpa 20-30 koševa da bi dobili? Kapiten može raditi sta hoce i izdrkavati se po terenu? Vala mi se večeras zgadio za sva vremena...
- insomnia78
#13469 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da se vako Spahi ponas'o sad bi ga vodom poljevali da ga dohavizaju
-
tutku
#13470 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sramota od Teletovica. sramota. Bio mi je najdrazi igrac, ali od veceras se nadam da vise nikad nece obuci dres svetinje. Musa je pogrijesio, nije poslusao kapitena, i moze mu se nekako oprostiti mlad je i nema jos uvijek iskustva u takvim situacijama - ali je li to razlog da ga Mirza poslije pa i u svlacionici napada? Gore od toga mi je nepostovanje selektora (kakavgod da je a ja povracam kad ga vidim, selektor je i mora se postovati pred drugim igracima narocito), a Mirza mu se smije tokom tajmauta, da sam ja Damir ova bi mu tabla zavrsila u vugli: https://www.facebook.com/bhfudbal/video ... 774226819/
- Muhamed Đakmić
#13471 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa država ne treba da uradi ništa za njih, klubovi u kojima su otpočeli karijeru su, iako zvanično udruženja građana, ustvari klubovi sa privatnim kapitalom.p206 wrote:Šta je država uradila za ta 4 igrača (Dzeko, Spaha, Pjanic, Mirza) pa da ih mi možemo blatiti kad podbace? Ništa, apsolutno ništa... niti ih je sistematskim ulaganjem i razvojem sporta napravila dobrim igračima niti su ih brđani na tribinama zaslužili da gledaju uživo. Odeš na utakmicu da gledaš sport, naslušaš se psovki da ti može biti za narednih godinu dana.dezurni_ucenik wrote:A ja ljudi, jebo vas Mirza Teletovic sto od njega pravite Josipa Broza. Nista nije uradio u ovim kvalifikacijama i zasluzio je apsolutno svaku kritiku. Kod nas zasticene vrste Dzeko, Spaha, Pjanic, Mirza, da otvore konc logore - ne smije se nikakva kritika uputiti. Kompleksi nize vrijednosti.
Mi imamo jedan problem sa mentalitetom, a igrači nisu ništa manje krivi od publike. Oni svojim izjavama i stvaraju ovakvu atmosferu i nadrealna očekivanja od publike.
Putem svojih PR-ova i društvenih mreža redovno plasiraju izjave poput "I krv svoju za Bosnu moju", a kad dođe stani-pani, onda im sve to neko nabije na nos.
Nije problem da te boli neka stvar za državu, mene iskreno ti patriotski izljevi ljubavi nerviraju. Međutim, problem je ako to stalno tvrdiš, a na terenu to ničim ne pokazuješ. To naravno ne opravdava marvu koja je radi takve nebuloze kakva je sport spremna potući se i nekom glavu otkinuti. To je polusvijet.
Emir Spahić je imao protiv Grčke (čini mi se) povredu glave i moglo je kobno završiti po njega. Manje od deset minuta do kraja utakmice, doktor ga molio da prihvati izmjenu, on ga poslao u pičku materinu i odigrao utakmicu do kraja. I ispao heroj. A ustvari sličan mentalitet kao i Mirza.
- relativno84
#13472 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Klasikaelcaliente wrote:Na kraju ispade Musa mangup koji neda nasebe i koji se suprostavio Rusima ali su ga u istom trenutku prevladale emocije i poceo je da place like pussy.
-
smijesni_ste
#13473 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da nam je normalno stanje u košarci kao što nije, ne bi on ni igrao u A timu sa 17 godina, ali kad nemamo igrača...sve u svemu tuga 
-
dezurni_ucenik
#13474 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
p206 wrote:Šta je država uradila za ta 4 igrača (Dzeko, Spaha, Pjanic, Mirza) pa da ih mi možemo blatiti kad podbace? Ništa, apsolutno ništa... niti ih je sistematskim ulaganjem i razvojem sporta napravila dobrim igračima niti su ih brđani na tribinama zaslužili da gledaju uživo. Odeš na utakmicu da gledaš sport, naslušaš se psovki da ti može biti za narednih godinu dana.dezurni_ucenik wrote:A ja ljudi, jebo vas Mirza Teletovic sto od njega pravite Josipa Broza. Nista nije uradio u ovim kvalifikacijama i zasluzio je apsolutno svaku kritiku. Kod nas zasticene vrste Dzeko, Spaha, Pjanic, Mirza, da otvore konc logore - ne smije se nikakva kritika uputiti. Kompleksi nize vrijednosti.
Pa nista onda, slavicemo Mirzin parking sut od prije tri godine, slavicemo odlazak u Brazil takodjer od prije tri godine, proslavljacemo titulu KK Bosne nakon 37 godina - to je nas nivo, zivot u proslosti. Ipak su oni nas zaduzili
-
zenit dozic
#13475 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ima ti i teinsomnia78 wrote:Da se vako Spahi ponas'o sad bi ga vodom poljevali da ga dohavizaju