Mariella wrote:Evo moje liste (uglavnom zavrsenih) serija
Za zene:
Doctor Foster 7.9
Big Little Lies 8.7
:
kakva je ovo kategorija za žene
Moderator: _BataZiv_0809
Mariella wrote:Evo moje liste (uglavnom zavrsenih) serija
Za zene:
Doctor Foster 7.9
Big Little Lies 8.7
:
Haha to je samo moja licna pretpostavka da muski nece uzivati u njimaBloo wrote:kakva je ovo kategorija za ženeMariella wrote:Evo moje liste (uglavnom zavrsenih) serija
Za zene:
Doctor Foster 7.9
Big Little Lies 8.7
:?
Nisam mislila da ce iko primjetitiExNihilo wrote:Žiku Marielle, otkad nje nije bilo na forumu.
Mariella wrote: Haha to je samo moja licna pretpostavka da muski nece uzivati u njimaU Big Little Lies su glavni likovi sve zene, a glavna tema u Doctor Foster je kako ona sumnja da je muz vara.
'ta ti 'našBloo wrote:![]()
pa Dr Foster ne zvuci uzbudljivo...
Probaj, pa javi utiske. Ja sam odgledala sve u cuguBloo wrote:Mariella wrote: Haha to je samo moja licna pretpostavka da muski nece uzivati u njimaU Big Little Lies su glavni likovi sve zene, a glavna tema u Doctor Foster je kako ona sumnja da je muz vara.
![]()
vidjela reklame na TV-u, nekak mi ne djeluje privlačnoMariella wrote:Probaj, pa javi utiske. Ja sam odgledala sve u cuguBloo wrote:Mariella wrote: Haha to je samo moja licna pretpostavka da muski nece uzivati u njimaU Big Little Lies su glavni likovi sve zene, a glavna tema u Doctor Foster je kako ona sumnja da je muz vara.
![]()
Tomahawk11 wrote:'ta ti 'našBloo wrote:![]()
Bloo wrote:Tomahawk11 wrote:'ta ti 'našBloo wrote:![]()
pa Dr Foster ne zvuci uzbudljivo...![]()
![]()
![]()
baš tebe mogu zamisliti da ovo gledaš
A woman suspects her husband of having an affair. After following several lines of enquiries far more unravels including a streak of violence below the surface.
milann1971 wrote:http://www.imdb.com/title/tt5071412/epi ... t_eps_sn_1
veceras, msm nesto naaaj u 2017.
Jest, jest King. i jest jest, kraj malo, pa ne znam, meni nekako razočaravajući. Nego, negdje raja nešto piše o filmu, a meni ovo, serija, pa reko', ili ima i film ili...karanana wrote:King ja mislim. I mislim da je to-to, da nema nastavaka. Koliko se mogu sjetiti kraj je iz nekog razloga bio karina. A serija definitivno drzi.
Kad se sjetim neke godine na tv-u bilo. Nekad kasno počeo i do zore ga gledaoDonnie Smith wrote:Neko veče, nađem na laptopu neki folder, piše Oluja stoljeća. Mislim, oluja, pa još stoljeća, mmm. Zvuči primamljivo. Naštimam se da odgledam film, kad ono, u folderu tri podfoldera. Ispostavi se - serija, tri nastavka. (Storm of the Century) Nikad čula, niti se sjećam da sam to ja skidala![]()
Ali, odgledam i to ne razvučem kako inače znam, dvije noći, tri nastavka, 1:26, 1:22. 1:26.![]()
U jednom sam momentu pomislila da sam možda zakunjala pa propustila dio u kojem demon otkriva šta hoće.
Dajte mi šta želim i otići ću - neprestano ponavlja.
Baš sam se pitala šta to on hoće. Uglavnom, ima malo bedastoća ali definitivno drži pažnju
![]()
Ako ima još nastavaka, neka neko dojavi.
Nisam fan apsolutno demona, vragova, gospodara prstenova, harijapotera i svega što mi baca na naučnu fantastiku, ali ovo preporučujem.![]()
Born in sin, COME ON IN.
Pa da. To je to. Mini serija ali eto kada sam ja gledao sve su bili sastavili kao film u jedno.karanana wrote:Mislim da nema nikakav drugi film. Zabuna je mozda sto je ova miniserija ustvari jedan film od 6 sati.
SanskiBiser wrote:milann1971 wrote:http://www.imdb.com/title/tt5071412/epi ... t_eps_sn_1
veceras, msm nesto naaaj u 2017.
Pogledao prvu epizodu i vec sam HookedIde na bindzanje.