I bucko je malo.Avetinho wrote: Ma vidi ti fine milicije, a vidi fine majice i papa.
Mislim da je ovo neki novinar.
Evo skidanja T-34ke sa spomenika, ako nadjem snimak kada ga voze postavicu.
I bucko je malo.Avetinho wrote: Ma vidi ti fine milicije, a vidi fine majice i papa.
Klavikula wrote:sreca pa imas isto misljenje po ovom pitanju o pobunjenicima u Siriji. Pravdaja najjaci lik na forumuAvetinho wrote: Ti bi i jare i pare.
Teroristicki ruski placenici mogu izaci i trebalo bi da izadju, da se ne kriju iza civilnog stanovnistva. Ovako je, nazalost, kolateralna steta neminovna.
A mislim da bi to Rusiji leglo ko kec na desetkullull wrote:Ukrajinske vlasti promjenile ministra odbrane... ocigledno da nesto ne stima !
PS. Cuo sam da je. U.A. granatirala nesto unutar Rusije , zna li ko sta o tome ?
I tako..bas kao sto je receno na samom pocetku ove ujdurme. Pravoslavni teroristi podpomognuti Ruskim fasistima u totalnom su rasulu i haosu..Igor Strelkov: Ako Rusija ne interveniše, Novorusija će uskoro izginuti, a Slavjansk će izginuti pre ostalih
Ako Rusija ne interveniše, Novorusija će uskro izginuti, a Slavjansk će izginuti pre ostalih, saopštio je Igor Strelkov, komandant samoodbrane samoproglašene Donjecke Narodne Republike.
"Nikolajevka je okružena. Nema komunikaciju s garnizonom. Semjonovka i Nikolajevka su pod stalnim artiljerijskim napadima. Toliko je granata palo da ni Čečenija to nije videla", objavio je Strelkov na Fejsbuku danas , četvrtog dana obnovljene ofanzive ukrajinske armije na stanovništvo jugoistoka Ukrajine.
"Noćas su haubice u više navrata gađale Slavjansk. Stanovnike je uhvatila panika. Svi proklinju Kijev, Porošenka i... Rusiju. Koja nam je dala nadu i bacila nas na nemilost dželatima", piše Strelkov.
On je upozorio da se ne treba "hvatati za slamku" i radovati se ponekom oborenom avionu ili uništenom tenku.
"Oni ih imaju toliko da svakog dana mogu da bacaju po deset komada i neće im zafaliti. Stalno radi artiljerija i snajperi. Pešadiju praktično ne koriste - samo sravnjuju sa zemljom naselja. Genodic u svom najčistijem obliku. Ako se Rusija u najskorije vreme ne uključi - Novorusija će ubrzo izginuti. Slavjansk će izginuti pre drugih", zaključio je on.
Sa ovim ce im tek krenuti na bolje.llull wrote:Ukrajinske vlasti promjenile ministra odbrane... ocigledno da nesto ne stima !
PS. Cuo sam da je. U.A. granatirala nesto unutar Rusije , zna li ko sta o tome ?

Svakom sa zrncem (makar) soli u glavi to je jasan zavrsetak ove farse inicirane od strane pravoslavnih terorista podpomognutih od strane Ruskih fasista. Sta su oni mislili to samo dragi Bog znaUkrajina, ministar odbrane obećava Krim
Valerij Geletej, novi ukrajinski ministar odbrane rekao da će "pobednička smotra vojske biti održana u ukrajinskom Sevastopolju" na poluostrvu Krim koji je Rusija proletos anektirala.
U ist. Ukrajini mira više nema, niti če ga biti dok god se na silu nameće bilo štaBlack swan wrote:dajte ba eno ameri pobijediše irak za 21 dan pa smo vidjeli razvoj situacije
hoće li vojska i policija instalirana od kijeva biti sigurna u donbasu ako pobijede recimo za mjesec dva
hoće li smjeti izlaziti noću u ophodnje
hoće li biti napada
Daleko su ovi od ophodnji, nikada oni nece izaci na rusku granicu i ostati mirni, Kijev je zauvijek izgubio istok zemlje... naravno, postavlja se samo pitanje, kome odgovara definitivna i trajna destabilizacija Ukrajine.Black swan wrote:dajte ba eno ameri pobijediše irak za 21 dan pa smo vidjeli razvoj situacije
hoće li vojska i policija instalirana od kijeva biti sigurna u donbasu ako pobijede recimo za mjesec dva
hoće li smjeti izlaziti noću u ophodnje
hoće li biti napada
misliš na asada i njegovo rušenje sirijeCyrax wrote:Boldovati sta ti se svidja, onanisati na razvaljivanje gradova artiljerijom i avijacijom ...
Mislim da je "neslana sala", odnosno namjesteno. Bilo je jos par slicnih video uradaka, vidi se losa gluma.llull wrote:Ne znam da li je fejk ili nije ali jbt ovo je nenormalno ... Objesiti covjeka jer nije htio da saradjuje .... zlocinci jbt
https://www.youtube.com/watch?v=afaspb564JE#t=134
Gdje to pise? Sve sto vidimo je postrojena jedinica ispred neke zgrade. Ne znamo zasto.dječak sa šibicama wrote:Mislim da je "neslana sala", odnosno namjesteno. Bilo je jos par slicnih video uradaka, vidi se losa gluma.llull wrote:Ne znam da li je fejk ili nije ali jbt ovo je nenormalno ... Objesiti covjeka jer nije htio da saradjuje .... zlocinci jbt
https://www.youtube.com/watch?v=afaspb564JE#t=134
Ali zato ovo nije namjesteno... na svaki spomen primirja, zadnje je ovo dogovoreno u Berlinu, fasisti iz Desnog sektora sada okupljeni u bataljon "Donbas", opkole drzavnu Radu (parlament) i zahtjevaju nastavak rata na istoku.
Do sada su dva primirja prekrsili, bukvalno tjeraju Porosenka na rat, jer oni su sada gospodari Kijeva. Americke pudlice po foteljama su ipak samo pudlice.
Taj o kome govoris je samo ispostava Putina. Lukasenko (Laktasenko) ne smije prdnuti bez Putina.dječak sa šibicama wrote:Inace, svi se nesto plase Putina, kofol, a Lukasenko se samo smjeska. Ako on posalje svoju armadu na Ukrajinu, a nije nemoguce, tek onda ce biti tarapana. Istina, Kijev se toga i plasi, ali valjda su se uljuljkali u podrsku USA, "ne sme niko da vas bije". Vidjecemo kako ne smije.
Ne mogu da pratim klix, a ti bi da pratim portale. Nego, edukuj nas neupucene i prikaci link.dječak sa šibicama wrote:Pa da pratis malo portale, znao bi.
Njihov izgovor za opkoljavanje Rade je "cuvamo zgradu od napada terorista"
Cuj to. Licemjerje? Ne mogu vjerovati!Cyrax wrote:Boldovati sta ti se svidja, onanisati na razvaljivanje gradova artiljerijom i avijacijom, opravdavati bogdragiznakoliko mrtvih civila jerbo "kriju se pravoslavni teroristi medju njima" i lijepljenje saljivih smajlija na sve to moze samo psihijatrijski slucaj ili dijete koje rata ovdje nije vidjelo.
Licemjerje u najcistijem obliku.