Otaj u velesicima mi je najdrazi bas zbog takvih idiota sto misle da imaju prednost van kruznogtempuser wrote: Najgore je kad je kad se ulaz i izlaz prakticno poklapaju sa pravcem iz kojeg dolazis, tipa ovaj ili u Sarajevu u Velesicima gdje idioti bez usporavanja ulijecu u kruzni tok...
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- beni-bu-man
#13426 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- triconja
#13427 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
un1ted wrote:Samo vi imajte stida, pa kada zbog stida budete lezali u bolnici cisto radi sigurnosti vrtiti cete i po dva kruga vanjskom, pa se tek onda iskljuciti
Ti znas kakav si ti debil, ali nikada ne znas kakav je debil iza tebe. Nakon par pokušaja isključenja iz unutrašnje, ista se ne koristi.
U Sarajevu je i dobro stanje sa kruznim tokovima, kakvo je u Zenici, Tuzli, ili novootvoreni u Zivinicama![]()
![]()
Pusti bolan, vidi se da su pase mamine sjele za volan, mama im rekla da zna policajca i da samo voze kako hoce
- triconja
#13428 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne valja glavu okretati, more ufatit grc u vratubitanga_sa_otesa wrote:ja nemam problem nikad s unutrasnjom trakom,jer pratim sta se desava i ko je pored i iza mene ...za to ti sluze retrovizori ,a mozes i glavu nekad okrenuti malo
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#13429 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
znam ,samo naprijed treba gledat ,nek koci ovaj iza ko ga jebetriconja wrote: Ne valja glavu okretati, more ufatit grc u vratu
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#13430 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tako je bilo i na ovom privremenom na grbavici...beni-bu-man wrote:Otaj u velesicima mi je najdrazi bas zbog takvih idiota sto misle da imaju prednost van kruznogtempuser wrote: Najgore je kad je kad se ulaz i izlaz prakticno poklapaju sa pravcem iz kojeg dolazis, tipa ovaj ili u Sarajevu u Velesicima gdje idioti bez usporavanja ulijecu u kruzni tok...
ljudi u kružnom puštaju ove što dolaze iz safeta hadžića ili iz suprotnog smjera...
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#13431 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa pametnjakovići stavili znak prvenstva izvan kružnog sa svih stranamk ultra wrote:tako je bilo i na ovom privremenom na grbavici...beni-bu-man wrote:Otaj u velesicima mi je najdrazi bas zbog takvih idiota sto misle da imaju prednost van kruznogtempuser wrote: Najgore je kad je kad se ulaz i izlaz prakticno poklapaju sa pravcem iz kojeg dolazis, tipa ovaj ili u Sarajevu u Velesicima gdje idioti bez usporavanja ulijecu u kruzni tok...
ljudi u kružnom puštaju ove što dolaze iz safeta hadžića ili iz suprotnog smjera...
-
tempuser
#13432 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dobro si, neki dan mene lola mal ne raznese kod Lorisa, ja vec usao u kruzni tok kad debil ide Zvornickom od AS-a i ulijece k'o da me nema.mk ultra wrote: tako je bilo i na ovom privremenom na grbavici...
- triconja
#13433 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ili ono kad si ugrabio priliku da se ukljucis u vanjsku kad eto to hadze vozi 50-60 na sat prolazi i unutrasnju i vanjsku, znaci dok drugi jebu ti se Muradife kupajmk ultra wrote:tako je bilo i na ovom privremenom na grbavici...beni-bu-man wrote:Otaj u velesicima mi je najdrazi bas zbog takvih idiota sto misle da imaju prednost van kruznogtempuser wrote: Najgore je kad je kad se ulaz i izlaz prakticno poklapaju sa pravcem iz kojeg dolazis, tipa ovaj ili u Sarajevu u Velesicima gdje idioti bez usporavanja ulijecu u kruzni tok...
- triconja
#13434 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Imal slika?liaar wrote:Pa pametnjakovići stavili znak prvenstva izvan kružnog sa svih stranamk ultra wrote:+
tako je bilo i na ovom privremenom na grbavici...
- beni-bu-man
#13435 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
taj mi je jos drazi postao, jos kad vidim da raja prati trolu prema gradumk ultra wrote:tako je bilo i na ovom privremenom na grbavici...beni-bu-man wrote:Otaj u velesicima mi je najdrazi bas zbog takvih idiota sto misle da imaju prednost van kruznogtempuser wrote: Najgore je kad je kad se ulaz i izlaz prakticno poklapaju sa pravcem iz kojeg dolazis, tipa ovaj ili u Sarajevu u Velesicima gdje idioti bez usporavanja ulijecu u kruzni tok...
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#13436 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nije tačno... dobro sam zagledao i obilježeno je sve preciznoliaar wrote:
Pa pametnjakovići stavili znak prvenstva izvan kružnog sa svih strana
sa svih strana ima znak kružni tok i trokutić naopako...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13437 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas dvije babe na potezu Socijalno - Otoka, prelazak ceste negdje na sredini između dva pješačka, prvu sam na vrijeme primjetio, guzeljala je lagano, bio u desnoj, auto u lijevoj je moralo stati skroz da se ona prebaci na tramvajske šine
Druga je ispala negdje između Čvile i Otoke, dakle izleće baba sera ispred taksija (koji je bio u desnoj, ja u tom momentu u srednjoj), reko gotovo, sreća novo auto, kočnice, gume i stade ko ukopan. Sviram, ništa ono, nabilo na glavu kapu, kapuljaču, nit vidi kud ide....i kaže udarilo ga auto
Druga je ispala negdje između Čvile i Otoke, dakle izleće baba sera ispred taksija (koji je bio u desnoj, ja u tom momentu u srednjoj), reko gotovo, sreća novo auto, kočnice, gume i stade ko ukopan. Sviram, ništa ono, nabilo na glavu kapu, kapuljaču, nit vidi kud ide....i kaže udarilo ga auto
- bitanga_sa_otesa
#13438 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
maloprije je tu bio kolaps...ne zna se ko koga....beni-bu-man wrote:taj mi je jos drazi postao, jos kad vidim da raja prati trolu prema gradumk ultra wrote: tako je bilo i na ovom privremenom na grbavici...
- triconja
#13439 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A u komentarima svi jebu mater vozacuTomahawk11 wrote:Danas dvije babe na potezu Socijalno - Otoka, prelazak ceste negdje na sredini između dva pješačka, prvu sam na vrijeme primjetio, guzeljala je lagano, bio u desnoj, auto u lijevoj je moralo stati skroz da se ona prebaci na tramvajske šine![]()
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#13440 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Takve još kazniti za nanošenje duševne boli vozaču i natjerati da plati popravak, nebitno je l' srednjoškolac ili dedo/babaTomahawk11 wrote:Danas dvije babe na potezu Socijalno - Otoka, prelazak ceste negdje na sredini između dva pješačka, prvu sam na vrijeme primjetio, guzeljala je lagano, bio u desnoj, auto u lijevoj je moralo stati skroz da se ona prebaci na tramvajske šine![]()
- beni-bu-man
#13441 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tako sam se pravio pametan reko haj do cobanije pored stadiona, ocam od trga heroja do zagrebacke 30minbitanga_sa_otesa wrote: maloprije je tu bio kolaps...ne zna se ko koga....
-
Naslovnica
#13442 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Potpis.bitanga_sa_otesa wrote:dobro si nam otkrio da si i ti jedan od njih ...un1ted wrote:
Ti znas kakav si ti debil, ali nikada ne znas kakav je debil iza tebe. Nakon par pokušaja isključenja iz unutrašnje, ista se ne koristi.
Odlična mu je logika - ako ih ne možete pobijediti, pridružite im se...
Ja neću, hvala, ostajem dosljedan sebi i svojim principima.
Svi na Lukasa, ja na Džibu, svi vanjskom, ja unutrašnjom...
- Laertes
#13443 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovako, od tri kružna kojima svakodnevno vozim, u dva idem unutrašnjom, a u jednom uvijek vanjskom. Jesam li i ja papak?Naslovnica wrote:Potpis.bitanga_sa_otesa wrote:dobro si nam otkrio da si i ti jedan od njih ...un1ted wrote:
- amar1994
- Laertes
#13445 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Al fakat ga u tom jednom krkanski vanjskom vozim. Jebajiga, prošle godine sam se tri mjeseca ganjao za naplatu štete. Lakše je crveniti se pred klix forumskim pučanstvom.amar1994 wrote:Jesi 33%
-
Naslovnica
#13446 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jesi, ponekad...Laertes wrote:Ovako, od tri kružna kojima svakodnevno vozim, u dva idem unutrašnjom, a u jednom uvijek vanjskom. Jesam li i ja papak?Naslovnica wrote:Potpis.bitanga_sa_otesa wrote: dobro si nam otkrio da si i ti jedan od njih ...
-
Naslovnica
#13447 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Isto tako te neko može bubnuti i u vanjskoj...Laertes wrote:Al fakat ga u tom jednom krkanski vanjskom vozim. Jebajiga, prošle godine sam se tri mjeseca ganjao za naplatu štete. Lakše je crveniti se pred klix forumskim pučanstvom.amar1994 wrote:Jesi 33%
- bitanga_sa_otesa
#13448 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
moze ga bubnuti i na pravcu
a i u parku 
- amar1994
#13449 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Evo krenula je ekipica da pali i ne gasi zadnji maglenjak
Dvojica skonstase , druga dvojica dobise duga
Dvojica skonstase , druga dvojica dobise duga