Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hajte sminkajte se
mene je uvijek zanimalo kako zene izvode ona cudesa sa tusem oko ociju
i uvijek mi je bila zelja da se nasminkam ono tipa arabic look - ala haifa wahbe:D
gladna sam wrote:Hajte sminkajte se
mene je uvijek zanimalo kako zene izvode ona cudesa sa tusem oko ociju
i uvijek mi je bila zelja da se nasminkam ono tipa arabic look - ala haifa wahbe:D
eto, imamo (papu ) ideje
nego, ja sam skontala da ovi na modnim revijama poruzne cure frizurama i sminkom (ne uvijek) da bi njihove kreacije dosle do izrazaja. kontrast, sta li?
ja sam onako klasicniji tip. mislim da je lijepo, uvijek lijepo. neke modne kerefeke bas nisu za svaki dan.
Kako je dobra paleta...sve moje nijanse...kako doci do ovoga koliko kosta?
Ja imam dupe za ovu paletu, MUA Undressed i odlična je (da ne spominjem 10 puta jeftinija). Imate usporedbu na netu, mislim da sam je već stavljala ovdje
nera18 wrote:
ja koliko do sad vidjeh svese svodi krema puder maskara rumenilo i kajal
tu i tamo koja sjena
doduse meni su ove podloge za pudere, sjene i cudesa totalna nepoznanica i jos pride sprej da 'fiksira' sminku
i pomalo previse
ali sad za sad cini mi se da smo pristojno nasminkane
zasto previse? ako imas volje a usput i uzivas u tome...a povrh svega ti nije zao potrositi, zasto ne uciniti sminku postojanijom...
a ovo sto pisemo je ipak dnevna, poslovno skolska varijanta pa su bojice izostavljene...mozes naci nasih crteza more na ovoj temi ))
idem evo SKIN79 Intense Classic Balm Premium BB Cream 43.5g istraziti pa vjerovatno naruciti, ako je neko probao javnite
Skin79 ima prelijepu ambalažu Tu sam iduću htjela da probam, ali Holika me je previše oduševila pa sam ostala na njoj Probaj i Misshu, i ona je jako dobra [/quote]
elaborirajjj, koja najduzi mat efekat ima
nera18 wrote:
zasto previse? ako imas volje a usput i uzivas u tome...a povrh svega ti nije zao potrositi, zasto ne uciniti sminku postojanijom...
a ovo sto pisemo je ipak dnevna, poslovno skolska varijanta pa su bojice izostavljene...mozes naci nasih crteza more na ovoj temi ))
idem evo SKIN79 Intense Classic Balm Premium BB Cream 43.5g istraziti pa vjerovatno naruciti, ako je neko probao javnite
Nero ljubicice nije stvar trosenja, niti mi je zao, ljubitelj sam kvalitetnih stvari
Ali licno smatram da ni u cemu ne treba pretjerivati, a temu pratim poodavno i znam za eksperimente sminkanja forumasica i sve to izgleda sjajno
Samo eto ja sam markantna pa imam osjecaj da sa sjenama i dodatnim cudesima izgledam kao indijanac
ipak smatram da je manje vise i da ne trebamo lica unistavati dodatnim hemikalijama eheto
Nego mene zivo zanima ima li u sarajevu igdje MAC kozmetike
bez negativnog tona koji takodjer nije bio prisutan ni u mom postu ranije upucenom tebi, al slabo ti to pratis cim mac i bosnu povezujes u jednu cjelinu jako volim ljubicice
Joker88 wrote:ova nocna slika i ova bijela sjena (odmah ispod obrve(a)) , gdje bi se mogla kupiti slicna ?
Bilo koja bijela shimer ili cak mislim da je ovo roze.
Shiseido ima the best, one po jedna ali je zara skupa.
Ja sam narucila sa mad minerals bijelu i super je.