Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eborg wrote:Svake 4 godine? Sjajno. Nešto ne znam da se vanredne sjednice održavaju tako često, čak ni jednom godišnje...
Da, 4 godine. Takav je zakon o udruženjima građana (ili kako se već zve taj zakon).
A vanredne skupštine se u principu niti i ne održavaju, osim ako nije neka krupna stvar, kao što je recimo bila u decembru, jer je tada Sarajevo ostalo bez UO, pa je trebalo izglasati novi ili kao sto je sada u julu, jer je trebalo izglasati novi Statut.
Zalizani ali onaj drugi Prljača, je navodno rekao da imaju rezervni plan o kojim sada ne može govoriti, ali da je to nešto što će sviju obradovati, e sad je li to šuplja ili šta li je....
U svakom slučaju, moramo se nadati, šta nam je drugo ostalo....Jedino još dići ruke od Sarajeva a to bi za mene bio smak svijeta
_071_ wrote:Na naše pitanje ko će voditi ekipu u nastavku priprema i da li će to biti Mirza Varešanović, Prljača je odgovorio:
"No Comment!", dodavši:
„Nemam ništa napismeno! Za mene je Mirza Varešanović još uvijek trener. I to najbolji poslijeratni trener u BiH.“
Ovaj Prljača će postati veće zlo i od Fazlagića i od Varešanovića...
Jojj i vi vjerujete Sport Centru
Kako nam je rekao sportski direktor Hadžialagić, Uščuplić je dobio instrukcije Kolegija da vodi treninge ekipe do imenovanja novog šefa stručnog štaba.
_071_ wrote:Na naše pitanje ko će voditi ekipu u nastavku priprema i da li će to biti Mirza Varešanović, Prljača je odgovorio:
"No Comment!", dodavši:
„Nemam ništa napismeno! Za mene je Mirza Varešanović još uvijek trener. I to najbolji poslijeratni trener u BiH.“
Ovaj Prljača će postati veće zlo i od Fazlagića i od Varešanovića...
Jojj i vi vjerujete Sport Centru
Kako nam je rekao sportski direktor Hadžialagić, Uščuplić je dobio instrukcije Kolegija da vodi treninge ekipe do imenovanja novog šefa stručnog štaba.
fksinfo.com
A šta ćemo ako Dženan nema licencu? Onda kao glavne kandidate imamo Edima, Mirzu i Edina