Vjecita_zavrzlama wrote: ↑15/10/2024 23:48
hatemondays wrote: ↑15/10/2024 23:35
Ode prica u offside, Mustafa ili Muhamed u bilo kojoj zemlji na zapadu ce biti Musliman iako je mozda ateista i tu nema rasprave, balija si i tacka mozes prodavati pricu ja ne idem u dzamiju pijem alkohol nista to ne pije vode. Nas su ubijali zbog imena i vjere kojoj ime pripada a ne je li neko bio u savezu komunista ili ateista, Raleta kad ima baliju u rukama savrseno nije zanimalo to tvoje vjersko osjecanje nego pod cakiju. Samo ime je bilo dovoljno da ode glava. Moj dobar drug bio kapetan u JNA, sluzbovao u Beogradu , dosao u uniformi kapetana po svoju familiju i istocnoj Bosni u aprilu 92 da ih prebaci u Srbiju. Ceto zaustavio u Dobrunu , mrs napolje iz auta, Fikreta i njegove jos traze. Dzaba Fikrete petokraka, ateizam ode glava zbog imena moj Fikrete.
nesto se ne prepoznajem u toj prici ovdje na zapadu, mora da je sto imam internacionalno ime
I nisu na zapadu cetnici za pocetak,niti te neko ubijao radi islama vec radi etniciteta i drzave za koju si se borio.Ta teza je opasna
Ako nemas muslimansko ime onda tvoj upis nema veze, isto ko da bi ja napisao kako se osjeca neko ko je gej a nisam gej . Pricas sa nekim koje bio u njihovim rukama 183 dana i bio borac ARBIH sa ponosom nakon zarobljenistva , dakle ne mlatim praznu slamu. Tu mrznju koju sam osjetio za tih 183 dana to tebi sa internacionalnim imenom ne mogu objasniti. Recimo da ti je ime Uzeir i da si se zatekao u Zvorniku u aprilu 92, sad bi ti kosti trazili.
Zapad je izmislio cetnike i stitice ih uvijek, ta prica o teritoriji je suplja kad osjetis na svojoj kozi tu patolosku mrznju onda ces znati o cemu pricam.
Kad budes prisutvovao klanju ziva covjeka u sobi punoj muslimana, zarobljenih na Palama, samo zato sto je dijete zavrsilo Medresu. Poceo ga klati pijani cetnik, toliko pijan da ga nije uspio preklati, jadno dijete, eno Rasima ziv, hvala bogu pa moze ispricati. Iskreno pun mi vas kurac vas internacionalnih koji pokusavate napraviti kamilicu od cetnickih zlocina . Eto vi nam svjedocite kako nam je bilo.
Tu pricu probaj prodati Fikretovoj familiji, hvala bogu ima nas jos zivih pa mozemo posvjedociti o milostivoj borbi nasih komsija u gradjanskom ratu.
Za kraj Smit nije izjavio ovo za Aliju bez razloga , mi se njemu gadimo i zato je nervozan, on bi nas da moze kako preselio u Gazu pa da nas prepusti onim dzelatima da nas zavrse.