Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#13376 Re: Liverpool FC
Svi portali papagajski vrte vijest da Rodgers ostaje. Katastrofa, jedna od lošijih vijesti u posljednje vrijeme, još jedna sezona za eksperimentisanja, pa tek sa njim na klupi niko iole u formi i sa statusom u svijetu fudbala neće ni mrtav doći u LFC, niko ne želi da se ovaj trener s FIFE/PES-a uči na njemu.
- Jack Be Nimble
#13377 Re: Liverpool FC
Koliko bi liverpool morao platiti brendadu kada bi ga otpustili?
Klopu bi bilo najbolje da ne radi nista sljedece sezone u nadi da ce van gal napraviti sranje. Sada mu je city jedina opcija.
Klopu bi bilo najbolje da ne radi nista sljedece sezone u nadi da ce van gal napraviti sranje. Sada mu je city jedina opcija.
-
Mustang1
#13378 Re: Liverpool FC
A ja citam da bi Klopp presao i da su kladonice smanjile kvotu na njegov dolazak. Znaci potrebno je samo Rodgersa otjerati i da se uz Boziju pomoc konacno i nama nesto poklopi
- Towelie
#13379 Re: Liverpool FC
Izvor?Mustang1 wrote:A ja citam da bi Klopp presao i da su kladonice smanjile kvotu na njegov dolazak. Znaci potrebno je samo Rodgersa otjerati i da se uz Boziju pomoc konacno i nama nesto poklopi
-
Mustang1
#13380 Re: Liverpool FC
Google
Ja ti tako citam vijesti ukucam u google sta me zanima i citam naslove ako je samo na jednom mjestu onda nista od toga ako je na vise onda mozda nesto i bude 
-
todd_smith
- Edin H.
#13382 Re: Liverpool FC
pa da Liverpool fasuje 10 cigli funti po dzepuMustang1 wrote:A ja citam da bi Klopp presao i da su kladonice smanjile kvotu na njegov dolazak. Znaci potrebno je samo Rodgersa otjerati i da se uz Boziju pomoc konacno i nama nesto poklopi
-
groove
#13383 Re: Liverpool FC
west ham je poslao kloppu ponudu, koju je naravno odbio.
ima lik vec sve dogovoreno, valjda uskoro procuri ime kluba
ima lik vec sve dogovoreno, valjda uskoro procuri ime kluba
-
Mustang1
#13385 Re: Liverpool FC
Mislim da je realnije da Guardiola dodje u City a Klopp nama
Nekako mi vise ide uz Liverpool nego uz City 
- Herr Flick
#13386 Re: Liverpool FC
A ko ce u Bayern,da nece Pelegrini ili ManciniMustang1 wrote:Mislim da je realnije da Guardiola dodje u City a Klopp namaNekako mi vise ide uz Liverpool nego uz City
-
Mustang1
#13387 Re: Liverpool FC
To nek oni vide sa sobom
Samo nek ne gledaju preko nasih ledja 
- seoBIH
#13388 Re: Liverpool FC
Klopp u Liverpool? Zasto? Pa otisao je iz kluba u kojem nema mogucnosti za LP, vlasnici ne daju novac, mora palziti na plate i sl. Da dodje u klub u kojem je sve isto, samo druga liga? 
Inace, pored toga, otkaz Rodgersu bi kostao 10 mil, a barem jos toliko zaposljavanje Kloppa. Ne ide.
Inace, pored toga, otkaz Rodgersu bi kostao 10 mil, a barem jos toliko zaposljavanje Kloppa. Ne ide.
- Logovan
#13389 Re: Liverpool FC
Arsenal ili United.Herr Flick wrote:Ma City najverovatnije
- seoBIH
#13390 Re: Liverpool FC
Ni jedan od ta dva. Wenger ima podrsku vlasnika i ostat ce jos minimum dvije-tri sezone. LvG je tek zapoceo projekat u Unitedu i isto tako, jos dvije-tri sezone.
City,PSG, Real, Barca.
City,PSG, Real, Barca.
- King_Kenny
#13391 Re: Liverpool FC
Šta će nam Klopp; potpisali smo Hendersona na duže... 
- MyTao
#13392 Re: Liverpool FC
Izgleda da sam ja jedini koji nebi volio Kloppa za novog menagera...
- Edin H.
#13393 Re: Liverpool FC
Sad ce to Brandon sve popravviti protiv West Bromwicha 
- Towelie
#13394 Re: Liverpool FC
Toliko Liverpool igra bledo da se ljudi vise ne trude da komentarisu bilo sta. Ravna linija. 
-
Mustang1
#13395 Re: Liverpool FC
Sto sam Brendana komentarisao komentarisao sam. Ako ne dobije otkaz ja dajem ostavku 
- AmiĐa_Idriz
#13396 Re: Liverpool FC
Bolje da mene postave na mjesto managera, barem imam 15 godina iskustva na FM-u
Šta će ovaj mamlaz lignjasti, zaslijepio nas je sve (mene prvog) prošle sezone, ali tek se sada vidi da smo zamalo uzeli titulu zbog Luisita, a ne zbog "taktičke genijalnosti" Rodgersa. Frajer haj što kombinuje, ali on kombinuje i isprobava neke divlje taktike u najvažnijim utakmicama sezone. Do dana današnjeg mi nije jasno šta je bila taktika u meču sa Baselom na Anfieldu i ona sa Bešiktašom u Istanbulu. Ali hajde, to na stranu, Liverpoolu treba komplet remont. Samo se pitam šta taj transfer štab ima u glavi. Pa čini mi se kad bi se uzeo IQ ne bi se mogao sastaviti zadovoljavajući prosjek. Pa jebo te led dobiješ 100+ miliona za transfere, ti dovodiš Lazara Markovića, Javija Mankilja, Adama Lalanu za nenormalno veliku cijenu, pa halo ljudi. King Kenny je barem doveo Suareza i Hendersona, ali šta ovi mutavci uradiše!?
Tako da mislim prvi čovijek koji treba biti nogiran pored Brendana je i Ian Ayre. Evo čitam sad, pregovori sa Depayom ne idu na bolje. Šta je problem, PSV traži 23 miliona, Ayre ne da više od 18, klasična priča. Da nije bilo ovog mutavog genijalca, mi bi danas možda imali jednu od najjačih ekipa u Evropi, pa sjetite se samo te liste: Eriksen, Mkhtaryan, Lamela, Ochoa, Konopljanka...a evo kako stvari stoje i Depaya slobodno možemo dodati na ovaj spisak, a kao najveće pojačanje ljeta će na kraju ispasti Danny Ings. Na šta je samo Liverpool spao Bože me sačuvaj. Vidim spominjete Kloppa, pa on će doći jedino u slučaju da ima tešku mentalnu retardacije u mozgu, pa da dođe da vodi Liverpool...ja iskreno ne vidim napredak ni sljedeće sezone, dubioza se nastavlja. Bljesnuli smo malo prošle sezone i to je to. Ndam se da griješim i molim Boga da me demantuju te da osvoje i titulu dogodine, ali...
Šta će ovaj mamlaz lignjasti, zaslijepio nas je sve (mene prvog) prošle sezone, ali tek se sada vidi da smo zamalo uzeli titulu zbog Luisita, a ne zbog "taktičke genijalnosti" Rodgersa. Frajer haj što kombinuje, ali on kombinuje i isprobava neke divlje taktike u najvažnijim utakmicama sezone. Do dana današnjeg mi nije jasno šta je bila taktika u meču sa Baselom na Anfieldu i ona sa Bešiktašom u Istanbulu. Ali hajde, to na stranu, Liverpoolu treba komplet remont. Samo se pitam šta taj transfer štab ima u glavi. Pa čini mi se kad bi se uzeo IQ ne bi se mogao sastaviti zadovoljavajući prosjek. Pa jebo te led dobiješ 100+ miliona za transfere, ti dovodiš Lazara Markovića, Javija Mankilja, Adama Lalanu za nenormalno veliku cijenu, pa halo ljudi. King Kenny je barem doveo Suareza i Hendersona, ali šta ovi mutavci uradiše!?
Tako da mislim prvi čovijek koji treba biti nogiran pored Brendana je i Ian Ayre. Evo čitam sad, pregovori sa Depayom ne idu na bolje. Šta je problem, PSV traži 23 miliona, Ayre ne da više od 18, klasična priča. Da nije bilo ovog mutavog genijalca, mi bi danas možda imali jednu od najjačih ekipa u Evropi, pa sjetite se samo te liste: Eriksen, Mkhtaryan, Lamela, Ochoa, Konopljanka...a evo kako stvari stoje i Depaya slobodno možemo dodati na ovaj spisak, a kao najveće pojačanje ljeta će na kraju ispasti Danny Ings. Na šta je samo Liverpool spao Bože me sačuvaj. Vidim spominjete Kloppa, pa on će doći jedino u slučaju da ima tešku mentalnu retardacije u mozgu, pa da dođe da vodi Liverpool...ja iskreno ne vidim napredak ni sljedeće sezone, dubioza se nastavlja. Bljesnuli smo malo prošle sezone i to je to. Ndam se da griješim i molim Boga da me demantuju te da osvoje i titulu dogodine, ali...
- AmiĐa_Idriz
#13397 Re: Liverpool FC
Biće dobro ako Depay dođe, ali od sad p na dalje sve sa rezervom čitati. Evo pišu svi otočki mediji da je Johnu Henryu i njegovoj ekipici dokurčilo zajebavanje u transfer roku tako da će ovaj komitet za transfere biti nogiran-ODLIČNA VIJEST.Ponovni nedostatak ofanzivne snage u jučerašnjoj utakmici otvorio je raspravu u medijima o krivcima za takvu situaciju u napadu.
U Echu na meti imaju transferni komitet Redsa: "Liverpool je morao investirati ogromu sumu od Suarezovih 75 milijuna funti kako bi doveo napadača top klase koji bi olakšao teret Sturridgeu, no to nisu bili u stanju napraviti. Alexis Sanchez ih je odbio zbog Arsenala, Loicu Remyu je aktivirana klauzula, no pao je na medicinskom testu. Bili su u razgovorima s predstavnicima Wilfrieda Bonya, no zbog visine plaće je propalo. Falcao i Cavani bili su predmeti raspitivanja, no od toga isto nije bilo ništa. Kako je prijelazni rok išao prema kraju, Brendan je dobio mogućnost - ili Mario Balotelli ili Samuel Eto’o. Na zimu, sa Sturridgeom sklonim ozljedama, ponovno je odlučeno da se ne investira u napad, te se ostalo na imenima - Balotelli, Rickie Lambert and Fabio Borini, koji su zajedno dali tek 4 ligaška gola i sva trojica će vjerovatno napustiti Anfield na ljeto."
Telegraph piše kako bi, uz vjerovatni ostanak Brendana, vlasnici svakako trebali promijeniti način na koji se dovode igrači. Razmišlja se navodno o sportskom direktoru, koji bi asistirao Rodgersu. Komitet za transfere trenutno je u sastavu: Brendan Rodgers, Mike Gordon (LFC direktor, koji je i u odboru FSG-a), Ian Ayre, Michael Edwards (šef analize preformasni), Barry Hunter (glavni scout), i Dave Fallows (šef oko dolaznih transfera).
Hunter i Fallows će tako biti u središtu pažnje nakon ovosezonskog lošeg izbora transfera, mogućnost je da vlasnici promijene ljude u transfernom komitetu ili dovedu sportskog direktora (tome se Brendan usprotivio kad je dolazio). Telegraph dodaje i da čak i ako dođe do tih promijena, vlasnici će se i dalje držati politike dovođenja mladih i talentiranih igrača.
Od drugih vijesti, Dirk Kuyt savjetuje Memphisu Depayu da odbije ponudu Man. Uniteda i dođe u Liverpool. Redsi su zainteresirani za njega, ali se boje da će na Old Trafford zbog Lige prvaka.
Kuyt: "Gledam kroz crvene naočale jer sam 6 godina igrao za Liverpool. Tek kad to Memphis napravi će shvatiti koliko je Liverpool velik. Naravno da je prednost Uniteda što poznaje menadžera, ali isto tako je u njegovoj dobi važno da igra svaki tjedan, to je jedini način da napreduje."
Pored Depaya se pominju Milner i Jovetić ali čisto sumnjam pošto su već rekli gore da neće odustati od dovođenja mladih igrača..po meni tu previše glume Wengera i Arsenal al haj nema veze
- AmiĐa_Idriz
#13399 Re: Liverpool FC
Tad bi baš bilo boli glava, Depay/ibe/Sterling (ako ne ode) /Sturridge/Origi u napadu, auuu pa možda bi imali najbolja krila u Engleskoj...ali naravno, ja više ništa ne vjerujem dok ne vidim momka u našem dresu mada je kružila slika po netu kako Depay dolazi u MelwoodTowelie wrote:Dace Bog da i Depay dodje.
- AmiĐa_Idriz
#13400 Re: Liverpool FC

Stavio ga je u favorite...interesting