SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#13376 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

Znaci zivio si u gradu cacku :mrgreen:
Innovation

#13377 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Innovation »

Opušak cigarete izazvao jučerašnji požar u stanu u sarajevskom naselju Otoka

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170519054
holowey

#13378 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by holowey »

Innovation wrote:Opušak cigarete izazvao jučerašnji požar u stanu u sarajevskom naselju Otoka

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170519054
ne bi me cudilo da je neko sa visih spratova frknuo opusak a vjetar ga nanio u tudji balkon :(
drug_profi

#13379 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Ima pacijenata sto ne znaju ili im zena/muz ne da da puse u kuci pa diminjaju redovno na prozoru ili balkonu i naravno frknu opusak dole. Ispod mog balkona ima uredjen cvijetnjak. Tlo prekriveno opuscima. I to jadna stara komsinica stalno cisti da joj ne smrdi i da joj ne ubije cvijece.
meni je jednom opusak progorio kosulju koja se susila na stenderu na balkonu, jednom mi je upao kroz otvoren prozor na spuzvani jastuk koji je poceo da se dimi i sigurno bi se zapalio da nikog nije bilo ukuci da intervenise.

Ima toliko mnogo bezobraznih imbecila da se to ne moze objasniti niti rjesiti osim da sam tezis tome da kupis stan u manjoj zgradi ili kakvu zemlju, pa kucu i dva metra ogradu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#13380 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by _BataZiv_0809 »

Kud ces dalje kad raja baca iskoristene kondome kroz prozor :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#13381 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Velkoski »

_BataZiv_0809 wrote:Kud ces dalje kad raja baca iskoristene kondome kroz prozor :-)
Sve prije Malte ionako nije grad :oops: :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#13382 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by _BataZiv_0809 »

Velkoski wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Kud ces dalje kad raja baca iskoristene kondome kroz prozor :-)
Sve prije Malte ionako nije grad :oops: :mrgreen:
Slazem se, trebamo im rampu neku uvest :D
seoBIH

#13383 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by seoBIH »

To je ono da se zna da je bilo akcije.
insomnia78

#13384 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insomnia78 »

drugi profil wrote:Ima pacijenata sto ne znaju ili im zena/muz ne da da puse u kuci pa diminjaju redovno na prozoru ili balkonu i naravno frknu opusak dole. Ispod mog balkona ima uredjen cvijetnjak. Tlo prekriveno opuscima. I to jadna stara komsinica stalno cisti da joj ne smrdi i da joj ne ubije cvijece.
meni je jednom opusak progorio kosulju koja se susila na stenderu na balkonu, jednom mi je upao kroz otvoren prozor na spuzvani jastuk koji je poceo da se dimi i sigurno bi se zapalio da nikog nije bilo ukuci da intervenise.

Ima toliko mnogo bezobraznih imbecila da se to ne moze objasniti niti rjesiti osim da sam tezis tome da kupis stan u manjoj zgradi ili kakvu zemlju, pa kucu i dva metra ogradu.
Nemoj tako. I ja ne pusim u kuci da ne trujem djete. Al doduse ne bacam opuske kroz prozor no imam pepeljaru
drug_profi

#13385 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

insomnia78 wrote:
drugi profil wrote:Ima pacijenata sto ne znaju ili im zena/muz ne da da puse u kuci pa diminjaju redovno na prozoru ili balkonu i naravno frknu opusak dole. Ispod mog balkona ima uredjen cvijetnjak. Tlo prekriveno opuscima. I to jadna stara komsinica stalno cisti da joj ne smrdi i da joj ne ubije cvijece.

Nemoj tako. I ja ne pusim u kuci da ne trujem djete. Al doduse ne bacam opuske kroz prozor no imam pepeljaru
Ma tvoj izbor gdje ces pusiti. Nije poenta na tome, nego sto se trese i baca dole.
A i tebi bi bilo bolje da bacis ta govna, jer kako skode tvom djetetu, skode i tebi, s tim da dijete ima jos jake mehanizme samoobnove, a ti nemas.
drug_profi

#13386 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Ma rucak cijeli bacaju.
Nedavno makaroni svuda po parkiranim autima, paprike, paradajz.
Ja postavio klimu, i ako nije namjerno, nije ni slucajno, neko mi trehno lonac kupusa na nju. Srecom okrenulo na kisu taj dan pa se raskvasilo i dalo ocistiti. Morao krov limeni napraviti odmah.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#13387 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Velkoski »

koje je to naselje jbt? :mrgreen:
FreakyStyley

#13388 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by FreakyStyley »

Zato je sve plodno ispred sarajevskih zgrada, raste sta god posadis. 8-) Baci kospu, narasce nesto jer jedan komsija povraca grah od jucer, drugi prepio, treci smece istrese kroz prozor, cetvrti pepeo pospe, peti istovari tepsiju kljukuse od jucer itd itd. Sve se to izmijesa i onda sta god posade ljudi raste ko iz vode. Gledajte malo siru sliku, sve je to za opste dobro. :bih:
SmokingMan

#13389 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SmokingMan »

Nisam ni prešao raksrnicu kod alpšine džamije kada se baš pukoše dva auta,antifriza na sve strane. :oops:
drug_profi

#13390 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Velkoski wrote:koje je to naselje jbt? :mrgreen:
Isto ovo. Samo malo nize niz ulicu.
Nepass

#13391 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Nepass »

drugi profil wrote:
Velkoski wrote:koje je to naselje jbt? :mrgreen:
Isto ovo. Samo malo nize niz ulicu.
Danas lik, terasa do mene, iznio plinsku bocu i kuha rucak po dana. Ocekujem rostilj da raspali uskoro.
Najjace ima plin proveden u kuhinju i moze koristiti plinsku pec.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#13392 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

pa dje vi zivite u pm :lol:

doduse kad se sjetim sta sam sve ja bacao kroz prozor kao mali :lol:
kloniran

#13393 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kloniran »

FreakyStyley wrote:Zato je sve plodno ispred sarajevskih zgrada, raste sta god posadis. 8-) Baci kospu, narasce nesto jer jedan komsija povraca grah od jucer, drugi prepio, treci smece istrese kroz prozor, cetvrti pepeo pospe, peti istovari tepsiju kljukuse od jucer itd itd. Sve se to izmijesa i onda sta god posade ljudi raste ko iz vode. Gledajte malo siru sliku, sve je to za opste dobro. :bih:

ja cu sve pojesti to sto naraste nakon povracanja :lol:
ja sam pola cvijetnjaka pred kucom unistio tako sto sam se jednom momacki izrigao u njega :mrgreen:

Najjaci su ti sto opuske bacaju, eno juce na otoci stan zapalise :twisted:
kafanski_covjek

#13394 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kafanski_covjek »

holowey wrote:
Dead Man Walking wrote:Za sta 90 ojra? :shock:
troskovi cijelog zatvorskog kompleksa - struja, voda, grijanje, hrana, strazari, vozila, gorivo, obuka za strazare, nabere se tu troskova koje ne vidimo na prvu... pa kad se to podijeli sa brojem zatvorenika, dodjemo na tu cifru... nije to neka visoka cifra ali je problem sto zatvorenici ne zarade ni pola te cifre nego su potpuno na teret sistemu... fakticki nagradjeni za kriminal...
https://www.zenicablog.com/za-zatvoreni ... -junetine/

:bih:
O'zone
Globalni moderator

#13395 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

kafanski_covjek wrote:
holowey wrote:
troskovi cijelog zatvorskog kompleksa - struja, voda, grijanje, hrana, strazari, vozila, gorivo, obuka za strazare, nabere se tu troskova koje ne vidimo na prvu... pa kad se to podijeli sa brojem zatvorenika, dodjemo na tu cifru... nije to neka visoka cifra ali je problem sto zatvorenici ne zarade ni pola te cifre nego su potpuno na teret sistemu... fakticki nagradjeni za kriminal...

Pa neće jest leću i rižu :oops:

Ljudi iz zatvora izađu potpuniji i sa boljom definicijom nego ovi što se gruhaju na slobodi :mrgreen:
julisiz es grant

#13396 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

Pa neće samo zatvorenici to jesti. I čuvari i ostalo osoblje se sigurno hrane u zatvoru.
sole2mio

#13397 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sole2mio »

O'zone wrote:
Ljudi iz zatvora izađu potpuniji i sa boljom definicijom nego ovi što se gruhaju na slobodi :mrgreen:
:lol:
holowey

#13398 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by holowey »

kafanski_covjek wrote:
holowey wrote:

sve za klik...pa onda u tekstu das, a i ne moras bas dati pojasnjenje...
Naslovnica

#13399 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

Negdje je pisalo da se za potrebe zatvorenika nabavljaju proteini, iz budžeta?!
kloniran

#13400 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kloniran »

da i to je tacno, sve potrebne suplemente drzava placa
Post Reply