Nek se kurci, tako se postaje igrac.Koshpa wrote:On se odavno kurciMurat Sabanovic wrote:musa se vec poceo kurciti !
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Juliuscezar
#13401 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
- insomnia78
#13402 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ja sam samo cek'o ko ce to i kad prvi spomenutibersK wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:bersK wrote:Sta je ovo po Facebooku? Neka nova bošnjačka teorija zavjere. Ovaj put u religioznim okvirima.
Dokaz da Mulaomerović nema pojma je jedan jedini - PSUJE BOGA.
Mi se sami sebi trebamo smijati, matere mi.
gdje si to vidio?
Prati komentare ispod posta na Nurkićevoj fb stranici, a i na ovim portalima. Većinom dijasporaši i slična ološ.
-
Nadzorna_ploca
#13403 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Teletović bi u svakom slučaju trebao stati iza Muse. I da se kurcio, eto Rusi su cvjecke Mozgov dijete cvijeća. Pojedinci baš se trude da nagrde Musu, ne morate vise znamo sve. 
Kurci se sine i dalje, ali najviše se pazi svojih.
- AmiĐa_Idriz
#13404 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Baš me zanima šta bi rekao da je Mozgov to uradio?hrasno38 wrote:Ne nego se to zove adrenalin i pobjednicki mentalitet koji ti kaze da nema veze ko je ispred tebe......iste stvari je radio i Drazen i nije dozvolio nikome da ga impresionira.AmiĐa_Idriz wrote:Al ono unošenje u facu Mozgovu je da se upišaš u gaće, pa čvoku da mu je spuco hitno bi ga transportovali kod Seke na KUM. Ali eto, mladost ludost.
- Bronco_Billy
#13405 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
A sta treba, slijegati ramenima ko pi**ica?Koshpa wrote:On se odavno kurciMurat Sabanovic wrote:musa se vec poceo kurciti !
via Tapatalk
- Logovan
#13406 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
To je i dobro, a i loše.Koshpa wrote:On se odavno kurciMurat Sabanovic wrote:musa se vec poceo kurciti !
-
LSD
#13407 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa stao je za Muse i davio ga u svlačioniciNadzorna_ploca wrote:Teletović bi u svakom slučaju trebao stati iza Muse. I da se kurcio, eto Rusi su cvjecke Mozgov dijete cvijeća. Pojedinci baš se trude da nagrde Musu, ne morate vise znamo sve.
Avaz nikad ne laže narod.Sukob se nastavio i u svlačionici
Ne boli samo poraz od Rusije, boli pristup igrača, njihovo zlaganje, a pogotovo odnos jednog prema drugom igraču. Tako je nakon utakmice u Mejdanu Mirza Teletović verbalno napao mladog Džanana Musu, nakon čega je ovaj počeo da plače. Dnevni avaz tvrdi da se sukob nastavio u svlačionici, da je Teletović uhvatio Musu za vrat i htio fizički da se obračuna s njim, no Jusuf Nurkić je spriječio veću tuču. Uglavnom, ovo je noć za zaborav svih onih koji istinski vole košarku i sport u Bosni i Hercegovini i koji bodre sve naše reprezentacije. Ne ponovilo se.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13408 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ajde citiraj me gdje sam ja napisao da je Musa veci igrac od Mirze?????? Ajde pokazi pismenost ako nisi zaboravio svoj jezik. Tebe i tog sam davno dobio i vase nebuloze i lizanje USA i Australije su poznate sirom ovog foruma. kao sto ti je rekao @point nastavi da spricas po Bajernovim posterima u nasoj lijepoj dijasporiDr Baltazar wrote:Nemoj tako. Mnogi ovdje govore da je Musa već sada igračina za Mirzu. I najveći stručnjak hrasno to misliMelbourne_Australia wrote:Mirza lose odigrao ispucavao se ali jbg nema ko drugi..E sad o MusiMali ima 18 godina i mnogo je kurcevit , unosi se u facu Mozgovu slaze face kad mu se dosudi faul itd itd...Sugurno ga nije Mirza iz cista mira poslao u pm..To je vise bilo ono halo balavac stariji sam..Ne branim Mirzu ali Musa je balo balavi koji ne bi imao pravo da pisne Mirzi i starijim od sebe..A sad cu nesto reci zbog cega ce me razapeti ovde
Ako Musa ikad bude napravio u karijeri sto je Mirza uradio ja vise nikad u svom zivotu necu ni rijec napisati ovde...A samo da se zna da nisam nesto ljubitelj Mirze...Bas me zanima jeste li vi u raji se unosili u facu i bili kurceviti i ako niste bili krivi prema starijim e tako je i u reprezentaciji i u kosarci i u bilo kojem sportu...Ovaj jedan igra za 30 miliona za 3 godine ovaj tek poceo da igra kosarku...
![]()
Inače![]()
Trebao je Mirza pustiti da ga Mozgov pošalje u prijevremenu penziju
- Partijaner
#13409 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Mozgov je za sve kriv jebo oca svog. 
- spree
#13410 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Neki ovdje iznenadjeni mirzinim ispucavanjem? Pa otkada je otisao u nba, cak i malo prije poceo je da se ispucava u reprezentaciji. Trica s parkinga i ostali nerezonski sutevi. Realno i prosli selektori su imali problema s njim, cak i dusko koji je fakticki stvorio igraca od njega. I veceras je par puta odjebao izdajicu selektora. Jednom i na time outu kad je izdajica nakon toga i Boga opsovao. Da ne govorimo o pickastom propustanju proslog prvenstva, a igrao u nba playoffu. Pa onda ne moze u rusiju, a moze na prenj. Koliko sam ja skontao musa se nesto zakacio s mozgovom, sto mu realno nije trebalo. Mozgov je ipak kosarkas vrijedan 64m $ i realno daleko najveca zvijezda veceras na parketu. Premlad da bi mogao nesto da se kurci mozgovu. Nakon toga ga je cini mi se karasev namjerno pickasto udario, a i on malo odglumio. Ostalo se nije vidjelo, ali izgleda da je mirza stao u odbranu rusa i psovao njemu. Valjda neko od tuzlaka pojasni. Jbg mirza nije bio na team buildingu sa cecom, pa se izgleda zajebao koga treba braniti.
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
- Point.
#13411 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sastala se dva Mozgov-a. Samo nastavite.Dr Baltazar wrote:Nemoj tako. Mnogi ovdje govore da je Musa već sada igračina za Mirzu. I najveći stručnjak hrasno to misliMelbourne_Australia wrote:Mirza lose odigrao ispucavao se ali jbg nema ko drugi..E sad o MusiMali ima 18 godina i mnogo je kurcevit , unosi se u facu Mozgovu slaze face kad mu se dosudi faul itd itd...Sugurno ga nije Mirza iz cista mira poslao u pm..To je vise bilo ono halo balavac stariji sam..Ne branim Mirzu ali Musa je balo balavi koji ne bi imao pravo da pisne Mirzi i starijim od sebe..A sad cu nesto reci zbog cega ce me razapeti ovde
Ako Musa ikad bude napravio u karijeri sto je Mirza uradio ja vise nikad u svom zivotu necu ni rijec napisati ovde...A samo da se zna da nisam nesto ljubitelj Mirze...Bas me zanima jeste li vi u raji se unosili u facu i bili kurceviti i ako niste bili krivi prema starijim e tako je i u reprezentaciji i u kosarci i u bilo kojem sportu...Ovaj jedan igra za 30 miliona za 3 godine ovaj tek poceo da igra kosarku...
![]()
Inače![]()
- AmiĐa_Idriz
#13412 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Partijaner wrote:Mozgov je za sve kriv jebo oca svog.
- bingov buraz
#13413 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
rijec dvije i o nasem vecerasnjem protivniku.Karasev se izvukao a glavni je krivac,nakon trojki se okretao ka publici sa pssst gestikulacijom a onda je divljacki laktom udario Musu.Mozgov je zasluzio 3 tehnicke.
Ruski smecari,publika ih je ispostovala maksimalno.
Jasno to ne amnestira nase i izgubili smo zasluzeno.
- Murat Sabanovic
#13414 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
dobro neko napisa... mirza spasi musi karijeru....
nek mu bude ovo skola....
nek mu bude ovo skola....
-
prof.
#13415 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
hrasno38 wrote:Ne nego se to zove adrenalin i pobjednicki mentalitet koji ti kaze da nema veze ko je ispred tebe......iste stvari je radio i Drazen i nije dozvolio nikome da ga impresionira.AmiĐa_Idriz wrote:Al ono unošenje u facu Mozgovu je da se upišaš u gaće, pa čvoku da mu je spuco hitno bi ga transportovali kod Seke na KUM. Ali eto, mladost ludost.
Last edited by prof. on 10/09/2016 23:42, edited 1 time in total.
- amar1994
#13416 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma hebo i njih vala vise, zmajevi, koji zmajevi , ovo nije ni e od ekipe, vise k.. od ekipe. Vise ih necu pratit kao ni fudbalere, vazda nesto uvijek je nesto.
Mi se ovdje svadjamo radi koga, pojedine ocigledno zaboli neka stvar i za rezultat i kako ce da odigra. Sve gledas, nadas se i vazda isto, odo tennis gledat i pravog sportistu , sutra naravno.
Samo lagano
, treba da nas zaboli za njih isto koliko i njih za nas "obicne" ljude.
Mi se ovdje svadjamo radi koga, pojedine ocigledno zaboli neka stvar i za rezultat i kako ce da odigra. Sve gledas, nadas se i vazda isto, odo tennis gledat i pravog sportistu , sutra naravno.
Samo lagano
Last edited by amar1994 on 10/09/2016 23:47, edited 2 times in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13417 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Tako je odlicno primjeceno plus konstantna prica Mozgova sa sudijama koja bi na OI rezultirala sa 10 tehnickih gresakabingov buraz wrote:rijec dvije i o nasem vecerasnjem protivniku.Karasev se izvukao a glavni je krivac,nakon trojki se okretao ka publici sa pssst gestikulacijom a onda je divljacki laktom udario Musu.Mozgov je zasluzio 3 tehnicke.
-
Dr Baltazar
#13418 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nisam upućen. Ne znam da je Sarajevo osvojeno u zadnjoj opsadi ili poslije toga pa da bude dijasporahrasno38 wrote:Ajde citiraj me gdje sam ja napisao da je Musa veci igrac od Mirze?????? Ajde pokazi pismenost ako nisi zaboravio svoj jezik. Tebe i tog sam davno dobio i vase nebuloze i lizanje USA i Australije su poznate sirom ovog foruma. kao sto ti je rekao @point nastavi da spricas po Bajernovim posterima u nasoj lijepoj dijasporiDr Baltazar wrote:Nemoj tako. Mnogi ovdje govore da je Musa već sada igračina za Mirzu. I najveći stručnjak hrasno to misliMelbourne_Australia wrote:Mirza lose odigrao ispucavao se ali jbg nema ko drugi..E sad o MusiMali ima 18 godina i mnogo je kurcevit , unosi se u facu Mozgovu slaze face kad mu se dosudi faul itd itd...Sugurno ga nije Mirza iz cista mira poslao u pm..To je vise bilo ono halo balavac stariji sam..Ne branim Mirzu ali Musa je balo balavi koji ne bi imao pravo da pisne Mirzi i starijim od sebe..A sad cu nesto reci zbog cega ce me razapeti ovde
![]()
Inače![]()
A Point je u fudbalu, ono što si ti u košarci. Talašika. Primjera radi čuvena njegova teorija da je utakmica Dynamo Kiev - Astana zanimljivija od Bayern - Barcelona jer eto ova druga se igra svake druge sezone. Tvoje nebuloze smo već razradili
-
Melbourne_Australia
#13419 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Vjerujes li mi da ja njegove eseje ni ne citam jer lik veze sa vezom nema o sportu.....Sta cu ja pricati sa likovima o kosarci koji ne znaju 20 igraca nabrojati iz Evrolige a da nisu sa nasih prostora ili 20 igraca iz NBA...Lik jos uvjek zivi u 1979 godinihrasno38 wrote:Dr Baltazar wrote:Nemoj tako. Mnogi ovdje govore da je Musa već sada igračina za Mirzu. I najveći stručnjak hrasno to misliMelbourne_Australia wrote:Mirza lose odigrao ispucavao se ali jbg nema ko drugi..E sad o MusiMali ima 18 godina i mnogo je kurcevit , unosi se u facu Mozgovu slaze face kad mu se dosudi faul itd itd...Sugurno ga nije Mirza iz cista mira poslao u pm..To je vise bilo ono halo balavac stariji sam..Ne branim Mirzu ali Musa je balo balavi koji ne bi imao pravo da pisne Mirzi i starijim od sebe..A sad cu nesto reci zbog cega ce me razapeti ovde
![]()
Inače![]()
- Romanista 101%
#13420 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Za sve je ovo kriv ovaj tkz. trener jebo ga onaj ko mu dao licencu. Kada trener izgubi kontrolu nad ekipom, treba sam da se povuce. Ne moze nikad igrac biti iznad trenera, a ova neznalica od trenera nema nikakav autoritet, niti zna da nametne disciplinu ovim igracima. Pustio ih je kao na livadu, dao im loptu i hajd igrajte. Onaj ko ga dovede za selektora treba da ide u zatvor jos veceras!
- Logovan
#13421 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
I Fukare.Partijaner wrote:Mozgov je za sve kriv jebo oca svog.
-
Juliuscezar
#13422 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bavcic je bio taj sa pozitivnom energijom i ekipi, kako je on otisao raspad sistema.
- Ludzak
#13423 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
da vidiš kako svi postadoše vjernici kad treba pljuvati zbog izrečene psovke.insomnia78 wrote: Ja sam samo cek'o ko ce to i kad prvi spomenuti
- insomnia78
#13424 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Joj sta pisu Mirzi po fejsbuku. Strahota
- amar1994
#13425 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
bhnapoleon1 wrote:Bavcic je bio taj sa pozitivnom energijom i ekipi, kako je on otisao raspad sistema.
meni bolji od nurkica velike nba zvijezde , jebo Jordana kolko se frajer izdigo
Bavcic se barem nije pravio da je neko i nesto
Last edited by amar1994 on 10/09/2016 23:51, edited 1 time in total.