Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
avaks

#13401 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Ni ja nisam dobio odgovor a očigledno im ne ide u korist pa i ne odgovaraju kao i Telamach što se ograđuje... Nadam se samo najgorem tj. da su možda i skroz izgubili prava na EPL :/
Warashii

#13402 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Warashii »

Domy31 wrote:Mislio sam potpisati za trio grande premium na dvije god, ali sport klub mi ne odgovara na mail u vezi termina engleske lige u16:00, tako da cu sacekati pocetak sljedece sezone da vidim sta ce biti.
Nece ti ni odgovoriti, nisu nikom do sada se udostojili da odgovore.
Oni smatraju da oni jednostavno nemaju potrebe za tim .
Los pristup s njihove strane, pogresan .
SHTEVELEC

#13403 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by SHTEVELEC »

@SHTEVELEC

Ljubazno Vas molimo da nam kazete za koji Grande paket ste zainteresovani?

Srdacan pozdrav,[/quote]

Recimo Duo Net Grande i Duo Net Grande Family, sta je u njima konkretno od paketa kanala (start, osnovni, prosireni...) i koji HD kanali su u pitanju (7 u prvom i 10 u drugom)?[/quote]

@SHTEVELEC

Ljubazno Vas molimo da pogledate Duo Net Grande ponudu na http://www.telemach.ba/PAKETI/2204/DUO+ ... av_start=0

Srdačan pozdrav,[/quote]

Vidio sam ovo, zato sam i postavio pitanje, pise preko 150 kanala i 10 HD kanala, ne pise ni koji su HD kanali ni koji su paketi u tih 150 kanala (osnivni, prosireni...), jedino da razbacam kasike po stolu pa da vidim sta kaze sesta kasika... Vidio sam onu semu liste kanala za Trio Grande, vazi li ona i za Duo Grande? Akciju ste napravili bez ikakvog smisla, da saznam koje kanale dobijem u tim paketima treba mi 15 dana
cincilator2012

#13405 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by cincilator2012 »

SHTEVELEC wrote:@SHTEVELEC

Srdacan pozdrav,
Recimo Duo Net Grande i Duo Net Grande Family, sta je u njima konkretno od paketa kanala (start, osnovni, prosireni...) i koji HD kanali su u pitanju (7 u prvom i 10 u drugom)?[/quote]

@SHTEVELEC

Ljubazno Vas molimo da pogledate Duo Net Grande ponudu na http://www.telemach.ba/PAKETI/2204/DUO+ ... av_start=0

Srdačan pozdrav,[/quote]

Vidio sam ovo, zato sam i postavio pitanje, pise preko 150 kanala i 10 HD kanala, ne pise ni koji su HD kanali ni koji su paketi u tih 150 kanala (osnivni, prosireni...), jedino da razbacam kasike po stolu pa da vidim sta kaze sesta kasika... Vidio sam onu semu liste kanala za Trio Grande, vazi li ona i za Duo Grande? Akciju ste napravili bez ikakvog smisla, da saznam koje kanale dobijem u tim paketima treba mi 15 dana[/quote]

mislio sam za ovo :thumbup:
Telemach

#13406 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

SHTEVELEC wrote:
Telemach wrote:
SHTEVELEC wrote:Da li je negdje napisano koji su to hd kanali u grande paketima? Trazio sam na telemach stranici i ne nadjoh, samo pise 10 hd kanala, vjerujem da to nikome ne znaci nista
@SHTEVELEC

Srdacan pozdrav,
Recimo Duo Net Grande i Duo Net Grande Family, staSK2 HD je u njima konkretno od paketa kanala (start, osnovni, prosireni...) i koji HD kanali su u pitanju (7 u prvom i 10 u drugom)?
@SHTEVELEC

U Duo Net Grande paketu dolazi D3 Osnovni TV paket,a u Duo Net Grande Family paketu dolazi D3 Prošireni+HBO

U Duo Net Grande paketu dolazi 7 HD kanala: SK1 HD, SK2 HD, National Geographic HD,SK Golf HD,24Kitchen HD,FACE TV HD i Viasat Nature/History HD.

U Duo Net Grande Family paketu dolazi 10 HD kanala: SK1 HD, SK2 HD,SK3 HD National Geographic HD,SK Golf HD,24Kitchen HD,FACE TV HD i Viasat Nature/History HD,FOX Life HD i FOX Crime HD.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da pitate ili da pozovete naš Kontakt centar na broj 033 835 555, odnosno 1360, dostupan korisnicima 24/7.

Srdačan pozdrav,
saraf_osmica

#13407 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by saraf_osmica »

Telemach wrote:
SHTEVELEC wrote:
Telemach wrote: @SHTEVELEC

Srdacan pozdrav,
Recimo Duo Net Grande i Duo Net Grande Family, staSK2 HD je u njima konkretno od paketa kanala (start, osnovni, prosireni...) i koji HD kanali su u pitanju (7 u prvom i 10 u drugom)?
@SHTEVELEC

U Duo Net Grande paketu dolazi D3 Osnovni TV paket,a u Duo Net Grande Family paketu dolazi D3 Prošireni+HBO

U Duo Net Grande paketu dolazi 7 HD kanala: SK1 HD, SK2 HD, National Geographic HD,SK Golf HD,24Kitchen HD,FACE TV HD i Viasat Nature/History HD.

U Duo Net Grande Family paketu dolazi 10 HD kanala: SK1 HD, SK2 HD,SK3 HD National Geographic HD,SK Golf HD,24Kitchen HD,FACE TV HD i Viasat Nature/History HD,FOX Life HD i FOX Crime HD.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da pitate ili da pozovete naš Kontakt centar na broj 033 835 555, odnosno 1360, dostupan korisnicima 24/7.

Srdačan pozdrav,

Haj što diskriminirate korisnike u globalu (HRT2, SK, EPL,...) već diskriminirate korisnike i na forumu. Zašto parcijalno i selektivno odgovarate na pitanja?

Sent from my Nokia Lumia 620 using Tapatalk
l33t

#13408 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by l33t »

Ko si ti i šta si uradio sa starim Telemahom, Telemaše forumski savezniče?
van helsing

#13409 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

l33t wrote:Ko si ti i šta si uradio sa starim Telemahom, Telemaše forumski savezniče?
Poslao ga na bolovanje.
shiljak

#13410 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shiljak »

Gledam ovu ponudu na računu što dođe, postoje četiri paketa, četvrti je 89,9 KM (Trio Grande Premium) ali nema svih šest zvjezdica.. je li to znači da nemate najbolji još, ili da ste skromni :D

http://telemach.ba/PAKETI/2192/TRIO+GRA ... av_start=0
vitokos

#13411 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by vitokos »

sram i stid da vas bude lopovi i kriminalci jedni, pošaljem na PP zahtjev da mi se napravi ruter jer neće preko modema a svugdje radi, vi mene zovete i pametujete kako ću to napravit a kao da nisam sve već isprobao nakraju mi kažete poslat ćemo vam tehničara ali morat ćete platit, e neću stoko već ću sad sve odjavit bando seljačka lopovska
DON_eARL

#13412 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

shiljak wrote:Gledam ovu ponudu na računu što dođe, postoje četiri paketa, četvrti je 89,9 KM (Trio Grande Premium) ali nema svih šest zvjezdica.. je li to znači da nemate najbolji još, ili da ste skromni :D

http://telemach.ba/PAKETI/2192/TRIO+GRA ... av_start=0
Vjerovatno jer se može uzeti i 100Mbps. :D
Telemach

#13413 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

vitokos wrote:sram i stid da vas bude lopovi i kriminalci jedni, pošaljem na PP zahtjev da mi se napravi ruter jer neće preko modema a svugdje radi, vi mene zovete i pametujete kako ću to napravit a kao da nisam sve već isprobao nakraju mi kažete poslat ćemo vam tehničara ali morat ćete platit, e neću stoko već ću sad sve odjavit bando seljačka lopovska

@vitokos

Provjerili smo Vaše navode i preslušali razgovor. Ponudili smo Vam naš paket Duo u kojem biste dobili router i za koji smatramo da Vam je povoljniji od usluge koju trenutno koristite.

Vaši signali na modemu su uredni, te Vas molimo da konfigurisete još jednom Vaš router . Ukoliko želite i potrebna Vam je naša pomoć, rado ćemo Vas ponovo pozvati da Vam pomognemo oko samog postupka.

Srdačan pozdrav,
Reglan

#13414 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Telemach wrote:
arshavin wrote:Telemach,ako se prijavim za ovaj Trio Grande od 49,90 a sad imam ovaj trio od isto 49,90 Km da li ce vasi ljudi doci na adresu da potpisem taj ugovor na jos dvije godine ili moram doci u vas centar da potpisem?
@arshavin

Potrebno je doći u Korisnički servis.

Srdačan pozdrav,
Steta.
kakaljin

#13415 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Telemach wrote:
vitokos wrote:sram i stid da vas bude lopovi i kriminalci jedni, pošaljem na PP zahtjev da mi se napravi ruter jer neće preko modema a svugdje radi, vi mene zovete i pametujete kako ću to napravit a kao da nisam sve već isprobao nakraju mi kažete poslat ćemo vam tehničara ali morat ćete platit, e neću stoko već ću sad sve odjavit bando seljačka lopovska

@vitokos

Provjerili smo Vaše navode i preslušali razgovor. Ponudili smo Vam naš paket Duo u kojem biste dobili router i za koji smatramo da Vam je povoljniji od usluge koju trenutno koristite.

Vaši signali na modemu su uredni, te Vas molimo da konfigurisete još jednom Vaš router . Ukoliko želite i potrebna Vam je naša pomoć, rado ćemo Vas ponovo pozvati da Vam pomognemo oko samog postupka.

Srdačan pozdrav,

Postovani,

da li ce te odgovoriti korisnicima koji su puno duze na ovoj temi i postavljaju pitanja, pa tek onda preci na one kojima je prvi post na forumu i odmah mu odgovarate.

Dali su Vama korisnici svi isti ili nisu?
Telemach

#13416 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

doff wrote:@Telemach

Kako se spojiti na Hot spot, pokušao sam sa username i pass-om koji koristim na D3GO ali ne može?
@doff

Za pristup na Telemach WIFI dovoljno je da odaberete"trial",a o username/password autentifikaciji ćete biti blagovremeno obavješteni.

Srdačan pozdrav,
General_Jackson

#13417 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by General_Jackson »

kakaljin wrote:
Telemach wrote:

@vitokos

Srdačan pozdrav,

Postovani,

da li ce te odgovoriti korisnicima koji su puno duze na ovoj temi i postavljaju pitanja, pa tek onda preci na one kojima je prvi post na forumu i odmah mu odgovarate.

Dali su Vama korisnici svi isti ili nisu?
Kako te "kulturno" ignorišu moj @kakaljin
saraf_osmica

#13418 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by saraf_osmica »

Stoka. Idioti. Kad imaju problem samo kažu "signali su u redu". E pa nabijte ih sebi u pakaš.
Domy31

#13419 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

kme kme telekomovac :lol:
febo_acm

#13420 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by febo_acm »

Kakav router da ti se napravi? Njihov ili tvoj?
Magarece_godine

#13421 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Magarece_godine »

Postoji li mogucnost da se poboljsa signal sa ovog wi routera

Image
Don Zivconi

#13422 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Don Zivconi »

http://www.speedtest.net/my-result/3438858815

http://www.speedtest.net/my-result/3438861068

http://www.speedtest.net/my-result/3438862560

http://www.speedtest.net/my-result/3438864322

http://www.speedtest.net/my-result/3438858815

Ovo su brzine interneta nakon dva "servisa" i danasnjeg poziva prema podrsci korisnika i sinhronizacije modema. Uz ovakve brzine ide i cesto pucanje konekcije narocito u vecernjim satim. Molim ljude iz telemaha da posalju ljude na teren koji mogu odgovoriti na ovaj problem, zadnji serviser koji je dolazio rekao je da je signal uzasno los uspio je podici signal za nekih 3 dB. Rekao je da je vjerovatno cijeloj nasoj liniji slab signal te da ce u nalogu navesti da treba pojacati signal za ovaj dio zgrade u kojem sam ja. Naravno iz centra su mi danas rekli da su to "uradil"... naravno znam da ne lazu :evil: .

Ako moze savjet od strane ljudi iz telemaha bio bih zahvala, da li moram otici licno ili sta da radi vise stvarno mi je dosta prekida veze i jako losih brzina interneta ipak izdvajam za ovaj paket 70KM a to nije malo

hvala jos jedno
kakavdanakneiskustvu

#13423 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

@Telemach,je li vas stid,bar malo?
drug_profi

#13424 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Mostarska Fronta wrote:meni niste jasni nikako kupite Set Top Box 250-400 maraka, card sharing 10 maraka, 10 dolara ili eura zavisno gdje. i imaš gledaj šta ti srce želi.
ajd na pp
van helsing

#13425 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Nema veze sa temom.....
Ali ovako to rade Ameri :-)

Image
Locked