Teroristi i ruski placenici.Klavikula wrote:pobunjenici zarobili Buk. bice veselo.
Ukrajina
-
Avetinho
#13401 Re: Ukrajina
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#13402 Re: Ukrajina
amerikanci žele biti gospodari svijeta i gospodari života i smrtidječak sa šibicama wrote:Istina, previse njegove face u kadru, ali je rekao samo istinu.Black swan wrote:čuj zašto je gej
pa nije mi zanimljivo 10 minuta gledati frajera
to mi je promašaj u režiji ili šta već
pa da je u pozadini njegov glas a slike idu to je ok ovako previše pažnje oduzima a žene ga gledaju samo da ga vide ionako niš ne kontaju
a pola muškaraca će odutati gledati samo zbog njega
bio jedan super dokumentarac o hitlerovoj tajnici
90 jebenih minuta njena zgužvana faca kako priča o tim događanjima.... fenomenalna priča a režija ljudi nula bodova
ko želi babu 90 minuta gledati pa makar nek je osobno znala hiću
Stara prozvakana strategija Washingtona, proglasi svoju zrtvu agresorom, krvolocnim osvajacem, i onda se obracunaj sa njim.
Kao, Rusija je krenula da pokori okolne zemlje, Putin novi Hitler, i slicne nebuloze.
Patern je isti, uvijek isti, svaka zrtva Washingtona je na isti nacin medijski ocrnjena, svaki put rade istu stvar, ponavljaju taktiku... jedino sto ovaj put nisu krenuli progutati zabu, kao sto je bio Gadafi ili Sadam, ovaj put je americki orao krenuo na grizlija. Pa da vidimo kako ga kani progutati.
zašto se recimo ne ugledaju na njemačku... ili australiju
čemu sve to rovarenje po svijetu
pa šta bi bilo da je neko izvana podržavao okupaj vol strit
pa nukleraku bi im bacili
-
sanjin_1
#13403 Re: Ukrajina
Teroristi i ruski placenici su u potpunom rasulu a legtimna vlast suverene Ukrainske drzave polako ali sigurno protjeruje zlocince nazad u Rusiju odakle su i dosli.
"tatko putinko" obecao zastitu a sada su mu se sve akcije svode na jadne izjave za medije tipa "zao nam je...blah...blah"
Ali tako ti je kad "imperija" nabije nogom u dupe....zar nisu nista naucili iz primjera fasiste milosevica?
"tatko putinko" obecao zastitu a sada su mu se sve akcije svode na jadne izjave za medije tipa "zao nam je...blah...blah"
Ali tako ti je kad "imperija" nabije nogom u dupe....zar nisu nista naucili iz primjera fasiste milosevica?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#13404 Re: Ukrajina
dokle su crvenoarmejci
jel kijev uskoro slobodan
jel kijev uskoro slobodan
- Truba
#13405 Re: Ukrajina
kijev nije još
al je zato tripoli oslobođen pameti
al je zato tripoli oslobođen pameti
-
Avetinho
#13406 Re: Ukrajina
Naravno da je podrzavao. Potrazi na internetu, siguran sam da ces naci stotine blogova i jutubova koji u detalje opisuju tajne ruske i kineske occupy operacije.Black swan wrote: ...
pa šta bi bilo da je neko izvana podržavao okupaj vol strit
pa nukleraku bi im bacili
- Truba
#13407 Re: Ukrajina
ne vjerujem u to
a od blogova čitam samo moj i blog do mog
a od blogova čitam samo moj i blog do mog
-
zilog
#13408 Re: Ukrajina
Pricas o jednoj od dvije drzave, koje su to mogle biti, da su zeljele. Druga je Kina u XIII i XIV stoljecu.Black swan wrote:amerikanci žele biti gospodari svijeta i gospodari života i smrti
BTW, Kina nije toliko poznavala svijet.
- AleksoMKD
#13409 Re: Ukrajina

IS-3 tenk, skinut sa spomenika i osposobljen od strane pro-Ruskih milicija
Pre neki dan sam video i snimku T-34 kako vozi ulicom nekog Ukrajinskog grada.
-
sanjin_1
#13410 Re: Ukrajina
Totalan potop putinkove fasisticke politike....i neka je, nije mi ga zao ni sekunde. 
- daxon
#13411 Re: Ukrajina
Da, ukrajina u stanju raspada, a kijevska hunta sa ono malo jada od aviona što još imaju, u svojoj nemoći razara sela i ubija civile, a ti guslaš o propasti Putinasanjin_1 wrote:Totalan potop putinkove fasisticke politike....i neka je, nije mi ga zao ni sekunde.
Ne samo da će izgubiti ovaj rat i ove dvije pobunjene oblasti, očekuje ih još veća i šira pobuna.
Jednostavno, Ukrajina je prošlost, ne krivicom Rusije, već krivicom svojih nacističkih hordi i njihovih mentora.
-
Avetinho
#13412 Re: Ukrajina
Ma vidi ti fine milicije, a vidi fine majice i papa.AleksoMKD wrote:
IS-3 tenk, skinut sa spomenika i osposobljen od strane pro-Ruskih milicija![]()
Pre neki dan sam video i snimku T-34 kako vozi ulicom nekog Ukrajinskog grada.
- daxon
#13413 Re: Ukrajina
Možda te nisam najbolje razumio, ali da možda ne sugerišeš da se i armija BiH u Sarajevu krila iza civila kao ovi "ruski teroristi", želiš reći da je i armija BiH sama odgovorna za stradanje civila jer je bila u selima i gradovima BiH sa svojim narodom?tacitus wrote:ski teroristi i plaćenici ne bi trebali da se kriju po selima i gradovima, sami su krivi za eventualnu smrt civila
-
Avetinho
#13414 Re: Ukrajina
Teroristicki ruski placenici mogu kad god hoce izaci iz gradova, bas kao sto dolaze iz nacisticko-fasisticko-imperijalisticke Rusije.daxon wrote:Možda te nisam najbolje razumio, ali da možda ne sugerišeš da se i armija BiH u Sarajevu krila iza civila kao ovi "ruski teroristi", želiš reći da je i armija BiH sama odgovorna za stradanje civila jer je bila u selima i gradovima BiH sa svojim narodom?tacitus wrote:ski teroristi i plaćenici ne bi trebali da se kriju po selima i gradovima, sami su krivi za eventualnu smrt civila
- daxon
#13415 Re: Ukrajina
zašto bi izašli iz gradova u kojima žive, u kojima su rođeni, u kojima su im majke, sestre, supruge, djeca...?
A i zapadni novinari su iznenađeno priznali da 95% "proruskih boraca čini lokalno stanovništvo. za razliku od onih koji ih napadaju, gdje niko nije iz te oblasti.
A i zapadni novinari su iznenađeno priznali da 95% "proruskih boraca čini lokalno stanovništvo. za razliku od onih koji ih napadaju, gdje niko nije iz te oblasti.
-
Avetinho
#13416 Re: Ukrajina
Ti bi i jare i pare.daxon wrote:zašto bi izašli iz gradova u kojima žive, u kojima su rođeni, u kojima su im majke, sestre, supruge, djeca...?
Teroristicki ruski placenici mogu izaci i trebalo bi da izadju, da se ne kriju iza civilnog stanovnistva. Ovako je, nazalost, kolateralna steta neminovna.
- Truba
#13417 Re: Ukrajina
čujem da će pavelić dobiti ulicu gdje je ruska ambasada u kijevu ovaj bandera 
živio pav...ovaj bandera
dole fašisti iz moskve

živio pav...ovaj bandera
dole fašisti iz moskve
- Klavikula
#13418 Re: Ukrajina
sreca pa imas isto misljenje po ovom pitanju o pobunjenicima u Siriji. Pravdaja najjaci lik na forumuAvetinho wrote: Ti bi i jare i pare.
Teroristicki ruski placenici mogu izaci i trebalo bi da izadju, da se ne kriju iza civilnog stanovnistva. Ovako je, nazalost, kolateralna steta neminovna.
-
Avetinho
#13419 Re: Ukrajina
Naravno da je sreca.Klavikula wrote:sreca pa imas isto misljenje po ovom pitanju o pobunjenicima u Siriji. Pravdaja najjaci lik na forumuAvetinho wrote: Ti bi i jare i pare.
Ali mene Ass-sadista nista ne pita, on ravna li ravna, sa ili bez pobunjenika.
-
jastuk1
#13420 Re: Ukrajina
Evo najgori teroristi strijeljaju "ratne vojne zarobljenike koji su se predali" jučer i danas:
Oprez - teške slike:
https://www.facebook.com/AXJUKRAINE
Oprez - teške slike:
https://www.facebook.com/AXJUKRAINE
- Truba
#13421 Re: Ukrajina

pola slika koje sam vidio iz istočne ukrajine isto sarajevo

jbt kako je to siromašna zemlja... pa u njih sad moda kao u nas prije 20 godina
vidim salonit po krovovima i danas
-
jastuk1
#13422 Re: Ukrajina
Kataklizma... Kako video odmiče sve gore i gore...
U međuvremenu, na zapadu Ukrajine u teškom nagurivanju guverner Hmeljničke oblasti pobjegao kroz porozor. Teško nagurivanje.
U međuvremenu, na zapadu Ukrajine u teškom nagurivanju guverner Hmeljničke oblasti pobjegao kroz porozor. Teško nagurivanje.
- GAU8
#13423 Re: Ukrajina
Ima li iko pojma o čemu se radi. Ja sam samo čuo Živjela Ukrajinajastuk1 wrote:Kataklizma... Kako video odmiče sve gore i gore...
- Truba
#13424 Re: Ukrajina
ja mislim da bi se europljani dogovorili oko mira da se amerika ne petlja
s tim da bi se europljani dogovorili i s crnim đavlom... a amerikanci ga ne bi ubili da imaju konstantnog neprijatelja
s tim da bi se europljani dogovorili i s crnim đavlom... a amerikanci ga ne bi ubili da imaju konstantnog neprijatelja
- Cyrax
#13425 Re: Ukrajina
Sve sto iole vrijedi na temi je u ovom postu.Black swan wrote:ja mislim da bi se europljani dogovorili oko mira da se amerika ne petlja